- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Ben beyaz tenliyim,esim kumral.Bizim oglan bizden koyu tenli:)Gozleri griydi kahveye donuyor.Saclar koyu ama umarim benim gibi dalgali olur saclari.Erkekte bayilirim :)Benim de öyle , simsiyah saçlarım dökülüp sarı gelmiş. Sarı kaş-kirpik renklenmiş. Ateş ' in saçları açık kumral ve dökülüyor yerine ne gelecek merakla bekliyorum. Mavi gözlerimiz de artık yeşil-gri. Zamanla koyulaşacak sanırım.
Bebege ben bakiyorum canim ama evle ilgili bir sey yapmiyorum.Ist de evde yardimci vardi gerci ama pesinde dolasmak zorundaydim.Pesinde dolasmak yoruyordu.Her seyde soylenmiyor.Birakip kaciyorlar.Bir seyleri eksik ve yanlis yapiyordu ve duzeni yine ben sagliyordum.Burada biseye karismiyorum.Hmm O zaman süt alerjisi daha farklı laktoz intöleranstan demek ki . Umarım her neyse bu durum biran önce geçer. Çok geçmiş olsun canım. Hiç değilse ailenin yanındasın , bebek konusunda destekleri göz ardı edilmez.
Ayy yuzunu gostermeden tokali saclarin fotosunu atsana :)Biz erkegiz bize toka falan olmaz,papyon takiyoruz napalim :)Bizde haziran bebesiyizAma cidden ben gorunce şok oldum saclarini simdi toplaniyor minik minik tokalar takiyorum :)
Ayyyy kız siz beni çatlatacaksınız benim yerime totişini sık o cadının hayal ettim çok tatlı birşey olmuştur o tokalarlaBizde haziran bebesiyizAma cidden ben gorunce şok oldum saclarini simdi toplaniyor minik minik tokalar takiyorum :)
Yarin atarim senin icinAyy yuzunu gostermeden tokali saclarin fotosunu atsana :)Biz erkegiz bize toka falan olmaz,papyon takiyoruz napalim :)
Opsem olmaz mi sıkamam kiyamam :))) Poposuna poposuna vuruyorum vurdukca guluyor ayni anasina cekmis cok guler yuzlu :)Ayyyy kız siz beni çatlatacaksınız benim yerime totişini sık o cadının hayal ettim çok tatlı birşey olmuştur o tokalarla
Düzenle uğraşmak ayrı kafa yoruyor. Güzelce dinlen sen bebeğine odaklan fırsat bulmuşken.Bebege ben bakiyorum canim ama evle ilgili bir sey yapmiyorum.Ist de evde yardimci vardi gerci ama pesinde dolasmak zorundaydim.Pesinde dolasmak yoruyordu.Her seyde soylenmiyor.Birakip kaciyorlar.Bir seyleri eksik ve yanlis yapiyordu ve duzeni yine ben sagliyordum.Burada biseye karismiyorum.
Benim bir bilgim Yok onunla ilgili suni sancıyı verdiler durup dururken doğurdum hiçbişeysiz bi tane ebe vardı gudubet gibi korkuma doğurdum sanırım ağrı kesici fayda edermi ki beni parol rahatlatmıştı bilemedim amaarkadaşlar ya bişi sordum
belim çok ağrıyo spinal oldumnapcam yokmu benim gbi olan
Colex i bilmiyorum nurse harweys i kullandım damlalı o 29 damla veriyodum sabah ve akşam olmak üzere 2 kere evet uyku yapıyodu sanki daha rahat uyuyordu öbürünü bilemedim ben bide kendim kimyon kaynatıp verdim sanki o daha rahatlatmıştı bu danlalardan o rahatladığından uyuyordur emin ol yorgunluktan biraz daha uyusun emzirmek için yine bakarsınNurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen
Çpk pardon 20 damla olacak şurup şeklinde hiç bişey vermedim hepsi damlalıydıColex i bilmiyorum nurse harweys i kullandım damlalı o 29 damla veriyodum sabah ve akşam olmak üzere 2 kere evet uyku yapıyodu sanki daha rahat uyuyordu öbürünü bilemedim ben bide kendim kimyon kaynatıp verdim sanki o daha rahatlatmıştı bu danlalardan o rahatladığından uyuyordur emin ol yorgunluktan biraz daha uyusun emzirmek için yine bakarsın
Ay açıldı zaten bizim kız :) esmer falan ama saç rengide dönüyor tabi dökülenmeyen yerlerdekiler :) senin alpar zaten çok kara değil kızKuzenimin o dogdugundaki siyah saclari dokulup asil rengi olan sarilari cikmis.Teyzem boyle anlatiyor :)Bizimkiler de oyle olurmus.Melisa ile Alpar bir bakmissin sapsari olmuslar :)
Yorulmasi icin sadece uyumamasi yetmiyor bence. Ters ceviriyorum donmeyi ogretmeye casiyorum bu ara. Bir o tarafa donduruyorum sag sol yapip duruyorum. Kwndi yapmaya calisiyor simdi. 79 gunluguz. Ters ceviriyorum boyun kaslari icin. Oyun halisina atiyorum cirpiniyor. Sonunda uyumasi kolay oluyor. Arada konusuyoruz. Kucakta dolasiyoruz vs. Bunlari yapiyor musun. Sonra esnemeye baslayinca uyutuyorumYoruluyor cnm bana sorarsan... cunku mesela dun nerdeyse gunduz hiiiiiç uyumadı yani toplasam heralde sabah 8 den 4 e kadar sadece 2-3 saat zorlaaa uyudu, nasıl dayanıyor anlamıyorum daha cok minik...ooff
Aventin emzigi canim eskiden alip atiyordu simdi emzigi ile ee ee ee deyip uyuyor bayiliyorum :) 2 haftadır nerdeyse emzikleNe guzeel benim kız uyuyan akdr meme tutuyor hala cnm
Bizim minikler aynı gun, seninki nezmndır alıyor emzik? Ben veremedim,amıyor
Hangi marka ne tur kullanıyorsun?
iyiyiz cok sukur canim az kilo alimimiz azaldi sanki 2bucuk aylikti 5 kiloydu ctesi 3 olacak 5200 ancak olduk :-/ Mama vermiyoruz 20 gundur acaba takviyemi yapsam diyorum pazartesi saglik ocaginda bir sorayim bakayim.Al_pi nasilsin cnm bebiş nasil? kızlar umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir. hic giremiyorum mama meme savaşı veriyoruz cok iştahsız bir çocuk benimki kaka yapmama sorunuda ayri 3gunde bir falan yapıyor doğru düzgün yemediği için cok harektli yedigimizide yakıyoruz zaten umarım sizlerde herşey yolundadır
Bende damlasını kullandım günde 3 kere 5er damla kullanıyorduk. Bizde baya işe yaramıştı. Ağır geleceğini sanmam. Bebeğin düzeliyordur belkiNurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen
Toplamda gün içinde 20 damla mı yoksa 20 şer damla mı veriyordunuzÇpk pardon 20 damla olacak şurup şeklinde hiç bişey vermedim hepsi damlalıydı
Haftada 150 gr aldı anne sütüyle aylık deneyemedim mamasız içim rahat etmediğinden bir hafta deneyebildim mama verebilirsem 160ml gün içinde 250gr oluyodu .şuan mümkün değil mama veremiyorum bütün biberonlardan aldık bütün mamaları aldık her öğün kavga kıyamet sinirlerim yıprandı hiç keyif alamıyorum 70 günlükken boyu 58.5 cm kilosunda 4590 küçük doğdu zaen 2 buçuk kilo ama sürekli emmek istiyor bende emin olamıyorum ne emdiğine içimi kemiriyor o mamayı vermek istiyorum o zaman rahatlıyorum kilo alımı yavaş idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bir haftadır antibiyotik kullandık bakalım belki düzelir sütüm bir türlü artmadı sağıyorum bi ara 100 geldi şuan 60 ancak geliyo ikisinden normal doğurdum bide sütüm gelir diye napacağımı şaşırdım
aynen canım rahAtladıgından uyuyorda olBılır insallah ıyı gelmıstır bu surup buarada ben de mama vermemek için cok ugrastım memeyı aldırmak için mamayı zorla cok azalttık ama sutum az sagdıgımda en fazla hep 60 cc cıkıyor oyuzden içim hıc rahat etmesı doymuyor mu dıye bu defa da mama ve bıberon almıyor aslında sagdıgım sutu alıyor mamayo almıyor hipo combıotıc kullanıorz bastan berı o da cok gaz yaptı kakası da 4 gun oldu hala yapamıyor bazen sutumun yetmedıgını anlıyorm aglıyor ama mamayı almıyor ben de sasırdım senın gıbıColex i bilmiyorum nurse harweys i kullandım damlalı o 29 damla veriyodum sabah ve akşam olmak üzere 2 kere evet uyku yapıyodu sanki daha rahat uyuyordu öbürünü bilemedim ben bide kendim kimyon kaynatıp verdim sanki o daha rahatlatmıştı bu danlalardan o rahatladığından uyuyordur emin ol yorgunluktan biraz daha uyusun emzirmek için yine bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?