2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Spreyi kullanmak bana daha zor geldı yanı bebegın agzını acıp pufu sıkmak falan damla olarak kasıkla vermekten daha mı kolay olur acaba. Ben de damlayı degıstırmek ıstıyorum
Damla daha zor geliyor bana. Fazla damladı yok eksik damladı kaşığa..ağzının kenarından akıtıyor bazen .. ben puflu olanı daha kolay buldum rahat ettim..welcare sanırım damla gibi olanı yok puftu sanırım hepsi.. yanlışda biliyor olabilirim..

Cok uyguna almışsın welcari bitanesini yanlış hatırlamıyorsam eczaneneden 25 29 lira bişeydi sanırım almıştım..

N11 den almistim wellcare i. 2 kutulu kampanyasi vardi uygundu. 400 iu lu bebekler icin suan kargo haric 19tl. 1haftadir bitmisti kargoyu bekleyemedim Decotabs aldim sabah eczaneden 32.5 tu 30a verdi.
bende oradan baktim da benim pimpirikli esim hayatta almaz ordan eczaneden alir orda hangi kosullarda saklaniyor yok ilac bu ordan alinir mi :)) Halbuki yag ama almaz hele kızı icin hayatta almaz .
Birazdan gidip bakacak varsa eczanede alacak her yerde bulunmuyormus decatabs bakalim bulacakmiyiz ilk yerden.

Gece uykusu nasil?

Gece uykusu nasil peki?

Gece uykusu nasil peki?

Gece cok sukur daha ıyı. 9 -10 aralıgında uyuyo bazen 3-5 saat kesıntısız uyuyo sonra max 3 saat uyuyo 6-7 gibi uyanıyo genelde kakasını yapmak için ıkınarak uyanıyo. Sonra da hep mememde uyuyo haftada max ıkı kere oglen 2 saat uyudugu oluyo. Bazen gozlerı kapalı aglıyo emzırıyorum memede uykuya dalıyo hıc gozlerını acmadan. Yerıne koyunca yıne uyanıyo. Aclıktan zıyade ben anne kokusunu aradıgını dusunuyorum artık

Ay keske karsılassak kimle denk gelsek sohbet ediyoruz zaten ayın 25 i gibi bidahaki kontrol bir sorun olmazsa bizim:)

Gece uykusu iyi olan cocuk gunduz pek uyumazmis. Benimkide oyle. Gunduz uyumakta zorlaniyor. Evde yarim saat uyudugu olur. Cok nadir bir bucuk saat uyuyor gunduz. Disaridayim simdi uykusu vardi uyuyamiyordu. Arabasinda uykuya daldi. Evin kapisindan girer girmez uyanir:)) yemegi nasil yapacagim bakalim. Iyi ki duduklu var. Gunduzleri surekli kucakta durmak istemesi disinda sıkıntımız yok :)))

Huysuzluguda var bu ara ama memeyi vermeye calisiyorum agliyor almiyor elleri hep agzinda ama gerci bir cogumuzun ayniymis zaten burnu tikali oksuruyor dpktor sadece calpol ver dedi 3gun ilac vermedi

Ben devit kullanirken sizler bilincliymissiniz ve baska kullanmissiniz cok kizdim sizlere ben her duydugumu soyluyorum sizle paylasiyorum 3.aydir biriniz deseydiniz ya
Biraz küseyim ben size

Ya ne olmuş devite ne kaçırdım ben ,bende onu kullanıyorum

Ben doktora saglik ocaginin verdigi monovit veriyorum baskami alsam dedim hayir dedi onu kullan 6.ayda multivitamine geçicez dedi

Ben doktora saglik ocaginin verdigi monovit veriyorum baskami alsam dedim hayir dedi onu kullan 6.ayda multivitamine geçicez dedi
Bende yarin baslayacagim ona. Bizim doktor bir sey demiyor. Verdigi cevabi da agzinda gwvwliyor ben anlamiyirum:)) Bu ay farklii doktora gidecegiz bakalim.

Aynıyız canım onceden arabaya bındıgımızde uyurdu aglamazdı sımdı arabada da uyumuyo. Kendı arabasında da fazla durunca sıkılıyo kucakta durmak ıstıyo. O yuzden cok dısarı cıkamıyorun zaten. Suan memleketteyım dolmusta arabasıyla dısarı cıkmak ezıyet gıbı zaten. Evde de hep kucagımda. Annemler aglayınca ılgılenmek ıstıyolar ama durmuyo onlarda ben alıyorum susuyo sonra emmek ıcın aglıyo. Sımdı yıne yarım saat uyudu uyandı emzırırken yıne uykuya daldı. Bakalım ben de evde napıcam artık kayınvalıden gelıcek bı kac gun bı kac gun de bız bı sekılde ıdare edıcez

Ooo 6.aya kadar gunde 4.damladan :)) Ben bugun degistim kimseyede sormadim doktora gidene kadar kendim hallettm zaten :) Haftaya soracagim bakalim benim doktor ne diyecek.

Benim kafam karisti simdi. Acd yi bugun bitirdir. Saglik ocagindakine baslayacaktim. Sorunliysa bende degistireyim.
Acd de paraben yok bizde kullanıyoruz ama en iyisi welcare duyduğum kadarıyla oğlumun doktoruda welcare demişti..kızıma da kullancam acdnin bitmesini bekliyorum

Ben okul donusu köy otobusuyle donuyorum. Sallaniyor benim kiz bayiliyor:)) durmasa gidis donus zor olurdu. Bebek arabasinda uyumaya bayiliyor hala. Rabbim kolaylik verir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…