2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yine drdayim.Brs ye geldim drdan cikmaz oldum.Sabah gaz sancisindan bayagi agladi,kaka yapamadi,emerken de agliyor.Trkrar tekrar gaz cikartiyorum en sonunda kustu.Idrar yollari enfeksiyonuna baktiracagim.Iki aylik asinin da zamani geldi.Bir gece kaka yapamayinca ortaligi birbirine katiyor,burada bir hafta sureleri okuyorum,nasil duruyor bebisler anlamiyorum.

Kızlar bugün ilk aşımızı olduk.. karma ve rota.. drumuz fitil verdi ateş için ama 39 derece olursa ver dedi.. 39 yüksek degil mi?? Sizler nasıl atlattınız? Öneriniz var mı??

Ben öbür konuda varım da burayı yeni gördüm kızlar bende Temmuz annesiyim :) Selamlar herkese...

Kızlar bugün ilk aşımızı olduk.. karma ve rota.. drumuz fitil verdi ateş için ama 39 derece olursa ver dedi.. 39 yüksek degil mi?? Sizler nasıl atlattınız? Öneriniz var mı??

Bence 39 çok yüksek. Dikkat et sen 38 olunca ver bence. Benim de bildiğim 38,5 olunca ver diyorlar.

Selam canım bebeğin günde kaö kez kaka yapıyor. Benim de gece yapmıyor sabah yapıyor.

Selam canım. Bebeğin ünde kaç kez kaka yapıyor. Az önce bir arkadaş artık ax kaka yapmalı kilo almak için falan dedi öyle bişey var mı ki

Kızlar birşey çok merak ettim bebeğinizi emzirip sağdığınızda kaç cc çıkıyor yoksa bu bahsedilen rakamlar göğüs doluyken mi

Doktora sorunca yazar misin canim esim gunduz yapiyo bisey olmaz diye umursamazlik yapiyo ama bu gece de boyle olursa gotururum ben de
Arkadaşlar bence çok normal değil mi gece yapmaması sonuçta büyüyorlar ve çocuk olmaya başlıyor minikler. Gece çocuklar da tutar çişini benim oğlum hep uyanıkken yapar çişini Hatta ben bilirsem tuvalete götürüyorum orada yapıyor ben hiç endişe etmedim hatta sağlıklı buluyorum. Ama erkek bebeklerin pipisi bitişik olabiliyor benim oğlum sünnet olmadan önce zor yapar ağlardı bence buna dikkat etmek lazım

Kızlar birşey çok merak ettim bebeğinizi emzirip sağdığınızda kaç cc çıkıyor yoksa bu bahsedilen rakamlar göğüs doluyken mi
Değişiyor canım bazen emzirdikten sonra iki gogusten 30 cc bazen 90 cc çıkıyor ikisi arasında oynuyor rakamlar genelde emdiği gogusten en fazla 20 cc

2 gecedir benim kizda yapmiyor yapsada cok az bezi doldururdu onceden artik gece yapmamayi ogreniyorlar bence skinti old dusunmuyorum cunku gun icinde yapiyor hatta uyanir uyanmaz da yaptigi oluyor

Selam canım. Bebeğin ünde kaç kez kaka yapıyor. Az önce bir arkadaş artık ax kaka yapmalı kilo almak için falan dedi öyle bişey var mı ki
Canim saymadim ama en az 10 bez degisiyorum. Dolu dolu kaka olmasada her bezde kaka oluyor bazi gunler haric.
Bilmem ki bizim de azaldi ilk gunler her bez dolu dolu kakali olurdu simdi gece yapmiyor mesela sabaha karsi yapiyor yada sabah emince kaka yapiyor.

Kızlar bu su olayı hakkında ne düşünüyorsunuz.. sadece annesütü alıyor kaka problemimiz vardı yarın dr götürecektim.. dün ve bugun bi iki çay kaşığı su verdim kızım kaka yaptı acaba dıyorum susuzmu kalıyor.. havalar sıcak belkide suya ihtiyacı vardır..

kızlar uykularımız çok duzensiz saat başı uyanıyoruz uyanıp mamalarını/sütlerini içseler içim yanmaz !
1 yudum içip uyuyorlar sonra tekrar uyanıyorlar çok fena yoruluyorum takatim kalmıyor , emzik tutuyorlar ama uykudayken acıktılari an mümkün değil tutmuyorlar , emzikle uyuma saatlerini uzatamıyorum , anason rezene papatya içmekten kusacam artık 3 temmuz doğumlular

benim doktorum su verme dedi benimkiler de çok huysuz susuz mu bunlar diye çok düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…