Canım sen ogun az su içmişsindir ondan ole olmustur sute gecıo cunkü yedıgımz içtigimiz.. Ben bıara çok az su içmiştim ertesi sabah kızımın bezinde pembe lekeler görmüştüm.. Kızımada su verıyorum artık bu aradaKızlar bebeğimin bezinde iki üç toplu iğne kadar pembe leke oluyor arada sanırım idrarindan sıvı yetersizliği diyor daha sık emzirin diyor ama benim kız zaten gün içinde saat başı emiyor sadece geceleri uzun uyuyor 4-5 saat emziremiyorum ayilmiyo hiçbi şekilde cuma doktora gidicez acaba hemen mi gitmeliyim bi huzursuzluğu problemi yok
Ben olcmustim canım tepeleme dolu tatlı kaşığı bir ölçek oluyorKizlar anneme geldim simdi mamayi getirip mama olcu kasigini evde unutmusum aranizda mama verenler acaba bi mama kasigi silme olunca ne kadar mama aliyo acaba tatli kasigiyla olcsem
Allah razi olsun canim cok saolBen olcmustim canım tepeleme dolu tatlı kaşığı bir ölçek oluyor
TV bizde de açık ben de sıkılıyorum ama sesi en düşük seviyede tutuyorum. Telefon da hep yanımda, maalesef istesek de radyasyondan uzak tutamayız onları, her evde modemler var en başta..herkesin cebinde de akıllı telefonlarArkadaslar bebegın bulundugu odada tv acık oluyormu odasında yatıyor ama kustugundan beri korktum yanımdan ayırmıyorum eşim tv acıyor kesınlkle baktırmıyorum uzakta ve gormuyor emzırıkende tekım evde cok sklıyorum acık ben ızlıyorum bazen tabıkı ızletmenın zararına bende ınanıyorum ancak acık olması problem olurmu cep telefonu da aynı sekılde artık herkesın ınternetlı telefonu var her ortamda kac tane bunun onune gecmemız mumkun değil? Bır de bıberon ve sut sagma aparatlarını nasıl temızlıyorsnuz hep kaynatıyorum ama kaynatmakla da tam temızlenmıs olmuyor bıberon temızleme jelleri var onlrla yıkasam kullanan var mı acaba
Olabilir canım daha da olmadı neyse kiCanım sen ogun az su içmişsindir ondan ole olmustur sute gecıo cunkü yedıgımz içtigimiz.. Ben bıara çok az su içmiştim ertesi sabah kızımın bezinde pembe lekeler görmüştüm.. Kızımada su verıyorum artık bu arada
Bende evde yalnızım mecburen acıyorum tv yi.. açmıyım kitap okuyum desem o da imkansız şimdilik.. eee cep tlf da var.. malesef maruz kalıyor radyasyona.. bende bütün kullandığım aparatları nukun biberon temizleme sabunuyla yıkıyorum.. haftada 1 kere sterilize ediyorum.. diğer günlerde sıcak suyla yıkıyorum.. emziği halıya düştüğündede yıkamadan ağzına veriyorum artık.. vucudun mikrobada ihtşyacı var, mikropla savaşmayı öğrensin :))Arkadaslar bebegın bulundugu odada tv acık oluyormu odasında yatıyor ama kustugundan beri korktum yanımdan ayırmıyorum eşim tv acıyor kesınlkle baktırmıyorum uzakta ve gormuyor emzırıkende tekım evde cok sklıyorum acık ben ızlıyorum bazen tabıkı ızletmenın zararına bende ınanıyorum ancak acık olması problem olurmu cep telefonu da aynı sekılde artık herkesın ınternetlı telefonu var her ortamda kac tane bunun onune gecmemız mumkun değil? Bır de bıberon ve sut sagma aparatlarını nasıl temızlıyorsnuz hep kaynatıyorum ama kaynatmakla da tam temızlenmıs olmuyor bıberon temızleme jelleri var onlrla yıkasam kullanan var mı acaba
Benimki de o şekilde uyur bıraksam ama uyanmazsa ben uykusunun arasında zorla beş on dakka emziriyorum ayilmadan geri uyuyorkızlar gece uykusunda bebeğinizi uyandırıp emziriyormusunuz, yoksa uyumasına devam mı ettiriyorsunuz z.. benim kız deliksiz 9-10 saat uyuyor..bu sürede 2 kere emziriyorum.. bacağından sürüsem uyanmıyor, sabahta tam aksine karınca yürüse duyup uyanıyor sanki.. acaba hiç uyandırmasam ac kalma süresi çok mu uzun olur... 67 günlüğüz..
Biz aksamlari televizyonlu odada yatiriyoruz. Dedigin gb izlemiyor. Oyun halisinda oynarken ses bazen dikkatini cekiyor tv donmeye calisiyor hemen yonunu degistiriyoruz. Tv sesinde uyabiliyor. Biz sese aliskin buyutuyoruz. Pazartesi gunu okulda bangir bangir istklal marsi okunurken benim kiz uyudu:)) ona ninni gb geldi galiba.Arkadaslar bebegın bulundugu odada tv acık oluyormu odasında yatıyor ama kustugundan beri korktum yanımdan ayırmıyorum eşim tv acıyor kesınlkle baktırmıyorum uzakta ve gormuyor emzırıkende tekım evde cok sklıyorum acık ben ızlıyorum bazen tabıkı ızletmenın zararına bende ınanıyorum ancak acık olması problem olurmu cep telefonu da aynı sekılde artık herkesın ınternetlı telefonu var her ortamda kac tane bunun onune gecmemız mumkun değil? Bır de bıberon ve sut sagma aparatlarını nasıl temızlıyorsnuz hep kaynatıyorum ama kaynatmakla da tam temızlenmıs olmuyor bıberon temızleme jelleri var onlrla yıkasam kullanan var mı acaba
Ben gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.Benimki de o şekilde uyur bıraksam ama uyanmazsa ben uykusunun arasında zorla beş on dakka emziriyorum ayilmadan geri uyuyor
Arastirdim canim.Butun iyi olasiliklari arastirdim insallah Ist e gelince daha iyi olur her sey.Yerini yadırgamış olabilir yada büyüme atağı geçiriyor olabilir canım. Hiç bu konuyuda araştırdın mı?
Lutfen bana cevap ver :)Hay Allahim.Uzatma nedir ya,cevap vermeyecegim nasil bir seydir.Senin uslubun boyle sanirim.Iki guzel cumle soyleyip araya bir seyler sokusturuyorsun.Guzel dua etmissin ama hakkini yemeyeyim.Ayni guzel dualari ben de senin icin ediyorum.Bence mesajımda hiç yanlış anlaşılacak birşey yoktu. Benim de bebeğim var. Neden bebeğinin rahatsızlığıyla dalga geçiyim ki?!
Benimde bebeğim anlattığından 10 kat kötü kusuyor. Acillere gidiyoruz..
Ayrıca, Çok da güzel yazdım duamı da eksik etmedim. Onu başka arkadaşa yazdım ben. Neyse boşver, geçmiş olsun. Konuyu uzatırsan cevap vermicem. Yine de yanlış anlaşıldıysm da kusura bakma.
Ben aşamadım anlamadım yutma sesi bazen oluyo bazen sadece öyle çekiyo gibi geliyo çekerken bişey varmış gibi gelmiyo alsa varya her öğün mama vericem kafam hiç rahat değil ne çekiyor acaba geliyor mu diye sıktığımda fışkırmıyor ama ağzından alınca damla damla sütler geliyo bu konuyu aşamadım benAnlattıklarının hepsini yaşıyorum. Yutma sesi ben de az duyuyorum. Daha bugün de gittim mastit için ama sen mastit değil memen süt dolu taş gibi olmuş dedi. E var demekki çok da takip etmeyelim kilo alıyorlarsa mutlu bebeklerse gerisini stres yapmayalım
Bana da dr verme dedi,doymadigini dusundugum icin veriyordum.Mamayi almadan uyumuyordu ama istah azalinca mamaya gerek kalmadi.Sutun eskisinden daha fazla geliyordur,emdigi icin sertlik yoktur.Bir sagsan anlarsin.Ben bir gogsumden emzirip iki gogsumu sagdigimda 150-200 cc geliyor.Onceleri ikisinden hic emzirmeden 70 cc geliyordu.Sutum var diye seviniyordum.Emzirdikce gelen sut artiyormus ya.Ek mama verenler sutunun yetmedigini mi dusunuyor bebegin ac kaldigini mi dusunuyor doktor mu ver dedi merak ediyorum :-/
Benim bebegimin kilosu oyle aman aman iyi degil ama doktor mama yok sadece anne sutu dedi ki bende istemedim zaten ilk 2 ay kilosu sinirda diye verdik.
Simdi emince eskisi gibi gogusler dolu doluda degil ama her bezi cisli kakali demekki doyuyor ki yapiyor diyorum.
İnşallah tatlım benim. Güzel haberlerini bekliyoruzArastirdim canim.Butun iyi olasiliklari arastirdim insallah Ist e gelince daha iyi olur her sey.
Bugun yaptirdim bakalim gece nasil gececek.Bebissin ozel sigortasi var 35 lira ek odedik a4 asiya.Rotavirusu de bu ay yaptirdim.Surup ve fitil verdi ona da 2 lira odedik.Sigorta olmasaymis 10 liraymis.2. Ay aşılarını yaptıranlar rotavirüs de yaptırdınız mı ? Dr 3. Ayda da olur dedi ama ben bu Perşembe yaptırmayı düşünüyorum diğerleriyle beraber ,ağızdan damla şeklinde oluyor dimi, bir de tek dozu 130 lira siz kaça yaptırdınız
Ben gece emdikten sonra cikaramiyorum gazını.. eviriyorum, çeviriyorum ama uyuduğu için çıkmıyor.. üzülüyorum ama bende öyle yatırıyorum kuzumu..Ben gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.
Ohhh ohhh MaşaAllah sütün iyiymiş.. benimde eskiye göre şükürler olsun arttı.. ama bazen az oluyor, bazende kıyafetimi ıslatıyor.. bir türlü çözemedim yediğim yada içtiğim ne arttırıyor acaba?? Senin bebiş nasıl oldu?? Biraz daha iyi mi??Bana da dr verme dedi,doymadigini dusundugum icin veriyordum.Mamayi almadan uyumuyordu ama istah azalinca mamaya gerek kalmadi.Sutun eskisinden daha fazla geliyordur,emdigi icin sertlik yoktur.Bir sagsan anlarsin.Ben bir gogsumden emzirip iki gogsumu sagdigimda 150-200 cc geliyor.Onceleri ikisinden hic emzirmeden 70 cc geliyordu.Sutum var diye seviniyordum.Emzirdikce gelen sut artiyormus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?