Ben de aynı senin gibi 40+1 de Doğum yaptım canım ve o zmna kadar sezaryen aklımın ucundan geçmedi. Normal doğurcm diye tutturdum suni sancı verdiler 12 saat bekledim 2 cm açılmam oldu bebeğim strese girdi ağrı sancı çeke çeke sezaryene alındım. Sonrası o kadar rahattı ki en ufak bir ağrım olmadı keşke en baştan kabul etseymişim dedim. Onca acıyı çekip ağlaya ağlaya gireceğime güle oynaya kafam rahat girerdim doğuma.Tecrübeli anneler
Kendimi sezeryana gidiyorum diye odaklıyorum dr gece 12 den sonra bişi yeme dedi pazartesi günü perşembe aç gel dedi
sonrada hala kararsızlık yaşıyorum vicdan yapıyorum beklememekle hata mı yapıyorum
Çok istedim normal doğum ama nasip olmucak sanırım düşüklerim var tedavilerim ameliyatalrım yakından tanıyanlar skın riske atma kolay mı elde ettin dese de bi yanım acaba diooo sabah hastanede olucam ne olur acılmam olsada hayırla sağlıkla kolay doğum yapsam
Not : 40+1 im
Geçmiş olsun kuzuma. Viral bir hastalıkmış nerden bulaştı acaba?Kizlar yazdiklarinizn cogunu okuyamadim insallah herkes iyidir.
Dün istahsizdi bebegim daha sonrs devamli uykulamaya basladi halbuki cok hateketlidir ve gündüz uyumaz bile
Daha sonra cok siddetli kustu zaten kusardi ama bu öyle degildi fiskirir tarzda annemdeyim bu arada ben baktk cocuk gözünü acamiyo götürdük hastaneye bakti bogazina ates de baslamisti tabi biz hasstaneye gidene kadar bogaznda yaralar varms ve el ayak agiz hastaligiymis 3gün ates olabilir dedi az az emzirmeye calis dedi 6 saat arayla calpol insallah cabuk atlatiriz dualarinizda bize de yer verin insallah Allah a emanet olun
Sebebini ben de bilmiyorum canım.Ayyy kızlar bilmiyodum neden yasak ki ? Icmem daha
Sagol canim bilmiorum ki salginda varms sanirim ishal kusma istahsizlik ates bogazindada döküntüler varms cok halsizgecmis olsun canim, birinden mi bulasti acaba?
Halasinin oglu olmstu ama hastalik süresince görüsmemistik aslinda iyilesmisti görüstügümüzde ama yeni atlatmisri iste disardan falanda kapms olabilir hic bi fikrim yok canim cok sagollGeçmiş olsun kuzuma. Viral bir hastalıkmış nerden bulaştı acaba?
Her sabah iciyodum bayağı rahattım bugün içmedim boğazım fena yineSebebini ben de bilmiyorum canım.
Kız dedim ya sana kaç kere devit değil bibac veriyorum içinde d vitamini var doktor onu ver dedi diye ben kusecegim şimdiBen devit kullanirken sizler bilincliymissiniz ve baska kullanmissiniz cok kizdim sizlere ben her duydugumu soyluyorum sizle paylasiyorum 3.aydir biriniz deseydiniz ya
Biraz küseyim ben size
Canım bana doktorum bira mayası tableti önerdi başta almamıştım ama şimdi aldım bence çok ise yarıyor kokusu berbat ama faydası var benceCanım en büyük sorun gecede dolmuyor çünkü gece tam doymadigi için memede 1 saatte bi ağlıyor isim dualara kaldı inşallah doyurabilirim yavrumu sadece dua ediyorum yemedigim icmedigim şey kaldı olmuyor olmuyor malesef
Her sabah iciyodum bayağı rahattım bugün içmedim boğazım fena yine
Meme reddi mi başlıyor acaba canım gagalama diyolar o hareketlere emzik biberon alan bebekler de olabiliyomusOğlum bu ara deli deli emiyor bi alıyor bi bırakıyor yanda sadece ucunu tutmak istiyor bazen de tepiniyo. . Bu yüzden gogus uclarim tekrar acımaya başladı başlarda göğüs ucu yarasindan çok çektiğim için korkuyorum ayni sey olur mu diye ve bugün baktım yine yarık yarık görünüyo o berbat acı yok ama hafif acıyor sizin de öyle oluyor mu hala?
Bilmiyorum ki cnm emzik kullanıyoruz ama biberon kullanmıyoruz. gazı olunca daha çok yapıyor bunları ben de gazdan olduğuna karar verdim çünkü bazen yapmıyoMeme reddi mi başlıyor acaba canım gagalama diyolar o hareketlere emzik biberon alan bebekler de olabiliyomus
Evet gazdan da aynı şekilde yapar çok diretmeden biraz omzuna al arada gazını çıkarsın tekrar emzirmeye devam et bizim de gaz sorunumuz varken öyle yapiyodu beş dakikada bir gazını çıkararak emzirdimBilmiyorum ki cnm emzik kullanıyoruz ama biberon kullanmıyoruz. gazı olunca daha çok yapıyor bunları ben de gazdan olduğuna karar verdim çünkü bazen yapmıyo
Teşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçtiEvet gazdan da aynı şekilde yapar çok diretmeden biraz omzuna al arada gazını çıkarsın tekrar emzirmeye devam et bizim de gaz sorunumuz varken öyle yapiyodu beş dakikada bir gazını çıkararak emzirdim
Teşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçti[/QUOTE
Canım benim bir göğsüm hala yara diğeri gecmisti malesef bir haftadır onu da tekrar yara yaktı neden oldu anlamadım ve ne yapacağımı bilmiyorumkalkan krem yağ ilaç kullanmadığım Şey kalmadı ama en cok ise yarayan kalkan muhakkak edin.
Geçmiş olsun canım bizde aynı hastalığa yakalandık abisi önce oldu şimdi bebeğede bulaştı dün onuda doktora götürdük akşamda bana bulaştı boğazda enfeksiyon var çok acı verirse emmeyi bırakabilir dedi biz antibiyotik e başladık bide kaşıntı giderici şurup verdi ateş artarsa carpol ver dedi küçükler daha hafif atlatıyor ama 3 yaşındaki oğlum fena oldu şimdi o da iyileşme süreci ne girdi çok şükürKizlar yazdiklarinizn cogunu okuyamadim insallah herkes iyidir.
Dün istahsizdi bebegim daha sonrs devamli uykulamaya basladi halbuki cok hateketlidir ve gündüz uyumaz bile
Daha sonra cok siddetli kustu zaten kusardi ama bu öyle degildi fiskirir tarzda annemdeyim bu arada ben baktk cocuk gözünü acamiyo götürdük hastaneye bakti bogazina ates de baslamisti tabi biz hasstaneye gidene kadar bogaznda yaralar varms ve el ayak agiz hastaligiymis 3gün ates olabilir dedi az az emzirmeye calis dedi 6 saat arayla calpol insallah cabuk atlatiriz dualarinizda bize de yer verin insallah Allah a emanet olun
Ilk zaman gibi aşırı olmaması lazım ama rahatsız ediyosa kremini sürüp uzan havalandır en iyi o şekilde rahatlıyorTeşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçti
Bizde neredeyse 4 aylik olmaz ama hala çok açıyor krem sürüyorum sürekliKızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?