- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Benim kızım 2 aylık oldu bugün kalça usg vardı Dr a sordum eğer gün içinde cisli ve kakali bezi varsa sorun yok dedi kaç bez degistiriyosun dedi bende en az 8 bez dedim normal öyleyse korkma gece yapmayabilir dedi valla bu ay biz ilk aya göre az kilo aldık ilk ay kontrolünde 4950 idi bugün 5700 olmuş 750 gram almis bir ayda bana da az geldi açıkçası boyumuz da 59 cm olmuş bundan sonra bu kadar hizli kilo almaz dedi Dr daha yavaşlayacakmisYawrularınız ne kadarlık. Biz üç ayı doldurmak üzereyiz son 1 haftadır bizimde gece çiş ve kaka olmuyor. Sabaha karşı kaka yapıyor ancak. Büyüdükleri için azalacakmış. Kilo aldığınında göstergesiymiş az kakalı bez
Canim eget gün içinde yapıyorsa sorun yok dedi bana cisli bez sayısını sordu en as 7 8 bez dedim korkulacak birsey yok gece yapmayabilir dedi sende endişe etmeDoktora sorunca yazar misin canim esim gunduz yapiyo bisey olmaz diye umursamazlik yapiyo ama bu gece de boyle olursa gotururum ben de
Geceleri artik bizimkide cok az isiyor onuda bezin gòstergesinden anlıyorum o olmasa hic anlamam cunku bez kupkuru hafif duruyor ama gunduzleri normal yapiyorGunaydin kizlar acil cevap verirseniz cok sevinirim bebegim iki gecedir sabaha kadar hic altini islatmiyo havalar baya sicak terlemis oluyo gece kalktiginda uzerini degistirip besleyip yatiriyorum gun icinde 4-5 kadik su da veriyorum ama yaklasik bi 10 saat hic isemiyo gunduz fena degil basina gelen var mi acaba doktora goturelim dedim ama esim bisey olmaz iser deyip ise gitti sinirlerim bozuldu
Cok saol canim belki de gece terledigi icindir bilemiyorum gunduz normal yapiyo evet icimi rahatlattin biraz saolasinCanim eget gün içinde yapıyorsa sorun yok dedi bana cisli bez sayısını sordu en as 7 8 bez dedim korkulacak birsey yok gece yapmayabilir dedi sende endişe etme
Her doktor farkli konusuyor benim oglumun doktoruda hic su verdirmedi kızımınkide kesinlikle su yok dedi ama burda duyuyorum bazı doktorlar verdirmisKızlar su vermek için tam 6 ayı beklemek gerekiyor mu ya gerçekten
Hayir gerekmiyo canim benim doktorum gunde 2-3 kasik verebilirsin dedi ozellikle havalar bu kadar sicakken kaynatilmis su ver cay kasigiyla bisey olmaz iyi bile gelir mama da veriyosan kesin vermelisin zatenKızlar su vermek için tam 6 ayı beklemek gerekiyor mu ya gerçekten
Benden 30 cc falan cikiyo ama ben sutum yetersiz diye her seferinde emzirsem bile mama da veriyorum zaten golden goat keci suru mamasi veriyorum once emzirip ardindan da bi 70 ml falan iciyoKızlar birşey çok merak ettim bebeğinizi emzirip sağdığınızda kaç cc çıkıyor yoksa bu bahsedilen rakamlar göğüs doluyken mi
Bebegin kac aylik canim kilosu cok iyi masallahDr sut alerjisi teshisi koydu bize.6 kilo 61 cm olmusuz.Icinde sut urunu olan her sey yasak.9. aya kadar kati diyet yapacakmisim.Reflu,gaz,emerken aglama sikintiniz varsa sizin bebiste de sut alerjisi olabilir.
2 aylik cnm ama oyle cok tombis bir bebis degil.Bebegin kac aylik canim kilosu cok iyi masallah
Benim bildiğim kadarıyla süt alerjisi olan zayıflıyorlar ve kakası köpüklü olurmuş belki yanlıştır bilgim :)2 aylik cnm ama oyle cok tombis bir bebis degil.
Acaba baska doktora mi gitsen alerji olunca kizariklik dokuntu kasinti oluyor benim bildigimde :-/Dr sut alerjisi teshisi koydu bize.6 kilo 61 cm olmusuz.Icinde sut urunu olan her sey yasak.9. aya kadar kati diyet yapacakmisim.Reflu,gaz,emerken aglama sikintiniz varsa sizin bebiste de sut alerjisi olabilir.
Ya 14 gunde 800 gr almisti,bu rahatsizliktan aonra 14 gunde 400 gr aldi.Yari yariya dustu su an.Dr sut alerjisine kesin demedi.Sut urunlwri almayacagim iyilesme olursa tekrar alacagim ayni sikayet tekrarlarsa sut alarjisi kesin teshis olacak.Benim bildiğim kadarıyla süt alerjisi olan zayıflıyorlar ve kakası köpüklü olurmuş belki yanlıştır bilgim :)
Kakada cok hafif simukau yapi varmis.Ben fark edemedim dr dedi.Ya 14 gunde 800 gr almisti,bu rahatsizliktan aonra 14 gunde 400 gr aldi.Yari yariya dustu su an.Dr sut alerjisine kesin demedi.Sut urunlwri almayacagim iyilesme olursa tekrar alacagim ayni sikayet tekrarlarsa sut alarjisi kesin teshis olacak.
Alerji yok vucusunda.Bu 3. dr.Ilki laktoz hassasiyeti dedi,2.bisi yok idrar yolu enfeksiyonuna bakalim dedi.Onda da posete kaka degmemesi gerekior,bizimii de kakali.Kakasiz poseti cikrip test alamadik.Bu da sut alerjisi dedi.Belki sadece refludur.Kesin konusamiyorlar ki.Acaba baska doktora mi gitsen alerji olunca kizariklik dokuntu kasinti oluyor benim bildigimde :-/
Reflu tamam da gazi varsa zaten bebek emerken aglar emdikcedr gazi cikar rahatlar bazi bebekler fazla gazli oldugundan hemen gaz sorunu gecmiyor malesef.
Bizim kakada da bazen sumuksu Yapi oluyor bu ne anlama geliyormus yaKakada cok hafif simukau yapi varmis.Ben fark edemedim dr dedi.
Ne için doktora gittin ne şikayet ile.Ya 14 gunde 800 gr almisti,bu rahatsizliktan aonra 14 gunde 400 gr aldi.Yari yariya dustu su an.Dr sut alerjisine kesin demedi.Sut urunlwri almayacagim iyilesme olursa tekrar alacagim ayni sikayet tekrarlarsa sut alarjisi kesin teshis olacak.
Alerji olabilir demek ama sadece bununla olmuyor.Sanci,gaz,reflu,memede aglama,tarti alamama gibi belirtileri de var.Kardesimin kizindan kakada pembe lekeler gelmisti.Dudaklarinin etrafi kirmizi oluyordu emince.Ben de bu ikisi de yok onunki bagirsaklari benimki mideyi etkilemus dr a gore.Bizim kakada da bazen sumuksu Yapi oluyor bu ne anlama geliyormus ya
Acaba baska doktora mi gitsen alerji olunca kizariklik dokuntu kasinti oluyor benim bildigimde :-/
Reflu tamam da gazi varsa zaten bebek emerken aglar emdikcedr gazi cikar rahatlar bazi bebekler fazla gazli oldugundan hemen gaz sorunu gecmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?