2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen ogun az su içmişsindir ondan ole olmustur sute gecıo cunkü yedıgımz içtigimiz.. Ben bıara çok az su içmiştim ertesi sabah kızımın bezinde pembe lekeler görmüştüm.. Kızımada su verıyorum artık bu arada

Kizlar anneme geldim simdi mamayi getirip mama olcu kasigini evde unutmusum aranizda mama verenler acaba bi mama kasigi silme olunca ne kadar mama aliyo acaba tatli kasigiyla olcsem

Kizlar anneme geldim simdi mamayi getirip mama olcu kasigini evde unutmusum aranizda mama verenler acaba bi mama kasigi silme olunca ne kadar mama aliyo acaba tatli kasigiyla olcsem
Ben olcmustim canım tepeleme dolu tatlı kaşığı bir ölçek oluyor

TV bizde de açık ben de sıkılıyorum ama sesi en düşük seviyede tutuyorum. Telefon da hep yanımda, maalesef istesek de radyasyondan uzak tutamayız onları, her evde modemler var en başta..herkesin cebinde de akıllı telefonlar
Biberonları ve süt pompası parçalarımı da bi kaba koyup üzerine temizleme jeli gezdirip üzerine kaynar su döküyorum bekletiyorum biraz sonra da biberon fırçasıyla her parçayı yıkayıp durulayıp temiz bir tepsinin üzerine sevdiğim temiz havlunun üzerine çıkarıyorum üzerini de yine havlu ile örtüyorum gidip gelip kullanıyorum

Olabilir canım daha da olmadı neyse ki

kızlar gece uykusunda bebeğinizi uyandırıp emziriyormusunuz, yoksa uyumasına devam mı ettiriyorsunuz z.. benim kız deliksiz 9-10 saat uyuyor..bu sürede 2 kere emziriyorum.. bacağından sürüsem uyanmıyor, sabahta tam aksine karınca yürüse duyup uyanıyor sanki.. acaba hiç uyandırmasam ac kalma süresi çok mu uzun olur... 67 günlüğüz..

Bende evde yalnızım mecburen acıyorum tv yi.. açmıyım kitap okuyum desem o da imkansız şimdilik.. eee cep tlf da var.. malesef maruz kalıyor radyasyona.. bende bütün kullandığım aparatları nukun biberon temizleme sabunuyla yıkıyorum.. haftada 1 kere sterilize ediyorum.. diğer günlerde sıcak suyla yıkıyorum.. emziği halıya düştüğündede yıkamadan ağzına veriyorum artık.. vucudun mikrobada ihtşyacı var, mikropla savaşmayı öğrensin :))

Benimki de o şekilde uyur bıraksam ama uyanmazsa ben uykusunun arasında zorla beş on dakka emziriyorum ayilmadan geri uyuyor

Biz aksamlari televizyonlu odada yatiriyoruz. Dedigin gb izlemiyor. Oyun halisinda oynarken ses bazen dikkatini cekiyor tv donmeye calisiyor hemen yonunu degistiriyoruz. Tv sesinde uyabiliyor. Biz sese aliskin buyutuyoruz. Pazartesi gunu okulda bangir bangir istklal marsi okunurken benim kiz uyudu:)) ona ninni gb geldi galiba.

Benimki de o şekilde uyur bıraksam ama uyanmazsa ben uykusunun arasında zorla beş on dakka emziriyorum ayilmadan geri uyuyor
Ben gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.

Bebeğim kolik oldu galiba. 1 haftadır akşam 6da başlayıp çığlık çığlığa ağlıyor. Hoplayıp zıplıyoruz. Çok zor sakinleşiyor. Sürekli emme isteği var ama memede kavga ediyor. 2,5 aylığız. Kolik mi bu?

Lutfen bana cevap ver :)Hay Allahim.Uzatma nedir ya,cevap vermeyecegim nasil bir seydir.Senin uslubun boyle sanirim.Iki guzel cumle soyleyip araya bir seyler sokusturuyorsun.Guzel dua etmissin ama hakkini yemeyeyim.Ayni guzel dualari ben de senin icin ediyorum.

Ben aşamadım anlamadım yutma sesi bazen oluyo bazen sadece öyle çekiyo gibi geliyo çekerken bişey varmış gibi gelmiyo alsa varya her öğün mama vericem kafam hiç rahat değil ne çekiyor acaba geliyor mu diye sıktığımda fışkırmıyor ama ağzından alınca damla damla sütler geliyo bu konuyu aşamadım ben

Bana da dr verme dedi,doymadigini dusundugum icin veriyordum.Mamayi almadan uyumuyordu ama istah azalinca mamaya gerek kalmadi.Sutun eskisinden daha fazla geliyordur,emdigi icin sertlik yoktur.Bir sagsan anlarsin.Ben bir gogsumden emzirip iki gogsumu sagdigimda 150-200 cc geliyor.Onceleri ikisinden hic emzirmeden 70 cc geliyordu.Sutum var diye seviniyordum.Emzirdikce gelen sut artiyormus ya.

Bugun yaptirdim bakalim gece nasil gececek.Bebissin ozel sigortasi var 35 lira ek odedik a4 asiya.Rotavirusu de bu ay yaptirdim.Surup ve fitil verdi ona da 2 lira odedik.Sigorta olmasaymis 10 liraymis.

Ben gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.
Ben gece emdikten sonra cikaramiyorum gazını.. eviriyorum, çeviriyorum ama uyuduğu için çıkmıyor.. üzülüyorum ama bende öyle yatırıyorum kuzumu..

Ohhh ohhh MaşaAllah sütün iyiymiş.. benimde eskiye göre şükürler olsun arttı.. ama bazen az oluyor, bazende kıyafetimi ıslatıyor.. bir türlü çözemedim yediğim yada içtiğim ne arttırıyor acaba?? Senin bebiş nasıl oldu?? Biraz daha iyi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…