2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben izmirdeyim ve buralar sicak nemli ama ben uzun kol badi uzun ayakli pijama giydiriyorum gece ve sabah ustune uzun kollu pijama giydiriyorum bebekler hemen kapiyor cunku sicaktan zarar gelmez artik .

Ah onu bizde yasadik daha bebek 1bucuk aylik falandi her doktor farkli konusti su cicegi dediler el ayak hastaligi dediler 6.hastalik dediler ama hepsi cocugu evden uzaklastirin dedi 4gun anneanne de kaldi bizimki sukur gecmeden atlattik

Arkadaslar simdi hastaneden geldim sabah bizim kizin bezinde pembe leke gordum direk giturduk doktor geceleri cisini yapmayip tuttugu icin olur bide cocugu serin bırakın terledigi icinde vücut su kaybeder ondan olur dedi su veriyimmi dedim hayir dedi asla verdirmiyor bikac kisi daha bu sorunu yasamisti galiba sizin doktorlar ne dedi

Bizimde salya basladi ama cok degil köpürtüyor agzinda elleri hep agzinda herkes dis cikariyor dedi doktora bugun sordum yok dedi

canm e bebektekılere baktım alma onlardan arastırdım bıraz monfortla solomom aynıymıs aslında suan en ıyısı onlar aslına ergo baby enıyısıymıs ama baya pahalı o gerek yok bence bunlarfa ergonomik bı bak ıstersen facebooktan solomombaby yaz paylasmıslar vıdeolarını falan

pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustum

pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustum

Bende aldim.yeni dogan aparatini da aldim,aparatsiz biraz gomuldu ama battaniye is gorur.bizim kiz eserekli ve hareketli oldugundan biraz durup cayirdiyor ama disards belki etraf dikkatini ceker.kol ayarlarini tam yapmamistim bende cok rahat edemedim ondan da olmus olabilir ama bele yuk bindirmemesi falan guzel.icinde vizildamadan dursa rahat rahat iki elinle is yaparim:) bir tek one disariya dogru bakmasi icin yerlestirememek kotu.baktim olmuyor oyle olanindan alacagim unuttum simdi markasini.pahali oldugu icin ilk etapta onu almak istemedim kullanamam diye

kangru bende solomom baby aldım kızlar kızım beş kiloydu bir hafta önce evde denedim yumuşalığı o keten dokusu benim çok hoşuma gitti ama o bacakların alması gereken m şeklini daha almıyor bende zorlamadan hemen çıkardım ama içine gömülmedi benim çok altına küçük bi battaniye koyarsam daha da iyi olur 3. aydan itibaren kullana bilir miyiz acaba kesin

3 aydan itibaren yaziyor icinden cikan kagitta ama bilmiyorum saglikli mi.bende m seklini aldiramadjm daha agir olsa asagiya mi poposu coker acaba,dizleri kalcasindan yukarda olmali diye okumusfum bir yerde

Ben iki kez yaşadım beslenemedigi için olmuştur pembe olan leke urik asit dedi bize terleme falan demedi idrar tahlilindede lökosit sayısı biraz fazla çıktı gerçekten bir gün önce ben hasta olduğum için kızımi iyi besleyememistim ben şu veriyorum arada

Benim kızım sever mi bu kanguru işini bilmiyorum ya.. kucakta gezmeyi seviyor ama tam ters pozisyonu seviyor ...etrafi incelemek için ön tarafa bakıcak hep
Bu dediginiz tipi araştırcam iki türlü de takılıyor mu , kullanılır mı diye

Cnm bnm kızım kucakta gezmeyi seviyor ama ön tarafa önune bakıcak hep ve cogu kangurular tam tersi... oyuzden kızım durmaz diye cok arada kaldım alsam mı diye
Dışarıya önedogru bakan model marka önerirseniz cok sevinirimmm

3 aydan itibaren yaziyor icinden cikan kagitta ama bilmiyorum saglikli mi.bende m seklini aldiramadjm daha agir olsa asagiya mi poposu coker acaba,dizleri kalcasindan yukarda olmali diye okumusfum bir yerde
bende videolardan öyle gördüm kendi facebook sitesinde baya fotograf falan da var ama bana bacaklarının duruşu sağlıklı görünmedi daha bir ay var nerdeyse 3. ayımızın dolmasına o zaman daha rahat kullanabliriz sanırm canım o dizlerin kalçadan yukarda olmasını bilmiyordum bir de onu araştırayım bakalım

Bu ön süt nedir kızlar kac dk sürer bebek emerken ?
Önde gelen daha şeffaf olan süt bebeğin emisine gire değişir herhalde her emzirmede en son verdiğin memeden baslanacakki sondaki sütü de alsın derler

Kızlar bu arada ise başlamıştım bugün kurum Komisyonu sözleşmeli memur olduğum için sadece yaşına kadar 1.5 saat süt iznim olduğunu başka hakkım olmadığını söyledi çok mutsuzum

Kızlar bu arada ise başlamıştım bugün kurum Komisyonu sözleşmeli memur olduğum için sadece yaşına kadar 1.5 saat süt iznim olduğunu başka hakkım olmadığını söyledi çok mutsuzum
Sozlesmeli derken 399 degil di mi?

Hayır canım 657 ye tabi 4b li
Üzüldüm canım adına bebekler daha cok kucuk. Evine yakindir insallah işin. Ucretsiz izin hakki da yokmuş.
Yok 3 çocuk yok 5 çocuk yok 6 ay sadece anne sütü gel de uygula bu şartlarda (sisteme kiziyorum)

Üzüldüm canım adına bebekler daha cok kucuk. Evine yakindir insallah işin. Ucretsiz izin hakki da yokmuş.
Yok 3 çocuk yok 5 çocuk yok 6 ay sadece anne sütü gel de uygula bu şartlarda (sisteme kiziyorum)
Bi kanun yapılıyor zaruri bi hak ayrım yapıyosun da bebeğe de mi ya herkesin bebeğinin süt ihtiyacı farklı mi oluyor altı ay nasıl alsın çocuk meme reddi yapacak biberonla içmekten sagamadigin sütte geri gidecek kalitesi de kalmayacak zaten iki buçuk ay emdiği kar kaldı çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…