2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebislerin kafasını banyodan çıkınca nasıl kurutuyorsunuz brn şapka takiyordum ana artik havalar soğuk saç kurutma makinasylami kurutmalı
Sanirim artik havluyla kurulayip sapka takmak yetmeyecek ben fani aciyorum yikarken onunla uzaktan kafasini kuruturum artik sonra sapka takarim.

21 eylül Perşembe 2. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlar bebişleri ne zaman yıkayacaksınız? Bu akşam yıkayayım diyorum 3 gün bu sabah dolmuş oldu diye
5 kilo olduk 3 numaraya geçen var mı hala 2 deyiz 50 tane daha var. Bitince 3 alırım diyorum

Doğmadan önce başlangıç için 2 numara almıştık 2 paket, onlar bittiğinden beri 3 numara kullanıyoruz .

Normalmis canim disi erken cikacak diye birsey yok aslinda normal sureclerde ilerliyoruz su an

Bize hic banyo yaptirma demediler ben kendim 3 gun bekledim yinede yaptirmadim. Size hemsiremi soyledi yikamayin diye.

Cuma günü 2. Ay aşısını olduk. Oral ve iki bacaktan. Banyo ile ilgili birşey demedi doktor ben de unuttum sormayı , salı günü yıkarım artık.

Bize hic banyo yaptirma demediler ben kendim 3 gun bekledim yinede yaptirmadim. Size hemsiremi soyledi yikamayin diye.
Doktorumuz söyledi, aşıyı da o yaptı hiç hemşireyle karşılaşmadık. Sağlık ocağında yaptırmıyoruz. Dr koldakine sıvı değmesin bacakları yıkayabilirsin dedi

Biz cuma olduk aşıları yarın yikicam, ben üç numaraya geçeli epey oldu ama eşim gitmiş iki numara almış olmuyo gerçekten taştı bir iki defa sırtından

Anneler benim kiz emerek uyumaya bayiliyor ama emzik almiyor. Calistigim icin bakici uyutmakta zorlaniyor. Emzige nasil alışır? Baska emzik denesem mi? Gozleri hafif kapaliyken memeden yavasca alip emzigi sokuyorum agzina hemen uyaniyor memeyi ariyor.

Ben çarşamba yaptırdım dün banyosunu yaptırdım bizde 3 numaraya geçeli bayağı oldu ama artık sıkıyor bacaklarında iz oluyor elimdekiler bitince 4 numara alacağım 25 tane kaldı bu arada bana Molfix bez öneren arkadaşlara teşekkür ederim kendini çok yenilemiş çok beğendim 4 numarayı da Molfix almayı düşünüyorum

Aaa benim kiz bu ) 2 gündür memesiz uyuma alistirmasi yapiyoruz. Sali gunu başlıyorum çünkü ben de işe. Simdilik evde duran bebek arabasinda ileri geri gezerek uyutuyoruz günduzleri.

2-3 günde bile o kadar fark etti ki. Uslu bir bebekken mızmız bir şey oldu. Üstü hep salya hava soguk üşütebilir, ne bulursa agızda zaten. Bebek hazır demek ki ama annesi degil işte bu sürece. Uslu bebegimi özledim ben :)) dişler sorunsuz çıksın diş buğdayı kolay iş)

Aaa benim kiz bu ) 2 gündür memesiz uyuma alistirmasi yapiyoruz. Sali gunu başlıyorum çünkü ben de işe. Simdilik evde duran bebek arabasinda ileri geri gezerek uyutuyoruz günduzleri.
Biz 1 aylikken cikardik bebek arabasini disariya:)) disarida gezerken bebwk arabasinda uyumayi seviyor gercekten. Kim bakacak minik kuzuya? Biberon aliyorsa sıkıntı olmaz ins. Benimki biberon da almiyor. 2 saate bir emzirmeye gidiyorum.

Ben memnunum canım kilo alımı normal abartı almadı bebelactaki gibi mesela. Tadınıda sevdi. Kaka problemi falan da yok şükür. Adana cehennem gibi ama gece serinledi en azından :)

Biz 1 aylikken cikardik bebek arabasini disariya:)) disarida gezerken bebwk arabasinda uyumayi seviyor gercekten. Kim bakacak minik kuzuya? Biberon aliyorsa sıkıntı olmaz ins. Benimki biberon da almiyor. 2 saate bir emzirmeye gidiyorum.
Evde ablamdan aldigimiz eski bi bebek arabasi var yoksa digeri hep disarda. Gezerken kendine engel olamiyor bol bol uyuyor ) annem geliyor memleketten. 6 ay torunu icin ayri kalcak babamdan malesef. Biberon aliyor neyseki. İşimle ev arasi 45 dk baska turlu ise baslayamazdim.

Basta bizimkiler geliriz dedi. Sonra tasinma bahanesi falan cikti. Ise baslamam gerekiyor bekleyemezdim. Eve dondugumuzde yavrumun vucudunu kontrol ediyorum. Cok sukur keyfi yerinde oluyor. Bakici ablasini seviyor

günaydın kızlar cesaret edip ikinci el oyun halısı aldık ama antalya içi elden 120 lira tiny love tekmele oyna sıfırı 250 falan çok temiz herseyi tam çıktı bu modeli alcak olanlar tekmele kısmına biraz sert vurması gerekiyor bebeğin gücü yetmiyor daha ama oyuncuklarını çok sevdi çan var ona vuruyo ses yaptıkça müziği on dkika flan çalıyor oda oyalıyor çok seviyor evde müzik açılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…