2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şifayı kapmısım kızımada bulastı burnu tıkalı ve öksuruyor neler yptınız sız canım cok sıkkın halimde yok

Selam kızlar okullar açıldı.okula giden çocuklara başarılar.benim kiz 3.sinifa başladı.oglenci ama yine de okul açılınca zor oluyor.bir de ödevler yoğunlaşınca iki çocukla kolay gelsin bize.

Öğretmen arkadarkadaşlar izni biten var mi neler yaptınız.biz hiç bir şekilde heyet raporu bulamadık.5 günlük rapor aldım.galiba sonrasında ücretsiz izin alıcaz.

İnşallah öyledir tek göğsümü de başlarda emziremrdim baya fark oldu Takviye olmadan bir hafta sabredip demeyebildim 130 gr falan almıştı hiç beceremedim bu süt emzirme işini bide hemen emzirebilmek için normal doğum yspmıştım 4 saat bekledim gece ikisşnden 90-100 arası geşiyor emzirdşkten sonra 2 cc ancak çıkar böyle olınca hep mama haxırlıtorum yediremeden döküyorum almıtor

Aynısı bende var allah kolaylık versin valla zor

Meme aliyor mu,sut mu sagiyorsun ?

Bebisim iki bicik aylik okula dondum. Calistigim koyden bakacak birini buldum. Biberon emzik hala almiyor. 3.saatimi bosalttilar. Ogle arasi var. Ev yakin bu aralarda gidip emzirip geliyorum. Bugun son saat cikmama yarim saat varken cok agliyor diye aradi. Izin aldim gittim. Son 15 dk ywtistim

kızlar ne zamandır giremiyorum sinirlerim çok bozuk anlatamam kayınpederimin karısı sürekli benimle uğraşıyor kadının ilk evliliği babasının ikinci annesi ölünce evlenmiş bu kadınla yaş farkı da bayagı var bu zamana kadar bebek özlemimi çekiyor acaba diye düşündüm alttan aldım empati yapmaya çalıştım gebeliğimden bu yana benimle uğraşıyor önceside var artık daanamadım lafları söyledim daha evden çıkıp arabaya biner binmez eşim bana çemkirmeye başladı niye öyle yapmışım bilmem ne babasına ayıp olmuş oturdugu yerden ne kilom kaldı ne bacaklarımda ki sedef hastalıgından kalma izler sen diyo hamileyken çok garip oldun dio esmerleştin yüzün bi garip oldu diyor kah kah gülüyor bebeği alıyor kucağına bunun bacakları yamuk mu olcak diyor saçlarını gözlerini inceliyor daha aklıma gelmeyenneler neler sürekli atışma içindeyiz zaten sütü bıraktım mamaya geçtim halimi biliyorsunuz bir de bunlarla uğraşıyorum napıağımı şaşırdım başınızı şişirdim kusura bakmayın ofhh ya

Öncelikle neden ayıp olsunki kayınpederine hiç öyle düşünme varya bu hayatta kimseyi alttan almayacaksın saygı çerçevesi içerisinde söyle lafları ki sonradan sana dönmesin.el kadar bebek ne demek çarpık bilmem ne çok sinir oldum nasıl yakıştırıyorsunuz bu lafları şu kadarcık bebeğe bunu söyleyenin kalbinde kötlük ararım size ne söylerse ben böyle mutluyum en az 6 ayda vücut kendine geliyo diyin gelmese bile kime ne ben mutluyum böyle bebeğim var bana hediyesi kilolarım deniyim hem ona neymiş ya

Kilo alımından ve çiş sayısından anlarsın doyup doymadığını. Aç bebek hiç uyurmu? Ya da yoruldu uyudu diyelim hemen uyanır. Duyuyordur. Mama istemiyorsa zorlama kusar sonra zaten.

doğumdan sonra rahatsızlandım 42 gün falan emzirebildim canım ilaca başladım hiç kilom kalmadı açlıktan ölüyordum lokma koyamadım ağzıma kilom falan yok bilerek yapıyor ne zaman oraya gitsek eve gelsek kavga ediyoruz ağlama krizlerine g,r,yorum bebeği kucağına alınca sürekli inceleme haline giriyor yemin ederim k v hayatta olsa bu kadın kadar olmazdı yegeni varmış kv k babasına sürekli annecim babacım diyormuş bunu anlatıyor babasına bizim yanımızda bende oda biraz yalakaymış dedim bi anda ssustu herkes ama benim içimin yağları eridi yok edepli falan davranmıcam bundan sonra eşimle aram bozuluypr ona üzülüyorum

Demekki tok. Zorla verme ya da 30 cc yap bari boşa gitmesin. Kilo alımına dikkat et o zaman tekrar dene. Ya da ara öğünlerde sadece mama ver.

Demekki tok. Zorla verme ya da 30 cc yap bari boşa gitmesin. Kilo alımına dikkat et o zaman tekrar dene. Ya da ara öğünlerde sadece mama ver.

Ben dün gittim canım. Önce damla damlattı, yarım saat bekledik. Sonra elinde bir cihazla gözbebeklerinden içeri baktı. Sıkıntı yokmuş hamdolsun, 6.ayda kontrrol istedi
Cok sukur canim yeni dogan kataragina bakiyorlarmis

çok geçmiş olsun sen bundam sonra dikkat edeceksin kendine bebeğinin sana ihtiyacı var herşey bizim için hastalık da sağlık da herkes bence biraz yerini ve haddini bilmeli ama sen nie eşinle kötü olasın ki onun yüzünden hiç kırmayın birbirimizi diyeceğini söyle belli bir çerçevede eşine de söyle hoşuma gitmiyor benim ve bebeğim için söylemleri bende saygımı bozmadan diyeceğimi demek istiyorum siz duymayın iki kadın arasındaki şeyleri madem diye söyleyebilirsin

Doktora gittik kızımın kaka problemi için.. bi haftaya kadar yapmaması normal dedi.. dördüncü gün beşinci gün yapmayınca biz yaptırıyoruz dedim ses etmedi .. valla şöyle iyi bi doktor bulamadım gitti..biogaia damla verdi hem gaz hem bağırsak düzenliyicisi onu kullan dedi.. bakalım inş bu damlayla düzelir kakası..

ben de hip mama kullanıyorum gunde 3 kez falan 4 gunde kaka yapıyor cok zorlanıyoruz belki bu mamadan olabilir smdı bende sen soyleyınce oyle dusundum
Biogaia damla kullanıyoruz 3-4 gündür kullanmadım bitti yenisini alalım derken zaman geçti bugün eşim aldı damlattım 1 saat sonra yaptı kakasını, damla da iyi geliyor olabilir ya da damla bağımlılık mı yaptısoracapım doktora bakalım

Ah ah ... 3 cu şişe biogaya kullanıcaz artık cnm biz.... problmimiz hala devm edyr... inş senin işine yarar ve kakasını yapar

Nekdr veriyorsun damladan cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…