- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
Bende takip ediyorum sürekli memede zaten her ağladığını lda bazen aglamadan veriyorum ağzına inşallah artarSen yine de olmuyo diye şartlama kendini her bebek acıktıgı ıcın emmezmıs. İnstagramda emzirenanne diye bi hesap var onu takıp edıyorum yazıları benı rahatlatıyo sen de bı oku ıstersen. İnş sen de bi çaresini bulursun canım
Karni tok mu? Sut gelmedigi icin agliyordurbelki. Benimki emzik almadigi icin bilemiyorum. Fikir yurutuyorum sadeceKIZLARR BEBEGI EMMEGI RED EDEN VAR MI emzik verdim memeyi alio agzina bir iki cekio sonra aglamaya basliyor nedenki acaba bilen var mi
Ben de aynı durumdayım ada çayı içiyorum epey iyi geldi canım tavsiye ederim ses soluk gitti ben de öksürük var bide en azından boğazım yumuşadıKizlar faranjitten bogazlarim fena cok agriyor. Doktora gotmedim nasilsa ilac kullanamayacagim emzirdigim icin dedim. Gecmesi icin oneriniz var ki? Pastil, kis cayi falan kullanabilir miyim? Pastilde emzirenle ilgili bir yazi goremedim
Uyuyo uyaninca normalde meme Isterdi simdi memede aglio sutum var sukur normal ne cok sert ne de cok azKarni tok mu? Sut gelmedigi icin agliyordurbelki. Benimki emzik almadigi icin bilemiyorum. Fikir yurutuyorum sadece
Aynı şeyi benimki de yaptı geçen hafta ama 2 güne geçti şimdi de bazen yapıyor ama sadece uykusunu tam alamadığında.. sizinki de dönemseldir bence sabırla moralinizi bozmadan emzirmeye calismaya devam edin çok zor bir durum biliyorum Allah yardımcınız olsunUyuyo uyaninca normalde meme Isterdi simdi memede aglio sutum var sukur normal ne cok sert ne de cok az
Pamukçuk falan olabilir mi dilinde.KIZLARR BEBEGI EMMEGI RED EDEN VAR MI emzik verdim memeyi alio agzina bir iki cekio sonra aglamaya basliyor nedenki acaba bilen var mi
Bizimkide 3e gidiyor hasta degil suan ama bebek hasta burnu acayip tikali ben ogluma her yil balik yagi veriyorum eylulde basluyoruz icmeye yine basladik ne kadar faydasi oluyor bilmiyorum hasta illaki oluyor yinedeKizlar 3.ainifa giden kızım nezle olmuştu oğluma da geçti.cok hapşırıyor ve burnu akıyor.serum fizyolojik uyguladım.bas ucuna soğan bölüp koydum.bol bol emzitoyorum ama emerken zorlanıyor.neler yapılabilir başka şaştım kaldım.bir de okula giden çocuğu olan anneler bağışıklık güçlendirici neler veriyorsunuz.buyukler hasta olmamalı ki bebelere de geçmesin.hic bir çocuk hasta olmasın tabii.
Hadi yaaa... 2,5 ay onu veriyorum ben offParaben varmis onun icerisinde canim :-/ O yuzden biz baska bir ilaca geciyoruz.
KIZLARR BEBEGI EMMEGI RED EDEN VAR MI emzik verdim memeyi alio agzina bir iki cekio sonra aglamaya basliyor nedenki acaba bilen var mi
Bizim de 23 ü rotavirüs 1 ayını dolduruyor diye , belli mi olur karşılaşırız belki bir gün :) ismim merve :)Ay keske karsılassak kimle denk gelsek sohbet ediyoruz zaten ayın 25 i gibi bidahaki kontrol bir sorun olmazsa bizim:)
Bizim kız da almıyor memeyi sonra fön makinesiyle ısıtıyorum süt daha hızlı akıyor o zmn cop cop yapışıyor. Biberonun rahatlığını istiyor memede de anladığım kadarıyla, çok huysuzlanınca da mama veriyorum zaten günde 1 ya da 2. Burnu bizimkinin de tıkanıyor serum fizyolojikle katı olanları çekiyorum ama o genel tıkanıklığı memeyi emerken açılıyor onu çok sorun etmiyorum.Huysuzluguda var bu ara ama memeyi vermeye calisiyorum agliyor almiyor elleri hep agzinda ama gerci bir cogumuzun ayniymis zaten burnu tikali oksuruyor dpktor sadece calpol ver dedi 3gun ilac vermedi
Bizimde ayni bugun hep uykuluylen alip emzirdim hic emmek istemedi memeyi verdigim anda kiyamet kopariyor ara ara oluyordu doktor burnu tikali diye yapar demisti bugun hep yapti dilinin arka kisminda biraz beyazlik girdum süt mü yoksa pamukcukmu biiyorum karbonatli suyla silmeye calistim ama cok agladı ögürdü silebildimmi bilmiyorum yarin yine silicemKIZLARR BEBEGI EMMEGI RED EDEN VAR MI emzik verdim memeyi alio agzina bir iki cekio sonra aglamaya basliyor nedenki acaba bilen var mi
Bizimde ayni bugun hep uykuluylen alip emzirdim hic emmek istemedi memeyi verdigim anda kiyamet kopariyor ara ara oluyordu doktor burnu tikali diye yapar demisti bugun hep yapti dilinin arka kisminda biraz beyazlik girdum süt mü yoksa pamukcukmu biiyorum karbonatli suyla silmeye calistim ama cok agladı ögürdü silebildimmi bilmiyorum yarin yine silicemKIZLARR BEBEGI EMMEGI RED EDEN VAR MI emzik verdim memeyi alio agzina bir iki cekio sonra aglamaya basliyor nedenki acaba bilen var mi
Fön makinesini bende deniyim bakalım ise yarıycakmıBizim kız da almıyor memeyi sonra fön makinesiyle ısıtıyorum süt daha hızlı akıyor o zmn cop cop yapışıyor. Biberonun rahatlığını istiyor memede de anladığım kadarıyla, çok huysuzlanınca da mama veriyorum zaten günde 1 ya da 2. Burnu bizimkinin de tıkanıyor serum fizyolojikle katı olanları çekiyorum ama o genel tıkanıklığı memeyi emerken açılıyor onu çok sorun etmiyorum.
Insallah kısmet :)Bizim de 23 ü rotavirüs 1 ayını dolduruyor diye , belli mi olur karşılaşırız belki bir gün :) ismim merve :)
Wellcare aldim bugun sprey olani 28tl . Digeri yokmus bizimde vaktimiz yok bekleyemeyiz yola cikacagiz simdilik bunu kullanacagim herkes memnunmus bundan zatenHadi yaaa... 2,5 ay onu veriyorum ben off
Hangisini kullanıcaksın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?