2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde 3.ayimiza girdik Rota virüsu asimizida bugun yedik :)) Kizimi ac goturdum kustugu icin ac olunca kusmaz agizdan oldugu icin asi dedim resmen asiyi emdi yavru kedinin önüne sut koymuslar gibi hemsire durunca aglamaya basliyor o kadar ki sevdi tadini :)) Bende korktum ya agzini acmazsa diye ..
15 gunde 300 gram almisiz :-/ Bu arada 300 gram demisken şükür 300 tl mi de aldim bugun pttden :)
Nereye harcasam 300+133 ü diye dusunuyorum sanirim kizima kalacak birsey yaptiracagim altin Sizler naptiniz ..

Benimki elini emmeye basladiysa uykusu gelmis demek oluyor. Emerek uyumak istiyor , memeyi bulamayinca eline sariyor yavrum:))
_balprensesi_ haklısın canm emme reflexinden sanırım benim sutum az da oyuzden bu konuda bıraz sıkıntılıyız memeye cok zor döndurdüm mamayı azalttık ondan dusunduruyo

M MutluHuzurluBereketli Aslında evet elını emdıgınde ya gazı oluyor cok aglıyor dedıgın gıbı de bıraz oncede elını emdı emdı salladım uyudu normalde cok zor uyuyan bır bebek gece 3 lere kadar ama uykusu gelınce elını enıyoe huzursuzlanıyor

durduysa neguzel sevındım benım kı de yarın gelıcek kucakta durmya bayılıyor hatta oturunca aglıyor aksama kadar gezıyoruz kolum koptı benım oyuzden aldım kanguruyu aslında dedıgın gıbı kafası sıkıntı olur bıraz evet sureklı emmek ıstıyor en kolay elı kucagımdaysa boynuma saldırıyor bugun bırden yanagımı yakaladı bıldıgın meme gıbı emdi zor bıraktım:))

dunden beri gogsumde sislikler vardi,simdi iyice sisti. sicak kompres, masaj, emzirme, sağma.. hepsini yapıyorum ama gecmiyor
Gogsum sistiginde sicak degil sogukckompleks yapmislardi bana. Ama aşırı olmayacak yoksa sut azalirmis

Şimdi baktım da 113 günlük olmuşuz :) Geçen sene bu vakitler yoktu oğlum hayatımda. Fabrika içinde fıldır fıldır dönüyordum eşi hamile olan arkadaşlara bakıp bakıp iç geçiriyordum çok şükür Rabbinin bu gününe. Bu ne tarifsiz bir sevgi Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Bu arada ben yavaş yavaş oğlumun ağzına birşeyler sürmeye başladım yoğurt gibi çorba gibi. Midesine ulaşamayacak kadar az sürüyorum tadına alışsın diye. Ve arada su veriyorum çünkü arada mama da yiyor. Zemzem veriyorum canı isterse çekiyor bi fırt

Kahkaha atmaya bayılıyor ama genelde bana

Seslenme konuşuluyor ben odyologa sormuştum işitme testi yapılırken 6. Ayda sağ sol 9. Ayda aşağı yukarı yönden gelen sesleri algılar demişti o yüzden rahatım seslenince bakmıyor demiyorum

geçti mi sonra? kac gun sürdü? Sütüm de gelmiyor o göğüsten, patlayacak gibi. Dr.a gidecegim
Geçen hafta benim de öyleydi taş gibi ve şişkindi ben de mastit nüksetti sandım. Genel cerraha gittim memen süt dolu bi şekilde emzirip sağıp boşaltman Laz'ım dedi. Emzirmeden hemen önce sıcak uygulama hemen sonra soğuk uygulama önerdi. Benim de sütüm gelmiyordu donmuş kalmış sanki ama bağır çağır emzirdim acıyla boşalttım. Bebek uyudukça da sağıyorum aynı şey olmasın diye.
Bir de lahanayı dondurup göğsüme sarmıştım 2-3 saat o da çok fayda etmişti

Ay öylemi ya bana hic beslenmeyle alakali demedi 25 gunde 500 gram almis gayet iyi dedi artik 1kilo almasini bekleme dedi zaten cok az emiyor en fazla emdigi 10 dk ama onada normal diyor doktor
İlk hafta ben de gördüm o kırmızı lekeden dr sormuştum, susuz kaldığının göstergesi dedi (anne sütünden aldığı için suyu dolayısıyla beslenememiş oluyor) ama senin bebişin şu an mama da alıyor besinsiz kalmamış susuz kalmış sadece bir de çok terliyor olabilir

sagol canim, deneyeyim ama kendime bakacak vaktim olmuyor ki. emzirdikten ve sagdiktan sonra sisliklerde azalma oluyor ama sonra yine ayni. emzirmek de agrili oluyor dedigin gibi

arkadaşlar bana bi yardım nolur.
iki gün önce kolumda bi ağrı başladı. tam dirseğimde. emzirirken çocuğun kafası oraya denk geliyor. heralde ağrttı dedi. sonra git gide şiddetlendi ağrı. akşam acile gittim. röntgende yumuşak dokuda beyazlıklar çıktı. ortopediste git dedi. ağrı kesici verdi eve yolladı. gece ağrı okadar şiddetlendi ki yarım saat uyumadım ve o bölge şişti , bir cevizden daha büyük şuanda. bebeğimi kucağıma alamıyorum. kalemi bile kavrayamıyorum.

bugün ortopediye gittim. kalsiyum birikmesi olmuş. ameliyatla alırız mr çekelim dedi. ben şok oldum. yanımda kimse yok.

eşime iş yerinden bir arkadaşı emzirirken bende de olmuştu. sonra geçti. ne ameliyatı fln demiş. şuanda düne göre daha iyi. parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. yarın özel hastaneye gidicem. böyle bir şey yaşayan duyan var mı.

Sizin bebeğiniz bizimkinden büyük ama yine de Su vermeniz konusunda doktora danıştınız mı? Bizim doktorumuz ve ebemiz kesinlikle vermememiz konusunda uyarmıştı. Henüz böbrekleri İçin iflas ettirebilecek kadar ağır dediler su için.

sagol canim, deneyeyim ama kendime bakacak vaktim olmuyor ki. emzirdikten ve sagdiktan sonra sisliklerde azalma oluyor ama sonra yine ayni. emzirmek de agrili oluyor dedigin gibi
Benim de hiç vaktim olmuyor 9.30 da gece uykusuna yatıyor 3 saat uyuyor o zmn sarmıştım

Olmaz mi hem de bayadir var salyalar,elini agzina sokmalar,sokabilse hepsini sokacak doktora sordum disi kasiniyordur dedi,6 aydan once cikmaz ama baslar kasinmasi dedi.aha dedim yandik gazi bitecek disi baslayacak,yine uyku haram geceler
Yaa benim kız da öyle sokabilse tüm elini sokacak ağzına meğer dişi kaşınıyormuş

Gecmis olsun canim.hic duymadim internete bir bak yasayan var mi boyle birseyi ne gibibir yol izlemisler

Selam kızlar, bugün kızıma evvelden aldığım patıkli tulum giydirmiştim..ilkkez giydirdim..çıtçıtların bitanesi sökülmüş (nasıl çıkmış anlamadım) ayak ucunda kalmış ve kızımın topuğuna batmış ..5tane sivri noktası çocuğunun topuğuna iz etmiş..Allahtan kanama olmamış..uçları metal çünkü..sizde dikkat edin kıyafetlerin içine ..çok üZüldüm..geçenlerde benim saç telim parmağına dolanmış o da iz yapmış..lastıkle sıkılmış gibi..bu çocuğun yıldızı mı düşük..nazar mı oluyo..inanın aklım karmaşık.. yani keşke çekseydım foto nie boyle oluyor

Mama verdiğim için arkasına İki çay kaşığı verebileceğimi söylediler canım ben de vermedim epey ama şimdi veriyorum beş gündür falan yeni yeni zaten istemezse çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…