2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç emzik denedim bütün markalardan birer tane var.. tutmuyor wee almamıştım onuda alim deniyim

Ah ahh en buyuk derdimiz.

Sesine doğru bakması gerek canım.işitme testi yaptırmışmıydın.ismine bakmaz ama sese bakması gerekir.canım şöyle yap.ilk olarak sessiz bir odaya yatır.bir iki dakika sessiz kalsın.sonra o odaya gir ve seslen .bakması gerek

Reactions: SGd
Oğlumun cuma günü böyleydi kakası, öğlen aşı olmuştu ona bağladık biz ama fazla önsütten miymiş?
Evet ön sütü fazla alınca yeşil yağlı sondaki sütü alınca da beyaz parçacıklar oluyo

İşitme testi yaptırdık sıkıntı yok ama seslenince bakmiyo bilemedim şimdi

Kanguru kullanan var mı 3 aya yaklastık sureklı kucagımda heryerım agrıyor solomombaby ve momfortbaby baktım hangısı daha ıyı acaba yenıdogan aparatıylamı alayım bir de durmazsa kanguruda bosa para vermıs olurum dıye dusundum

Haftada uc gun, 9- 15.30 saatleri arası aylık 400 tl anlastik. Ben 400 teklif ettim o da tamam dedi. Daha once bakicilik yapmamis ama 2 cocugu var. Biri 2.sınıf biri bu sene ana sinifina basladi.
Himmm bence gayet iyi bir fiyatmis. Benim temizlikci haftada 1 gelip bu parayi aliyor. Her gun cocuk bakmak daha mesakatlidir sanirim. Önemli olan güvenilir olması tabii. Severek bakması.
Solomonbaby (daha ucuz diye) siparis ettim bekliyorum. Siparis ederken 7 kilonun altiysa yenidogan aparatiyla kullanin diyordu. Asya daha 5600 sanirim 1 ay daha kullanamaycagiz.

Kızlar günaydın yavrularınızı nasıl giydiriyorsunuz ben Bursa'da oturuyorum ev sicakligi gece 22 ye kadar düşüyor Nasıl giydirmek gerek ben cok üşümeyen biri olduğundan kendimden bir kat fazlası ile usuyebilir diye korkuyorum ben hala askılı ile geziyorum çünkü. Öksürüyor arada usuttum mu acaba

Doğumdan sonra regl olan anneler.. kanamanız nasıldı? Dün regl oldum, sabaha kadar uyumadım nerdeyse.. wcdeydim.. o kadar yogun bir kanama var ki ped yetiştiremiyorum.. nerdeyse paçalarımdan akacak bu kadar yoğun olması normal mi? Yoksa dr aramalımıyım?? Normal doğum yaptım..

Yassı uclu da var bende onu da almıyoooor

ben de o ucuz dıye alıcam benımkı daha 5 kılo falan yenıdogan aparatını da alıcam ama kullanabılırmıyız bılemedım

Evt bende bu kanguru işini merk edyrm ... bizde 3 ayımıza yaklaşıyoruz
Ebebekteydim ya ordakiler bana paraşut gibi geldi ne o oyle belden omuzdan sırtımdan gecirmeler yaa,..
Daha basit ,rahat bi markanın kangurusu önerir misnz?

Merhaba güzel anneler:) buraya girmeyeli baya oldu. Haliyle unutuldum biz de bugün 71 günlüğüz. En son ayın 22 sinde 2. Asımızı yaptırdıgımızda ölçüldük 6100 gr 61 cm cıktı kızım. Son bi ay içinde toplasan on kere mama verdim. Bazen cok aglıyo nedenini anlamıyoruz acaba ac mı dıye verdıgımız oldu ama suan son bı haftadır mama Vermiyorum. Saglık ocagı gelısımı gayet ıyı verme sakın dedı. Bızım de gunduz uykularımız yok. Emerken uyudugu neyse onunle tum gunu gecırıyoruz. Gecelerı ıse daha ıyı genelde 9-10 arası uykuya gecıyo emerek uyuyo bazen ayakta sallıyoruz ama memeyı arıyo hep. Bazen kesıntısız 4-5 saat uyuyup gaz ve ya kaladan dolayı sonralarında 2 saatte bı uyanıyo. Sabah saat 8-9arası da artık ayılmıs oluyo. Gun ıcınde bırbırımıze yapısıgız hep. Sımdı trabzonda aılemın yanındayım 20 gun sonra evine gidecem nası yapıcam onu düşünüyorum. Burda alıstım hazır yemege, ev işi yok ona rağmen bıle yoruluyorum bakalım evde benı hangı maceralar beklıyo :)

Yazıların hepsını okuyamadım ama genel anlamıyla herkeste sorunlar aynı. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Saglık olduktan sonra bu sıkıntılarda gecıcek elbet.

Bu arada kızımın yapabıldıklerını yazıyım ben de :) agulara basladı gulerken sesler cıkarıyo. Konustugun zamanda tepkı verıyo. Ellerınden tuttugunda kendını kaldırıyo. Artık tutmadan da yatırdıgında ya dızlerımın uzerıne koydugumda kendını one ıterek kalkmaya calısıyo. Ellerını emiyo her fırsatta. Asırı hareketlı ayakları ellerı sureklı hareket halınde. Ayaga kaldırıdıgımda ayaklarına basabılıyo. Yuzustu yatınca kafasını kontrol edebılıyo. Gercı nerdeyse dogdugun berı kafasını hep dık Tutuyo. Etrafı tabanları avızelerı ıncelemeyı sevıyo. Henuz sadece bır cıngıragı var ama o dıkkatını cekmıyo. Ilgıden daha cok hoslanıyo. Kucagı ve gezmeyı sevıyo. Günde 3-4 kez kaka yapıyo yapamadıgında huysuzlanıyp sureklı bı ıkınma halınde Oluyo. Masajla ya da bacaklarını ıttırerek kakasını yapmasına yardımcı oluyorum. Cogu zaman işe yarıyo. Aklıma gelenler bunlar :)

Ismine bakmayabilir canim ama cingirak sesine ya da baska bi sese de mi bakmiyor? Aslinda bakmasi gerek belki ilgisini cekmiyodur. Karanlik bir ortamda dene bir de istersen, baska seyler ilgisini dagitmasin. Mesela basi baska tarafa donukken seslen sana donmesi lazim.

ben de o ucuz dıye alıcam benımkı daha 5 kılo falan yenıdogan aparatını da alıcam ama kullanabılırmıyız bılemedım
solomombaby aldim bende daha kullanmadim :) Yarin itibariyle kullanirim sanirim gezmelere basliycaz kizimla insallah sever . 4.ayindan itibaren kullaniliyor 7 kilo diyorda her bebek 7 kilo olmuyor hemen yenidogan aparatina gerek duymadim kalmis 1 ay onun icin niye alayim altina bi kucuk battaniye koyun yukselir yazmislardi yorumda solomombaby saticisi instagramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…