- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Canım ya üzme kendini herşey zamanla rayına oturuyor.. bende tüp bebekle sahip oldum.. bir gün resmen çileden çıktım, bir bebek aralıksız 6 saat ağlar mı?? Ağlarrr.. benimkisi ağladı.. artık kendimi duvardan duvara çarpmak istedim. Gazını aldım, karnı tok, altı kuru.. ee bir bebek başka ne isterki..sonra kuzuma ne istiyosun benden diye bağırdım, dudaklarını büze büze ağladı.. sonra ona bağırdığım için pişman oldum onunla birlikte bende ağladım.. ama zamanla herşey oturuyor.. bende ilk başlarda yemek yiyemiyordum.. ama şimdi düzenimizi oturtduk.. bazen burdaki arkadaşların tüyolarındanda faydalanıyoruz..Kızlar bazen o kadar cok bunalıyorum kı kendıme kızıyorum cok istedim tüp bebekle sahip oldum çok şükür ama çok yoruluyorum ailemin yanında olmama ragmen üstelik. Günün yüzde 90 ını aglayarak,uyumayarak ve memede geçiren bi bebekle gün boyu hiç bişi yapamıyorum. Evde hazır yemek var onu bile zor yiycek vakıt buluyorum. Bugun sabah 6 dan beri ayaktayız. Bı bebek gunu nası sadece 15 dkka uykularla gecırır aklım almıyo. Mememde uyuyo yerıne bırakıyorum uyanıyo bi çoğunuzda da var bu sıkıntı okudugum kadarıyla. Bebekler kırkından sonra degısır derler benımkı 20 sınden sonra degıstı ama olumsuz anlamda. En azından ılk 20 gun gunduz uyuyodu sımdı o da yok. Sinir sistemimin bozulmasından korkuyorum artık
ben yeni duydum duyunca hemen paylasmak istedim sonucta kullaniyoruz hepimiz bebeklerimize hadi biz buyuguz kullandik ama onlar kullanmasin. Ve cidden cok kizdim doktor ebe hemsire ne olursa olsun boyle birsey var bu bedava ama parayla olan da var diye anlatmalari lazim.Bana Dr devit vermişti bizim d vitamini alt sınırında altında doğdugundan beri günde 12 damla şeklinde eğer sağlıklı değilse neden dikkat etmiyorlar sağlık ocağı bile ücretsiz vermişti aynı damlayıBi arkadas da zinko gibi birsey kullanıyorum devit yerine demişti
Biraz sabir canim elbet girecek bi düzene suan ne kadarlik bebis
Vıgantoletten diye bir marka kullanıyoruz.. bir çay kaşığı suda yada sütte eritip veriyorum.. günlük 1 tane ve 1 yaşına kadar kullancaz..Kizlar d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz. Yaklasik 15 gun önce paraben icinde oldugunu duyunca 2 gunde 3 gunde bir damlayi vermeye baslamistim sonra bugun bir arkadaş bu konuda soru sorunca ona sordum oda icerisinde paraben olmayan zeytinyagi icerikli d vitaminini söyledi arastirdim bende yarin onu alacagim sizlerede söylemek istedim. Sonucta hersey kuzularin sagligi icin..
ismi de ilacin deca tabs .
Ben de bazen ofluyorun neyın var kızım artık bı rahatla bıraz dınlendır benı de kendını de dıye soylenıyorum sonra üzülüyorum. Aynı senın gıbı herseyını yapıyorum artık yapıcak bısı kalmıyo yıne de aglıyo. Aglayınca benden baskasında da susmuyo kı nefes alıyım bıraz. Yemegı yerken lokmaları butun butun yutuyorum cogu zamanda kucagımda yemek yıyorum zaten. İşe yarar ne varsa denıyorum ama henuz çok işe yarar bi yöntem bulamadım.Canım ya üzme kendini herşey zamanla rayına oturuyor.. bende tüp bebekle sahip oldum.. bir gün resmen çileden çıktım, bir bebek aralıksız 6 saat ağlar mı?? Ağlarrr.. benimkisi ağladı.. artık kendimi duvardan duvara çarpmak istedim. Gazını aldım, karnı tok, altı kuru.. ee bir bebek başka ne isterki..sonra kuzuma ne istiyosun benden diye bağırdım, dudaklarını büze büze ağladı.. sonra ona bağırdığım için pişman oldum onunla birlikte bende ağladım.. ama zamanla herşey oturuyor.. bende ilk başlarda yemek yiyemiyordum.. ama şimdi düzenimizi oturtduk.. bazen burdaki arkadaşların tüyolarındanda faydalanıyoruz..
Saglık ocagı vermıstı m ile baslıyo unuttum sımdı adını ama içinda bha var bende degıstırmek ıstıyorum soyledıgın iyi oldu bı arastırıyım bu ılacıKizlar d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz. Yaklasik 15 gun önce paraben icinde oldugunu duyunca 2 gunde 3 gunde bir damlayi vermeye baslamistim sonra bugun bir arkadaş bu konuda soru sorunca ona sordum oda icerisinde paraben olmayan zeytinyagi icerikli d vitaminini söyledi arastirdim bende yarin onu alacagim sizlerede söylemek istedim. Sonucta hersey kuzularin sagligi icin..
Kizlar d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz. Yaklasik 15 gun önce paraben icinde oldugunu duyunca 2 gunde 3 gunde bir damlayi vermeye baslamistim sonra bugun bir arkadaş bu konuda soru sorunca ona sordum oda icerisinde paraben olmayan zeytinyagi icerikli d vitaminini söyledi arastirdim bende yarin onu alacagim sizlerede söylemek istedim. Sonucta hersey kuzularin sagligi icin..
Solomombaby geldi bugun. Umdugum gibi degildi sanirim oturmayi ogrenene kadar kulanmayi icim rahat etmeyecekKanguru kullanan arkadaslar onerileriniz nedir? Fiyati makul olan ergonomik kanguru ariyorum, ergobaby cok pahali geldi, solomombaby veya momfortbaby duydum, boba ve tula da biraz pahali. Slinge baglayamam diye cesaret edemiyorum. Oglum 2 aylik 5.500 kilo 62 cm, bize ne uygun olur acaba :)
Saglik ocagindan verilenlerin katkı maddeli olduğunu duymuştum.o nedenle kullanmaya başladığımızdan beri ocean in d vitaminini kullanıyorum içind e sadece zeytin yağı varben yeni duydum duyunca hemen paylasmak istedim sonucta kullaniyoruz hepimiz bebeklerimize hadi biz buyuguz kullandik ama onlar kullanmasin. Ve cidden cok kizdim doktor ebe hemsire ne olursa olsun boyle birsey var bu bedava ama parayla olan da var diye anlatmalari lazim.
Nasil ki rota virusu asisini soyluyorsaniz bunuda soyleyin.
ben yeni duydum duyunca hemen paylasmak istedim sonucta kullaniyoruz hepimiz bebeklerimize hadi biz buyuguz kullandik ama onlar kullanmasin. Ve cidden cok kizdim doktor ebe hemsire ne olursa olsun boyle birsey var bu bedava ama parayla olan da var diye anlatmalari lazim.
Nasil ki rota virusu asisini soyluyorsaniz bunuda soyleyin.
Neden icine sinmedi acaba, gelisimine zarar vericek gibi mi hissettin? Bebek arabasi ile de her yere gidilmiyo napsam ben de bilemedim :/Hamileligimde de devit kullanmadim dr dogal kullan dedi. Decotabs ve wellcare var. Wellcare sprey gibi. Dr a agzindan akio yutmuo decotabs i desim. Mamasina kariatirabilrsin dedi ama eenemedim daha. Wellcar3 alicam 400luk puf bebeklernicin.1000lik annelere
Solomombaby geldi bugun. Umdugum gibi degildi sanirim oturmayi ogrenene kadar kulanmayi icim rahat etmeyecek
Biz bir gece acile gittik bu sebepten ağlıyor da ağlıyor... Arada bir yorulup susuyor sonra yine başlıyor.Ben de bazen ofluyorun neyın var kızım artık bı rahatla bıraz dınlendır benı de kendını de dıye soylenıyorum sonra üzülüyorum. Aynı senın gıbı herseyını yapıyorum artık yapıcak bısı kalmıyo yıne de aglıyo. Aglayınca benden baskasında da susmuyo kı nefes alıyım bıraz. Yemegı yerken lokmaları butun butun yutuyorum cogu zamanda kucagımda yemek yıyorum zaten. İşe yarar ne varsa denıyorum ama henuz çok işe yarar bi yöntem bulamadım.
Biz bir gece acile gittik bu sebepten ağlıyor da ağlıyor... Arada bir yorulup susuyor sonra yine başlıyor.
Herşeyine baktılar daha iki haftalık yoktu, kan aldılar delik deşik ettiler yavrumu. Sabaha kadar orda kaldık. Herşey normal çıktı. Sabahki doktor geldi, bebeği nasıl tutuyorum, ağlayınca ne reaksiyon veriyorum, nasıl emziriyorum falan görmek istedi , ilk çocuğum mı diye sordu.
Kendinden emin, sakin ve rahat olmalısın ki bebek bunu hissedebilsin dedi. Bebek ağladığında onu emin bir şekilde sıkı tutmalı, sen panik olmamalısın dedi. Bebeğin hisleri çok kuvvetliymiş, ilk aylar dünyada ürker huzursuz olurmuş. Anne ne hissediyorsa dünyadan onu algılar, ona göre davranırmış. Biz çocukta kesin bir sorun var diye hastaneye gittik kadın resmen bana sakin kal bebek kendini güvende hissetmeli dedi.
Yani çocuk huzursuzluktan ağlıyor biz panik oluyoruz, her yolu deneyip çaresiz hissedip çocuğa kızıyoruz, peşinden pişman olup ağlıyoruz. Bebeğe panik -çaresizlik-öfke-pişmanlık hepsi tek tek geçiyormuş.
Sizde de böyledir demiyorum ama fiziksel bir sıkıntısı yoksa güven sorunu yaşıyor olabilir.
Hic çıplak gözle kanguru görmemistimNeden icine sinmedi acaba, gelisimine zarar vericek gibi mi hissettin? Bebek arabasi ile de her yere gidilmiyo napsam ben de bilemedim :/
Biz bastan beri wellcare kullandik.Icinde paraben yok.Kizlar d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz. Yaklasik 15 gun önce paraben icinde oldugunu duyunca 2 gunde 3 gunde bir damlayi vermeye baslamistim sonra bugun bir arkadaş bu konuda soru sorunca ona sordum oda icerisinde paraben olmayan zeytinyagi icerikli d vitaminini söyledi arastirdim bende yarin onu alacagim sizlerede söylemek istedim. Sonucta hersey kuzularin sagligi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?