Spreyi kullanması zor mu kolay mı sence sanki bana zor olur gibi geldi amaWellcare aldim bugun sprey olani 28tl . Digeri yokmus bizimde vaktimiz yok bekleyemeyiz yola cikacagiz simdilik bunu kullanacagim herkes memnunmus bundan zaten
Adaçayı emzirirken önerilmiyor sankiBen de aynı durumdayım ada çayı içiyorum epey iyi geldi canım tavsiye ederim ses soluk gitti ben de öksürük var bide en azından boğazım yumuşadı
Benim oğlum da sürekli yüzüstü yatıyor sırtüstü olunca 10 dakikada uyanıyor ama ben bir sakınca görmüyorum çocuk başına hareket ettiriyor istediği tarafa kafayı çevirip uyuyor hatta sırtüstü yatmasindan daha da güvenli buluyorum kussa bile yüzüstü olunca akar gider sen rahat ol içini ferah tut bırak çocuk istediği gibi uyusun rahatsız etmeArkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Amaniin ada çayını içme emziriyorsan. Bana burda tek yasakladıkları ada çayı ve karabiberdi.Ben de aynı durumdayım ada çayı içiyorum epey iyi geldi canım tavsiye ederim ses soluk gitti ben de öksürük var bide en azından boğazım yumuşadı
Saol canım cevabın içinBenim oğlum da sürekli yüzüstü yatıyor sırtüstü olunca 10 dakikada uyanıyor ama ben bir sakınca görmüyorum çocuk başına hareket ettiriyor istediği tarafa kafayı çevirip uyuyor hatta sırtüstü yatmasindan daha da güvenli buluyorum kussa bile yüzüstü olunca akar gider sen rahat ol içini ferah tut bırak çocuk istediği gibi uyusun rahatsız etme
daha kolay oldu agzini acmadi derdi yok tek seferde pıst pıst :) diline sıktım öyle bogazina sıkmadimSpreyi kullanması zor mu kolay mı sence sanki bana zor olur gibi geldi ama
Adaçayı emzirirken önerilmiyor sanki
Ayyy kızlar bilmiyodum neden yasak ki ? Icmem dahaAmaniin ada çayını içme emziriyorsan. Bana burda tek yasakladıkları ada çayı ve karabiberdi.
Cnm benim kızında yüzüstü uzun uyuyor sırtüstü hemen uyanıyor.. birinci ayından beri öyle yatırıyorum kafasını çevirebiliyor.. inş sıkıntı olmaz. Bizimki bayılıyor yüzüstü hemen gözler kayıyorArkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Allah yardimciniz olsunTecrübeli anneler
Kendimi sezeryana gidiyorum diye odaklıyorum dr gece 12 den sonra bişi yeme dedi pazartesi günü perşembe aç gel dedi
sonrada hala kararsızlık yaşıyorum vicdan yapıyorum beklememekle hata mı yapıyorum
Çok istedim normal doğum ama nasip olmucak sanırım düşüklerim var tedavilerim ameliyatalrım yakından tanıyanlar skın riske atma kolay mı elde ettin dese de bi yanım acaba diooo sabah hastanede olucam ne olur acılmam olsada hayırla sağlıkla kolay doğum yapsam
Not : 40+1 im
Benim oğlumda hep yüzüstü yatıyor, doktorumuz 1 Aydan sonra tehlike Yok yatabilir dediArkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
gecmis olsun canim, birinden mi bulasti acaba?Kizlar yazdiklarinizn cogunu okuyamadim insallah herkes iyidir.
Dün istahsizdi bebegim daha sonrs devamli uykulamaya basladi halbuki cok hateketlidir ve gündüz uyumaz bile
Daha sonra cok siddetli kustu zaten kusardi ama bu öyle degildi fiskirir tarzda annemdeyim bu arada ben baktk cocuk gözünü acamiyo götürdük hastaneye bakti bogazina ates de baslamisti tabi biz hasstaneye gidene kadar bogaznda yaralar varms ve el ayak agiz hastaligiymis 3gün ates olabilir dedi az az emzirmeye calis dedi 6 saat arayla calpol insallah cabuk atlatiriz dualarinizda bize de yer verin insallah Allah a emanet olun
Kestik canim kurbanimizi ..Allah kabul ederseCanım ben de eldiven takıyordum onun lastiği parmak arasına takılmış iz yapmış hem de nasıl.bebişe akika kurbanı kestiniz mi.kesmediysen kes canım.kazadan beladan korur
D vit vermisti aile hekimligiKizlar d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz. Yaklasik 15 gun önce paraben icinde oldugunu duyunca 2 gunde 3 gunde bir damlayi vermeye baslamistim sonra bugun bir arkadaş bu konuda soru sorunca ona sordum oda icerisinde paraben olmayan zeytinyagi icerikli d vitaminini söyledi arastirdim bende yarin onu alacagim sizlerede söylemek istedim. Sonucta hersey kuzularin sagligi icin..
ismi de ilacin deca tabs .
Ben doktora sormustum yuzustu yatirmayi onermiyoruz dedi..gunduzleri yatirin gece yatirmayin dedi..gece uykulari sirt ustu yatiriyorum bende..Benim oğlumda hep yüzüstü yatıyor, doktorumuz 1 Aydan sonra tehlike Yok yatabilir dedi
kızlar ben bu devit in prospektüsüne baktım paraben yok sadece hidroksianisol diye bişey var o da uygulama yolundan dolayı zarar vermez diyor kafam karıştıYa 77gundur bende kizima Dvit kullaniyordum tüh yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?