Canim ben izmirdeyim ve buralar sicak nemli ama ben uzun kol badi uzun ayakli pijama giydiriyorum gece ve sabah ustune uzun kollu pijama giydiriyorum bebekler hemen kapiyor cunku sicaktan zarar gelmez artik .Kızlar günaydın yavrularınızı nasıl giydiriyorsunuz ben Bursa'da oturuyorum ev sicakligi gece 22 ye kadar düşüyor Nasıl giydirmek gerek ben cok üşümeyen biri olduğundan kendimden bir kat fazlası ile usuyebilir diye korkuyorum ben hala askılı ile geziyorum çünkü. Öksürüyor arada usuttum mu acaba
Ah onu bizde yasadik daha bebek 1bucuk aylik falandi her doktor farkli konusti su cicegi dediler el ayak hastaligi dediler 6.hastalik dediler ama hepsi cocugu evden uzaklastirin dedi 4gun anneanne de kaldi bizimki sukur gecmeden atlattikBugün tüm gün uyudu emerken bile uyumaya ara vermedi gazı bile çıkartamadım omzumda uyudu şuan yine uyuyor büyük ihtimalle tüm gece oturacağız akşam büyük oğlum hastaydı sabaha kadar 20 dk ara ile uyandım zaten az bir süre uyumuştum bugün acile gittik el ayak ağız hastalığı varmış ve bulaşıcıymış bebeğe bulaşmasın diye tüm gün onunla uğraştım
Bizimde salya basladi ama cok degil köpürtüyor agzinda elleri hep agzinda herkes dis cikariyor dedi doktora bugun sordum yok dediKızlar, 3 ayını bitiren bebeklerde salya sorunu yasiyor musunuz? O kadar salyasi var ki 2 gündür üstü sırılsıklam oluyor sürekli degistiriyorum. El dersen surekli agzinda. Huysuzlugu da cabası. İnsallah diş çıkarmıyordur erkenden. Hiç hazır degilim
canm e bebektekılere baktım alma onlardan arastırdım bıraz monfortla solomom aynıymıs aslında suan en ıyısı onlar aslına ergo baby enıyısıymıs ama baya pahalı o gerek yok bence bunlarfa ergonomik bı bak ıstersen facebooktan solomombaby yaz paylasmıslar vıdeolarını falanEvt bende bu kanguru işini merk edyrm ... bizde 3 ayımıza yaklaşıyoruz
Ebebekteydim ya ordakiler bana paraşut gibi geldi ne o oyle belden omuzdan sırtımdan gecirmeler yaa,..
Daha basit ,rahat bi markanın kangurusu önerir misnz?
pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustumsolomombaby aldim bende daha kullanmadim :) Yarin itibariyle kullanirim sanirim gezmelere basliycaz kizimla insallah sever . 4.ayindan itibaren kullaniliyor 7 kilo diyorda her bebek 7 kilo olmuyor hemen yenidogan aparatina gerek duymadim kalmis 1 ay onun icin niye alayim altina bi kucuk battaniye koyun yukselir yazmislardi yorumda solomombaby saticisi instagramda.
pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustum
kangru bende solomom baby aldım kızlar kızım beş kiloydu bir hafta önce evde denedim yumuşalığı o keten dokusu benim çok hoşuma gitti ama o bacakların alması gereken m şeklini daha almıyor bende zorlamadan hemen çıkardım ama içine gömülmedi benim çok altına küçük bi battaniye koyarsam daha da iyi olur 3. aydan itibaren kullana bilir miyiz acaba kesin
Ben iki kez yaşadım beslenemedigi için olmuştur pembe olan leke urik asit dedi bize terleme falan demedi idrar tahlilindede lökosit sayısı biraz fazla çıktı gerçekten bir gün önce ben hasta olduğum için kızımi iyi besleyememistim ben şu veriyorum aradaArkadaslar simdi hastaneden geldim sabah bizim kizin bezinde pembe leke gordum direk giturduk doktor geceleri cisini yapmayip tuttugu icin olur bide cocugu serin bırakın terledigi icinde vücut su kaybeder ondan olur dedi su veriyimmi dedim hayir dedi asla verdirmiyor bikac kisi daha bu sorunu yasamisti galiba sizin doktorlar ne dedi
canm e bebektekılere baktım alma onlardan arastırdım bıraz monfortla solomom aynıymıs aslında suan en ıyısı onlar aslına ergo baby enıyısıymıs ama baya pahalı o gerek yok bence bunlarfa ergonomik bı bak ıstersen facebooktan solomombaby yaz paylasmıslar vıdeolarını falan
Bende aldim.yeni dogan aparatini da aldim,aparatsiz biraz gomuldu ama battaniye is gorur.bizim kiz eserekli ve hareketli oldugundan biraz durup cayirdiyor ama disards belki etraf dikkatini ceker.kol ayarlarini tam yapmamistim bende cok rahat edemedim ondan da olmus olabilir ama bele yuk bindirmemesi falan guzel.icinde vizildamadan dursa rahat rahat iki elinle is yaparim:) bir tek one disariya dogru bakmasi icin yerlestirememek kotu.baktim olmuyor oyle olanindan alacagim unuttum simdi markasini.pahali oldugu icin ilk etapta onu almak istemedim kullanamam diye
bende videolardan öyle gördüm kendi facebook sitesinde baya fotograf falan da var ama bana bacaklarının duruşu sağlıklı görünmedi daha bir ay var nerdeyse 3. ayımızın dolmasına o zaman daha rahat kullanabliriz sanırm canım o dizlerin kalçadan yukarda olmasını bilmiyordum bir de onu araştırayım bakalım3 aydan itibaren yaziyor icinden cikan kagitta ama bilmiyorum saglikli mi.bende m seklini aldiramadjm daha agir olsa asagiya mi poposu coker acaba,dizleri kalcasindan yukarda olmali diye okumusfum bir yerde
Bu ön süt nedir kızlar kac dk sürer bebek emerken ?Evet ön sütü fazla alınca yeşil yağlı sondaki sütü alınca da beyaz parçacıklar oluyo
Önde gelen daha şeffaf olan süt bebeğin emisine gire değişir herhalde her emzirmede en son verdiğin memeden baslanacakki sondaki sütü de alsın derlerBu ön süt nedir kızlar kac dk sürer bebek emerken ?
Sozlesmeli derken 399 degil di mi?Kızlar bu arada ise başlamıştım bugün kurum Komisyonu sözleşmeli memur olduğum için sadece yaşına kadar 1.5 saat süt iznim olduğunu başka hakkım olmadığını söyledi çok mutsuzum
Hayır canım 657 ye tabi 4b liSozlesmeli derken 399 degil di mi?
Üzüldüm canım adına bebekler daha cok kucuk. Evine yakindir insallah işin. Ucretsiz izin hakki da yokmuş.Hayır canım 657 ye tabi 4b li
Bi kanun yapılıyor zaruri bi hak ayrım yapıyosun da bebeğe de mi ya herkesin bebeğinin süt ihtiyacı farklı mi oluyor altı ay nasıl alsın çocuk meme reddi yapacak biberonla içmekten sagamadigin sütte geri gidecek kalitesi de kalmayacak zaten iki buçuk ay emdiği kar kaldı çocuğaÜzüldüm canım adına bebekler daha cok kucuk. Evine yakindir insallah işin. Ucretsiz izin hakki da yokmuş.
Yok 3 çocuk yok 5 çocuk yok 6 ay sadece anne sütü gel de uygula bu şartlarda (sisteme kiziyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?