2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyide zaten biberon almıyor emzirşyorum bütün gün sağınca 2 cc çıkıyo 2 ml sıfır2 bazen 30 Oluyo neyle doyuyor arada kaşıkla veriyorum ama bilmiyorum kafam karıştı artık

Sütün varsa ne güzel sabaha kadar emsin benim 30 çıkmıyo ikisinden sütü olan anne zaten vermesin biberon bazen 2 cc çıkıyo o yüzden biberon alması lazım benim
Anladim canim. Kafan rahat olsun, uykunu iyi almaya calis, bol su. Ben rahat insanim. Benim sutumu uyku ve au artiriyor cok aukur. Ogun atlamiyorum artik. Calisacagim diye biberon alain istemistim. Anneanne babaanne bakacakti. Sonra gelmediler. Bende calistigim koydwn birini bildum istedigim sartlarda cok sukur. Rabbim zor durumda olan kulunu zorda birakmiyor. Okul istedigim gb yapti programi Allah razi olsun hepsinden. 2 ders bir ara var o arada emzirmeyw gidiyorum. Seviyorum altini degistiriyorum. Bakici bana is kalmiyor diyor:)) o sadwcw uyutuyor konusuyor simdilik. Arada bezini degistiriyor. Kizim her seyini ben yapayim istiyor bana sakliyor kakalarini:)))

Ben devit kullanirken sizler bilincliymissiniz ve baska kullanmissiniz cok kizdim sizlere ben her duydugumu soyluyorum sizle paylasiyorum 3.aydir biriniz deseydiniz ya
Biraz küseyim ben size

İnanmak istiyorum sadece emziriyorum bu sefer çok fazla çiş yapmıyokafam karışıyor bi tane aldığı biberon olsunda kafam rahat etsin istiyorum bi biberon olsun dursun emsin beni istedim şimdi zaten 3 kez falan veriyorum zaten

Aynen aynı şeyi yaşıyoruz resmen canım ya her çeşit mama denedim hepsi çöp oldu kaşıkla genzine kaçıyor aksam 6 dan sonra strese giriyorum valla eşimle kavga başlıyor kaşıkla ver diyor o kucağında tutuyor ben veremiyor um boğazına kaçıyor sonra birbirimize bagirmaya başlıyor uz evde huzur kalmadı bitane de büyük oglum var ne ders yaptırabiliuorum cocuga ne yemek yapabiliyorum gece bi onun başına gidip Ağlıyorum bi öbürünü n biberon u alsa beni emmese de olur diyorum bazen yanlış bişey biliyorum ama çaresizlik çok zor akşam n11 den sipariş verecek eşim inşallah ertesi gün gelir sana dua ederim

Rabbim işlerini yoluna koysun ne güzel Buda bebeğinin şansı olmuş pompaya gelen canımı çok sıkıyor benim de bi biberon alsın dursun istiyorum bir ve ya iki öğün vereyim yoksa kafayı yiyecek sıfır 2 cc nedir ya

İyide zaten biberon almıyor emzirşyorum bütün gün sağınca 2 cc çıkıyo 2 ml sıfır2 bazen 30 Oluyo neyle doyuyor arada kaşıkla veriyorum ama bilmiyorum kafam karıştı artık
Saginca cikana aldanma. Sut hep var Rabbimin izniyle. Kiz memeyi ilk aldiginda homurdaniyor hemen gelmiyor demek. Cektikce gelecek kizim sen iste onun gorevi sana sut vermwk diyorum. Memeyi tutup sıkıyorum 4 parmak altta basparmak ustte olacak sekilde turuyorum ve sut gelmeye basliyor. Ben destek olmayinca sut gelmiyor. Sut var diye mesaj yolla hem kendine hem bebege. Benim lohusalikta bwn her seyi herkwsi taksaydim simdi sutsuzdum. Millete bagirdim kapayin cenenizi diye. Bildigimi okudim. Cok sukur kizima yetiyorum. Onlara kalsa psikiyatriyi boylamistim.

Çok iyi anlıyorum seni aynı durum tek fark benim bir bebeğim var aynı stres eşimle aynen süt ne emmesin yeter diye kızdım kendime alacak inşallah bi tane biberon dursun tamam yine emsin beni diyorum

Hep öyle tutuyorum bende anlamıyorum İnan keşke görsem daha kolay bir yolu olsa keşke inşallah geliyordur çektiğinde

Canım en büyük sorun gecede dolmuyor çünkü gece tam doymadigi için memede 1 saatte bi ağlıyor isim dualara kaldı inşallah doyurabilirim yavrumu sadece dua ediyorum yemedigim icmedigim şey kaldı olmuyor olmuyor malesef

Ben devit kullanirken sizler bilincliymissiniz ve baska kullanmissiniz cok kizdim sizlere ben her duydugumu soyluyorum sizle paylasiyorum 3.aydir biriniz deseydiniz ya
Biraz küseyim ben size
ben birde günde 12 13 damla kullanıyodum maalesef dün duyunca vermedim bugün onerdiginiz vitaminden alicam

Anladım canım ben de anlamıyorum okudugum yazılarda bebek emdıkce sut bıtmez artar diyolar ben de ona inanarak emzırıyorm sürekli. Gündüz uykusu neredeyse hiç yok yerıne yatırınca max yarım saat sonra uyanıyo emmek ıstıyo memede uyunaya devam edıyo bazen 1 saat emzırdıgın oluyo. Ac oldugu ıcın mı boyle bılemıyorum. Cok yorulup bunalıyorum bazen ama senın durumun daha farklı tabi inş bi çaresini bulursun canım

Ben bi kaç kere yazmıştım buraya ailehekimliğinin verdiğini kullanmıyorum paraben varmış siz ne kullanıyorsunuz diye kimse cvp vermedi.. oğlumda welcare kullandım puflu kolaydı kullanımı.. şimdi kızımda doktor acd verdi bitmedi bittiği gibi welcare alıcam

Sen yine de olmuyo diye şartlama kendini her bebek acıktıgı ıcın emmezmıs. İnstagramda emzirenanne diye bi hesap var onu takıp edıyorum yazıları benı rahatlatıyo sen de bı oku ıstersen. İnş sen de bi çaresini bulursun canım

Spreyi kullanmak bana daha zor geldı yanı bebegın agzını acıp pufu sıkmak falan damla olarak kasıkla vermekten daha mı kolay olur acaba. Ben de damlayı degıstırmek ıstıyorum

ben birde günde 12 13 damla kullanıyodum maalesef dün duyunca vermedim bugün onerdiginiz vitaminden alicam
wellcare ye de baktim oda guzel ben bugun ikisinide eczaciya soracagim bakalim hangisini önerirse onu alacagim. Wellcare biraz daha uygun belki fiyat olarak digerini al derse kar icin oda ayri :)

Kaç damla günde canım?

Ha ha... Ben de bazen gogusleri sallayip hadi memisler çok çalisin çok çalisin kizima süt yapın diyorum:)) dinliyorlar beni:))
Kızım da emzik almadigi icin surekli beni emdi. Eskiden gunde 6-7kere mama verirken simdi sadece gece uykuya dalarken veriyorum doyduguna emin olayim diye. Surekli emzirmek ve su icmek cok etkili. Galactago da kullanmistim ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum.

wellcare ye de baktim oda guzel ben bugun ikisinide eczaciya soracagim bakalim hangisini önerirse onu alacagim. Wellcare biraz daha uygun belki fiyat olarak digerini al derse kar icin oda ayri :)

N11 den almistim wellcare i. 2 kutulu kampanyasi vardi uygundu. 400 iu lu bebekler icin suan kargo haric 19tl. 1haftadir bitmisti kargoyu bekleyemedim Decotabs aldim sabah eczaneden 32.5 tu 30a verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…