2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim tam 2 aydır 6 farklı biberon 6 farklı mama hiç birini almıyordu bir arkadaşım lansinoh biberonu söyledi hepsi alıyo diye inanmayarak aldım gerçekten öylesine aldım bıkmıştım hatta eşimle getir yine almıycak diye öylesine verdik ve aldı İnan çok şaşırdık istersen dene derim kaşıkla o Kadar zorki mama yedirmek kafayı yemek üzereydim ve hiç bir keyif almıyomuşum 2 aydor şu çocuktan zorla yedirdiğim için şimdi biraz kafam rahatladı denerseniz sonucu yazar mısınız

Bizi anlatmissin herkes aç bırak alır biberon diyor kiyamiyorum

Bizi anlatmissin herkes aç bırak alır biberon diyor kiyamiyorum
İnan almıyo kafayı yedim resmen sütüm de biliyorum öyle çok gelmiyo boş çekiyo gibi o emdikçe sinir geliyo ne çekiyo diye düşünmekten .çiş bile az yapıyo eğer mama vermezsem herkes acıkınca alır diyo hatta biberonu veren almıyo aa tok bu çocuk diyo ama almıyo uyandığında da almıyo beklesem de almıyo resmen kafayı yiyecektim kaşıkla da bi zor ki yutmuyo hepsini dışarı çoklarıyo önce tadını mı sevmiyo dedim ama ağzına gelen şeyi dışarı atmak refleksmiş onu öğrendim boğulmaya karşı ağzına ne gelse dışarı atıyolarmış. Neyse kucağımda uyutup biberon verebilir miyim diye deniyodum bazen alıyo bazen almıyordu bu biberonu aldı hemde gündüz vakti normal zamanda 4 gündür alıyo veriyorum öğünlerde inşallah işe yarar size de

Bizde gecen hafta abiden kaptik atesimiz cikti acile gittik cigere inmmsi için burunua fizyolojik damkatip Aspiratör le çekin bol bol emzirme ve burnu çok tikaninca ortam degistirin setin biryere geçin bixim halen butun tıkanıklığı devam oğlum için harnup özü kullaniyorum takviye bide ocean multi geçmiş olsun hiç üzülmeyin onlar çok küçük ama güçluler Allahın izniyle atlatir inşallah

Hemen alicam hemen saolun inşallah alır acliktan agladigina eminim çünkü meme saatlerde geçse dolmuyor

Hemen alicam hemen saolun inşallah alır acliktan agladigina eminim çünkü meme saatlerde geçse dolmuyor

Hadi inşallah alsın aynı anne memesi gibi ağzını dolduruyor bu dudaklarını sarıyor .çocuğa baktığımda aç nasıl doyursam diye düşünmekten kafayı yedim dün dışarı çıkardım çünkü tok ve yedi. sevemedim çocuğu kaç aydır nasıl yapsam bu öğünde bi geçse diye düşünmekten

havalar soğudu. Bebekleri nasil giydirmek lazim? Şapka giydirmek lazim mi evde? Yaz bebeğiyiz kış tecrubemiz yok daha :)

havalar soğudu. Bebekleri nasil giydirmek lazim? Şapka giydirmek lazim mi evde? Yaz bebeğiyiz kış tecrubemiz yok daha :)
Ben uzun kollu badi içine çıtçıtlı atleti, altınada uzun tayt ayağınada çorap geçiriyorum. Uykudan kalktığında terliyse hemen değişiyorum ama. Ben istanbuldayım şimdilik evde bu şekilde yetiyor

Evet ağlamasın diye kucakta gezdiriyorum biberonu agzina sokunca basiyor çığlığı sakinlestirmek zor oluyo aç ama icmiyor gece uykusuna o kadar zor yatıyor ki çünkü gün icinde azda olsa dolu oluyo meme aksam hiç kalmıyor biraz çekiyor basiyor çığlığı biberon veriyorum onada sinir oluyor bi defa cekse belki içecek ama yok midesi bulanıyor her çeşit biberonu denedim ev biberon ve emzik çöplüğüne döndü bi tek bu kaldı inşallah alir akşam sipariş vericwm tam adı varmı acaba biberonun

Allahım inşallah alacak lansinoh natural wave olarak geçiyor midum meme başlığını kullanıyorum ben ay nerde oturuyorsun hemen bugün keşke biri alıp getirse sana çok pahalı değil varya benim ev de biberon ve emzikten geçilmiyor emziği artık bıraktım bi tane biberon alsın yeterki diyorum dediğin gibi gün içinde biraz biraz oluyo süt akşam uyumaya hiç bişey kalmıyor gibi. Bütün aldığım mamamalar içmediği için bir ay sonra çöp oldu o neyse şuna aylarımdan hiç keyif almadım

Çok gecmıs olsun canım Allah şifa versin sana da kuzularına da. İlaç olarak herhangi bi tavsiyem yok maalesrf dr una danısmadan da kullanma bişi. Agrı kesici olarak parol minoset falan kullanabılırsın ama ne kadar etkılı olur bılemıyorum. Ben de bı ara ishal kusma ve kenik agrısı cektım parol içebildim sadece kemık agrımı hafıfletmıstı belkı sende de işe yarar canım

Cok
Kizima biberonu o iatehene kadar bir daha vermeyecegime soz verdim. Gidip emzirme imkanim varken yavruma eziyet ettim hep. Biraz yorucu oluyor ama olsun. Onun icin deger. Twsekkur ederim.

Cok

Kizima biberonu o iatehene kadar bir daha vermeyecegime soz verdim. Gidip emzirme imkanim varken yavruma eziyet ettim hep. Biraz yorucu oluyor ama olsun. Onun icin deger. Twsekkur ederim.
Sütün varsa ne güzel sabaha kadar emsin benim 30 çıkmıyo ikisinden sütü olan anne zaten vermesin biberon bazen 2 cc çıkıyo o yüzden biberon alması lazım benim

Canım gündüz memenin dolmasını bekleme memeler artık gunduz oyle doly dolu olmazmıs. Benım de cok yumusak oluyo sut olmuyo sanıyodum ama cocuk cektıkce gelıyo. Gecelerı sut uretımı arttıgından o zaman sertlesıyo gogusler. Ben de bı ara mama verdım ama on gundur vermiyorum. Doyduguna ınanıyorum artık. Sık sık emzırıyorum. Emdikçe sutumun artıcagına ınanıyorum ki sütü artırmanın en önemli yolu emzirmekmiş.

Sütün varsa ne güzel sabaha kadar emsin benim 30 çıkmıyo ikisinden sütü olan anne zaten vermesin biberon bazen 2 cc çıkıyo o yüzden biberon alması lazım benim

Ben de bı kere emzırdıkten sonra sagdım 30 cc falan cıktı daha gelmedı sut. 5 dkka sonra kızım aglayınca emzırıyım dedım kızım cektıkce sut geldı. Yanı pompanın cekmesıyle bebegın cekmesı farklıymıs. Bebek cektıkce sut gelıyo buna ınanıyorum artık

Deneyeceğim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…