- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Ben veriyorum biberonla bir kaç yudum cekiyor günde 1 kez unutmazsam veriyorumKızlar su vermek için tam 6 ayı beklemek gerekiyor mu ya gerçekten
Kızlar benım bebısım iki ayı bitirdi 18 temmuzda...zaman zaman aglama krizleri olurdu ama son zamanlarda hele bu son iki üc gündür bir aglıyor 18:00de baslıyor 21:00e kadar...bugün arastırdım ve anladımki bizim bebek megersem kolikmiş.nedeni olmayan aglama nöbetleri varsa sizinkide kolik olabilir.saat 18;00den sonrası kabus gibi bize, öyle aglıyorki cigeri yırtılcak sanki hic susmadan avaz abaz..oturup aglayasom gelmisti ilk yasadıgımda ama artık bir ben bir esim idare etmeye calısıyoruz.cok zor Allah kolik cocugı olan annelerin yardımcısı olsun önerisi olan var mı?ne zamana kdr sürer bu durum?
Kızlar benım bebısım iki ayı bitirdi 18 temmuzda...zaman zaman aglama krizleri olurdu ama son zamanlarda hele bu son iki üc gündür bir aglıyor 18:00de baslıyor 21:00e kadar...bugün arastırdım ve anladımki bizim bebek megersem kolikmiş.nedeni olmayan aglama nöbetleri varsa sizinkide kolik olabilir.saat 18;00den sonrası kabus gibi bize, öyle aglıyorki cigeri yırtılcak sanki hic susmadan avaz abaz..oturup aglayasom gelmisti ilk yasadıgımda ama artık bir ben bir esim idare etmeye calısıyoruz.cok zor Allah kolik cocugı olan annelerin yardımcısı olsun önerisi olan var mı?ne zamana kdr sürer bu durum?
Ben sagip saklamiyorum ama okudugum kadariyla sut yediklerine bagli renk degistirebilirmis kestigini anlamak icin de az bisey ayirip kaynatip emin olabilirsin canimKızlar acil yardım!! Bugün sabah süt sagip dolaba koymuştum poşette annem yarın bebeğe vericek ama simdi baktım biraz rengi değişmiş sütün ve kesik kesik gibi olmuş bozuldu mu normal mi sizce çok endiseliyim ben yokken ac kalacak diye mama da vermiyoruz çünkü
Yaptirdiginiz yer soylemedi mi ?Kizlar bilgisi olan cevap versin lutfen bugun regli olmam gerekiyordu fakat olmadigim icin kan testi yaptirdim deger 5.0 cikti hamilemiyim degilmiyim anlamadim
Günde 5 damlaNekdr veriyorsun damladan cnm ?
Sut bekleyince yagi suyu biraz ayrisiyor.Kesik kesik gorunuyor.Uygun saklama kosullarinda sakladiysan bisi olmaz.Tadina bak yine de icin rahat etsin.Kızlar acil yardım!! Bugün sabah süt sagip dolaba koymuştum poşette annem yarın bebeğe vericek ama simdi baktım biraz rengi değişmiş sütün ve kesik kesik gibi olmuş bozuldu mu normal mi sizce çok endiseliyim ben yokken ac kalacak diye mama da vermiyoruz çünkü
Kuzum geçen hafta. Genel cerraha gitmiştim mastit için, memenin ucunda bebeğin ağzından bakteri kalabilir emzirme sonunda meme ucunu sıkıp 2-3 damla akıt son Damla'yı da ucuna yay sür bu onu iyi tutar yara olmaz dedi kendisi de gösterdi orda bana , deneyebilirsinKızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
Sakalari bebeklerin rahatsizligi uzerinden mi yapiyorsun?Cok ilginc.Bebegim cok agladigi,fiskirir gibi kustugu,meme alimi azaldigi icin dr a gitmeyip diyeti uygulamasaydim bugun ayni sikayetleri yasiyor olacaktim.Her bebek olarak bakmamak lazim,kendi bebegini taniyinca normal disindaki davranislarini biliyorsun.Bir gunluk diyette bebegim gozle gorulur rahatladi.Ihmale gelmez rutin disindaki davranislari varsa dr a goturun tabiki.Evhamli olmak baska dikkatli olmak baska.Allah butun bebekleri korusun,kalbi onlarla atan butun annelere sabir ve guc versin.Yok ben şaka yapıyodum zaten :)
Bide bildiğim süt alarjisi belirtileri farklı. Arkadaşın anlattığı belirti kusma falan. Ağlıyorsa kusuyorsa doktora gidin dedi ya. O her bebekte var zaten.
Tahminim süt alarjisi değildir. Yani inşallah.
Yine dediğin gibi her şey belirtileri falan değişik olabilir her bebekte. Yinede çocuk bu hasta olur kusar da ağlar da düşer de. Allah büyük acılar hastalıklar vermesin. Allah tüm bebeklerinizi korusun.
Sağlıklı bir gebeligin varlıgından söz edebilmek icin degerin 5in ustu olmasi ve gun asiri 2 kat artmasi gerekir. Degeriniz cok az ve gunu yeni. Yani tekrar kan testi yapmadan hamile olup olmadiginizi ne siz ne biz ne de doktorlar bilebilir. İnsallah gonlunuze gore olur her sey.Kizlar bilgisi olan cevap versin lutfen bugun regli olmam gerekiyordu fakat olmadigim icin kan testi yaptirdim deger 5.0 cikti hamilemiyim degilmiyim anlamadim
Bugun (3. Ayda) yaptirdim. 177 tl tek asinin fiyati. 8 hafta sonra 2. Doz olacak. Bazi asilar 3 dozlukmus.2. Ay aşılarını yaptıranlar rotavirüs de yaptırdınız mı ? Dr 3. Ayda da olur dedi ama ben bu Perşembe yaptırmayı düşünüyorum diğerleriyle beraber ,ağızdan damla şeklinde oluyor dimi, bir de tek dozu 130 lira siz kaça yaptırdınız
Bende yeni yaptırdım hepsi birden oluyor aşı 170 tl2. Ay aşılarını yaptıranlar rotavirüs de yaptırdınız mı ? Dr 3. Ayda da olur dedi ama ben bu Perşembe yaptırmayı düşünüyorum diğerleriyle beraber ,ağızdan damla şeklinde oluyor dimi, bir de tek dozu 130 lira siz kaça yaptırdınız
Bence mesajımda hiç yanlış anlaşılacak birşey yoktu. Benim de bebeğim var. Neden bebeğinin rahatsızlığıyla dalga geçiyim ki?!Sakalari bebeklerin rahatsizligi uzerinden mi yapiyorsun?Cok ilginc.Bebegim cok agladigi,fiskirir gibi kustugu,meme alimi azaldigi icin dr a gitmeyip diyeti uygulamasaydim bugun ayni sikayetleri yasiyor olacaktim.Her bebek olarak bakmamak lazim,kendi bebegini taniyinca normal disindaki davranislarini biliyorsun.Bir gunluk diyette bebegim gozle gorulur rahatladi.Ihmale gelmez rutin disindaki davranislari varsa dr a goturun tabiki.Evhamli olmak baska dikkatli olmak baska.Allah butun bebekleri korusun,kalbi onlarla atan butun annelere sabir ve guc versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?