Biraz daha hafifleme var ama gene kriz tutuo gene kriz kafayı yemek uzereyim.. Simdide herkes 4. Ay bittimi olmaz dıyor bakalımsadece anne sutu alip 3 ayini dolduran anneler bebeklrrinizdeki gaz durunu nasl duzelme varmi?
Bende senin gibi 3 numaraya kadar huggies kullandım ama 3 numarası berbattı Prima kullanmak istemiyorum Komili aldım berbattı Molfix e karşı büyük oğlumdan dolayı önyargım vardı ama yinede denedim ve çok beğendim bence sende dene ama diğer bezlere göre daha küçük 1 numara büyük almanı tavsiye ederim ben 3 almıştım ama şimdi 4 numara alacağımKızlar bez sorunuma bir çözüm bulamadım. Bir fikir verin bana. Huggies kullanıyorduk çok güzeldi fakat 3 numara kullanana kadar. Çünkü 3 numara artık yenidoğan değil ve yapısı farklı, daha kalın. Prima premium care aldım. Kokusu berbat ve hemen jel kıvamına geliyor poposu ıslak kalıyor. Sleepy tavsiye ettiler onunda yeni ürünleri parçalanıyormuş sürekli. Ne yapayım şimdi?
Ya bende pes etmiyorum ama çocuk öğürüyor kusacak diye korkuyorum bırakıyorum sizde de öyle oluyor muCanım boşuna pahalı emziklerden alma wee nin damaklısını dene.bütün eczanelerde var.benimki 2.ayında aldı.aventi falan almadı wee ve nuk damaklısını alıyor bir tek.pes etme uykusu geldiğinde ağzına vermeye çalış.verince de hemen bırakma elin emzikte olsun.emziğin arkasına da hafiften tık tık vur.bakalım nolcak
Be n prima 3 numara kullanıyorum gayet güzel hiç ıslak bırakmıyor ? Nasıl fark ettin ıslak olduğunuKızlar bez sorunuma bir çözüm bulamadım. Bir fikir verin bana. Huggies kullanıyorduk çok güzeldi fakat 3 numara kullanana kadar. Çünkü 3 numara artık yenidoğan değil ve yapısı farklı, daha kalın. Prima premium care aldım. Kokusu berbat ve hemen jel kıvamına geliyor poposu ıslak kalıyor. Sleepy tavsiye ettiler onunda yeni ürünleri parçalanıyormuş sürekli. Ne yapayım şimdi?
Biraz daha hafifleme var ama gene kriz tutuo gene kriz kafayı yemek uzereyim.. Simdide herkes 4. Ay bittimi olmaz dıyor bakalım
bizde oyle gunduz hicbirsey yapamiyorumAyni moddayiz arada tuttu mu tutuyor.gunduz uyumaz oldu bizimki kestiriyor kalkiyor sizin de oyle mi
Paraben olayını hemşire yıllardır hepimiz bunu kullandık devlet bunu veriyor o dediğiniz başka paraben dedi amaKı
kızlar ben bu devit in prospektüsüne baktım paraben yok sadece hidroksianisol diye bişey var o da uygulama yolundan dolayı zarar vermez diyor kafam karıştı
Aynen oylee çok fena çokmAyni moddayiz arada tuttu mu tutuyor.gunduz uyumaz oldu bizimki kestiriyor kalkiyor sizin de oyle mi
Dogru emzrmeyle yara olmaz ucunu emmesin buyuk bir bölümünü emmesi gerekTeşekkürler peki bu saatten sonra göğüs yarası olur mu sizce bebeğim 2 ayı geçti
Ama işte bu ara emerken çok huysuzluk ediyor bi alıyo bi bırakıyo cekistiriyo falan o yüzden tekrar acımaya başladıDogru emzrmeyle yara olmaz ucunu emmesin buyuk bir bölümünü emmesi gerek
evet bugün daha iyiydi bi aksam yaptiAynı şeyi benimki de yaptı geçen hafta ama 2 güne geçti şimdi de bazen yapıyor ama sadece uykusunu tam alamadığında.. sizinki de dönemseldir bence sabırla moralinizi bozmadan emzirmeye calismaya devam edin çok zor bir durum biliyorum Allah yardımcınız olsun
Tehlikeli bıkmadan alistirinArkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Baktim yoktu calbon verdim dun ve bugun gece emdi gunduzde azonce sıkıntı cikardi acaba emerken bi yeri aciyoduyda bu ilac mi kesiyor agrisiniPamukçuk falan olabilir mi dilinde.
Zaten aşırı gazlı bebekGazı olabilir mi....
Vallah ben agzina iyice baktim bisi goremedim bence seninki gazlı uyku sersemiyken o yuzden alıo...cunku bak benimki gazlı uyku falan dinlemio hic almioBizimde ayni bugun hep uykuluylen alip emzirdim hic emmek istemedi memeyi verdigim anda kiyamet kopariyor ara ara oluyordu doktor burnu tikali diye yapar demisti bugun hep yapti dilinin arka kisminda biraz beyazlik girdum süt mü yoksa pamukcukmu biiyorum karbonatli suyla silmeye calistim ama cok agladı ögürdü silebildimmi bilmiyorum yarin yine silicem
Valla benimde hep sağ tarafa yatmaktan biraz şekilsiz oldu ama yüz üstü hiç cesaret edemedim en fazla sol tarafına yatırabiliyorum yapacak bişey yok yatırmadım doktor 6 aya kadar düzelir dedi kafası öyle kalan yoktur sanırım endişelenmiyorum o yüzdenKızım sürekli sırtüstü yatıyor.. karnının üzerinde en fazla 5 dk yatıyor, sonra resmen çıldırıyor..bende dayanamıyorum sırtüstü tekrar yatırıyorum.. babamız yüzüstüde uatsın diye özel yastık aldı.. boğulmaya karşı.. ama nafile.. bugün arkadaşım, bebiş sırtüstü yatmaktan kafasınınarkası düzleşmiş dedi, üzüldüm.. bi zararı olur mu ki ??
Benimki de ne yan ne yüz üstü sevmiyo sırt üstü yatiyo hep ama başını sağa ya da sola çeviriyor düz tutmuyor benimkinin de kafası arkaya sivrildi :)Kızım sürekli sırtüstü yatıyor.. karnının üzerinde en fazla 5 dk yatıyor, sonra resmen çıldırıyor..bende dayanamıyorum sırtüstü tekrar yatırıyorum.. babamız yüzüstüde uatsın diye özel yastık aldı.. boğulmaya karşı.. ama nafile.. bugün arkadaşım, bebiş sırtüstü yatmaktan kafasınınarkası düzleşmiş dedi, üzüldüm.. bi zararı olur mu ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?