2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

conformil gerçekten çok kötü bir mama ben de eczaneye koşturarak gittim o mamayı almak için kaka yapması için hem içemedi erimiyordu kıvamı çok koyuydu ve tadı gerçekten çok kötüydü ondan olabilir şimdi hangi mamayı veriyorsun kaşıkla denedin mi inşallah sütün çoğalır da mama ya gerek kalmaz canım ya çok zor aç olunca bebek uykusu da az oluyor

Bende uyurken emzige alistirmaya calisiyorum. Emerek uyumayi seviyor. Iyice uykusu geldiginde veriyorum agzina kucagimda salliyorum bir yandan emzigi tutuyorum cunlu emmiyor cigniyor benimki itiyor. Bakicimiz alistirdi. Tatli bir seye mi batirdin dedim. Yok dedi. Uyku sersemligiyle aliyormus. Sakin bir seye batirip verme dedi bana bakicimiz:) kolaya kacmiyor kadin. Bu huyu hosuma gidiyor. Bugun bende emzikle uyuttum. Sadece uykusu gelince alsa yeter bana. Gin icinde emzikle dolasan bebegi hic sevmiyorum. Hala biberon almiyruz. Cok sukur ders saatlerim ayarlandi emzirmeye gidiyorum.

Nuk silikon damakli 0-6 ay olani veriyorum ben. Avent stoohiede cok oguruyordu bunda onu yapmiyor en azindan. Cignemekten ne zaman vazgecer bilmiyorum.

Evet canım aynı şekilde hazırlanıyor bir fark yok. 30a 1. 90 ml su 3 ölçü mama 100 ml içmeye hazır mama oluyor..

Cevap geç oldu canım kusura bakma. Oğlanın okulu başladı tam gün eğitim sistemine geçti okulumuz rezil oluyoruz 3 kere gidiyorum okula 3 kere de dönüyorum zamanım hiç yok anca görebildim mesajını..

Son düzenleme:
Ayni seyi bikac gundur bende yasiyorum sasirdim kaldim kilo alimida azaldi haftaua doktora gidicez bakalim ne diycek

Kızlar adet konusuldu ben bu ay 9unda olmustum bugunde lekelenme var anlam veremedim oncesi cok duzenli idi korunmak icinde herhangi bi igne falan olmadim saglik ocaginin tavsiyesi ile olsaydim ona baglacaktim bide

tesekkür ederim canım önemli değil yeni yuazdım sayılır zaten. öbür mamaların ölçeklerinden büyük diye telaş yaptım demek ki öyle sen memnun kalmışmıydın 2 gündür veriyorum gaz kaka bi problem yok şimdilik tadıda fena değil içiyor en azından iyi kötü.sana kolay gelsin canım adana sıcaktır hala değil mi

Maşallah maşallah yarabbim nasıl bir güzellik bu Rabbim nazarlardan korusun bahtı güzel olsun Rabbim sana acısını yaşatmasın güzel günlerini göstersin tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Aminnnnn bu ne güzel duadir böyle Rabbim hepimizin evladini korusun bizlere bagislasin..
Dunyada esi benzeri olmayan en guzel duyguymus anne olmak evladinin olmasi Herkese nasip olsun yeniden dogmus gibiyim onunla birlikte

Benim oğlum da baştan hiçbir emzik almadı 5 gündür avent klasik emzik almaya başladı şimdide eşim emzik veriyormuşum diye burun kırın ediyor bebeğe yakışıyor ben seviyorum

Nuk silikon damakli 0-6 ay olani veriyorum ben. Avent stoohiede cok oguruyordu bunda onu yapmiyor en azindan. Cignemekten ne zaman vazgecer bilmiyorum.
Benimki uykusu gelince parmak emiyor. Emzik alsin istiyorum emzigi birakmasi daha kolay. Bir tek gece uykusuna dalarken alior stoohie de nuku da onu ayirmiyor. Ama gunduzleri dedigin gibi ittiriyor cigniyor. Sen cignemeyi ne ara öğrendin:))

Benim oğlum da baştan hiçbir emzik almadı 5 gündür avent klasik emzik almaya başladı şimdide eşim emzik veriyormuşum diye burun kırın ediyor bebeğe yakışıyor ben seviyorum
Avent klasik aldim bugun burda avent utra soft onerilince iade ettim. Utrasoft yoktu orda.
Ben de bebege yakistiriyirum ama uyku harici alsin istemiyorum)

Bugün 8. Emzigimiz olan bambino yuvarlak uclu kaucuk aldim. Hadi bakalım insallah alir:))

Kızlaaar dün dr gittim. Karından usg ile baktı. Rahmin güzel toparlamış dedi. Sonra da 3 korunma yöntemi önerdi;
1.cerazette diye bir Doğum kontrol hapı ( sütü bozmaz ben de kullandım dedi)

2.3 aylık iğne ( bir zaman sonra kilo yapıyor dedi eledim bunu)

3.spiral (bunu da eşim istemiyor şiddetle)

Ben hapa karar verdim. Bu hapı kullanan oldu mu daha önce emzirme döneminde?

Bir de çok Doğum çatlağım var. Dermatoloğa gittim. Lazer önerdi. Şu an Kırmızıyken başlamak daha başarılı sonuç veriyor dedi. Başlayacağım bir dahaki ay nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…