2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah senin prensese hepsi çok güzeller Rabbim tüm yavrularımızın bahtını açık etsin huyu suyu güzel hayırlı evlat etsin

arkadaşlar iyi geceler aranızda spinal anestezi ile doğum yapıp aşırı bel ağrısı çeken var mı ? mafoldum!

Kime birakiyorsun kuzuyu meslegin ne arkadasim ben sanirim isten ayrilcam :/ birakcak kimse yok bakicida dusunemiyorum
Memurum canım annemle emekli babam bakıyo :) bakıcı ben de kesinlikle dusunmezdim nasıl güvenilir ki çok küçükler daha nasıl özlemiş beni üstümü zor değiştim sesime bile ağlamaya başladı anlıyorlar yavrular

Masallah canim.Msjini cevaplamayi sona biraktim.Su guzel elbiseye,taca,emzige keyifli keyifli bakayim dedim.Tam bir prenses olmus annesi Allah nazarlardan korusun.

Masallah minik kuzuya

Kızlar 3 gündür okullar açıldı canım çıkıyor gece minik sıpam uyumuyor sabah büyük sıpam uyumuyor öğleden sonra okul bahçesinde bebişimle abi bekliyoruz bide dün servis sıkıntı çıkardı bizim buralarda başka öğrenci yokmuş falan filan alt tarafı 2 km mesafe için 150 TL ücret istedi benimde tepem attı bugün çocuğun okulunu değiştirdim eve yakın okula yazdırdım ama şimdi sabahçı olacak bide bugün aşı olduk oğlum yarım saat uyuyup ağlayarak uyanıyor sabah nasıl olacak bilmiyorum

Kuzenimin o dogdugundaki siyah saclari dokulup asil rengi olan sarilari cikmis.Teyzem boyle anlatiyor :)Bizimkiler de oyle olurmus.Melisa ile Alpar bir bakmissin sapsari olmuslar :)
Benim kızımın da simsiyah saçlar dipten sarı geliyor :)

Eklentiler

• IMAG1436_1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 95
Hmm O zaman süt alerjisi daha farklı laktoz intöleranstan demek ki . Umarım her neyse bu durum biran önce geçer. Çok geçmiş olsun canım. Hiç değilse ailenin yanındasın , bebek konusunda destekleri göz ardı edilmez.

Kuzenimin o dogdugundaki siyah saclari dokulup asil rengi olan sarilari cikmis.Teyzem boyle anlatiyor :)Bizimkiler de oyle olurmus.Melisa ile Alpar bir bakmissin sapsari olmuslar :)
Benim de öyle , simsiyah saçlarım dökülüp sarı gelmiş. Sarı kaş-kirpik renklenmiş. Ateş ' in saçları açık kumral ve dökülüyor yerine ne gelecek merakla bekliyorum. Mavi gözlerimiz de artık yeşil-gri. Zamanla koyulaşacak sanırım.

Kızlar ben bugün işbaşı yaptım iki ay yarım gün sonra dört ay üç saat ve sonra da altı ay bir buçuk saat şeklinde ilk gün hemen ise verdim kendimi zaman geçti çok şükür
Nasıl başladın canım kim bakıyor bebeğe ben ilk günden itibaren hiç dönmek istemedim açıkçası eşim de Tamam dedi ücretsiz izne ayrıldım altı ay

Bebeğim dün geceden beri emmek istemiyor memede çok ağlıyor özellikle bi tarafı hiç almıyor diğerini De zorla niye böyle yapıyor ki? Dün ben disardayken bir kere biberonla içti sütü ondan olmuş olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0923.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
kızlar resim bana ait bu sabah yaptım 2. çizgi silik çıktı çatlatma iğnesinden sonra 11. gün hamile olabilirmiyimmmm

Benim test sonucum bundan daha silikti inşallah devamı gelir hayırlısı ile dilediğiniz gebeliğiniz olur

Canım benim oğlum da pazartesi aynısını yaptı emmedi resmen mama verdik mecburen yarım günde geçti ama. Sebebini anlayamadım bir türlü. Almadığı tarafı ters yatırıp verdim o zaman zorla da olsa aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…