2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
Yanlış emziriyo olabilirmisin canım?ucunu verme ben lanolin diye bi kremle gecirdim dogdugu zaman oldum da

Canim benim göğüslerde inan boş ben buna takılıp bazen emzirmek istemiyordum halbuki onunla çok bağlantıli değilmiş bebek cektikce gelirmiş göğüsleriniz depo değildir demişti bana Dr ben hiç mama vermedim aslında vermek istedim bu yüzden ama bebeğim almadı gece 3 4 saat uyursam eğer o zaman göğüslerimde şişkinlik hissediyorum onun dışında boş gibi ama kızımda gelişim olarak iyi gidiyor sen ona takılma sakin bol bol emzir

Merak etme var sütün anlattıklarından çıkardığım, bizim bebeler memede oyalana oyalana emiyor ondan duymuyoruz bence

Sut bazen artip bazen azaliyor canim.4. ay sabitleniyormus.Biraz daha iyi bebis.Cekecegiz iste.Zahmetsiz olmuyor guzel seyler.Halimize sukur.Senin bebis nasil,annenin aldigi o guzel cicileri giyiyor mu,aklim onlarda kaldi,masallah diyeyim :)

Sgd canim nerelerdesin?Yazmiyorsun,iyi misiniz?Bizim bebislerin olcumu yakindi.Son zamanlarda az emiyoruz biz.Kiyaslamak gibi olmasin da gelisimine bu az emme yansidi mi merak ediyorum.Boy kilo olcumunuz ne durumda?

Ayy çok sevindirik oldum kizima parmagimi salladim iki kere tuttu Hem şaşırdım hemde mutlu oldum agular sesli kahkahalar iyice artti zaten basini kaldiriyordu coktandir simdi elini hic dayamadan kalkiyor resmen mekik cekiyor Büyüyor kuzum ya gün gün neler degisiyor Masallah

Sut bazen artip bazen azaliyor canim.4. ay sabitleniyormus.Biraz daha iyi bebis.Cekecegiz iste.Zahmetsiz olmuyor guzel seyler.Halimize sukur.Senin bebis nasil,annenin aldigi o guzel cicileri giyiyor mu,aklim onlarda kaldi,masallah diyeyim :)
Bizde iyiyiz canım.. birgün çok uslu oluyoruz, başka birgün kucaktan inmiyor.. ama dediğin gibi şükür bu günümüze.. evet annemin aldığı cicileri giyiyoruz.. bu benim prenses.. bi MaşaAllah ını alırız teyzesi

Eklentiler

• IMG_2302.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 122
Maşallah güzel prensese ❤ Yahu cidden kel dogan var mi yoksa bizim ebenin dedigi gibi temmuz bebisleri hep mi sacli dogdu :)

canım kolikte 6 7 sorası baslar ama haftada en az 3 ke ve uzun süreli nedensiz aglamada sayılıyor...sana ıyuyorsa bu tanım evet kolik senin kuzuda

Kızlar bebegimin göz bebeklerinin beyaz kısmının yarısında hafif karartı var acaba sarılıgı tam gecmemis olma ihtimali var mı baska gözbebegi böyle olan var mı

Bu arada bizimkisi maksimum 4 saat uyudu simdiye kadar mamasını yer uyur tekrar ama mutlaka 2-3 saatte 1 uyanıyor 64 günlük normal mi? 9 10 saatleri görünce bizde bir anormallik mi var acaba dedim

Sgd canim nerelerdesin?Yazmiyorsun,iyi misiniz?Bizim bebislerin olcumu yakindi.Son zamanlarda az emiyoruz biz.Kiyaslamak gibi olmasin da gelisimine bu az emme yansidi mi merak ediyorum.Boy kilo olcumunuz ne durumda?
Canım ara sıra anca okuyabiliyorum, yoruluyorum genelde. Biz iyiyiz. Sütüm az bu aralar iyi dinlenemiyorum, iştahım da az ama bizim bebek buna karşın doymak bilmiyor. Mamayı artTırmak mecburiyetinde kaldım.Rezeneli çaylara abandım. Pre mama kullanıyorum. Babamız tartıya bebekli ve bebeksiz çıkınca 6300 gr fark olduğunu söyledi birkaç gün önce. Ama o ölçüm doğru değildir bence. Cuma günü 2.ay kontrolümüz olacak. Aşılarımız yapılacak, Boy -kilo ölçümünü doktor yapınca sana yazarım.
Sizin Doktorun süt alerjisi dediği nedir , laktoz intöleransı mı ? Yazdığın belirtiler (kaka durumu dışında) sanki geçen hafta bizde de vardı. Hep huysuzdu , doğru düzgün uyumadı, kusmak desen ağzından fışkırır gibiydi. Gazını çıkarırken öyle bir sesle beraber etraf yine kusmuk oluyordu. 4 gün kadar sürdü geçti. Büyüme atağıydı belki de , kabus gibiydi.
Laktoz intöleransı bende var, eğer doktorunun şüphelendiği buysa annemin anlattığına göre genelde köpüklü ishal gibi kaka, kusma ve ciddi kilo alamama sorunum varmış. Hakkaten bebeklik fotolarıma bakınca oğlum şuan bile benim 6 aylık halimden iri görünüyor. Ki o yıllarda doktor durumu anlayana kadar ailem baya eziyet çekmiş. Halen de tüm süt ürünlerini laktozsuz olanından kullanırım , sütlü dondurma yemem.
Umarım sizin durum biran önce düzelir. Fakat yazdığın sanki süt alerjisi değil gibi. Yine de çok geçmiş olsun diyorum.

Oy maşallah bu güzelliğeeee. Annesi nasılda güel giyindirirmiş

Ben gece dogruca memeye tutuyorum gozu kapali emiyor doyunca birakiyor. Gaz cikarmaya ugrasmiyorum. Sabah toplu gaz cikarma toreni yapiyoruz.
Ben biraz uğraşıyorum bazen cikarmadigi oluyo benimki yattığı yerde de çıkarıyor bazen rahatlayıp geri uyuyo yine bazen de sabaha kalıyor dediğin gibi

Kızlar ben bugün işbaşı yaptım iki ay yarım gün sonra dört ay üç saat ve sonra da altı ay bir buçuk saat şeklinde ilk gün hemen ise verdim kendimi zaman geçti çok şükür

yuksel ihtimalle oyle tavaiyem youtune da beyaz gurultu var o zamanlarda yuksek sesle onu acin sakinlesecektir biraz bekleyn duysun hissetsn susmadi die hemen kapamayn oglumda kolik saat 6dan 10a kadar agliorz sadece sallanarak ve bu sesle susuyor

Kızlar ben bugün işbaşı yaptım iki ay yarım gün sonra dört ay üç saat ve sonra da altı ay bir buçuk saat şeklinde ilk gün hemen ise verdim kendimi zaman geçti çok şükür
Kime birakiyorsun kuzuyu meslegin ne arkadasim ben sanirim isten ayrilcam :/ birakcak kimse yok bakicida dusunemiyorum

Masallah canim,benim bebisin kilosunu onceki haftalara gore 400 gr eksik almis hesapliyordum.Senin tarti dogru bence.
Ilk gittigim dr laktoz hassasiyeti dedi.Bir ilac verdi faydasini gormedim.Sut alerjisi daha hassas.Simitte bile sut oldugu icin yiyemiyorsun mesela.Eser miktarda bile sut ve sut urunleri olmayacak.Kesin tani degil bu sut alerjisi yumurtaya da alerjisi olabilirmis ya da kuruyemise de.2. gittigim dr da sadece asiri gaz dedi.Hepsi farkli bisi soyluyor.Yipratici olan da bu.Kesin bisi olsa ona gore davranacagim.Bir dr a gidiyorum faydasi olmuyor baska dr a.Bu alerji diyen yegenime de ayni teshisi koymustu.Agiz aliskanligi mi yapti bu hastaligi diye aklima da geliyor.Alerji dr ina gidecegim.Bizimki 15 gunden beri bu durumda.Buyume atagi 15 gun surmez saniyorum.Keske oyle olsa dr un koyamadigi teshisi koyardin :)Ailemin yasadigi sehre geldim birkac gun sonra bu halleri basladi.Ist de olmayan sey burada olunca yedigim bir sey alerji uapiyor diyorum.Esim sudan bile supheleniyor.Dr gaz olsa 2. ayda baslamaz diyor,bebekler bu ayda duzelmeye baslarmis.Aklim karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…