- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Ben epey mide yanması yaşadım ama bizim kız daha az saçlı doğmuş baksana ..Sagol canim mide bulantisi yanma yasayanin bebegi çok sacli olur dediler ikisinide yasamadim ama kizim baya sacli dogdu :)
Tabiki wee well wmv812 dijital bebek izleme cihazı olarak geçiyor ben çok memnun kaldım İyiki de görüntülü almışım kafam çok rahat mutfakta bulaşık yerleştiriyorum çamaşır asıyorum hem en ufak seste odadaki sesi yüksek sesle veriyor hareket ettiğinide görüyorum zaten kameradan
Canım 37.5 a çıktı en fazla ateşi soğuk kompres yaptık eklem yerlerine..yarın 3.gün ateşi olur mu bilmiorum..calpol aldık ama vermedik hiçKızlar asilardan sonra ateş için önlem olarak ne aldınız ? Bize hemşire calpol şurup dedi aldık
Biz gece 38 i gördük soydum ama sıçrayarak ağladı hep inmedi titredi ben de verdim hemen etki etti düştü ateşi bi güzel uyudu sabah dörde kadar direndim ama tabi kıyamadım kötü oldu kızım bugün de huysuz fakat uyuyo daha çok ateşi de çıkmadı çok şükürCanım 37.5 a çıktı en fazla ateşi soğuk kompres yaptık eklem yerlerine..yarın 3.gün ateşi olur mu bilmiorum..calpol aldık ama vermedik hiç
Ben aldim bizde üç aylığız.bakiyor gülüyor bazen konuşuyor gibi yapıyor..Benim de bugun aklima geldi biz daha buyuyuguz 3 aylik olduk bakar herhalde alsam
Yok canim normal benim cadi tukuruk saciyor bide agzina su alip atar oyun yaparsin ya agzindaki tukuruklerle oyun oynuyor guluyor :) Biz zaten cok kustugumuz icin agiz bezi her daim onunde mevcut :)Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
Dün gece biz de 38 i geçince Ateş düşürücü fitil verdik saat 12 gibi. ateşi varken halsiz yatıyordu , düşmeye başladıkça hareketlendi 4.30 a kadar mızırdandı durdu. Bu gece de nöbetteyim Ateş için.Biz gece 38 i gördük soydum ama sıçrayarak ağladı hep inmedi titredi ben de verdim hemen etki etti düştü ateşi bi güzel uyudu sabah dörde kadar direndim ama tabi kıyamadım kötü oldu kızım bugün de huysuz fakat uyuyo daha çok ateşi de çıkmadı çok şükür
faydasini bilmiyorum ama bizimki dikkatlice izliyor kartları. siyah renk ilgisini çekiyor bence.Zeka kartı gibi şeyler alanınız var mı daha çok küçükler oyunları takip ediyor oynarken o kadar, kartlar mantıklı mı? Alıp faydasını gören oldu mu ? 68 günlüğüz
Bence ciddiye alma görümceni, hatta yaptıklarını ti' ye al. Korkuyorsan bile sallamadığın izlenimini yarat. Eşini de bir şekilde ikna etmelisin, evine böyle saçmalıkları getirmesin. Bol bol dua oku bebeğe ve kendine canım. Allah ıslah etsin, kötü niyeti varsa kadının.Yeni Doğum yapmış lohusa kadının kendi sıkıntıları az oluyormuş gibi bir de aklına korku ,huzursuzluk sokuyorlar...Bizde yesil mukuslu kaka,meme reddi de basladi.Gogsumu gorunce aglamaya basliyor.Kotu hissediyorum.Uyurken 15 dk emzirdim.Bir sonraki ogunde 6 dk emdi uykusu acildi basladi aglsmaya.Bir saat mucadeleyle aralikli olarak 3 dk daha emzirebildim.Sonra pes edip sagilmis sut verdim.
Bundan daha buyuk bir korkum var.Gorumcem reiki,akses falan yapiyor.Spirituel konularla ilgileniyor.Esim de bu tarz konulara inaniyor.Ist deyken gorumcem esime bebegin bir yerlere baktigini,sanki bir seyle savastigini, huzursuz oldugunu bir seylerin onu rahatsiz ettigini soylemis.40 min ciktigi gun bana bunu soylediler.Cok korktum,agladim.Bebegimin tehlikede oldugunu soylediler ve ortam enerjisi temizleyen bebekleri rahatsiz eden varliklari temizleyen bir kadini cagirmayi teklif ettiler.Yasakli kinular aradina girecegi icin acik yazsmuyorum.Bir onceki yasamimdan gelen bisiler mi varmis neymis.Neyse...Kendimi toparladim,sacma geldi.Esime beni delirtip cocuga el mi koymak istiyorsunuz dedim.Gorumcem 50 ye merdiven dayamis,tatmin edilmemis annelik duygusu var ve fantezi dunyasinda yasiyor.Akses yapip herkesi tedavi ettigini saniyor.Esim onun mucizeler yarattigina inaniyor ama o mucize yaratan insan kendine bir koca bulamiyor.Ogluma da yapiyordu oyun gibi geldiginden ses cikarmiyordum ama simdi ondan korkuyorum.Sanki oglumla bagimi zedeleyecek.Sanki elimden alacaklar.Esime de guvenmiyorum.Su an oglumun meme reddine bulacaklari milyon tane gercek disi korkutucu sebebleri dusundukce urkuyorum ve isin kotusu bilincli olarak oglumla bana bisiler yapilabilecegini hissediyorum.Ailemle konustum.Babam cok sinirleniyor.Seni de torunumu da alirim diyor.Babasi olmadan her cocuk eksik ama boyle bir hayatta bosanmak da bir ihtimal.Pazartesi Ist e gidecegim evime.Gorumcem baskin bir kadin acikca ogluma ve bana bu tarz uygulamalari istemedigimi ve boyle konularin yanimizda konusulmamasi gerektigini soyleyecegim.Ben esimin ikinci evliligiyim.Birinci evliligindeki kadinin deli oldugunu soyluyorlar ve ona bisiler yapildigini soyleyip evde esime bir seyler arattiriyormus(yasakli oldugu icin acikca yazmiyorum)Su an o kadin bir drla evli iki cocugu var.Deli bir kadin icin onemli bir sicrama.Deli olduguna inanmiyorum ama o donemde delirtilmis olabilir.Ciddi suphelerim var.Ciddi korkularim var.Esimin ailesi disa kapali birbirine cok bagli.Bana gore şirk olan inanclari var.40-50 yaslari arasi 3 kardes.Sadece esim evli.Evlenmiyorlar?evlenemiyorlar?Beni kontrollerindeki bir cocuk bakicisi statusunde mi tutmaya calisiyorlar?Bu evlilik catirdiyor.Umarim esim akli selim davranir,akli basina gelir cunku bu is mahkemeden uzaklastirma kararina kadar gider.Ben boyle gercek disi bir dunyada yasayamam.Oglum bana Allahin bir emaneti.Onun muvazenesini bozmalarina izin veremem.
erken belirtiler erken dis cikartir 6 ayda dis patlatir oglumda oyle olmustu. 2. oglumda ayni bol onluklu aylariniz olucak :)Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
Yok canim normal benim cadi tukuruk saciyor bide agzina su alip atar oyun yaparsin ya agzindaki tukuruklerle oyun oynuyor guluyor :) Biz zaten cok kustugumuz icin agiz bezi her daim onunde mevcut :)
Bizde de yeni başladı köpürtmeler, abisinin 3 aylıkken çıktı ilk dışı, sonra 6 dışi birden cikardi. Bakalim bunda nasıl olacak :)Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
Kızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
Bende yarını dörtgözle beklyordum.. dr arayacaktım.. kızımın sürekli salyası akıyor ç, eli ağzında normal mi diye? Ablama söyledim diş çıkarma belirtileri dedi ama çok erken değilmi demiştim.. daha 70 günlüğüz ve 10 gündür var nerdeyse.belki daha fazla.. şimdi burayı okuyunca demek ki normalmiş..Ayy ne hazirligi yapacaksiniz ki diş çıkaracak minikler hazır degilim diyorsunuz :))) Altı üstü diş bugdayi yapacaksiniz
Doktor bize ilk tukurukler basladi mi elini agzina sokuyor mu dedi demekki 2bucuk aylikken basliyormus ki sordu.
Ama cok tatli ellerini yemiyorlar mi ♡♡
Ben havluyla hafifce siliyorumArkadaşlar bebislerin kafasını banyodan çıkınca nasıl kurutuyorsunuz brn şapka takiyordum ana artik havalar soğuk saç kurutma makinasylami kurutmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?