- 4 Kasım 2016
- 162
- 120
- 23
- 40
Bizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
Bundan daha buyuk bir korkum var.Gorumcem reiki,akses falan yapiyor.Spirituel konularla ilgileniyor.Esim de bu tarz konulara inaniyor.Ist deyken gorumcem esime bebegin bir yerlere baktigini,sanki bir seyle savastigini, huzursuz oldugunu bir seylerin onu rahatsiz ettigini soylemis.40 min ciktigi gun bana bunu soylediler.Cok korktum,agladim.Bebegimin tehlikede oldugunu soylediler ve ortam enerjisi temizleyen bebekleri rahatsiz eden varliklari temizleyen bir kadini cagirmayi teklif ettiler.Yasakli kinular aradina girecegi icin acik yazsmuyorum.Bir onceki yasamimdan gelen bisiler mi varmis neymis.Neyse...Kendimi toparladim,sacma geldi.Esime beni delirtip cocuga el mi koymak istiyorsunuz dedim.Gorumcem 50 ye merdiven dayamis,tatmin edilmemis annelik duygusu var ve fantezi dunyasinda yasiyor.Akses yapip herkesi tedavi ettigini saniyor.Esim onun mucizeler yarattigina inaniyor ama o mucize yaratan insan kendine bir koca bulamiyor.Ogluma da yapiyordu oyun gibi geldiginden ses cikarmiyordum ama simdi ondan korkuyorum.Sanki oglumla bagimi zedeleyecek.Sanki elimden alacaklar.Esime de guvenmiyorum.Su an oglumun meme reddine bulacaklari milyon tane gercek disi korkutucu sebebleri dusundukce urkuyorum ve isin kotusu bilincli olarak oglumla bana bisiler yapilabilecegini hissediyorum.Ailemle konustum.Babam cok sinirleniyor.Seni de torunumu da alirim diyor.Babasi olmadan her cocuk eksik ama boyle bir hayatta bosanmak da bir ihtimal.Pazartesi Ist e gidecegim evime.Gorumcem baskin bir kadin acikca ogluma ve bana bu tarz uygulamalari istemedigimi ve boyle konularin yanimizda konusulmamasi gerektigini soyleyecegim.Ben esimin ikinci evliligiyim.Birinci evliligindeki kadinin deli oldugunu soyluyorlar ve ona bisiler yapildigini soyleyip evde esime bir seyler arattiriyormus(yasakli oldugu icin acikca yazmiyorum)Su an o kadin bir drla evli iki cocugu var.Deli bir kadin icin onemli bir sicrama.Deli olduguna inanmiyorum ama o donemde delirtilmis olabilir.Ciddi suphelerim var.Ciddi korkularim var.Esimin ailesi disa kapali birbirine cok bagli.Bana gore şirk olan inanclari var.40-50 yaslari arasi 3 kardes.Sadece esim evli.Evlenmiyorlar?evlenemiyorlar?Beni kontrollerindeki bir cocuk bakicisi statusunde mi tutmaya calisiyorlar?Bu evlilik catirdiyor.Umarim esim akli selim davranir,akli basina gelir cunku bu is mahkemeden uzaklastirma kararina kadar gider.Ben boyle gercek disi bir dunyada yasayamam.Oglum bana Allahin bir emaneti.Onun muvazenesini bozmalarina izin veremem.
Biogaia damlayı kestim artıls yeter diye iki üç gün sonra sebepsiz ağlamaya başladı katılarak sanki dayak yemiş gibi durup dururken , canı aniden acıyor baktım karnı da davul gibi gazlar geri geldi anladım bizde sandıkki oğlan büyüdü artık gaz olayı bitti , bu sırada işte ilk defa memeyi istemedi çok kötü bişey zorla veriyorum ememiyorki sancıdan seninkide rahatsızlıktandır yoksa öyle memeyi istememe olamaz sanmıyorumBizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
Bundan daha buyuk bir korkum var.Gorumcem reiki,akses falan yapiyor.Spirituel konularla ilgileniyor.Esim de bu tarz konulara inaniyor.Ist deyken gorumcem esime bebegin bir yerlere baktigini,sanki bir seyle savastigini, huzursuz oldugunu bir seylerin onu rahatsiz ettigini soylemis.40 min ciktigi gun bana bunu soylediler.Cok korktum,agladim.Bebegimin tehlikede oldugunu soylediler ve ortam enerjisi temizleyen bebekleri rahatsiz eden varliklari temizleyen bir kadini cagirmayi teklif ettiler.Yasakli kinular aradina girecegi icin acik yazsmuyorum.Bir onceki yasamimdan gelen bisiler mi varmis neymis.Neyse...Kendimi toparladim,sacma geldi.Esime beni delirtip cocuga el mi koymak istiyorsunuz dedim.Gorumcem 50 ye merdiven dayamis,tatmin edilmemis annelik duygusu var ve fantezi dunyasinda yasiyor.Akses yapip herkesi tedavi ettigini saniyor.Esim onun mucizeler yarattigina inaniyor ama o mucize yaratan insan kendine bir koca bulamiyor.Ogluma da yapiyordu oyun gibi geldiginden ses cikarmiyordum ama simdi ondan korkuyorum.Sanki oglumla bagimi zedeleyecek.Sanki elimden alacaklar.Esime de guvenmiyorum.Su an oglumun meme reddine bulacaklari milyon tane gercek disi korkutucu sebebleri dusundukce urkuyorum ve isin kotusu bilincli olarak oglumla bana bisiler yapilabilecegini hissediyorum.Ailemle konustum.Babam cok sinirleniyor.Seni de torunumu da alirim diyor.Babasi olmadan her cocuk eksik ama boyle bir hayatta bosanmak da bir ihtimal.Pazartesi Ist e gidecegim evime.Gorumcem baskin bir kadin acikca ogluma ve bana bu tarz uygulamalari istemedigimi ve boyle konularin yanimizda konusulmamasi gerektigini soyleyecegim.Ben esimin ikinci evliligiyim.Birinci evliligindeki kadinin deli oldugunu soyluyorlar ve ona bisiler yapildigini soyleyip evde esime bir seyler arattiriyormus(yasakli oldugu icin acikca yazmiyorum)Su an o kadin bir drla evli iki cocugu var.Deli bir kadin icin onemli bir sicrama.Deli olduguna inanmiyorum ama o donemde delirtilmis olabilir.Ciddi suphelerim var.Ciddi korkularim var.Esimin ailesi disa kapali birbirine cok bagli.Bana gore şirk olan inanclari var.40-50 yaslari arasi 3 kardes.Sadece esim evli.Evlenmiyorlar?evlenemiyorlar?Beni kontrollerindeki bir cocuk bakicisi statusunde mi tutmaya calisiyorlar?Bu evlilik catirdiyor.Umarim esim akli selim davranir,akli basina gelir cunku bu is mahkemeden uzaklastirma kararina kadar gider.Ben boyle gercek disi bir dunyada yasayamam.Oglum bana Allahin bir emaneti.Onun muvazenesini bozmalarina izin veremem.
Meme reddi bizde de var şu ara zorla 5 dk anca emiyo ama biberonu da almiyor açlıktan da aglamıyor bu mümkün mü sadece emmesi için zorlayınca ağlıyorSakin ol,kulak asma,belki ssdece bebisin sıkıntısi oldugu icin yapiyordur bunlari,arada iliski kurdun mu bilmiyorum ama..yesil mukuslu kaka bayadir var bizde de,meme reddi de cok gazli olup agladigi donemlerde oluyordu en son biberon veriyorduk bir umut alir mi diye,iciyordu meselq.bende cok kotu hissetmistim kendimi bir seyleri eksik yanlis mi yapiyorum,ters mi gidiyor diye
Meme reddi bizde de var şu ara zorla 5 dk anca emiyo ama biberonu da almiyor açlıktan da aglamıyor bu mümkün mü sadece emmesi için zorlayınca ağlıyor
Canım ben de ürktüm anlattıklarından, küçük Cevşen'ler oluyor 100 sayfa , al mutlaka 3-5 sayfa oku kolay okunuyor ve Allah'ın izniyle tüm kötü varlıklardan korunursun. Rabbim seni tüm korktuklarından emin kılsın. Kötü planlarda olanları da kendi kuyularına düşürsünBizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
canm benim bebegının meme reddi yasaması bıberondan kAynaklı olabılır benım bebegın emmıyordu dogdugundan beri biberonla mama yediği için sonra ben emzirme danısmanıyla bırlıkte memenı tutturmıstm daha sonrada mama takvıyesını kasıkla veremedıgım için medela bıberon aldım baslarda almadı cok zorladım vakumlayarak cektıgı için ona alıstı ve mememe döndü suan hem emıyor biberonuda medeladan baska zor alıyor yanı daha bıberonu zor veriyorum gercı buda benım ıcın zor oldu sutum az oldugu için neyse bebegının baska yerlere bakması da varlıklar falan deıldır bebekler meleklerı gorurlermıs ben ınanıyorum benmkı de baska bır yere bakıp guluyor hatta bır noktaya dalıp gıdıyor korktum doktora soyledım önemlı cocuk nörolojısıne gotur dedı ama hemen goturmedım takıp edıcem sureklı ayetel kursı ve felak nas oku hatta gorumcenın yanında da oku gorumcene üfle bence varsa bıseyler zararı dokunmasın bana kalırsa yer gök dua bebegını ayetel kursı korusun herkesten insallahBizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
ben de bırkac gundur bu zeka kartlarına bakıyordum benımkı de 78 gunluk etrafı takıp edıyor dedıgın gıbı evet ama sıkılıyor sanmıyorum daha kartalara bakacagını bende faydasını goren olursa alıcamZeka kartı gibi şeyler alanınız var mı daha çok küçükler oyunları takip ediyor oynarken o kadar, kartlar mantıklı mı? Alıp faydasını gören oldu mu ? 68 günlüğüz
Biz görüntülü aldık çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum wee well markası ben çok memnunun bayıldım hatta, görüntülüye ne gerek var demiştim ama iyiki de öyle almışız kullanması çok güzel hatta gece uykusuna yatınca benim alt katımda arkadaşım oturuyor onun yanına bile iniyorum nefes alışını bile görebiliyorum iyiki var kesinlikle
Zeka kartı gibi şeyler alanınız var mı daha çok küçükler oyunları takip ediyor oynarken o kadar, kartlar mantıklı mı? Alıp faydasını gören oldu mu ? 68 günlüğüz
canm benim bebegının meme reddi yasaması bıberondan kAynaklı olabılır benım bebegın emmıyordu dogdugundan beri biberonla mama yediği için sonra ben emzirme danısmanıyla bırlıkte memenı tutturmıstm daha sonrada mama takvıyesını kasıkla veremedıgım için medela bıberon aldım baslarda almadı cok zorladım vakumlayarak cektıgı için ona alıstı ve mememe döndü suan hem emıyor biberonuda medeladan baska zor alıyor yanı daha bıberonu zor veriyorum gercı buda benım ıcın zor oldu sutum az oldugu için neyse bebegının baska yerlere bakması da varlıklar falan deıldır bebekler meleklerı gorurlermıs ben ınanıyorum benmkı de baska bır yere bakıp guluyor hatta bır noktaya dalıp gıdıyor korktum doktora soyledım önemlı cocuk nörolojısıne gotur dedı ama hemen goturmedım takıp edıcem sureklı ayetel kursı ve felak nas oku hatta gorumcenın yanında da oku gorumcene üfle bence varsa bıseyler zararı dokunmasın bana kalırsa yer gök dua bebegını ayetel kursı korusun herkesten insallah
Buna uymak bizim için imkansız:) yapan varsa helalllKızlar ilk kez fotoğraf yükledim umarım doğru olmuştur ben sosyal medyada bu bayanı takip ediyorum doula vardı evine gelip bebeği büyütürken yardımcı oluyordu neyse böyle bir liste paylaşmıştı ben işinize yarar belki diye koymak istedim tabi hergün buna uyamıyorsun ama gerçekten de bebeğin uyumak istediği saatlere denk geliyo benim beslenmeyi önce yapmış sonda uyutuyom ama bebek emzik alıyor bu arada ben önce aktivite sonra besleyerek uyutma tersini deneyemedim dahaEki Görüntüle 2048227
Valla aynı bizi anlatmıssın birebir herseyimiz aynı 5dk emmeye kadar:))Geziyoruz sürekli muhabbet ediyoruz biz büyük oğlumla yapma etme kavgaları yaparken o bizi izliyor bol bol uyuyor bizimki tam tersi 5 dk emiyor doyuyor sonra 5 dk memede oyun oynuyor 2 saat ben versem o almıyor gaz problemi olmasa hiçbir sıkıntı yok ama geceleri uyumuyor ondada evin içinde geziyoruz hoplama zıplama şarkı türkü ezgi derken sabah yaklaşıyor sonra abisi uyanıyor o uyuyor 1 saat sonra alarm çalıyor okul iş derken gün başlıyor hiç dinlenemiyorum ama bugünüme hamdolsun sağlıklı olsunlarda anneleri kuzuları için birsure daha uykusuz kalır
Bugün tüm gün uyudu emerken bile uyumaya ara vermedi gazı bile çıkartamadım omzumda uyudu şuan yine uyuyor büyük ihtimalle tüm gece oturacağız akşam büyük oğlum hastaydı sabaha kadar 20 dk ara ile uyandım zaten az bir süre uyumuştum bugün acile gittik el ayak ağız hastalığı varmış ve bulaşıcıymış bebeğe bulaşmasın diye tüm gün onunla uğraştımValla aynı bizi anlatmıssın birebir herseyimiz aynı 5dk emmeye kadar:))
Tabiki wee well wmv812 dijital bebek izleme cihazı olarak geçiyor ben çok memnun kaldım İyiki de görüntülü almışım kafam çok rahat mutfakta bulaşık yerleştiriyorum çamaşır asıyorum hem en ufak seste odadaki sesi yüksek sesle veriyor hareket ettiğinide görüyorum zaten kameradanTam marka kodu verebilirseniz bi inceleyeyim telsiz ile kamera arasinda muallaktayim kamera daha mantikli ama
Canım 2gün geçti en fazla ateşi 37.5 oldu..eklem yerlerine soğuk kompres yaptık..calpol vermedik henüz..yarın 3.günümüz ateşi olur mu bilmiyorum inşalah sizinkide kolaylıkla geçerBizde normalde dun olacaktik ama verem asisinda slklntl oldugu icin haftaya olacakmis asilar 2 ay 13 gunlukken olmus olucaz bi slklntl olmaz dedi hemsireler bakalim insaallah atesi cikmaz sizin nasil oldu cok ates yaptimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?