Bizimde tam duzenli degil aslinda gunduz kendiliginden uyuyor gece biraz yoruyor beni ben ee ee diye diye o da alisti :) suan dalamadi mesela kafayi sag sol atip duruyor
Pamukcuk olabilir mi?Acaba meme reddi denen şeyi mi yaşıyoruz?? bugün hep kavga dövüş emzirdim 2 3 kez çekiyor ağlama krizine giriyor zor sakinleştiriyoruz neden böyle yapıyo anlamıyorum şimdi yine emzirmeye çalıştım ağlama krizine girdi babasının kucağında uyudu kaldı.. anlamıyorum aç aç nasıl uyuyor ki?? sagip biberonla verdim onu da İçmedi
Bir ara benimkide oyleydi megersem cocuk emiyormus ama sut gelmiyormus. Sut yapicilar ictim bol bol. Hala memeye geldiginde soylenir em kizim sut iste o verir sana seni cok seviyor diyorum:)) o zaman sakinlesiyor. Gecer insallah gun gun degisiyor yavrucaklarbizimkide ayni sirf bu yüzden mama başladık onuda cok icmiyor anca alıştı. butun gün uyumuyordu dalamıyordu en son gece yorgunluktan uyuyordu sanki memede cani acıyo gibi ağlıyor daha yatırdığım an
Ben de agzinda emzik olan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yaparsam yapayim almiyor. İttiriyor diliyle. Sadece gece uykusuna dalarken o da 5 dk zaten. Evde 7 tane emzik var bugun bir tane daha alip deniyecegim. Hala gunduzleri kucagimda memenin dibinde uyuyor. Bakalim ben sali gunu ise baslayinca nerde ve nasil uyuyacak?
Sizden emzik onerisi istiyorum kizlar.
Avent stoohie var 4 tane, nuk kaucuk damakli, bebedor silikon damakli, fatos bakkal emzigi var.
Bugun avent klasik yada chicco butun kaucuktan alicam. Baska onerisi olan var mi?
Canım boşuna pahalı emziklerden alma wee nin damaklısını dene.bütün eczanelerde var.benimki 2.ayında aldı.aventi falan almadı wee ve nuk damaklısını alıyor bir tek.pes etme uykusu geldiğinde ağzına vermeye çalış.verince de hemen bırakma elin emzikte olsun.emziğin arkasına da hafiften tık tık vur.bakalım nolcakBen de agzinda emzik olan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yaparsam yapayim almiyor. İttiriyor diliyle. Sadece gece uykusuna dalarken o da 5 dk zaten. Evde 7 tane emzik var bugun bir tane daha alip deniyecegim. Hala gunduzleri kucagimda memenin dibinde uyuyor. Bakalim ben sali gunu ise baslayinca nerde ve nasil uyuyacak?
Avent stoohie var 4 tane, nuk kaucuk damakli, bebedor silikon damakli, fatos bakkal emzigi var.
Bugun avent klasik yada chicco butun kaucuktan alicam. Baska onerisi olan var mi?
avent ultra softu tuttu oglum 12 emzigimiz:)Ben de agzinda emzik olan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yaparsam yapayim almiyor. İttiriyor diliyle. Sadece gece uykusuna dalarken o da 5 dk zaten. Evde 7 tane emzik var bugun bir tane daha alip deniyecegim. Hala gunduzleri kucagimda memenin dibinde uyuyor. Bakalim ben sali gunu ise baslayinca nerde ve nasil uyuyacak?
sadece emziriyorsan olmaman normal canm ilk oglumda 6.5 ay olmamistm.Kizlar hala adet olmayan varmi?3 gun sonra 3 ay olcaz
susuz kaliyor mama veriyorsniz su verin mutlaka kaynamis sogumus.Hanimlar merhaba 2-3 gundur oglumun çişi cok sari geliyor gozume onceden rengi daha acik sefffafa yakindi smdi koyulasmis tam sari renkte acaba neden olabilir? Bir de bu aralar doymak bilmiyor asiri derecede mamaya dustu mama vermeden uyumuyor desem yeridir. 74 gunluk
yarin 3 ay olacak bende olmadim aman hicte olayim demiyorum iyi boyle :) cocukla bel karin agrisi zor olurdu :-/Kizlar hala adet olmayan varmi?3 gun sonra 3 ay olcaz
Bende avent stoohie almıştım alıyordu ama tutamıyordu.Ben de agzinda emzik olan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yaparsam yapayim almiyor. İttiriyor diliyle. Sadece gece uykusuna dalarken o da 5 dk zaten. Evde 7 tane emzik var bugun bir tane daha alip deniyecegim. Hala gunduzleri kucagimda memenin dibinde uyuyor. Bakalim ben sali gunu ise baslayinca nerde ve nasil uyuyacak?
Pamukcuk yokmuş sağlık ocağında sordum bugün daha iyi gibi emmesi geçici bir durum galiba yani insallahPamukcuk olabilir mi?
Yalnız değilsiniz bende 21ekimde yapıcam mevlüdü Allah nasip ederse..çok şükür bugünlerimize@balinmaz bende mevlud yapmayan kaldimi yada yapacak olan diye soracaktim :) Ben yapamayacagim icin çok üzülüyordum ama gecte olsa esimin ailesinin yanina gidebiliyoruz cok sukur yapacagim 7 ekimde
Duasi yapilsin allah nasip etti kurbanini kestik mevludude yapilirsa anne baba olarak ustumuze duseni yapmis olacagiz Allaha binlerce şükür ne yapsam az bize inci tanemi nasip ettigi icin..
Maşallah canım ne kadar güzel
Benim kız kel walla seninkinin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?