Sanirim artik havluyla kurulayip sapka takmak yetmeyecek ben fani aciyorum yikarken onunla uzaktan kafasini kuruturum artik sonra sapka takarim.Arkadaşlar bebislerin kafasını banyodan çıkınca nasıl kurutuyorsunuz brn şapka takiyordum ana artik havalar soğuk saç kurutma makinasylami kurutmalı
Doğmadan önce başlangıç için 2 numara almıştık 2 paket, onlar bittiğinden beri 3 numara kullanıyoruz .21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
5 kilo olduk 3 numaraya geçen var mı hala 2 deyiz 50 tane daha var. Bitince 3 alırım diyorum
Normalmis canim disi erken cikacak diye birsey yok aslinda normal sureclerde ilerliyoruz su anBende yarını dörtgözle beklyordum.. dr arayacaktım.. kızımın sürekli salyası akıyor ç, eli ağzında normal mi diye? Ablama söyledim diş çıkarma belirtileri dedi ama çok erken değilmi demiştim.. daha 70 günlüğüz ve 10 gündür var nerdeyse.belki daha fazla.. şimdi burayı okuyunca demek ki normalmiş..
Bize hic banyo yaptirma demediler ben kendim 3 gun bekledim yinede yaptirmadim. Size hemsiremi soyledi yikamayin diye.21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
5 kilo olduk 3 numaraya geçen var mı hala 2 deyiz 50 tane daha var. Bitince 3 alırım diyorum
Cuma günü 2. Ay aşısını olduk. Oral ve iki bacaktan. Banyo ile ilgili birşey demedi doktor ben de unuttum sormayı , salı günü yıkarım artık.21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
Doktorumuz söyledi, aşıyı da o yaptı hiç hemşireyle karşılaşmadık. Sağlık ocağında yaptırmıyoruz. Dr koldakine sıvı değmesin bacakları yıkayabilirsin dediBize hic banyo yaptirma demediler ben kendim 3 gun bekledim yinede yaptirmadim. Size hemsiremi soyledi yikamayin diye.
Biz cuma olduk aşıları yarın yikicam, ben üç numaraya geçeli epey oldu ama eşim gitmiş iki numara almış olmuyo gerçekten taştı bir iki defa sırtından21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
Bize hic banyo yaptirma demediler ben kendim 3 gun bekledim yinede yaptirmadim. Size hemsiremi soyledi yikamayin diye.
Ben çarşamba yaptırdım dün banyosunu yaptırdım bizde 3 numaraya geçeli bayağı oldu ama artık sıkıyor bacaklarında iz oluyor elimdekiler bitince 4 numara alacağım 25 tane kaldı bu arada bana Molfix bez öneren arkadaşlara teşekkür ederim kendini çok yenilemiş çok beğendim 4 numarayı da Molfix almayı düşünüyorum21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
Aaa benim kiz buAnneler benim kiz emerek uyumaya bayiliyor ama emzik almiyor. Calistigim icin bakici uyutmakta zorlaniyor. Emzige nasil alışır? Baska emzik denesem mi? Gozleri hafif kapaliyken memeden yavasca alip emzigi sokuyorum agzina hemen uyaniyor memeyi ariyor.
2-3 günde bile o kadar fark etti ki. Uslu bir bebekken mızmız bir şey oldu. Üstü hep salya hava soguk üşütebilir, ne bulursa agızda zaten. Bebek hazır demek ki ama annesi degil işte bu sürece. Uslu bebegimi özledim ben :)) dişler sorunsuz çıksın diş buğdayı kolay işAyy ne hazirligi yapacaksiniz ki diş çıkaracak minikler hazır degilim diyorsunuz :))) Altı üstü diş bugdayi yapacaksiniz
Doktor bize ilk tukurukler basladi mi elini agzina sokuyor mu dedi demekki 2bucuk aylikken basliyormus ki sordu.
Ama cok tatli ellerini yemiyorlar mi ♡♡
Biz 1 aylikken cikardik bebek arabasini disariya:)) disarida gezerken bebwk arabasinda uyumayi seviyor gercekten. Kim bakacak minik kuzuya? Biberon aliyorsa sıkıntı olmaz ins. Benimki biberon da almiyor. 2 saate bir emzirmeye gidiyorum.Aaa benim kiz bu) 2 gündür memesiz uyuma alistirmasi yapiyoruz. Sali gunu başlıyorum çünkü ben de işe. Simdilik evde duran bebek arabasinda ileri geri gezerek uyutuyoruz günduzleri.
tesekkür ederim canım önemli değil yeni yuazdım sayılır zaten. öbür mamaların ölçeklerinden büyük diye telaş yaptım demek ki öyle sen memnun kalmışmıydın 2 gündür veriyorum gaz kaka bi problem yok şimdilik tadıda fena değil içiyor en azından iyi kötü.sana kolay gelsin canım adana sıcaktır hala değil mi
Evde ablamdan aldigimiz eski bi bebek arabasi var yoksa digeri hep disarda. Gezerken kendine engel olamiyor bol bol uyuyorBiz 1 aylikken cikardik bebek arabasini disariya:)) disarida gezerken bebwk arabasinda uyumayi seviyor gercekten. Kim bakacak minik kuzuya? Biberon aliyorsa sıkıntı olmaz ins. Benimki biberon da almiyor. 2 saate bir emzirmeye gidiyorum.
Yok cnm, bana zararı olur gibi geliyor. Havluyla kurutuyorum benArkadaşlar bebislerin kafasını banyodan çıkınca nasıl kurutuyorsunuz brn şapka takiyordum ana artik havalar soğuk saç kurutma makinasylami kurutmalı
Basta bizimkiler geliriz dedi. Sonra tasinma bahanesi falan cikti. Ise baslamam gerekiyor bekleyemezdim. Eve dondugumuzde yavrumun vucudunu kontrol ediyorum. Cok sukur keyfi yerinde oluyor. Bakici ablasini seviyorEvde ablamdan aldigimiz eski bi bebek arabasi var yoksa digeri hep disarda. Gezerken kendine engel olamiyor bol bol uyuyor) annem geliyor memleketten. 6 ay torunu icin ayri kalcak babamdan malesef. Biberon aliyor neyseki. İşimle ev arasi 45 dk baska turlu ise baslayamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?