çok geçmiş olsun kız bebekse olabiliyormuş idrar yolu enfeksiyonu canım inşaalh düzelir hemen.benim de sütüm yoktu ama karpuz yediğim zaman arttıgını farkediyordum akıyordu çamaşıra hep sürekli emzir artar diyordu herkes ben bi türlü o artışı göremedim makina aldım 40 sağablidm ikisinden yaşamayan bilmez gerçekten artmayınca artmıyor hele o memedeki kavgalar şimdi de biberonla kavga ediyor değişen hiç bir sey yok bizm kız da sadece nuk un geniş ağızlı kauçuk emzikli biberonunu alıyor öbürlerini dışına saldı toparlayamadı çocuk ağzında bunun emziği çok yumuşak meme gibi aynı ama işte al al dene dene nereye kadar inşallah düzelirler bende çok yıprandım ruhsal fiziksel tıoparlayamadım bi türlüHaftada 150 gr aldı anne sütüyle aylık deneyemedim mamasız içim rahat etmediğinden bir hafta deneyebildim mama verebilirsem 160ml gün içinde 250gr oluyodu .şuan mümkün değil mama veremiyorum bütün biberonlardan aldık bütün mamaları aldık her öğün kavga kıyamet sinirlerim yıprandı hiç keyif alamıyorum 70 günlükken boyu 58.5 cm kilosunda 4590 küçük doğdu zaen 2 buçuk kilo ama sürekli emmek istiyor bende emin olamıyorum ne emdiğine içimi kemiriyor o mamayı vermek istiyorum o zaman rahatlıyorum kilo alımı yavaş idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bir haftadır antibiyotik kullandık bakalım belki düzelir sütüm bir türlü artmadı sağıyorum bi ara 100 geldi şuan 60 ancak geliyo ikisinden normal doğurdum bide sütüm gelir diye napacağımı şaşırdım
Uykusunun gelmesi icin yorulmasini sagla.
Benim ailem başka şehirde ama geldiler sağolsunlar babam gidip gelir arada ama annem benimle herşeyin hayırlısı yine de insan biraz daha evde kalmak iyi olurduŞanslısın canım annem ilçede benim merkeze taşınma şansı yok maalesef ben de zorlandım işin açığı hayırlısı olsun hepimiz için
Fön makinesi ya da telden beyaz gürültü açıyorum çok sakinleştiriyor (tavsiye ederim) ve omzumda pilates topunun üstünde yaylanarak uyuyoruz. Bu şekilde kolay uyuyor ama omzum sırtım çok ağrıyor. Bir de 9 ya da 9.30 da kesin uyuyor onu kendisi ayarladı özellikle bişey yapmadım. Sabah da 7 ya da 7.30 da uyanıyor. Ama gün içi karışık günü gününe uymuyor
Benimki de hep uyuyup uyanıor öyle bir saat rahat bir uyku yok , uyuyamıyor memeyide istemiyor siniri tepesine çıkıyor sallayarak kollarını sararak uyutuyorumYoruluyor cnm bana sorarsan... cunku mesela dun nerdeyse gunduz hiiiiiç uyumadı yani toplasam heralde sabah 8 den 4 e kadar sadece 2-3 saat zorlaaa uyudu, nasıl dayanıyor anlamıyorum daha cok minik...ooff
ben ayak altlarına ve dizlerine sürüyorum canım ama bizim gaz sancıları nerdeyse bitti sadece gazı oldugunu hissdersem sürüyorum ama aman aman dikkatimi çeken bir sey olmadı dediğim gibi combiotik mama bizi bayagı rahatlattıAcı elma yag kullanan var mı burda ? Bebegim kolik malesef ve bir cozum arıyorum
Kullanan varsa ,faydasını gordunuz mu, nekdr sıklıkta kullanıyorsunuz bir yardımcı olurmusunuz? Ayrıca bu yagı nerden bulabilirim ?
Ay ne güzel ya bende cok heves ediyorum ama saç yok :) cıkıcagına daha cok dökülüyorBizde haziran bebesiyizAma cidden ben gorunce şok oldum saclarini simdi toplaniyor minik minik tokalar takiyorum :)
ben ayak altlarına ve dizlerine sürüyorum canım ama bizim gaz sancıları nerdeyse bitti sadece gazı oldugunu hissdersem sürüyorum ama aman aman dikkatimi çeken bir sey olmadı dediğim gibi combiotik mama bizi bayagı rahatlattı
Kizlar bebis emzik tutyorsa su vericekmisiz benim kiz artik uykuya dalana kadar emzik tutuyor bende dun ilk kez su verdim sasirdi kuzum icerken :) de ne kadar vericez acep ?
evet canım aynıydı seninşe günlerce yapmıyordu conformil verdi doktor bir kutu kullandım hiç yapmadı onunla hipp combiotikle gazı çok çok azaldı hemde hergün kakasını hergün yapıyor gece uykusu düzeldi en az bir kere ağlamıyor artık kakasını yaparken netten toplu aldım 27 liraya falan geldi tanesi migroslarda 40 lira istersen bir kutu al bir dene ama yeni mamaya geçmeden fitik koydum ben 5 gün olmuştu sonra combiotice başladımaklında olsun şimdi yeni mama geldi bebivita diye onunla dönüşümlü kullanıcam eğer bebivita kazbızlık yapmassa golden goat geçmeyi düşünüyorumOff bildiginiz gibi kaka sorunumuz var bizim .. mamayı degiştirdik iki uç hafta once bebelac nutrikonfor kullanıyorum iki kez kendi yaptı ve yine tık yok ....
Gunduz uyumuyor sancısı var acılı acılı aglıyor bagrıyor yavrum, aksam ustu 5 ten sonra aglamaya baslıyor kolik oldugumuz için cozum arıyorum
Combiotik hipp mi? Ne sıklıkta kaka yapıyorsunuz ?
evet canım aynıydı seninşe günlerce yapmıyordu conformil verdi doktor bir kutu kullandım hiç yapmadı onunla hipp combiotikle gazı çok çok azaldı hemde hergün kakasını hergün yapıyor gece uykusu düzeldi en az bir kere ağlamıyor artık kakasını yaparken netten toplu aldım 27 liraya falan geldi tanesi migroslarda 40 lira istersen bir kutu al bir dene ama yeni mamaya geçmeden fitik koydum ben 5 gün olmuştu sonra combiotice başladımaklında olsun şimdi yeni mama geldi bebivita diye onunla dönüşümlü kullanıcam eğer bebivita kazbızlık yapmassa golden goat geçmeyi düşünüyorum
Acı elma yag kullanan var mı burda ? Bebegim kolik malesef ve bir cozum arıyorum
Kullanan varsa ,faydasını gordunuz mu, nekdr sıklıkta kullanıyorsunuz bir yardımcı olurmusunuz? Ayrıca bu yagı nerden bulabilirim ?
Teşekkür ediyorum inşallah düzelir 2.5 saattir uyutup uyku arasında mama vermeye çalışıyorum 50 ml için sinirlerim oynuyo tüm biberon ne varsa fırlatıp atıcam kaşıkla da başlıyor ağlamaya veremiyorum hiç bir zevk alamadım şu 2 ayımdançok geçmiş olsun kız bebekse olabiliyormuş idrar yolu enfeksiyonu canım inşaalh düzelir hemen.benim de sütüm yoktu ama karpuz yediğim zaman arttıgını farkediyordum akıyordu çamaşıra hep sürekli emzir artar diyordu herkes ben bi türlü o artışı göremedim makina aldım 40 sağablidm ikisinden yaşamayan bilmez gerçekten artmayınca artmıyor hele o memedeki kavgalar şimdi de biberonla kavga ediyor değişen hiç bir sey yok bizm kız da sadece nuk un geniş ağızlı kauçuk emzikli biberonunu alıyor öbürlerini dışına saldı toparlayamadı çocuk ağzında bunun emziği çok yumuşak meme gibi aynı ama işte al al dene dene nereye kadar inşallah düzelirler bende çok yıprandım ruhsal fiziksel tıoparlayamadım bi türlü
evet canım çok memnunum hem gaz hem kaka zaten kakasını yapınca gazı otomatikman düzelmeye başladıBize de dr aptamil conformil verdi ,kızım beyenmedi içmedi,bende hemen pes ettim keske biraz zorlasaydım cunku guzel yorumlar okuyorum ...
offf birsuru mama denemek te cok zor hiç istemiyorum .... denedikce zaman geciyor zaten nerdeyse 3 aylık olucaz bu sorun hala devm ediyr...
anladıgım kadarıyla hipp combiotikten memnunsun gaz konusunda dimi?
Şimdi bebeğim düşük Doğum ağırlığıyla doğunca prematil vermiştik ilk bir ay öyle devam ettik 1 aydan sonra comformil e geçelim hem gaz sorunu olmaz diye aldık ill gün gece vermeye başlayacaktım o gün biberonu almadı karnı tok herhalde dedim o gün ve ertesi günden tam bir buçuk aydır çocuk hiç bir biberon ve mamayı almıyor belki mamayla alakalı belki değil ama ben öncesinde kullandığım mama ve farklı bir geçiş olduğu için bebek almadı diye düşünüyorum yok hergün bir umut acaba bugün alır mı diyorum ve sonuç hüsranevet canım çok memnunum hem gaz hem kaka zaten kakasını yapınca gazı otomatikman düzelmeye başladı
hicbi faydasi yok normal bebek yagiyla ayni etki. aktarlarda bulabilirsin.haftada 3 kez uyguladm.Acı elma yag kullanan var mı burda ? Bebegim kolik malesef ve bir cozum arıyorum
Belki senin yediğin birşeyle alakalı olabilir ben dikkat ediyorum ne zaman balık yesem oğlum beni emmek istemiyor memede ağlıyor 3 defa balık yedim hep aynı şeyi yaptı bu akşam yine balık var tescil edecemBebeğim dün geceden beri emmek istemiyor memede çok ağlıyor özellikle bi tarafı hiç almıyor diğerini De zorla niye böyle yapıyor ki? Dün ben disardayken bir kere biberonla içti sütü ondan olmuş olabilir mi
Aktarlarda var. Ben kullandım şuan benimkine pek fayda etmiyor önceden biraz rahatlatiyordu. Göbeğine masajla suruyorduk ya da bezine damlatiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?