2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benım bebısım iki ayı bitirdi 18 temmuzda...zaman zaman aglama krizleri olurdu ama son zamanlarda hele bu son iki üc gündür bir aglıyor 18:00de baslıyor 21:00e kadar...bugün arastırdım ve anladımki bizim bebek megersem kolikmiş.nedeni olmayan aglama nöbetleri varsa sizinkide kolik olabilir.saat 18;00den sonrası kabus gibi bize, öyle aglıyorki cigeri yırtılcak sanki hic susmadan avaz abaz..oturup aglayasom gelmisti ilk yasadıgımda ama artık bir ben bir esim idare etmeye calısıyoruz.cok zor Allah kolik cocugı olan annelerin yardımcısı olsun önerisi olan var mı?ne zamana kdr sürer bu durum?

Kızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda

Benimki kolik değil, o konu hakkında bilgim yok ama canım bugün sadece yarım saat uyuduğu için akşam ortalığı ayağa kaldırdı. Normalde de akşam vaktine yakın, 6-7 arası huzursuz oluyor. Böyle durumlarda çarşafa koyup sallıyoruz hemen sakinleşiyor. Sakinleyince alıyorum uzun uzun sallamıyorum

Biz 3 aylik olduk cok sukur azaldi aglamalar..Allah kolaylik versin cok zor bizimki 40i ciktiktan sonra tavan yapmisti 2 ay neler cektik...sac kurutma makinesiyle sakinkesiyordu bizimki.buzuki orhanin kolik albumunu aciyordum.bazen kalabalik sesi bizimkine iyi geliyorsu.battaniyeyle salladik,hamak aldik onda yatirdik hala onda uyuyor,kucagimizda hopladik,arabayla gezmeye ciktik,evin icinde bebek arabasiyla gezdik ay neler yapmadik ki..sicak uyguladik karnina ayaklarina,gazimiz coktu..aci elma yagi surduk,masaj yaptik,kullanmadigimiz ilac kalmadi en son sab simplex ise yaradi biogaiayi 2 ay kullan birak demisti artik vermiyorum..ama en onemlisi sabir,anneyi sakin tutmak lazim demisti doktor...cok zor o haldeyken ama aglama krizi gecene kadar yapmadigin kalmiyor ama onun da pili bitiyor...kundak yapmistim daha dogrusu ellerini sabitliyordum daha cok kucakta hafif hafif salliyordum mesela aklima daha gelmedi eksik kalmistir illa ki.rezene kimyon bazen melisa papatya ya da anason koydum icine demledim ictim

Kizlar bilgisi olan cevap versin lutfen bugun regli olmam gerekiyordu fakat olmadigim icin kan testi yaptirdim deger 5.0 cikti hamilemiyim degilmiyim anlamadim

Kızlar acil yardım!! Bugün sabah süt sagip dolaba koymuştum poşette annem yarın bebeğe vericek ama simdi baktım biraz rengi değişmiş sütün ve kesik kesik gibi olmuş bozuldu mu normal mi sizce çok endiseliyim ben yokken ac kalacak diye mama da vermiyoruz çünkü

Ben sagip saklamiyorum ama okudugum kadariyla sut yediklerine bagli renk degistirebilirmis kestigini anlamak icin de az bisey ayirip kaynatip emin olabilirsin canim

Sut bekleyince yagi suyu biraz ayrisiyor.Kesik kesik gorunuyor.Uygun saklama kosullarinda sakladiysan bisi olmaz.Tadina bak yine de icin rahat etsin.

Kızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
Kuzum geçen hafta. Genel cerraha gitmiştim mastit için, memenin ucunda bebeğin ağzından bakteri kalabilir emzirme sonunda meme ucunu sıkıp 2-3 damla akıt son Damla'yı da ucuna yay sür bu onu iyi tutar yara olmaz dedi kendisi de gösterdi orda bana , deneyebilirsin

Sakalari bebeklerin rahatsizligi uzerinden mi yapiyorsun?Cok ilginc.Bebegim cok agladigi,fiskirir gibi kustugu,meme alimi azaldigi icin dr a gitmeyip diyeti uygulamasaydim bugun ayni sikayetleri yasiyor olacaktim.Her bebek olarak bakmamak lazim,kendi bebegini taniyinca normal disindaki davranislarini biliyorsun.Bir gunluk diyette bebegim gozle gorulur rahatladi.Ihmale gelmez rutin disindaki davranislari varsa dr a goturun tabiki.Evhamli olmak baska dikkatli olmak baska.Allah butun bebekleri korusun,kalbi onlarla atan butun annelere sabir ve guc versin.

2. Ay aşılarını yaptıranlar rotavirüs de yaptırdınız mı ? Dr 3. Ayda da olur dedi ama ben bu Perşembe yaptırmayı düşünüyorum diğerleriyle beraber ,ağızdan damla şeklinde oluyor dimi, bir de tek dozu 130 lira siz kaça yaptırdınız

Kizlar bilgisi olan cevap versin lutfen bugun regli olmam gerekiyordu fakat olmadigim icin kan testi yaptirdim deger 5.0 cikti hamilemiyim degilmiyim anlamadim
Sağlıklı bir gebeligin varlıgından söz edebilmek icin degerin 5in ustu olmasi ve gun asiri 2 kat artmasi gerekir. Degeriniz cok az ve gunu yeni. Yani tekrar kan testi yapmadan hamile olup olmadiginizi ne siz ne biz ne de doktorlar bilebilir. İnsallah gonlunuze gore olur her sey.
Bu arada mesajlarindan baktim, degerin 5 degil. 5 ten kucuk bir deger yani 1 de olabilir 0 da 4.9 da. Malesef "bence" gebelik soz konusu degil. Hakkinda hayirlisi olsun, insallah en kisa surede mutlu haberi alirsin.

Son düzenleme:
Bugun (3. Ayda) yaptirdim. 177 tl tek asinin fiyati. 8 hafta sonra 2. Doz olacak. Bazi asilar 3 dozlukmus.

Bende yeni yaptırdım hepsi birden oluyor aşı 170 tl

Bence mesajımda hiç yanlış anlaşılacak birşey yoktu. Benim de bebeğim var. Neden bebeğinin rahatsızlığıyla dalga geçiyim ki?!
Benimde bebeğim anlattığından 10 kat kötü kusuyor. Acillere gidiyoruz..

Ayrıca, Çok da güzel yazdım duamı da eksik etmedim. Onu başka arkadaşa yazdım ben. Neyse boşver, geçmiş olsun. Konuyu uzatırsan cevap vermicem. Yine de yanlış anlaşıldıysm da kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…