2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben beyaz tenliyim,esim kumral.Bizim oglan bizden koyu tenli:)Gozleri griydi kahveye donuyor.Saclar koyu ama umarim benim gibi dalgali olur saclari.Erkekte bayilirim :)

Reactions: SGd
Bebege ben bakiyorum canim ama evle ilgili bir sey yapmiyorum.Ist de evde yardimci vardi gerci ama pesinde dolasmak zorundaydim.Pesinde dolasmak yoruyordu.Her seyde soylenmiyor.Birakip kaciyorlar.Bir seyleri eksik ve yanlis yapiyordu ve duzeni yine ben sagliyordum.Burada biseye karismiyorum.

Bizde haziran bebesiyiz Ama cidden ben gorunce şok oldum saclarini simdi toplaniyor minik minik tokalar takiyorum :)
Ayyyy kız siz beni çatlatacaksınız benim yerime totişini sık o cadının hayal ettim çok tatlı birşey olmuştur o tokalarla

Kızlar bizde bugün aşılarımızı olduk..geçen hafta olmamız gerekiyordu verem bulunmadığı için bugün olduk..inşallah ateşlenmez yavrum..14ekimde 3.ay kontrolümüz var..

Ayy yuzunu gostermeden tokali saclarin fotosunu atsana :)Biz erkegiz bize toka falan olmaz,papyon takiyoruz napalim :)
Yarin atarim senin icin Oyy erkek bebeklerinde erkek gibi giyinmesine bayiliyorum ben gomlek pantalon :)

Ayyyy kız siz beni çatlatacaksınız benim yerime totişini sık o cadının hayal ettim çok tatlı birşey olmuştur o tokalarla
Opsem olmaz mi sıkamam kiyamam :))) Poposuna poposuna vuruyorum vurdukca guluyor ayni anasina cekmis cok guler yuzlu :)

Al_pi nasilsin cnm bebiş nasil? kızlar umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir. hic giremiyorum mama meme savaşı veriyoruz cok iştahsız bir çocuk benimki kaka yapmama sorunuda ayri 3gunde bir falan yapıyor doğru düzgün yemediği için cok harektli yedigimizide yakıyoruz zaten umarım sizlerde herşey yolundadır

Düzenle uğraşmak ayrı kafa yoruyor. Güzelce dinlen sen bebeğine odaklan fırsat bulmuşken.

arkadaşlar ya bişi sordum
belim çok ağrıyo spinal oldum napcam yokmu benim gbi olan

Nurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen

arkadaşlar ya bişi sordum
belim çok ağrıyo spinal oldum napcam yokmu benim gbi olan
Benim bir bilgim Yok onunla ilgili suni sancıyı verdiler durup dururken doğurdum hiçbişeysiz bi tane ebe vardı gudubet gibi korkuma doğurdum sanırım ağrı kesici fayda edermi ki beni parol rahatlatmıştı bilemedim ama

Colex i bilmiyorum nurse harweys i kullandım damlalı o 29 damla veriyodum sabah ve akşam olmak üzere 2 kere evet uyku yapıyodu sanki daha rahat uyuyordu öbürünü bilemedim ben bide kendim kimyon kaynatıp verdim sanki o daha rahatlatmıştı bu danlalardan o rahatladığından uyuyordur emin ol yorgunluktan biraz daha uyusun emzirmek için yine bakarsın

Çpk pardon 20 damla olacak şurup şeklinde hiç bişey vermedim hepsi damlalıydı

Kuzenimin o dogdugundaki siyah saclari dokulup asil rengi olan sarilari cikmis.Teyzem boyle anlatiyor :)Bizimkiler de oyle olurmus.Melisa ile Alpar bir bakmissin sapsari olmuslar :)
Ay açıldı zaten bizim kız :) esmer falan ama saç rengide dönüyor tabi dökülenmeyen yerlerdekiler :) senin alpar zaten çok kara değil kız

Yoruluyor cnm bana sorarsan... cunku mesela dun nerdeyse gunduz hiiiiiç uyumadı yani toplasam heralde sabah 8 den 4 e kadar sadece 2-3 saat zorlaaa uyudu, nasıl dayanıyor anlamıyorum daha cok minik...ooff
Yorulmasi icin sadece uyumamasi yetmiyor bence. Ters ceviriyorum donmeyi ogretmeye casiyorum bu ara. Bir o tarafa donduruyorum sag sol yapip duruyorum. Kwndi yapmaya calisiyor simdi. 79 gunluguz. Ters ceviriyorum boyun kaslari icin. Oyun halisina atiyorum cirpiniyor. Sonunda uyumasi kolay oluyor. Arada konusuyoruz. Kucakta dolasiyoruz vs. Bunlari yapiyor musun. Sonra esnemeye baslayinca uyutuyorum

Ne guzeel benim kız uyuyan akdr meme tutuyor hala cnm
Bizim minikler aynı gun, seninki nezmndır alıyor emzik? Ben veremedim,amıyor
Hangi marka ne tur kullanıyorsun?
Aventin emzigi canim eskiden alip atiyordu simdi emzigi ile ee ee ee deyip uyuyor bayiliyorum :) 2 haftadır nerdeyse emzikle

iyiyiz cok sukur canim az kilo alimimiz azaldi sanki 2bucuk aylikti 5 kiloydu ctesi 3 olacak 5200 ancak olduk :-/ Mama vermiyoruz 20 gundur acaba takviyemi yapsam diyorum pazartesi saglik ocaginda bir sorayim bakayim.
Hepimizin derdi ayni kaka mama meme gaz uyku :)

Bende damlasını kullandım günde 3 kere 5er damla kullanıyorduk. Bizde baya işe yaramıştı. Ağır geleceğini sanmam. Bebeğin düzeliyordur belki

aynen canım rahAtladıgından uyuyorda olBılır insallah ıyı gelmıstır bu surup buarada ben de mama vermemek için cok ugrastım memeyı aldırmak için mamayı zorla cok azalttık ama sutum az sagdıgımda en fazla hep 60 cc cıkıyor oyuzden içim hıc rahat etmesı doymuyor mu dıye bu defa da mama ve bıberon almıyor aslında sagdıgım sutu alıyor mamayo almıyor hipo combıotıc kullanıorz bastan berı o da cok gaz yaptı kakası da 4 gun oldu hala yapamıyor bazen sutumun yetmedıgını anlıyorm aglıyor ama mamayı almıyor ben de sasırdım senın gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…