Ay öylemi ya bana hic beslenmeyle alakali demedi 25 gunde 500 gram almis gayet iyi dedi artik 1kilo almasini bekleme dedi zaten cok az emiyor en fazla emdigi 10 dk ama onada normal diyor doktorBen iki kez yaşadım beslenemedigi için olmuştur pembe olan leke urik asit dedi bize terleme falan demedi idrar tahlilindede lökosit sayısı biraz fazla çıktı gerçekten bir gün önce ben hasta olduğum için kızımi iyi besleyememistim ben şu veriyorum arada
Benim de 2 kez oldu, yetersiz beslenme yuzunden sivi kaybi yasayinca oluyormus, daha cok emzirmek gerekiyormus. Su vermeye gerek yokmus. Doktorum oyle dedi :)Ay öylemi ya bana hic beslenmeyle alakali demedi 25 gunde 500 gram almis gayet iyi dedi artik 1kilo almasini bekleme dedi zaten cok az emiyor en fazla emdigi 10 dk ama onada normal diyor doktor
Ayy ne hazirligi yapacaksiniz ki diş çıkaracak minikler hazır degilim diyorsunuz :))) Altı üstü diş bugdayi yapacaksiniz
Doktor bize ilk tukurukler basladi mi elini agzina sokuyor mu dedi demekki 2bucuk aylikken basliyormus ki sordu.
Ama cok tatli ellerini yemiyorlar mi ♡♡
Slm kızlar nasil bakalım bebişleriniz benim bebis 2 buçuk aylık oldu bişey sorcam bebeğiniz seslendiginizDe yada ses çıkardığınızda ses doğru bakiyomu benim daha bakmiyo acaba erken mu bunun için? Beni görünce gülüyo konusuyo ama ismini seslendigimde dönüp bakmiyo
Ben saat tutmuyorum her agladıgında emziriyorum genelde de aglak bi bebek oldugu için neredeyse her saat emzırıyorum sayamıyorun kac kere emdıgını :)2 aylik bebegi olanlar kaç saatte bir emziyorsunuz
2 buçuk 3 saatte bir.. geceleri 4 saati bulduğu oluyor2 aylik bebegi olanlar kaç saatte bir emziyorsunuz
yenıdogan aparatı ıyı oluyormu pekı suan kullanabılırmıyız onunla benımkı de cok hareketlı ve hıc durmuyor bıyerde one bakıp gezmeyı sevıyor dedıgın gıbı ben de bugun aparatla bırlıkte sıparıs verdım bakalm neolcakBende aldim.yeni dogan aparatini da aldim,aparatsiz biraz gomuldu ama battaniye is gorur.bizim kiz eserekli ve hareketli oldugundan biraz durup cayirdiyor ama disards belki etraf dikkatini ceker.kol ayarlarini tam yapmamistim bende cok rahat edemedim ondan da olmus olabilir ama bele yuk bindirmemesi falan guzel.icinde vizildamadan dursa rahat rahat iki elinle is yaparim:) bir tek one disariya dogru bakmasi icin yerlestirememek kotu.baktim olmuyor oyle olanindan alacagim unuttum simdi markasini.pahali oldugu icin ilk etapta onu almak istemedim kullanamam diye
aslında benım bebegım de dısarıya bakmayı sevıyor ters yanı ama bunlar oyle olmuyor ergo baby oyle ıkı taraflı kullanılıyormus cok pahalı geldı bana ondan almadımBenim kızım sever mi bu kanguru işini bilmiyorum ya.. kucakta gezmeyi seviyor ama tam ters pozisyonu seviyor ...etrafi incelemek için ön tarafa bakıcak hep
Bu dediginiz tipi araştırcam iki türlü de takılıyor mu , kullanılır mı diye
kzıım sureklı elını emıyor Aslında dogdugundan berı emıyor elını ama smdı daha cok yapıyor hem emzırıyorm arada mama da veeıyorum acaba acmı dıyorum azmı gelıyor sutum dıye vıcdan yapıyorum ac oldugu ıcın sureklı elını emıyor olabılır mıAy kızım da aynı şekilde elini keşfetti hep eli agzında sürekli salya akıtıyo. Baya erken basladı bizim salyalar ıkı ayı dolmamıstı basladıgında. Erken dıs cıkarmasınlar ya erken cürürmüş.
kzıım sureklı elını emıyor Aslında dogdugundan berı emıyor elını ama smdı daha cok yapıyor hem emzırıyorm arada mama da veeıyorum acaba acmı dıyorum azmı gelıyor sutum dıye vıcdan yapıyorum ac oldugu ıcın sureklı elını emıyor olabılır mı
Benimki elini emmeye basladiysa uykusu gelmis demek oluyor. Emerek uyumak istiyor , memeyi bulamayinca eline sariyor yavrum:))kzıım sureklı elını emıyor Aslında dogdugundan berı emıyor elını ama smdı daha cok yapıyor hem emzırıyorm arada mama da veeıyorum acaba acmı dıyorum azmı gelıyor sutum dıye vıcdan yapıyorum ac oldugu ıcın sureklı elını emıyor olabılır mı
Tesekkür ederim ben daha cok beslemeye calisiyim kendim vermeye calisinca almiyor memeyi illa canına tak etmesi lazim bizimkininBenim de 2 kez oldu, yetersiz beslenme yuzunden sivi kaybi yasayinca oluyormus, daha cok emzirmek gerekiyormus. Su vermeye gerek yokmus. Doktorum oyle dedi :)
durdu durdu hemde ilk kullanmada kustu :)) Benim bebis kusan bir bebis kucagida sevmeyen bir bebis ama cok guzel durdu ne oluyor diye bakindi tek sorun kafasi dik hic indirmedigi icin ben elimle destekliyorum yorulmasin diye :)pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustum
Gamze hanım da su verme mama zaten suyla hazırlanıyor ekstra vermeye gerek yok dedi, anne sütünün de %90 ı su zaten dedi.Arkadaslar simdi hastaneden geldim sabah bizim kizin bezinde pembe leke gordum direk giturduk doktor geceleri cisini yapmayip tuttugu icin olur bide cocugu serin bırakın terledigi icinde vücut su kaybeder ondan olur dedi su veriyimmi dedim hayir dedi asla verdirmiyor bikac kisi daha bu sorunu yasamisti galiba sizin doktorlar ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?