Daha önce olmadı canım bikaç gündür varDoktoruna söyledin mi daha önce denk geldğinde peki?
Yok canim gece kalktigimda bezi acsamda yapmiyo sabah yapiyo uyandiktan bi saat sonra falan elim ayagima dolasti sabahleyinİşemiyor derken Çişini mi tutuyor yani bezini açtığında yapmıyor mu
Doktora sorunca yazar misin canim esim gunduz yapiyo bisey olmaz diye umursamazlik yapiyo ama bu gece de boyle olursa gotururum ben deCanim aynısı bende de var 4 5 gecedir isemiyor kaka olayı da gece kalmadı bugün kalça usg mız var Dr a mutlaka sorcam bende
Kızlar bugün ilk aşımızı olduk.. karma ve rota.. drumuz fitil verdi ateş için ama 39 derece olursa ver dedi.. 39 yüksek degil mi?? Sizler nasıl atlattınız? Öneriniz var mı??
Selam canım bebeğin günde kaö kez kaka yapıyor. Benim de gece yapmıyor sabah yapıyor.Yawrularınız ne kadarlık. Biz üç ayı doldurmak üzereyiz son 1 haftadır bizimde gece çiş ve kaka olmuyor. Sabaha karşı kaka yapıyor ancak. Büyüdükleri için azalacakmış. Kilo aldığınında göstergesiymiş az kakalı bez
Selam, doktor kilosu ile ilgili ne dedi? Doğum kilonuz kaç. Mayıs ta doğmuş galiba erken doğumen son doktor kontrolunde 6100 cikmisti dun tarttim 6600 cikti
Selam canım. Bebeğin ünde kaç kez kaka yapıyor. Az önce bir arkadaş artık ax kaka yapmalı kilo almak için falan dedi öyle bişey var mı kiBende cok bez degisiyorum ama bez degismekle alakasi yokmus pisigin annenin yedigi ictigi bile etkiliyormus e birde üstüne sicaklar..
Benim kizim her emdikten sonra kaka yapar cok nadir cisli bezimiz vardir 40imiz ciktiktan sonra islak mendile gectim onuda yikayip kullaniyorum. Her kaka yaptiktan sonrada sudocrem kullaniyorum mutlaka.
Arkadaşlar bence çok normal değil mi gece yapmaması sonuçta büyüyorlar ve çocuk olmaya başlıyor minikler. Gece çocuklar da tutar çişini benim oğlum hep uyanıkken yapar çişini Hatta ben bilirsem tuvalete götürüyorum orada yapıyor ben hiç endişe etmedim hatta sağlıklı buluyorum. Ama erkek bebeklerin pipisi bitişik olabiliyor benim oğlum sünnet olmadan önce zor yapar ağlardı bence buna dikkat etmek lazımDoktora sorunca yazar misin canim esim gunduz yapiyo bisey olmaz diye umursamazlik yapiyo ama bu gece de boyle olursa gotururum ben de
merhaba kilosu gayet iyi dedi evet 34 haftalik dogdu 2520 iki ay mamayla beslendi yaklasik iki aydir anne sutuyle besleniyor mamaya gerek yok sut yeterli demistiSelam, doktor kilosu ile ilgili ne dedi? Doğum kilonuz kaç. Mayıs ta doğmuş galiba erken doğum
Değişiyor canım bazen emzirdikten sonra iki gogusten 30 cc bazen 90 cc çıkıyor ikisi arasında oynuyor rakamlar genelde emdiği gogusten en fazla 20 ccKızlar birşey çok merak ettim bebeğinizi emzirip sağdığınızda kaç cc çıkıyor yoksa bu bahsedilen rakamlar göğüs doluyken mi
2 gecedir benim kizda yapmiyor yapsada cok az bezi doldururdu onceden artik gece yapmamayi ogreniyorlar bence skinti old dusunmuyorum cunku gun icinde yapiyor hatta uyanir uyanmaz da yaptigi oluyorGunaydin kizlar acil cevap verirseniz cok sevinirim bebegim iki gecedir sabaha kadar hic altini islatmiyo havalar baya sicak terlemis oluyo gece kalktiginda uzerini degistirip besleyip yatiriyorum gun icinde 4-5 kadik su da veriyorum ama yaklasik bi 10 saat hic isemiyo gunduz fena degil basina gelen var mi acaba doktora goturelim dedim ama esim bisey olmaz iser deyip ise gitti sinirlerim bozuldu
Canim saymadim ama en az 10 bez degisiyorum. Dolu dolu kaka olmasada her bezde kaka oluyor bazi gunler haric.Selam canım. Bebeğin ünde kaç kez kaka yapıyor. Az önce bir arkadaş artık ax kaka yapmalı kilo almak için falan dedi öyle bişey var mı ki
benim doktorum su verme dedi benimkiler de çok huysuz susuz mu bunlar diye çok düşünüyorumKızlar bu su olayı hakkında ne düşünüyorsunuz.. sadece annesütü alıyor kaka problemimiz vardı yarın dr götürecektim.. dün ve bugun bi iki çay kaşığı su verdim kızım kaka yaptı acaba dıyorum susuzmu kalıyor.. havalar sıcak belkide suya ihtiyacı vardır..
Benim ki bazen öyle tutar çişini de uzun süre sonra bir yapıyor ama bez taşacak kadarYok canim gece kalktigimda bezi acsamda yapmiyo sabah yapiyo uyandiktan bi saat sonra falan elim ayagima dolasti sabahleyin
Benim oğlum günde 7-8 kere bile yapardı artık 1-2 kere yapıyorSelam canım. Bebeğin ünde kaç kez kaka yapıyor. Az önce bir arkadaş artık ax kaka yapmalı kilo almak için falan dedi öyle bişey var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?