2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşalla hayırlı sonuçlarla meleğin seninledir bu testlerde kırmızı çizginin silik çıkması çok zor ben 2 sene yaptım sadece hamile olduğumda çıkmıştı inşalşah güzel haberlerini bekliyoruz

ayyyyy ayyyyy 4 yıl sonraaa Allahımmm inşallah beimledir canım çok sağolll

çok sağol canım o sinirle düşünemiyorum saygılı konuşmayı en güzeli dediğin gibi yapmak zaten normal kafada bir insan olsa boyle davranmaz k v değil bir seyim değil haddini bilsin aynen

sweetwitch01 canım merhaba nasılsın sana bir sey sorucam bize yurt dışından bebevita marka 10 kutu mama geldi seninle konuşmuştuk sanırım sen kullanmıştın iç paket olarak getirmiş arkadaş bavulda yer kaplamasın diye ölçek bilgilerini bulamadım nette ölçeği biraz büyük öbür ölçeklerden acaba 30 a bir ölçü mü yapıyoruz bebevita yıda

Nasıl başladın canım kim bakıyor bebeğe ben ilk günden itibaren hiç dönmek istemedim açıkçası eşim de Tamam dedi ücretsiz izne ayrıldım altı ay
Annem bakıyo canım yarım gün kolay da üç saat olunca zorlamaya başlar herhalde

Aaa nasil olmus oyle :))Hahah.Sasirmistir herkes :)
Valla benim bebekligim de kumral ama bu bi değişik oldu :)
Benim kizimin saçı da böyle alttan bizim de farklı renk geliyor keşke bu siyahlikta kalsaydı :)
Evet ya simsiyah ne güzel görünüyordu
Bizimkide bunun aynisi ama kendi saci acik zaten dipten gelen baya sari beyaz gibi :)
Bi resmen iki renk olduk ama sanırım siyah olanlar da giderek acıyor
Ay maşallah ne tatlı saçlar onlar :)
Tokalik doğdu zaten keşke alsaymisim biraz :)

Merhaba yurtdışından mama geldi dediniz tadı kokusu nasıl acaba buradakilere benziyor mu ben en son yurtdışından getireyim Türkiye'deki hepsini denedim veremiyorum yok naptıysam almadı uykuya dalmasını bekliyorum arada alıyor arada almıyor onuda çok zor oluyor

canım çok mama değiştirdim hiç birini anne sütü gibi sevmedi bi iğrenme ilk diliyle ittirme oluyor bir tek golden goat almadım ama bunu sevdi gibi tadına baktım toz olarak yağlı değil mesela fazla sekerli de gelmedi bana ama kötü mama kokusu var biz bir aydır hipp combiotic kullanıyoruz gaz kaka problemi için o çok yağlı bebivita daha az yağlı geldi bana az önce danısma hattını aradım söyledim yurt dışından geldiğini yurt dışından almanıza gerek yok içeriği her şeyi aynı dedi türkiye de satılanla ocak ayında satışa başlamış burda bebevita. bir de eczacıyla konuştum golden goat anne sütüne en yakın dedi kullandığın mamayla çaprazlama kullan isteren bi doktorunla konuşup dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum

Annem bakıyo canım yarım gün kolay da üç saat olunca zorlamaya başlar herhalde
Şanslısın canım annem ilçede benim merkeze taşınma şansı yok maalesef ben de zorlandım işin açığı hayırlısı olsun hepimiz için

Aynı durumdayım gün içinde 60 cc vermek için kendimi paralıyorum dediğin gibi hepsini ittiriyor diliyle biberon ağzına değişimi aynışey napıcamı şaşırdım hep emziriyorum bu yüzden artmadı bu süt nerden geliyorsa günlerimi mahvetti

bende zor durumdayım haftada en az 200 gr alması gerekiyormuş 180 gr almış sadece kilosu 5 boyu 60 cm 64 günlük doktor 2 saatte bir besle diyor mümkün değil içmiyor 4 saate falan anca içirebliyorum bitiremiyor gece uykusunda vermeye çalışıyorum 30 cc zorla içiyorum 2 numara bez büyük geliyor çok üzülüyorum ama yegenimde öyleydi 4. ay memeyi bıraktı şimdi 9 aylık mamayı sevmiyor bile çorbaları ek gıdaları çok seviyor onun doktoru üzülme her çocuk farklı demişti inşallah bizim bebişlerde ek gıdaları sever en azından ellerimle besleyici şeyler yaparım diye avutuyorum kendimi

benim kizimin cok az saci var ve hic uzamadi sanki. kahve tonlarinda, seyrek. gerci ben kel dogmusum, bana benzemistir.

Haftada 150 gr aldı anne sütüyle aylık deneyemedim mamasız içim rahat etmediğinden bir hafta deneyebildim mama verebilirsem 160ml gün içinde 250gr oluyodu .şuan mümkün değil mama veremiyorum bütün biberonlardan aldık bütün mamaları aldık her öğün kavga kıyamet sinirlerim yıprandı hiç keyif alamıyorum 70 günlükken boyu 58.5 cm kilosunda 4590 küçük doğdu zaen 2 buçuk kilo ama sürekli emmek istiyor bende emin olamıyorum ne emdiğine içimi kemiriyor o mamayı vermek istiyorum o zaman rahatlıyorum kilo alımı yavaş idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bir haftadır antibiyotik kullandık bakalım belki düzelir sütüm bir türlü artmadı sağıyorum bi ara 100 geldi şuan 60 ancak geliyo ikisinden normal doğurdum bide sütüm gelir diye napacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…