2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tavsiye icin cok tsk ederim inceleyip alacagim

Kızlar asilardan sonra ateş için önlem olarak ne aldınız ? Bize hemşire calpol şurup dedi aldık
Canım 37.5 a çıktı en fazla ateşi soğuk kompres yaptık eklem yerlerine..yarın 3.gün ateşi olur mu bilmiorum..calpol aldık ama vermedik hiç

Canım 37.5 a çıktı en fazla ateşi soğuk kompres yaptık eklem yerlerine..yarın 3.gün ateşi olur mu bilmiorum..calpol aldık ama vermedik hiç
Biz gece 38 i gördük soydum ama sıçrayarak ağladı hep inmedi titredi ben de verdim hemen etki etti düştü ateşi bi güzel uyudu sabah dörde kadar direndim ama tabi kıyamadım kötü oldu kızım bugün de huysuz fakat uyuyo daha çok ateşi de çıkmadı çok şükür

Benim de bugun aklima geldi biz daha buyuyuguz 3 aylik olduk bakar herhalde alsam
Ben aldim bizde üç aylığız.bakiyor gülüyor bazen konuşuyor gibi yapıyor..
Ben ne olduğunu anlatıyorum...
Hafizasinda kalır diye okumuştum..
Bakalım insaAllah faydası olur

Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim

Yok canim normal benim cadi tukuruk saciyor bide agzina su alip atar oyun yaparsin ya agzindaki tukuruklerle oyun oynuyor guluyor :) Biz zaten cok kustugumuz icin agiz bezi her daim onunde mevcut :)

Dün gece biz de 38 i geçince Ateş düşürücü fitil verdik saat 12 gibi. ateşi varken halsiz yatıyordu , düşmeye başladıkça hareketlendi 4.30 a kadar mızırdandı durdu. Bu gece de nöbetteyim Ateş için.

Zeka kartı gibi şeyler alanınız var mı daha çok küçükler oyunları takip ediyor oynarken o kadar, kartlar mantıklı mı? Alıp faydasını gören oldu mu ? 68 günlüğüz
faydasini bilmiyorum ama bizimki dikkatlice izliyor kartları. siyah renk ilgisini çekiyor bence.

Bence ciddiye alma görümceni, hatta yaptıklarını ti' ye al. Korkuyorsan bile sallamadığın izlenimini yarat. Eşini de bir şekilde ikna etmelisin, evine böyle saçmalıkları getirmesin. Bol bol dua oku bebeğe ve kendine canım. Allah ıslah etsin, kötü niyeti varsa kadının.Yeni Doğum yapmış lohusa kadının kendi sıkıntıları az oluyormuş gibi bir de aklına korku ,huzursuzluk sokuyorlar...

erken belirtiler erken dis cikartir 6 ayda dis patlatir oglumda oyle olmustu. 2. oglumda ayni bol onluklu aylariniz olucak :)

Yok canim normal benim cadi tukuruk saciyor bide agzina su alip atar oyun yaparsin ya agzindaki tukuruklerle oyun oynuyor guluyor :) Biz zaten cok kustugumuz icin agiz bezi her daim onunde mevcut :)

Olmaz mi hem de bayadir var salyalar,elini agzina sokmalar,sokabilse hepsini sokacak doktora sordum disi kasiniyordur dedi,6 aydan once cikmaz ama baslar kasinmasi dedi.aha dedim yandik gazi bitecek disi baslayacak,yine uyku haram geceler

Bizde de yeni başladı köpürtmeler, abisinin 3 aylıkken çıktı ilk dışı, sonra 6 dışi birden cikardi. Bakalim bunda nasıl olacak :)

Chedarice benim ilk oglumda da 3.ayda belirtileri senin gibiydi 5.ayinin başında ilk diş çıkmıştı ama o 4 aylık emmeyi bırakmıştı acaba diş çıkınca memeyi nasıl ısırıyorlar

Bende sadece bizde yaşaniyor diye düsünmüstüm doktorumuz dis olabilir dedi tüm gün agız mendilleriyle geziyoruz evin icinde el desen hep agizda ben desen sizin gibi bu duruma hicccc hazir degilim allah yardımcımız olsunnn

Ayy ne hazirligi yapacaksiniz ki diş çıkaracak minikler hazır degilim diyorsunuz :))) Altı üstü diş bugdayi yapacaksiniz
Doktor bize ilk tukurukler basladi mi elini agzina sokuyor mu dedi demekki 2bucuk aylikken basliyormus ki sordu.
Ama cok tatli ellerini yemiyorlar mi ♡♡

Bende yarını dörtgözle beklyordum.. dr arayacaktım.. kızımın sürekli salyası akıyor ç, eli ağzında normal mi diye? Ablama söyledim diş çıkarma belirtileri dedi ama çok erken değilmi demiştim.. daha 70 günlüğüz ve 10 gündür var nerdeyse.belki daha fazla.. şimdi burayı okuyunca demek ki normalmiş..

Arkadaşlar bebislerin kafasını banyodan çıkınca nasıl kurutuyorsunuz brn şapka takiyordum ana artik havalar soğuk saç kurutma makinasylami kurutmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…