2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar bugün asi olduk sabahtan aksam saat 8 e kadar çıkması atesi Ohh dedik çıkmayacak heralde sonra yavaş yavaş yükseldi kızımın atesi 37,3 suan calpol vermeli miyim?

İyi geceler kızlar bugün asi olduk sabahtan aksam saat 8 e kadar çıkması atesi Ohh dedik çıkmayacak heralde sonra yavaş yavaş yükseldi kızımın atesi 37,3 suan calpol vermeli miyim?
Bizde dün aşı olduk bizdede akşam 8e kadar ateş olmadı saat 9 buçuk gibi carpol verdiğimde 37,5 olmuştu ama gece rahat uyudu sıkıntı olmadı bence sende ver gece panik olmayın sonra

Tabiki yorulması için bu aktiviteleri bizde yapıyoruz hemde bayaa bi yapıyoruz... gun boyu... yoruluyor belki ama uyumuyor

Aventin emzigi canim eskiden alip atiyordu simdi emzigi ile ee ee ee deyip uyuyor bayiliyorum :) 2 haftadır nerdeyse emzikle

Ah ne guzeel cnm ... en azından emzigini alınca anlıyodur uyku vaktinin geldigini...
Baklm ben ne yapıcam bu uyku duzeni konusunda

Toplamda gün içinde 20 damla mı yoksa 20 şer damla mı veriyordunuz
Ben bir sabah bir akşam 20 damla olarak veriyodum çay kaşığı kadar oluyodu yağ gibi bişey nurse Harweys eşim okudun ona göre verdim bende daha içini okumamıştım şuan bişey vermiyorum çok şükür ama ben kimyonu daha çok beğenmiştim ısrarla söylüyorum

Biz doktorun onerisiyle gunde 2 ya da 3 kez 1 cay kasigi demisti colex icin..bizde uyku yapmadi ama.daha sonra kisa sure kullandik en son sab simplexe gectik buyudugu icin mi yoksa gercekten mi ise yaradi bilmiyorum ama bayramdan beri onu kullaniyorum.bizim de denemedigimiz kalmadi neredeyse piyasadakileri.damla olan nurse harveysi de sabah aksam 10 damla olarak kullaniyordum

Ben nurse Harvey kullandım kızıma 5ml yi 2 ye bölerek kullandım 2.5 Cc sabah 2.5 cc akşam verdim hatta bazen 2 cc oldu son zamanlarda 1.5 Cc verdim ve artık kullanmıyorum bize çok faydası oldu artık gazını kendi çıkarıyor sadece sabahları biraz zorlanıyor ama oda yavaş yavas düzene girer ama biz de uyku olayı olMadi günde 2 kez 5 ml çok değil mi bize eczacı bir kez 5 ml verin demişti

Biz bugün 2. Ay asimizi olduk ilk asıda çok ağladı eşim dışarı çıktı sonra ikincisi derken ben 3. Asida dayanamadım o ağladı ben ağladım tabi esimde hemen emzırdım sakinlesti meleğim Rabbim acılarını göstermesin şu ana kadar ateş olmadı bende ateş olmadan birsey vermedim 38.3 e kadar ateş düşürücü verme dedi bana önce bacaklarını vücudunu nemli bezle sil dedi sonra geçmezse ağrı kesici dedi birde biz calpol değil Parol aldık onu önerdiler calpol de daha fazla şeker var diye inşallah gerek kalmaz

Acaba meme reddi denen şeyi mi yaşıyoruz?? bugün hep kavga dövüş emzirdim 2 3 kez çekiyor ağlama krizine giriyor zor sakinleştiriyoruz neden böyle yapıyo anlamıyorum şimdi yine emzirmeye çalıştım ağlama krizine girdi babasının kucağında uyudu kaldı.. anlamıyorum aç aç nasıl uyuyor ki?? sagip biberonla verdim onu da İçmedi

bence de galiba cok geldi eczacı demıstı ve kullanma talımatında da oyle yazıyordu 1 aydan sonra 5ml hatta 24 saatte 30 ml e kadar verılebılıyor bence fazla geldi artık dedıgın gıbı az vereyım arkdasların dedıgı gıbı de bır cay kasıgı olabılır

sadece anne sütüyse iyi canim bende kiloda değilim ama insan takıyor genede bizimkide meme reddi yaptığı için mama başladık ama cok icmiyor inşallah bugünlerde geçer

gaz sancisi karın ağrısı varsa rahatlatıyor ondan uyuyordur bizde kullanıyoruz ağır gelmez sanırım

bizimkide ayni sirf bu yüzden mama başladık onuda cok icmiyor anca alıştı. butun gün uyumuyordu dalamıyordu en son gece yorgunluktan uyuyordu sanki memede cani acıyo gibi ağlıyor daha yatırdığım an

Selamlar epeydir giremedim. Giremiyorum daha doğrusu vaktim olmuyor. Ev işleri ve bebekle ugrasirken gün basladigi gibi bitiyor. Uykumuz cok duzensizdi son bir bucuk haftadir 1-1.5 saat uyanik sonra 40 dk 1 saat uyuyor ama aksamlari pek uyumuyor 11-12 olana kadar. Neyseki onuda 2 den öne çekebildik. Aşımızıda bugün olduk 72 gunluguz gecen hafta buronsit baslangici atlattik o yuzden erteledik. Atesi bastan yoktu aksam 8 den sonra yukselmeye basladi 37 gordukten sonra parol suruptan bir cay kasigi verdim ama fayda etmedi herhalde 37.8 i gorduk gece 12 de. Nemli bezle sildim ve fitil verdim nobetteyim. Hayirlisiyla atlatiriz insallah. Pazar gunude bebek mevlidimiz var atlatmis oluruz umarim

Gecmis olsun kiyamam cabucak gecer umarim bnim kizda asidan sonra huysuzlandi huy degistirdi

Ah ne guzeel cnm ... en azından emzigini alınca anlıyodur uyku vaktinin geldigini...
Baklm ben ne yapıcam bu uyku duzeni konusunda
Bizimde tam duzenli degil aslinda gunduz kendiliginden uyuyor gece biraz yoruyor beni ben ee ee diye diye o da alisti :) suan dalamadi mesela kafayi sag sol atip duruyor

sadece anne sütüyse iyi canim bende kiloda değilim ama insan takıyor genede bizimkide meme reddi yaptığı için mama başladık ama cok icmiyor inşallah bugünlerde geçer
evet canim sadece anne sutu. Meme reddi yaaiyorsan mamaya gecme aglasada emzir yoksa sutun azalir emmedigi icin biter.
Bizim cadi aglaya aglaya emiyor kandiriyorum emzigi veriyorum cok cok cekiyor hemen cikartip memeyi veriyorum cirpinip agliyor kucagimda ayaga kalkip ee ee şşş piş derken tutuyo tutuncada birakmiyor süt gelince :)

Gozumun önüne geldi tarifin tam ısırmalık ama ileride büyüdügünde tam karizma bisi olur :)) 1 yasina kadar düz olan sac nasil kivircik oldu oda manidar :)
Göz rengi de 1bucuk ysina kadar dönebilirmis duyunca uzuldum kizimin göz rengi cok guzel kalsa keske böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…