2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Wellcare aldim bugun sprey olani 28tl . Digeri yokmus bizimde vaktimiz yok bekleyemeyiz yola cikacagiz simdilik bunu kullanacagim herkes memnunmus bundan zaten
Spreyi kullanması zor mu kolay mı sence sanki bana zor olur gibi geldi ama

Fıstık ezmesi birde fındık ezmesi almıştım onu yiyince sütüm arttı baya farkedilir derecede lazım olan bir denesin bence taş gibi yapıyor göğüsleri

Arkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Benim oğlum da sürekli yüzüstü yatıyor sırtüstü olunca 10 dakikada uyanıyor ama ben bir sakınca görmüyorum çocuk başına hareket ettiriyor istediği tarafa kafayı çevirip uyuyor hatta sırtüstü yatmasindan daha da güvenli buluyorum kussa bile yüzüstü olunca akar gider sen rahat ol içini ferah tut bırak çocuk istediği gibi uyusun rahatsız etme

Ben de aynı durumdayım ada çayı içiyorum epey iyi geldi canım tavsiye ederim ses soluk gitti ben de öksürük var bide en azından boğazım yumuşadı
Amaniin ada çayını içme emziriyorsan. Bana burda tek yasakladıkları ada çayı ve karabiberdi.

Saol canım cevabın için ne bileyim öyle yazılar okuyunca annelik işte hep endişe dolu geçiyor günlerimiz

Tecrübeli anneler

Kendimi sezeryana gidiyorum diye odaklıyorum dr gece 12 den sonra bişi yeme dedi pazartesi günü perşembe aç gel dedi

sonrada hala kararsızlık yaşıyorum vicdan yapıyorum beklememekle hata mı yapıyorum

Çok istedim normal doğum ama nasip olmucak sanırım düşüklerim var tedavilerim ameliyatalrım yakından tanıyanlar skın riske atma kolay mı elde ettin dese de bi yanım acaba diooo sabah hastanede olucam ne olur acılmam olsada hayırla sağlıkla kolay doğum yapsam

Not : 40+1 im

Arkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Cnm benim kızında yüzüstü uzun uyuyor sırtüstü hemen uyanıyor.. birinci ayından beri öyle yatırıyorum kafasını çevirebiliyor.. inş sıkıntı olmaz. Bizimki bayılıyor yüzüstü hemen gözler kayıyor

Kizlar yazdiklarinizn cogunu okuyamadim insallah herkes iyidir.
Dün istahsizdi bebegim daha sonrs devamli uykulamaya basladi halbuki cok hateketlidir ve gündüz uyumaz bile
Daha sonra cok siddetli kustu zaten kusardi ama bu öyle degildi fiskirir tarzda annemdeyim bu arada ben baktk cocuk gözünü acamiyo götürdük hastaneye bakti bogazina ates de baslamisti tabi biz hasstaneye gidene kadar bogaznda yaralar varms ve el ayak agiz hastaligiymis 3gün ates olabilir dedi az az emzirmeye calis dedi 6 saat arayla calpol insallah cabuk atlatiriz dualarinizda bize de yer verin insallah Allah a emanet olun

Allah yardimciniz olsun

Benim oğlumda hep yüzüstü yatıyor, doktorumuz 1 Aydan sonra tehlike Yok yatabilir dedi

gecmis olsun canim, birinden mi bulasti acaba?

D vit vermisti aile hekimligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…