2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Basta bizimkiler geliriz dedi. Sonra tasinma bahanesi falan cikti. Ise baslamam gerekiyor bekleyemezdim. Eve dondugumuzde yavrumun vucudunu kontrol ediyorum. Cok sukur keyfi yerinde oluyor. Bakici ablasini seviyor
Ozel olmazsa bakiciya ne kadar veriyorsunuz? Kac saat bakiyor?

Cnm daha 3 aylık degiliz ama iki haftadır aynı durumdayız
Üst degiştrmeye bıktım valla, elini yumruk yapıp emiyor.... dişle alakası var mı benbde merk edyrm, daha erken cunku

Bizde 21 inde asi olduk ben kızımı akşam yikayacam nasipse her gün banyo yapınca 3 gün çile oldu resmen biz 5800 yüz ama 2 numara kullanıyoruz daha 3 e geçmedik

Slm kızlar nasil bakalım bebişleriniz benim bebis 2 buçuk aylık oldu bişey sorcam bebeğiniz seslendiginizDe yada ses çıkardığınızda ses doğru bakiyomu benim daha bakmiyo acaba erken mu bunun için? Beni görünce gülüyo konusuyo ama ismini seslendigimde dönüp bakmiyo

Yok canım daha bakamaz öyle anlayıpta bizimki de bakmıyor

Elini emme bizde de var dişi mi çıkıyor diye düşündük hatta eldiven giydiriyorum gözünü oyacak gibi yapıyor çünkü

Daha zamani var demekki. Bizde 82 gunluguz her zaman bakmiyor

Ozel olmazsa bakiciya ne kadar veriyorsunuz? Kac saat bakiyor?
Haftada uc gun, 9- 15.30 saatleri arası aylık 400 tl anlastik. Ben 400 teklif ettim o da tamam dedi. Daha once bakicilik yapmamis ama 2 cocugu var. Biri 2.sınıf biri bu sene ana sinifina basladi.

Canım ben de oğlana emzik beğendirememiştim. Buna karşılık bol bol da emmek istiyor. Bugün wee baby nin yassı uçlu emziğini gördüm bir de onu deneyeyim dedim veee sevdi. Emerek sakinleşti yattığı yerde uyudu kaldı. Bi ona bak istetsen.

Bugun ebebekteydik ordan mamajo aldim denwmwk icin. Almazaa birde ona bakayim eczanesen. Sagolasin.

Bugun ebebekteydik ordan mamajo aldim denwmwk icin. Almazaa birde ona bakayim eczanesen. Sagolasin.

Bebegim emzik almıyor.. emmeyi cok seviyor beni emzik yerine kullanıyor, dışarı çıkınca uyumk için emzik kullansam uyur hemen ama kullanmadıgı için aglıyor meme istiyor...
Evde 5 tane emzik var degişik marka hiçbirini sevmedi....... nasıl aldırabilirim emzigi kızlar?

Canım yukarda da yazdım ben bugün yassı uçlu bi emzik verdim aldı. Tabi hemen almıyor biraz uğraştırıyor ama emdi ve uyudu sonunda. Avent soothie de dahil 4 farklı emzik denemiştim. Bu 5.emzik. Wee baby kutusunda yassı uç yazıyor. 5-6 lira bişey.

Kızlar kızım bugun kakası böyleydi yeşil ve azıcık anlayan yardımcı olabilirmi..

Eklentiler

• IMG_6790.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 80
Sabah yürüyüşe ciktik eşimle cocuklarla yeni taşındığımız mahallede bir tur atalım diye. Birde ne göreyim yeni açılmış bir montessori okulu hemen bir kac ev otemizde. Heyecanlandım, sabahtan beri araştırıyorum. Yarın randevu alıp konuşacağım. Hata yapmaktanda korkuyorum.Çocukluk bir kere yaşanıyor malum....
Montessori eğitimi alan tanıdıklarınız, tavsiyeleriniz var mi kızlar.

Eczaneden bulabilir miyiz kuzum

Anne sütü mü alıyor canım ? Öyleyse arada normal ön sütü fazla almasindanmis benim kızım da arada yapıyo
Evt cnm sadece anne sütü.. oh iyi hasta oldu sandım hiç yatmayan kızım bugun güzel yattı bnde hastadır diye düşündüm cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…