2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr sut alerjisi teshisi koydu bize.6 kilo 61 cm olmusuz.Icinde sut urunu olan her sey yasak.9. aya kadar kati diyet yapacakmisim.Reflu,gaz,emerken aglama sikintiniz varsa sizin bebiste de sut alerjisi olabilir.

Reactions: SGd
Benim kızım 2 aylık oldu bugün kalça usg vardı Dr a sordum eğer gün içinde cisli ve kakali bezi varsa sorun yok dedi kaç bez degistiriyosun dedi bende en az 8 bez dedim normal öyleyse korkma gece yapmayabilir dedi valla bu ay biz ilk aya göre az kilo aldık ilk ay kontrolünde 4950 idi bugün 5700 olmuş 750 gram almis bir ayda bana da az geldi açıkçası boyumuz da 59 cm olmuş bundan sonra bu kadar hizli kilo almaz dedi Dr daha yavaşlayacakmis

Reactions: SGd
Doktora sorunca yazar misin canim esim gunduz yapiyo bisey olmaz diye umursamazlik yapiyo ama bu gece de boyle olursa gotururum ben de
Canim eget gün içinde yapıyorsa sorun yok dedi bana cisli bez sayısını sordu en as 7 8 bez dedim korkulacak birsey yok gece yapmayabilir dedi sende endişe etme

Geceleri artik bizimkide cok az isiyor onuda bezin gòstergesinden anlıyorum o olmasa hic anlamam cunku bez kupkuru hafif duruyor ama gunduzleri normal yapiyor

Canim eget gün içinde yapıyorsa sorun yok dedi bana cisli bez sayısını sordu en as 7 8 bez dedim korkulacak birsey yok gece yapmayabilir dedi sende endişe etme
Cok saol canim belki de gece terledigi icindir bilemiyorum gunduz normal yapiyo evet icimi rahatlattin biraz saolasin

Kızlar birşey çok merak ettim bebeğinizi emzirip sağdığınızda kaç cc çıkıyor yoksa bu bahsedilen rakamlar göğüs doluyken mi
Benden 30 cc falan cikiyo ama ben sutum yetersiz diye her seferinde emzirsem bile mama da veriyorum zaten golden goat keci suru mamasi veriyorum once emzirip ardindan da bi 70 ml falan iciyo

Dr sut alerjisi teshisi koydu bize.6 kilo 61 cm olmusuz.Icinde sut urunu olan her sey yasak.9. aya kadar kati diyet yapacakmisim.Reflu,gaz,emerken aglama sikintiniz varsa sizin bebiste de sut alerjisi olabilir.
Acaba baska doktora mi gitsen alerji olunca kizariklik dokuntu kasinti oluyor benim bildigimde :-/
Reflu tamam da gazi varsa zaten bebek emerken aglar emdikcedr gazi cikar rahatlar bazi bebekler fazla gazli oldugundan hemen gaz sorunu gecmiyor malesef.

Benim bildiğim kadarıyla süt alerjisi olan zayıflıyorlar ve kakası köpüklü olurmuş belki yanlıştır bilgim :)
Ya 14 gunde 800 gr almisti,bu rahatsizliktan aonra 14 gunde 400 gr aldi.Yari yariya dustu su an.Dr sut alerjisine kesin demedi.Sut urunlwri almayacagim iyilesme olursa tekrar alacagim ayni sikayet tekrarlarsa sut alarjisi kesin teshis olacak.

Ya 14 gunde 800 gr almisti,bu rahatsizliktan aonra 14 gunde 400 gr aldi.Yari yariya dustu su an.Dr sut alerjisine kesin demedi.Sut urunlwri almayacagim iyilesme olursa tekrar alacagim ayni sikayet tekrarlarsa sut alarjisi kesin teshis olacak.
Kakada cok hafif simukau yapi varmis.Ben fark edemedim dr dedi.

Alerji yok vucusunda.Bu 3. dr.Ilki laktoz hassasiyeti dedi,2.bisi yok idrar yolu enfeksiyonuna bakalim dedi.Onda da posete kaka degmemesi gerekior,bizimii de kakali.Kakasiz poseti cikrip test alamadik.Bu da sut alerjisi dedi.Belki sadece refludur.Kesin konusamiyorlar ki.

İnşallah süt alerjisi değildir. Sanmıyorum ya her bebek kusuyo emerken ağlıyo gazdan bencr. Şimdş hepimizin içine kurt düşürdün

Ne için doktora gittin ne şikayet ile.

Bizim kakada da bazen sumuksu Yapi oluyor bu ne anlama geliyormus ya
Alerji olabilir demek ama sadece bununla olmuyor.Sanci,gaz,reflu,memede aglama,tarti alamama gibi belirtileri de var.Kardesimin kizindan kakada pembe lekeler gelmisti.Dudaklarinin etrafi kirmizi oluyordu emince.Ben de bu ikisi de yok onunki bagirsaklari benimki mideyi etkilemus dr a gore.

Aynrn, hepimizin içine kurt düştü
Hepimizin bebişleri kusuyor gazı var, gazı varken emerken ağlıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…