- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Kaç emzik denedim bütün markalardan birer tane var.. tutmuyor wee almamıştım onuda alim deniyimCanım yukarda da yazdım ben bugün yassı uçlu bi emzik verdim aldı. Tabi hemen almıyor biraz uğraştırıyor ama emdi ve uyudu sonunda. Avent soothie de dahil 4 farklı emzik denemiştim. Bu 5.emzik. Wee baby kutusunda yassı uç yazıyor. 5-6 lira bişey.
Ah ahh en buyuk derdimiz.Bebegim emzik almıyor.. emmeyi cok seviyor beni emzik yerine kullanıyor, dışarı çıkınca uyumk için emzik kullansam uyur hemen ama kullanmadıgı için aglıyor meme istiyor...
Evde 5 tane emzik var degişik marka hiçbirini sevmedi....... nasıl aldırabilirim emzigi kızlar?
Sen yine de takip et devamlı olursa doktora da danisirsinEvt cnm sadece anne sütü.. oh iyi hasta oldu sandım hiç yatmayan kızım bugun güzel yattı bnde hastadır diye düşündüm cok sağol
Oğlumun cuma günü böyleydi kakası, öğlen aşı olmuştu ona bağladık biz ama fazla önsütten miymiş?Kızlar kızım bugun kakası böyleydi yeşil ve azıcık anlayan yardımcı olabilirmi..
Sesine doğru bakması gerek canım.işitme testi yaptırmışmıydın.ismine bakmaz ama sese bakması gerekir.canım şöyle yap.ilk olarak sessiz bir odaya yatır.bir iki dakika sessiz kalsın.sonra o odaya gir ve seslen .bakması gerekSlm kızlar nasil bakalım bebişleriniz benim bebis 2 buçuk aylık oldu bişey sorcam bebeğiniz seslendiginizDe yada ses çıkardığınızda ses doğru bakiyomu benim daha bakmiyo acaba erken mu bunun için? Beni görünce gülüyo konusuyo ama ismini seslendigimde dönüp bakmiyo
Evet ön sütü fazla alınca yeşil yağlı sondaki sütü alınca da beyaz parçacıklar oluyoOğlumun cuma günü böyleydi kakası, öğlen aşı olmuştu ona bağladık biz ama fazla önsütten miymiş?
İşitme testi yaptırdık sıkıntı yok ama seslenince bakmiyo bilemedim şimdiSesine doğru bakması gerek canım.işitme testi yaptırmışmıydın.ismine bakmaz ama sese bakması gerekir.canım şöyle yap.ilk olarak sessiz bir odaya yatır.bir iki dakika sessiz kalsın.sonra o odaya gir ve seslen .bakması gerek
Himmm bence gayet iyi bir fiyatmis. Benim temizlikci haftada 1 gelip bu parayi aliyor. Her gun cocuk bakmak daha mesakatlidir sanirim. Önemli olan güvenilir olması tabii. Severek bakması.Haftada uc gun, 9- 15.30 saatleri arası aylık 400 tl anlastik. Ben 400 teklif ettim o da tamam dedi. Daha once bakicilik yapmamis ama 2 cocugu var. Biri 2.sınıf biri bu sene ana sinifina basladi.
Solomonbaby (daha ucuz diye) siparis ettim bekliyorum. Siparis ederken 7 kilonun altiysa yenidogan aparatiyla kullanin diyordu. Asya daha 5600 sanirim 1 ay daha kullanamaycagiz.Kanguru kullanan var mı 3 aya yaklastık sureklı kucagımda heryerım agrıyor solomombaby ve momfortbaby baktım hangısı daha ıyı acaba yenıdogan aparatıylamı alayım bir de durmazsa kanguruda bosa para vermıs olurum dıye dusundum
Canım yukarda da yazdım ben bugün yassı uçlu bi emzik verdim aldı. Tabi hemen almıyor biraz uğraştırıyor ama emdi ve uyudu sonunda. Avent soothie de dahil 4 farklı emzik denemiştim. Bu 5.emzik. Wee baby kutusunda yassı uç yazıyor. 5-6 lira bişey.
ben de o ucuz dıye alıcam benımkı daha 5 kılo falan yenıdogan aparatını da alıcam ama kullanabılırmıyız bılemedımHimmm bence gayet iyi bir fiyatmis. Benim temizlikci haftada 1 gelip bu parayi aliyor. Her gun cocuk bakmak daha mesakatlidir sanirim. Önemli olan güvenilir olması tabii. Severek bakması.
Solomonbaby (daha ucuz diye) siparis ettim bekliyorum. Siparis ederken 7 kilonun altiysa yenidogan aparatiyla kullanin diyordu. Asya daha 5600 sanirim 1 ay daha kullanamaycagiz.
Eheheh anasının kızı diyimde azıcık şımarayımAfet olacak o zaman desene:)
Kanguru kullanan var mı 3 aya yaklastık sureklı kucagımda heryerım agrıyor solomombaby ve momfortbaby baktım hangısı daha ıyı acaba yenıdogan aparatıylamı alayım bir de durmazsa kanguruda bosa para vermıs olurum dıye dusundum
Ismine bakmayabilir canim ama cingirak sesine ya da baska bi sese de mi bakmiyor? Aslinda bakmasi gerek belki ilgisini cekmiyodur. Karanlik bir ortamda dene bir de istersen, baska seyler ilgisini dagitmasin. Mesela basi baska tarafa donukken seslen sana donmesi lazim.Slm kızlar nasil bakalım bebişleriniz benim bebis 2 buçuk aylık oldu bişey sorcam bebeğiniz seslendiginizDe yada ses çıkardığınızda ses doğru bakiyomu benim daha bakmiyo acaba erken mu bunun için? Beni görünce gülüyo konusuyo ama ismini seslendigimde dönüp bakmiyo
solomombaby aldim bende daha kullanmadim :) Yarin itibariyle kullanirim sanirim gezmelere basliycaz kizimla insallah sever . 4.ayindan itibaren kullaniliyor 7 kilo diyorda her bebek 7 kilo olmuyor hemen yenidogan aparatina gerek duymadim kalmis 1 ay onun icin niye alayim altina bi kucuk battaniye koyun yukselir yazmislardi yorumda solomombaby saticisi instagramda.ben de o ucuz dıye alıcam benımkı daha 5 kılo falan yenıdogan aparatını da alıcam ama kullanabılırmıyız bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?