2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kakasının içinde mi yoksa çişli bezinde mi denk geldin. Çişli bezinde denk geldiysen yenidoğan bebekte ilk 3 ay kanama akıntı olabilir. Anne karnında anneden geçen hormonlardan kaynaklıymış. Ama doktoruna beklemeden aor tabi

Kakasiz bezimiz yok diyebilirim canım ama cisinde on tarafta her zaman değil ama bikaç gündür bir iki bezinde rastladım

Ilerde yurumesinde sıkıntı mı olur Alala bunu bi arastiralim cunku ben buyuk kullaniyorum rahat olsun diye tecrubeli ark okursa yazsin lutfen
Ben bezin üzerindeki kilo aralığına göre kullanıyorum ki zaten 3 numara bize tam şuan ancak büyük bezin zararı olacağını da sanmıyorum sanki neden olsun ki sıkı olan zarar verir de büyük zarar vermez gibi geliyor

Kızlar benim kızın burnu hep tıkalı ya günde iki defa burun Aspiratör uyle açıyorum cikan şeylere inanamıyorum sizinde öylemi yoksa benim kizda bi sıkıntı ki var
Yok hep öyle değil hastayken tıkalıydı o zön bile sürekli aspiratör kullanma dedi doktor tahriş eder demişti zaten bişey de çıkmıyordu gerçi

Gunaydin kizlar acil cevap verirseniz cok sevinirim bebegim iki gecedir sabaha kadar hic altini islatmiyo havalar baya sicak terlemis oluyo gece kalktiginda uzerini degistirip besleyip yatiriyorum gun icinde 4-5 kadik su da veriyorum ama yaklasik bi 10 saat hic isemiyo gunduz fena degil basina gelen var mi acaba doktora goturelim dedim ama esim bisey olmaz iser deyip ise gitti sinirlerim bozuldu

Bizimde iki gun once falan olmustu bi kere mama da verdigim icin su verdim gecti ama simdide geceleri hic isemiyo

İşemiyor derken Çişini mi tutuyor yani bezini açtığında yapmıyor mu

Çok terliyor demişsiniz ya ondan olma ihtimali var bence eğer emiyorsa daha sık emzirin ve mümkünse terlemeyi engellemeye çalışın, daha inçe giydirin ya da vantilatör klima ne varsa kullanın bence. Ama devam ederse mutlaka götürün doktora 10 saat işememe pek normal gelmedi bana

Cnm bizimde bi kaç kere gece bezi kupkuruydu doktora sorduk cok terliyorsa öyle atıyordur sık sık emzir dedi.. gündüz sorun yok bezlerini dolduruyor.

Sut alerjisi olmasin.

Tam bunu yazmak için foruma girdim.. ne bu ufacık bebekteki anlamiyorum ben de 2 defa cekiyordum bugün mecbur 3 oldu baya baya çıkıyo çünkü şaşkınım
Acaba usutuyolar mi anlamadım ya gece tatmadan çekiyorum yine uyuyamiyo doluyor

Ise dönecek anneler ben bu hafta içi başlıyorum ancak cuma kalça ultrasona göz muayenesi aşılar falan var nasıl olacak izin falan alabiliyor muyuz bunun için

Canim aynısı bende de var 4 5 gecedir isemiyor kaka olayı da gece kalmadı bugün kalça usg mız var Dr a mutlaka sorcam bende
Yawrularınız ne kadarlık. Biz üç ayı doldurmak üzereyiz son 1 haftadır bizimde gece çiş ve kaka olmuyor. Sabaha karşı kaka yapıyor ancak. Büyüdükleri için azalacakmış. Kilo aldığınında göstergesiymiş az kakalı bez

Biz 2 aylığız 3 gündür kaka yok çiş baya oluyor ama kaka hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…