2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bebeginizi nasil oyaliyorsunuz gün icinde.? emme aralarında ne yapiyor? emme sıklıgını nasil ayarliyorsinuz?
benimki memeden ayri yarim saat bile geciremedigi icin merak ediyorum diger bebekler zamanlarini nasil geciriyor. kilo alimi yeterli diye mamayi da kestirdi dr.

Yok daha vermem comformil SMa en son onu aldım o yüzden yoksa istediği için değil bugün biberon aldık Yeni bir öğünde lansino biberon denedim az önce 60 ml içti ama uyukladı sonra inşallah alır böyle

Evi turluyoruz, sürekli şarkı söylüyorum, oyun halısında 10 dk oyalanıyor alt değiştirme yağlama damla dökme ve konuşma ile geçiyor he bir de arka planda beyaz gürültü cızırtısı akşam sonu baş ağrısı

:) Bizde anlayamadık nasıl okadar değişti, hamileyken kivircik saçlı olur inş. derken, esimin kivircik saçlı oglan mi olur dediği geliyor aklıma sadece :)
Bizimkinin gözleri şimdiden döndü bile inci nin ki kalır belki :)

Geziyoruz sürekli muhabbet ediyoruz biz büyük oğlumla yapma etme kavgaları yaparken o bizi izliyor bol bol uyuyor bizimki tam tersi 5 dk emiyor doyuyor sonra 5 dk memede oyun oynuyor 2 saat ben versem o almıyor gaz problemi olmasa hiçbir sıkıntı yok ama geceleri uyumuyor ondada evin içinde geziyoruz hoplama zıplama şarkı türkü ezgi derken sabah yaklaşıyor sonra abisi uyanıyor o uyuyor 1 saat sonra alarm çalıyor okul iş derken gün başlıyor hiç dinlenemiyorum ama bugünüme hamdolsun sağlıklı olsunlarda anneleri kuzuları için birsure daha uykusuz kalır

Kızlar bizde bugün aşılarımızı olduk..geçen hafta olmamız gerekiyordu verem bulunmadığı için bugün olduk..inşallah ateşlenmez yavrum..14ekimde 3.ay kontrolümüz var..
Bizde normalde dun olacaktik ama verem asisinda slklntl oldugu icin haftaya olacakmis asilar 2 ay 13 gunlukken olmus olucaz bi slklntl olmaz dedi hemsireler bakalim insaallah atesi cikmaz sizin nasil oldu cok ates yaptimi

benim kızımın doğdugunda koyu kumral gibiydi şimdi dökülenlerin yerine hep sarı açık kumral çıkıyor bende düz olsun istiyorum eşiminde benim de çok dalgalı nefret ediyoruz ikimizde kakül falan kesmek istiyorum :) çok seviyorum küçük çocuklarda kakülü. gözleri de maviydi yeşile döndü şimdi ela gibi daha koyulaşcsk bizim ailede herkes mavi ya da yeşil gözlü eşimin babası amcaları mavi ama bizim bebişin de kahverengibi de kalcak gibi

Kızlar asilardan sonra ateş için önlem olarak ne aldınız ? Bize hemşire calpol şurup dedi aldık

Kızlar asilardan sonra ateş için önlem olarak ne aldınız ? Bize hemşire calpol şurup dedi aldık
Bende onu aldim.cok az verdim.atesi cikmadan verilmesi lazimmis öyle okudum cok sukur atessiz atlattik

Iyi aksamlar kizlar evinizde bebek telsizi yada kamera kullanan varsa marka ismi alabilir miyim..? Araştirma halindeyim hala karar veremedim. Birde benim kızım 3 aylik oldu siz bebisleri kac saatte bir emziriyor yada benim gibi mama veriyorsunuz aklim bu iki konuda çok karısık

bizde calpol aldık ilk gün sadece çay kaşığını doldurmadan verdim hiç ateşlenmedi bende başka hiç vermeidm biraz huzursuzlugu oldu 2 gün 3. gün düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…