Yanlış emziriyo olabilirmisin canım?ucunu verme ben lanolin diye bi kremle gecirdim dogdugu zaman oldum daKızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
Canim benim göğüslerde inan boş ben buna takılıp bazen emzirmek istemiyordum halbuki onunla çok bağlantıli değilmiş bebek cektikce gelirmiş göğüsleriniz depo değildir demişti bana Dr ben hiç mama vermedim aslında vermek istedim bu yüzden ama bebeğim almadı gece 3 4 saat uyursam eğer o zaman göğüslerimde şişkinlik hissediyorum onun dışında boş gibi ama kızımda gelişim olarak iyi gidiyor sen ona takılma sakin bol bol emzirEk mama verenler sutunun yetmedigini mi dusunuyor bebegin ac kaldigini mi dusunuyor doktor mu ver dedi merak ediyorum :-/
Benim bebegimin kilosu oyle aman aman iyi degil ama doktor mama yok sadece anne sutu dedi ki bende istemedim zaten ilk 2 ay kilosu sinirda diye verdik.
Simdi emince eskisi gibi gogusler dolu doluda degil ama her bezi cisli kakali demekki doyuyor ki yapiyor diyorum.
Merak etme var sütün anlattıklarından çıkardığım, bizim bebeler memede oyalana oyalana emiyor ondan duymuyoruz benceBen aşamadım anlamadım yutma sesi bazen oluyo bazen sadece öyle çekiyo gibi geliyo çekerken bişey varmış gibi gelmiyo alsa varya her öğün mama vericem kafam hiç rahat değil ne çekiyor acaba geliyor mu diye sıktığımda fışkırmıyor ama ağzından alınca damla damla sütler geliyo bu konuyu aşamadım ben
Sut bazen artip bazen azaliyor canim.4. ay sabitleniyormus.Biraz daha iyi bebis.Cekecegiz iste.Zahmetsiz olmuyor guzel seyler.Halimize sukur.Senin bebis nasil,annenin aldigi o guzel cicileri giyiyor mu,aklim onlarda kaldi,masallah diyeyim :)Ohhh ohhh MaşaAllah sütün iyiymiş.. benimde eskiye göre şükürler olsun arttı.. ama bazen az oluyor, bazende kıyafetimi ıslatıyor.. bir türlü çözemedim yediğim yada içtiğim ne arttırıyor acaba?? Senin bebiş nasıl oldu?? Biraz daha iyi mi??
Bizde iyiyiz canım.. birgün çok uslu oluyoruz, başka birgün kucaktan inmiyor.. ama dediğin gibi şükür bu günümüze.. evet annemin aldığı cicileri giyiyoruz.. bu benim prenses.. bi MaşaAllah ını alırız teyzesiSut bazen artip bazen azaliyor canim.4. ay sabitleniyormus.Biraz daha iyi bebis.Cekecegiz iste.Zahmetsiz olmuyor guzel seyler.Halimize sukur.Senin bebis nasil,annenin aldigi o guzel cicileri giyiyor mu,aklim onlarda kaldi,masallah diyeyim :)
Maşallah güzel prensese ❤ Yahu cidden kel dogan var mi yoksa bizim ebenin dedigi gibi temmuz bebisleri hep mi sacli dogdu :)Bizde iyiyiz canım.. birgün çok uslu oluyoruz, başka birgün kucaktan inmiyor.. ama dediğin gibi şükür bu günümüze.. evet annemin aldığı cicileri giyiyoruz.. bu benim prenses.. bi MaşaAllah ını alırız teyzesi
canım kolikte 6 7 sorası baslar ama haftada en az 3 ke ve uzun süreli nedensiz aglamada sayılıyor...sana ıyuyorsa bu tanım evet kolik senin kuzudaBebeğim kolik oldu galiba. 1 haftadır akşam 6da başlayıp çığlık çığlığa ağlıyor. Hoplayıp zıplıyoruz. Çok zor sakinleşiyor. Sürekli emme isteği var ama memede kavga ediyor. 2,5 aylığız. Kolik mi bu?
Bizimkinin col seyrek kel gibi :)Maşallah güzel prensese ❤ Yahu cidden kel dogan var mi yoksa bizim ebenin dedigi gibi temmuz bebisleri hep mi sacli dogdu :)
Canım ara sıra anca okuyabiliyorum, yoruluyorum genelde. Biz iyiyiz. Sütüm az bu aralar iyi dinlenemiyorum, iştahım da az ama bizim bebek buna karşın doymak bilmiyor. Mamayı artTırmak mecburiyetinde kaldım.Rezeneli çaylara abandım. Pre mama kullanıyorum. Babamız tartıya bebekli ve bebeksiz çıkınca 6300 gr fark olduğunu söyledi birkaç gün önce. Ama o ölçüm doğru değildir bence. Cuma günü 2.ay kontrolümüz olacak. Aşılarımız yapılacak, Boy -kilo ölçümünü doktor yapınca sana yazarım.Sgd canim nerelerdesin?Yazmiyorsun,iyi misiniz?Bizim bebislerin olcumu yakindi.Son zamanlarda az emiyoruz biz.Kiyaslamak gibi olmasin da gelisimine bu az emme yansidi mi merak ediyorum.Boy kilo olcumunuz ne durumda?
Benimki saçtan ibaretti vallahi :) şimdilerde baya dökülüyor yenisi gelecek inşallahMaşallah güzel prensese ❤ Yahu cidden kel dogan var mi yoksa bizim ebenin dedigi gibi temmuz bebisleri hep mi sacli dogdu :)
Oy maşallah bu güzelliğeeee. Annesi nasılda güel giyindirirmişBizde iyiyiz canım.. birgün çok uslu oluyoruz, başka birgün kucaktan inmiyor.. ama dediğin gibi şükür bu günümüze.. evet annemin aldığı cicileri giyiyoruz.. bu benim prenses.. bi MaşaAllah ını alırız teyzesi
Ben biraz uğraşıyorum bazen cikarmadigi oluyo benimki yattığı yerde de çıkarıyor bazen rahatlayıp geri uyuyo yine bazen de sabaha kalıyor dediğin gibiBen gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.
yuksel ihtimalle oyle tavaiyem youtune da beyaz gurultu var o zamanlarda yuksek sesle onu acin sakinlesecektir biraz bekleyn duysun hissetsn susmadi die hemen kapamayn oglumda kolik saat 6dan 10a kadar agliorz sadece sallanarak ve bu sesle susuyorBebeğim kolik oldu galiba. 1 haftadır akşam 6da başlayıp çığlık çığlığa ağlıyor. Hoplayıp zıplıyoruz. Çok zor sakinleşiyor. Sürekli emme isteği var ama memede kavga ediyor. 2,5 aylığız. Kolik mi bu?
Kime birakiyorsun kuzuyu meslegin ne arkadasim ben sanirim isten ayrilcam :/ birakcak kimse yok bakicida dusunemiyorumKızlar ben bugün işbaşı yaptım iki ay yarım gün sonra dört ay üç saat ve sonra da altı ay bir buçuk saat şeklinde ilk gün hemen ise verdim kendimi zaman geçti çok şükür
Masallah canim,benim bebisin kilosunu onceki haftalara gore 400 gr eksik almis hesapliyordum.Senin tarti dogru bence.Canım ara sıra anca okuyabiliyorum, yoruluyorum genelde. Biz iyiyiz. Sütüm az bu aralar iyi dinlenemiyorum, iştahım da az ama bizim bebek buna karşın doymak bilmiyor. Mamayı artTırmak mecburiyetinde kaldım.Rezeneli çaylara abandım. Pre mama kullanıyorum. Babamız tartıya bebekli ve bebeksiz çıkınca 6300 gr fark olduğunu söyledi birkaç gün önce. Ama o ölçüm doğru değildir bence. Cuma günü 2.ay kontrolümüz olacak. Aşılarımız yapılacak, Boy -kilo ölçümünü doktor yapınca sana yazarım.
Sizin Doktorun süt alerjisi dediği nedir , laktoz intöleransı mı ? Yazdığın belirtiler (kaka durumu dışında) sanki geçen hafta bizde de vardı. Hep huysuzdu , doğru düzgün uyumadı, kusmak desen ağzından fışkırır gibiydi. Gazını çıkarırken öyle bir sesle beraber etraf yine kusmuk oluyordu. 4 gün kadar sürdü geçti. Büyüme atağıydı belki de , kabus gibiydi.
Laktoz intöleransı bende var, eğer doktorunun şüphelendiği buysa annemin anlattığına göre genelde köpüklü ishal gibi kaka, kusma ve ciddi kilo alamama sorunum varmış. Hakkaten bebeklik fotolarıma bakınca oğlum şuan bile benim 6 aylık halimden iri görünüyor. Ki o yıllarda doktor durumu anlayana kadar ailem baya eziyet çekmiş. Halen de tüm süt ürünlerini laktozsuz olanından kullanırım , sütlü dondurma yemem.
Umarım sizin durum biran önce düzelir. Fakat yazdığın sanki süt alerjisi değil gibi. Yine de çok geçmiş olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?