Bizde dün aşı olduk bizdede akşam 8e kadar ateş olmadı saat 9 buçuk gibi carpol verdiğimde 37,5 olmuştu ama gece rahat uyudu sıkıntı olmadı bence sende ver gece panik olmayın sonraİyi geceler kızlar bugün asi olduk sabahtan aksam saat 8 e kadar çıkması atesi Ohh dedik çıkmayacak heralde sonra yavaş yavaş yükseldi kızımın atesi 37,3 suan calpol vermeli miyim?
Sutlu cikolata benimki:) Bizim babyler sutlu cikolata :)Ay açıldı zaten bizim kız :) esmer falan ama saç rengide dönüyor tabi dökülenmeyen yerlerdekiler :) senin alpar zaten çok kara değil kız
Yorulmasi icin sadece uyumamasi yetmiyor bence. Ters ceviriyorum donmeyi ogretmeye casiyorum bu ara. Bir o tarafa donduruyorum sag sol yapip duruyorum. Kwndi yapmaya calisiyor simdi. 79 gunluguz. Ters ceviriyorum boyun kaslari icin. Oyun halisina atiyorum cirpiniyor. Sonunda uyumasi kolay oluyor. Arada konusuyoruz. Kucakta dolasiyoruz vs. Bunlari yapiyor musun. Sonra esnemeye baslayinca uyutuyorum
Aventin emzigi canim eskiden alip atiyordu simdi emzigi ile ee ee ee deyip uyuyor bayiliyorum :) 2 haftadır nerdeyse emzikle
Ben bir sabah bir akşam 20 damla olarak veriyodum çay kaşığı kadar oluyodu yağ gibi bişey nurse Harweys eşim okudun ona göre verdim bende daha içini okumamıştım şuan bişey vermiyorum çok şükür ama ben kimyonu daha çok beğenmiştim ısrarla söylüyorumToplamda gün içinde 20 damla mı yoksa 20 şer damla mı veriyordunuz
Nurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen
Ben nurse Harvey kullandım kızıma 5ml yi 2 ye bölerek kullandım 2.5 Cc sabah 2.5 cc akşam verdim hatta bazen 2 cc oldu son zamanlarda 1.5 Cc verdim ve artık kullanmıyorum bize çok faydası oldu artık gazını kendi çıkarıyor sadece sabahları biraz zorlanıyor ama oda yavaş yavas düzene girer ama biz de uyku olayı olMadi günde 2 kez 5 ml çok değil mi bize eczacı bir kez 5 ml verin demiştiNurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen
bence de galiba cok geldi eczacı demıstı ve kullanma talımatında da oyle yazıyordu 1 aydan sonra 5ml hatta 24 saatte 30 ml e kadar verılebılıyor bence fazla geldi artık dedıgın gıbı az vereyım arkdasların dedıgı gıbı de bır cay kasıgı olabılırBen nurse Harvey kullandım kızıma 5ml yi 2 ye bölerek kullandım 2.5 Cc sabah 2.5 cc akşam verdim hatta bazen 2 cc oldu son zamanlarda 1.5 Cc verdim ve artık kullanmıyorum bize çok faydası oldu artık gazını kendi çıkarıyor sadece sabahları biraz zorlanıyor ama oda yavaş yavas düzene girer ama biz de uyku olayı olMadi günde 2 kez 5 ml çok değil mi bize eczacı bir kez 5 ml verin demişti
sadece anne sütüyse iyi canim bende kiloda değilim ama insan takıyor genede bizimkide meme reddi yaptığı için mama başladık ama cok icmiyor inşallah bugünlerde geçeriyiyiz cok sukur canim az kilo alimimiz azaldi sanki 2bucuk aylikti 5 kiloydu ctesi 3 olacak 5200 ancak olduk :-/ Mama vermiyoruz 20 gundur acaba takviyemi yapsam diyorum pazartesi saglik ocaginda bir sorayim bakayim.
Hepimizin derdi ayni kaka mama meme gaz uyku :)
gaz sancisi karın ağrısı varsa rahatlatıyor ondan uyuyordur bizde kullanıyoruz ağır gelmez sanırımNurse harveys colex surup kullanan varmı kızım cok gazlı kolık bebek zınco damla bı ıse yaramadı oyuzden dun eczacı bunu verdı bugun oglen verdım 2 de uyudu dısarı cıktık hıc uyanmadı eve geldım zorla emzırdım yıne uyudu ve hala uyandıramıyorum normalde uyumaz bır saat uyur kalkar 5 ml seklınde bıkac kere verebılırmısım surubu acaba agırmı geldi kullanan varsa sızde boyle etkı oldumu acaba lutfen
bizimkide ayni sirf bu yüzden mama başladık onuda cok icmiyor anca alıştı. butun gün uyumuyordu dalamıyordu en son gece yorgunluktan uyuyordu sanki memede cani acıyo gibi ağlıyor daha yatırdığım anAcaba meme reddi denen şeyi mi yaşıyoruz?? bugün hep kavga dövüş emzirdim 2 3 kez çekiyor ağlama krizine giriyor zor sakinleştiriyoruz neden böyle yapıyo anlamıyorum şimdi yine emzirmeye çalıştım ağlama krizine girdi babasının kucağında uyudu kaldı.. anlamıyorum aç aç nasıl uyuyor ki?? sagip biberonla verdim onu da İçmedi
Gecmis olsun kiyamam cabucak gecer umarim bnim kizda asidan sonra huysuzlandi huy degistirdiSelamlar epeydir giremedim. Giremiyorum daha doğrusu vaktim olmuyor. Ev işleri ve bebekle ugrasirken gün basladigi gibi bitiyor. Uykumuz cok duzensizdi son bir bucuk haftadir 1-1.5 saat uyanik sonra 40 dk 1 saat uyuyor ama aksamlari pek uyumuyor 11-12 olana kadar. Neyseki onuda 2 den öne çekebildik. Aşımızıda bugün olduk 72 gunluguz gecen hafta buronsit baslangici atlattik o yuzden erteledik. Atesi bastan yoktu aksam 8 den sonra yukselmeye basladi 37 gordukten sonra parol suruptan bir cay kasigi verdim ama fayda etmedi herhalde 37.8 i gorduk gece 12 de. Nemli bezle sildim ve fitil verdim nobetteyim. Hayirlisiyla atlatiriz insallah. Pazar gunude bebek mevlidimiz var atlatmis oluruz umarim
Bizimde tam duzenli degil aslinda gunduz kendiliginden uyuyor gece biraz yoruyor beni ben ee ee diye diye o da alisti :) suan dalamadi mesela kafayi sag sol atip duruyorAh ne guzeel cnm ... en azından emzigini alınca anlıyodur uyku vaktinin geldigini...
Baklm ben ne yapıcam bu uyku duzeni konusunda
evet canim sadece anne sutu. Meme reddi yaaiyorsan mamaya gecme aglasada emzir yoksa sutun azalir emmedigi icin biter.sadece anne sütüyse iyi canim bende kiloda değilim ama insan takıyor genede bizimkide meme reddi yaptığı için mama başladık ama cok icmiyor inşallah bugünlerde geçer
Gozumun önüne geldi tarifin tam ısırmalık ama ileride büyüdügünde tam karizma bisi olur :)) 1 yasina kadar düz olan sac nasil kivircik oldu oda manidar :)Kizlar benim 3. Oglumunda simsiyah düz saçları vardı 1 yasina kadar. Sonra zencilerin kivircik saçından oluverdi. Gamzeli, kahve köpüğü ten rengi, kıvırcık siyah saclı :)) Arap zenci turk karışımı bişey oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?