2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aşı sonrası ateşimiz yükseldi baya calpol ve ıslak bez uygulaması dışında önerisi olan var mı? ?

Sohbet ediyoruz. Av agu calismalari yapiyoruz. Oyun halisinda takiliyor. Sonra uyuyor. Kalktiginda hemwn
Motorola aldik nemnunuz. Saate bakmiyorum artik o aciktivinda uyaniyor. Uyanmazsa 5 saati gecirmiyorum.

Sohbet ediyoruz. Av agu calismalari yapiyoruz. Oyun halisinda takiliyor. Sonra uyuyor. Kalktiginda hemwn

Motorola aldik nemnunuz. Saate bakmiyorum artik o aciktivinda uyaniyor. Uyanmazsa 5 saati gecirmiyorum.

Rica etsem markanin model adini alabilir miyim yarin inceleyip almayi düsünüyorum yemek mevzusunuda gün icinde 2 saate bir 90 cc veriorum aksam uyuduktan sonra senin dedigin gibi 5 saati gecirmiyorum reflu oldugu icin cok huzursuz oluyor ins artik düzelirde rahatlariz. Çok tsk ederim.

Motorola model:MBP16 aldigimda indirimdeydi. Birinde gordum. Ses kalitesi falan cok iyiydi. Oylelikle aldim. Kendimde cok memnunum

Cok isteyince oluyor cnm, benI'm kızım olmadığından bende yeğenlerimin saclarini keser suslerdim :) olsun dalgalı saçta cok güzel oluyor. Genelde düz olan kivircik, kıvırcık olan düz ister :))

Aşı sonrası ateşimiz yükseldi baya calpol ve ıslak bez uygulaması dışında önerisi olan var mı? ?
Canim atesi neyle olcuyosunuz mumkunse koltuk altiyla olcmeni tavsiye ederim koltuk altiylada 38 ve uzerini ates kabul ediyolar asidan sonra eger 38i gecerse fitilde verebilirsin fitili ikiye bolde ver islak havlu ile masajda iyi geliyo.. belki yuz kere dedim ates benim korkulu ruyam oldu yeni doganken ve birinci ay asidan sonra bile atesimiz ciktigi icin haftaya da bizim 2. Ay asimiz var bakalim nasil olacak

Peki doktor tavsiyesi mi hemşire mi demişti ?
saglik ocagindaki ebemiz soyledi.

Oyy maşallah bu ne böyle :))) ne ara uzattın sen bu saçları. İnci kiz tabi kilo almaz bütün vitamini saçlara göndermiş belliki :)
Bende öyleyim saclarim cok cabuk uzar ama inci zaten sacli dogdu :)) Anne karnindada son zamanlarda kilo almiyordu bak iyi dedin demekki ondanmis

mayhosmelek ikinciyi dusunurmusun bilmem ama dusunursen rabbim hayirlisiyla bi tanede kiz bebek nasip etsin sana o meyveyide tad

Hersey ilacla sunla bunla atlatiliyorda bende atesten cok korkuyorum
Hele şu aşı sonralari uyuyamiyorum nobet tutuyorum

Yeni gordum msjini ilik dus aldirabilirsin kafasini yikamadan canim.
simdi nasil iyimi
Biraz daha iyi gibi şu an 37.5 en yüksek 37.9u gördük calpol veriyorum ve ıslak bez devam bakalım yukselirse duşa sokcam aşı yeri için bi sakıncası olur mu ki

Koltuk altiyla olcuyorum 37.9u gördük en son şu an 37.5 ama çok zormuş ya 1.ay bizde sıkıntı olmamıştı

Biz görüntülü aldık çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum wee well markası ben çok memnunun bayıldım hatta, görüntülüye ne gerek var demiştim ama iyiki de öyle almışız kullanması çok güzel hatta gece uykusuna yatınca benim alt katımda arkadaşım oturuyor onun yanına bile iniyorum nefes alışını bile görebiliyorum iyiki var kesinlikle

Koltuk altiyla olcuyorum 37.9u gördük en son şu an 37.5 ama çok zormuş ya 1.ay bizde sıkıntı olmamıştı
Canım bizim de 37.9 oldu calpol verdim. Sabah 3 buçuk gibi duştu sonra ki gun gun içinde de yuksekir gibi oldu ana 37 yi geçmedi gunduz de kontrol et muhakkak geçer onlar ateşe bizden daha dayanıklı :)

Bizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
Bundan daha buyuk bir korkum var.Gorumcem reiki,akses falan yapiyor.Spirituel konularla ilgileniyor.Esim de bu tarz konulara inaniyor.Ist deyken gorumcem esime bebegin bir yerlere baktigini,sanki bir seyle savastigini, huzursuz oldugunu bir seylerin onu rahatsiz ettigini soylemis.40 min ciktigi gun bana bunu soylediler.Cok korktum,agladim.Bebegimin tehlikede oldugunu soylediler ve ortam enerjisi temizleyen bebekleri rahatsiz eden varliklari temizleyen bir kadini cagirmayi teklif ettiler.Yasakli kinular aradina girecegi icin acik yazsmuyorum.Bir onceki yasamimdan gelen bisiler mi varmis neymis.Neyse...Kendimi toparladim,sacma geldi.Esime beni delirtip cocuga el mi koymak istiyorsunuz dedim.Gorumcem 50 ye merdiven dayamis,tatmin edilmemis annelik duygusu var ve fantezi dunyasinda yasiyor.Akses yapip herkesi tedavi ettigini saniyor.Esim onun mucizeler yarattigina inaniyor ama o mucize yaratan insan kendine bir koca bulamiyor.Ogluma da yapiyordu oyun gibi geldiginden ses cikarmiyordum ama simdi ondan korkuyorum.Sanki oglumla bagimi zedeleyecek.Sanki elimden alacaklar.Esime de guvenmiyorum.Su an oglumun meme reddine bulacaklari milyon tane gercek disi korkutucu sebebleri dusundukce urkuyorum ve isin kotusu bilincli olarak oglumla bana bisiler yapilabilecegini hissediyorum.Ailemle konustum.Babam cok sinirleniyor.Seni de torunumu da alirim diyor.Babasi olmadan her cocuk eksik ama boyle bir hayatta bosanmak da bir ihtimal.Pazartesi Ist e gidecegim evime.Gorumcem baskin bir kadin acikca ogluma ve bana bu tarz uygulamalari istemedigimi ve boyle konularin yanimizda konusulmamasi gerektigini soyleyecegim.Ben esimin ikinci evliligiyim.Birinci evliligindeki kadinin deli oldugunu soyluyorlar ve ona bisiler yapildigini soyleyip evde esime bir seyler arattiriyormus(yasakli oldugu icin acikca yazmiyorum)Su an o kadin bir drla evli iki cocugu var.Deli bir kadin icin onemli bir sicrama.Deli olduguna inanmiyorum ama o donemde delirtilmis olabilir.Ciddi suphelerim var.Ciddi korkularim var.Esimin ailesi disa kapali birbirine cok bagli.Bana gore şirk olan inanclari var.40-50 yaslari arasi 3 kardes.Sadece esim evli.Evlenmiyorlar?evlenemiyorlar?Beni kontrollerindeki bir cocuk bakicisi statusunde mi tutmaya calisiyorlar?Bu evlilik catirdiyor.Umarim esim akli selim davranir,akli basina gelir cunku bu is mahkemeden uzaklastirma kararina kadar gider.Ben boyle gercek disi bir dunyada yasayamam.Oglum bana Allahin bir emaneti.Onun muvazenesini bozmalarina izin veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…