2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı senin gibi 40+1 de Doğum yaptım canım ve o zmna kadar sezaryen aklımın ucundan geçmedi. Normal doğurcm diye tutturdum suni sancı verdiler 12 saat bekledim 2 cm açılmam oldu bebeğim strese girdi ağrı sancı çeke çeke sezaryene alındım. Sonrası o kadar rahattı ki en ufak bir ağrım olmadı keşke en baştan kabul etseymişim dedim. Onca acıyı çekip ağlaya ağlaya gireceğime güle oynaya kafam rahat girerdim doğuma.

Geçmiş olsun kuzuma. Viral bir hastalıkmış nerden bulaştı acaba?

Geçmiş olsun kuzuma. Viral bir hastalıkmış nerden bulaştı acaba?
Halasinin oglu olmstu ama hastalik süresince görüsmemistik aslinda iyilesmisti görüstügümüzde ama yeni atlatmisri iste disardan falanda kapms olabilir hic bi fikrim yok canim cok sagoll

Ben devit kullanirken sizler bilincliymissiniz ve baska kullanmissiniz cok kizdim sizlere ben her duydugumu soyluyorum sizle paylasiyorum 3.aydir biriniz deseydiniz ya
Biraz küseyim ben size
Kız dedim ya sana kaç kere devit değil bibac veriyorum içinde d vitamini var doktor onu ver dedi diye ben kusecegim şimdi

Canım bana doktorum bira mayası tableti önerdi başta almamıştım ama şimdi aldım bence çok ise yarıyor kokusu berbat ama faydası var bence

Oğlum bu ara deli deli emiyor bi alıyor bi bırakıyor yanda sadece ucunu tutmak istiyor bazen de tepiniyo. . Bu yüzden gogus uclarim tekrar acımaya başladı başlarda göğüs ucu yarasindan çok çektiğim için korkuyorum ayni sey olur mu diye ve bugün baktım yine yarık yarık görünüyo o berbat acı yok ama hafif acıyor sizin de öyle oluyor mu hala?

Meme reddi mi başlıyor acaba canım gagalama diyolar o hareketlere emzik biberon alan bebekler de olabiliyomus

Meme reddi mi başlıyor acaba canım gagalama diyolar o hareketlere emzik biberon alan bebekler de olabiliyomus
Bilmiyorum ki cnm emzik kullanıyoruz ama biberon kullanmıyoruz. gazı olunca daha çok yapıyor bunları ben de gazdan olduğuna karar verdim çünkü bazen yapmıyo

Bilmiyorum ki cnm emzik kullanıyoruz ama biberon kullanmıyoruz. gazı olunca daha çok yapıyor bunları ben de gazdan olduğuna karar verdim çünkü bazen yapmıyo
Evet gazdan da aynı şekilde yapar çok diretmeden biraz omzuna al arada gazını çıkarsın tekrar emzirmeye devam et bizim de gaz sorunumuz varken öyle yapiyodu beş dakikada bir gazını çıkararak emzirdim

Evet gazdan da aynı şekilde yapar çok diretmeden biraz omzuna al arada gazını çıkarsın tekrar emzirmeye devam et bizim de gaz sorunumuz varken öyle yapiyodu beş dakikada bir gazını çıkararak emzirdim
Teşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçti

Kızlar bu enfeksiyondan nedir çektiğim.. yine korkunç bi ağrı yan tarafımda.. nasıl geçer kurtulurum bundan

Geçmiş olsun canım bizde aynı hastalığa yakalandık abisi önce oldu şimdi bebeğede bulaştı dün onuda doktora götürdük akşamda bana bulaştı boğazda enfeksiyon var çok acı verirse emmeyi bırakabilir dedi biz antibiyotik e başladık bide kaşıntı giderici şurup verdi ateş artarsa carpol ver dedi küçükler daha hafif atlatıyor ama 3 yaşındaki oğlum fena oldu şimdi o da iyileşme süreci ne girdi çok şükür

Teşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçti
Ilk zaman gibi aşırı olmaması lazım ama rahatsız ediyosa kremini sürüp uzan havalandır en iyi o şekilde rahatlıyor

Kızlar meme ucu yarası olan yok mu Bi ben mi kaldım.iki aylik olduk iylesemiui geçtim yerinde saysa razıyım gittikçe daha da yarılıyor kopacak sonunda
Bizde neredeyse 4 aylik olmaz ama hala çok açıyor krem sürüyorum sürekli yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş

sadece anne sutu alip 3 ayini dolduran anneler bebeklrrinizdeki gaz durunu nasl duzelme varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…