2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay öylemi ya bana hic beslenmeyle alakali demedi 25 gunde 500 gram almis gayet iyi dedi artik 1kilo almasini bekleme dedi zaten cok az emiyor en fazla emdigi 10 dk ama onada normal diyor doktor

Ay öylemi ya bana hic beslenmeyle alakali demedi 25 gunde 500 gram almis gayet iyi dedi artik 1kilo almasini bekleme dedi zaten cok az emiyor en fazla emdigi 10 dk ama onada normal diyor doktor
Benim de 2 kez oldu, yetersiz beslenme yuzunden sivi kaybi yasayinca oluyormus, daha cok emzirmek gerekiyormus. Su vermeye gerek yokmus. Doktorum oyle dedi :)

Ay kızım da aynı şekilde elini keşfetti hep eli agzında sürekli salya akıtıyo. Baya erken basladı bizim salyalar ıkı ayı dolmamıstı basladıgında. Erken dıs cıkarmasınlar ya erken cürürmüş.

Bugun bebegim cok agladi( birden acı acı aglamaya basladi noldugunu anlamadim. emmek istiyor ama memeyi tutmuyordu. Bakicimiz bugun biberon vermis biraz zorlamış. Artik ne biberon ne emzik ugrasmayacagim. Emzirme imkanim var. Haftada 3 gun calisiyorum zaten.

Bugun cok keyifsizdi( 3 gundir beraberdik pazartesi sendromu mu oldu noldu yavruma anlamadim. Uyuyamamis. Surekli memede uyumak istedi. 1 saat arada cabucak bitiveriyor. Uyuyamadi yavrum. Sonra da uyumamis. Uyusada hemen uyanmis. Simdi yuz ustu yatirdim uyuyor kuzum.

Seslendiğimiz gibi bakmıyo ama bı kac kere tekrar ederek seslendiğimizde kafasını sesin geldiği yöne çeviriyo. Kızım 71 günlük henüz.

yenıdogan aparatı ıyı oluyormu pekı suan kullanabılırmıyız onunla benımkı de cok hareketlı ve hıc durmuyor bıyerde one bakıp gezmeyı sevıyor dedıgın gıbı ben de bugun aparatla bırlıkte sıparıs verdım bakalm neolcak

Kizlar sogum dikisine yakin agrili bir sislik olustu dun fark ettim. Sivilceye benziyor ce cok aci veriyor. Doktora gitmeli miyim kendiliginden gecer mi?

aslında benım bebegım de dısarıya bakmayı sevıyor ters yanı ama bunlar oyle olmuyor ergo baby oyle ıkı taraflı kullanılıyormus cok pahalı geldı bana ondan almadım

kzıım sureklı elını emıyor Aslında dogdugundan berı emıyor elını ama smdı daha cok yapıyor hem emzırıyorm arada mama da veeıyorum acaba acmı dıyorum azmı gelıyor sutum dıye vıcdan yapıyorum ac oldugu ıcın sureklı elını emıyor olabılır mı

Bence gelişiminin bi parçası bu da.sonucta bebekler emme refleksıyle doguyolar ve tek amacları emmek. Buyudukce uzuvlarını kesfedıyolar ve her bulduklarını agızlarına goturuyolar. Bu asamada da agza en yakın sey ellerı. Ac olsalar ellerını emip aglarlar sut gelmıyo Sonucta. Sen strese girme bence bebegın doyuyodur bunu cıçinden anlayabılırsın

Benimki elini emmeye basladiysa uykusu gelmis demek oluyor. Emerek uyumak istiyor , memeyi bulamayinca eline sariyor yavrum:))

Benim de 2 kez oldu, yetersiz beslenme yuzunden sivi kaybi yasayinca oluyormus, daha cok emzirmek gerekiyormus. Su vermeye gerek yokmus. Doktorum oyle dedi :)
Tesekkür ederim ben daha cok beslemeye calisiyim kendim vermeye calisinca almiyor memeyi illa canına tak etmesi lazim bizimkinin

pekı evde falan denedın mı canm bebek rahat durdu mu smdı bızımkı 5200 falan kucuk dogmustu zaten boyu da kucuk daha aparatı oyuzden dusundum battanıye olayını ben de okumustum
durdu durdu hemde ilk kullanmada kustu :)) Benim bebis kusan bir bebis kucagida sevmeyen bir bebis ama cok guzel durdu ne oluyor diye bakindi tek sorun kafasi dik hic indirmedigi icin ben elimle destekliyorum yorulmasin diye :)

Birde elini acken emmez bebek kesifte o su an elini kesfetti zaten bebek ne bulsa agzina goturuyor :) Dikkat ettiysen elini agzina goturmeye calisirken agzini bulamiyorlar ilk sonra buluyor :)

dunden beri gogsumde sislikler vardi,simdi iyice sisti. sicak kompres, masaj, emzirme, sağma.. hepsini yapıyorum ama gecmiyor

Gamze hanım da su verme mama zaten suyla hazırlanıyor ekstra vermeye gerek yok dedi, anne sütünün de %90 ı su zaten dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…