Sohbet ediyoruz. Av agu calismalari yapiyoruz. Oyun halisinda takiliyor. Sonra uyuyor. Kalktiginda hemwnkizlar bebeginizi nasil oyaliyorsunuz gün icinde.? emme aralarında ne yapiyor? emme sıklıgını nasil ayarliyorsinuz?
benimki memeden ayri yarim saat bile geciremedigi icin merak ediyorum diger bebekler zamanlarini nasil geciriyor. kilo alimi yeterli diye mamayi da kestirdi dr.
Motorola aldik nemnunuz. Saate bakmiyorum artik o aciktivinda uyaniyor. Uyanmazsa 5 saati gecirmiyorum.Iyi aksamlar kizlar evinizde bebek telsizi yada kamera kullanan varsa marka ismi alabilir miyim..? Araştirma halindeyim hala karar veremedim. Birde benim kızım 3 aylik oldu siz bebisleri kac saatte bir emziriyor yada benim gibi mama veriyorsunuz aklim bu iki konuda çok karısık
Bize hemsire soyledi. Ateslenirse yarim cay kasigi ver dedi. Cok sukur ates olmadi. Daha hic kullanmadik.Peki doktor tavsiyesi mi hemşire mi demişti ?
Sohbet ediyoruz. Av agu calismalari yapiyoruz. Oyun halisinda takiliyor. Sonra uyuyor. Kalktiginda hemwn
Motorola aldik nemnunuz. Saate bakmiyorum artik o aciktivinda uyaniyor. Uyanmazsa 5 saati gecirmiyorum.
Motorola model:MBP16 aldigimda indirimdeydi. Birinde gordum. Ses kalitesi falan cok iyiydi. Oylelikle aldim. Kendimde cok memnunumRica etsem markanin model adini alabilir miyim yarin inceleyip almayi düsünüyorum yemek mevzusunuda gün icinde 2 saate bir 90 cc veriorum aksam uyuduktan sonra senin dedigin gibi 5 saati gecirmiyorum reflu oldugu icin cok huzursuz oluyor ins artik düzelirde rahatlariz. Çok tsk ederim.
Cok isteyince oluyor cnm, benI'm kızım olmadığından bende yeğenlerimin saclarini keser suslerdim :) olsun dalgalı saçta cok güzel oluyor. Genelde düz olan kivircik, kıvırcık olan düz ister :))benim kızımın doğdugunda koyu kumral gibiydi şimdi dökülenlerin yerine hep sarı açık kumral çıkıyor bende düz olsun istiyorum eşiminde benim de çok dalgalı nefret ediyoruz ikimizde kakül falan kesmek istiyorum :) çok seviyorum küçük çocuklarda kakülü. gözleri de maviydi yeşile döndü şimdi ela gibi daha koyulaşcsk bizim ailede herkes mavi ya da yeşil gözlü eşimin babası amcaları mavi ama bizim bebişin de kahverengibi de kalcak gibi
Oyy maşallah bu ne böyle :))) ne ara uzattın sen bu saçları. İnci kiz tabi kilo almaz bütün vitamini saçlara göndermiş belliki :)
Yeni gordum msjini ilik dus aldirabilirsin kafasini yikamadan canim.Aşı sonrası ateşimiz yükseldi baya calpol ve ıslak bez uygulaması dışında önerisi olan var mı? ?
Canim atesi neyle olcuyosunuz mumkunse koltuk altiyla olcmeni tavsiye ederim koltuk altiylada 38 ve uzerini ates kabul ediyolar asidan sonra eger 38i gecerse fitilde verebilirsin fitili ikiye bolde ver islak havlu ile masajda iyi geliyo.. belki yuz kere dedim ates benim korkulu ruyam oldu yeni doganken ve birinci ay asidan sonra bile atesimiz ciktigi icin haftaya da bizim 2. Ay asimiz var bakalim nasil olacakAşı sonrası ateşimiz yükseldi baya calpol ve ıslak bez uygulaması dışında önerisi olan var mı? ?
saglik ocagindaki ebemiz soyledi.Peki doktor tavsiyesi mi hemşire mi demişti ?
Bende öyleyim saclarim cok cabuk uzar ama inci zaten sacli dogdu :)) Anne karnindada son zamanlarda kilo almiyordu bak iyi dedin demekki ondanmisOyy maşallah bu ne böyle :))) ne ara uzattın sen bu saçları. İnci kiz tabi kilo almaz bütün vitamini saçlara göndermiş belliki :)
Hersey ilacla sunla bunla atlatiliyorda bende atesten cok korkuyorumCanim atesi neyle olcuyosunuz mumkunse koltuk altiyla olcmeni tavsiye ederim koltuk altiylada 38 ve uzerini ates kabul ediyolar asidan sonra eger 38i gecerse fitilde verebilirsin fitili ikiye bolde ver islak havlu ile masajda iyi geliyo.. belki yuz kere dedim ates benim korkulu ruyam oldu yeni doganken ve birinci ay asidan sonra bile atesimiz ciktigi icin haftaya da bizim 2. Ay asimiz var bakalim nasil olacak
Maasallah prensese cok güzel saclari Allah im esirgesin yavrularimizi
Amin canim.. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.Maasallah prensese cok güzel saclari Allah im esirgesin yavrularimizi
canım 3 gün banyo yasak dedi hemşire bana bi sorun olmasınYeni gordum msjini ilik dus aldirabilirsin kafasini yikamadan canim.
simdi nasil iyimi
Asi sonrasi 3 gun banyo yasakcanım 3 gün banyo yasak dedi hemşire bana bi sorun olmasın
Biraz daha iyi gibi şu an 37.5 en yüksek 37.9u gördük calpol veriyorum ve ıslak bez devam bakalım yukselirse duşa sokcam aşı yeri için bi sakıncası olur mu kiYeni gordum msjini ilik dus aldirabilirsin kafasini yikamadan canim.
simdi nasil iyimi
Koltuk altiyla olcuyorum 37.9u gördük en son şu an 37.5 ama çok zormuş ya 1.ay bizde sıkıntı olmamıştıCanim atesi neyle olcuyosunuz mumkunse koltuk altiyla olcmeni tavsiye ederim koltuk altiylada 38 ve uzerini ates kabul ediyolar asidan sonra eger 38i gecerse fitilde verebilirsin fitili ikiye bolde ver islak havlu ile masajda iyi geliyo.. belki yuz kere dedim ates benim korkulu ruyam oldu yeni doganken ve birinci ay asidan sonra bile atesimiz ciktigi icin haftaya da bizim 2. Ay asimiz var bakalim nasil olacak
Biz görüntülü aldık çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum wee well markası ben çok memnunun bayıldım hatta, görüntülüye ne gerek var demiştim ama iyiki de öyle almışız kullanması çok güzel hatta gece uykusuna yatınca benim alt katımda arkadaşım oturuyor onun yanına bile iniyorum nefes alışını bile görebiliyorum iyiki var kesinlikleIyi aksamlar kizlar evinizde bebek telsizi yada kamera kullanan varsa marka ismi alabilir miyim..? Araştirma halindeyim hala karar veremedim. Birde benim kızım 3 aylik oldu siz bebisleri kac saatte bir emziriyor yada benim gibi mama veriyorsunuz aklim bu iki konuda çok karısık
Canım bizim de 37.9 oldu calpol verdim. Sabah 3 buçuk gibi duştu sonra ki gun gun içinde de yuksekir gibi oldu ana 37 yi geçmedi gunduz de kontrol et muhakkak geçer onlar ateşe bizden daha dayanıklı :)Koltuk altiyla olcuyorum 37.9u gördük en son şu an 37.5 ama çok zormuş ya 1.ay bizde sıkıntı olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?