2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bez sorunuma bir çözüm bulamadım. Bir fikir verin bana. Huggies kullanıyorduk çok güzeldi fakat 3 numara kullanana kadar. Çünkü 3 numara artık yenidoğan değil ve yapısı farklı, daha kalın. Prima premium care aldım. Kokusu berbat ve hemen jel kıvamına geliyor poposu ıslak kalıyor. Sleepy tavsiye ettiler onunda yeni ürünleri parçalanıyormuş sürekli. Ne yapayım şimdi?

Bende senin gibi 3 numaraya kadar huggies kullandım ama 3 numarası berbattı Prima kullanmak istemiyorum Komili aldım berbattı Molfix e karşı büyük oğlumdan dolayı önyargım vardı ama yinede denedim ve çok beğendim bence sende dene ama diğer bezlere göre daha küçük 1 numara büyük almanı tavsiye ederim ben 3 almıştım ama şimdi 4 numara alacağım

Ya bende pes etmiyorum ama çocuk öğürüyor kusacak diye korkuyorum bırakıyorum sizde de öyle oluyor mu

Be n prima 3 numara kullanıyorum gayet güzel hiç ıslak bırakmıyor ? Nasıl fark ettin ıslak olduğunu

Ayni moddayiz arada tuttu mu tutuyor.gunduz uyumaz oldu bizimki kestiriyor kalkiyor sizin de oyle mi
bizde oyle gunduz hicbirsey yapamiyorum sallarsam uyuyor sallamazsam acio gozeri deaksam 6dan 10 kadar krizlerdeyiz valla yoruldum delirmk uzeereym

kızlar ben bu devit in prospektüsüne baktım paraben yok sadece hidroksianisol diye bişey var o da uygulama yolundan dolayı zarar vermez diyor kafam karıştı
Paraben olayını hemşire yıllardır hepimiz bunu kullandık devlet bunu veriyor o dediğiniz başka paraben dedi ama

evet bugün daha iyiydi bi aksam yapti

Arkadaşlar benim ufaklık hep yüzüstü rahat yatıyor sırtüstü yatiriyorken uyumuyor beş dk sonra uyanıyor ben yüzüstü yatmak tehlikeli diye okudum neyapsam akıl verebilir misiniz nasıl yapsam
Tehlikeli bıkmadan alistirin

Vallah ben agzina iyice baktim bisi goremedim bence seninki gazlı uyku sersemiyken o yuzden alıo...cunku bak benimki gazlı uyku falan dinlemio hic almio

Kızım sürekli sırtüstü yatıyor.. karnının üzerinde en fazla 5 dk yatıyor, sonra resmen çıldırıyor..bende dayanamıyorum sırtüstü tekrar yatırıyorum.. babamız yüzüstüde uatsın diye özel yastık aldı.. boğulmaya karşı.. ama nafile.. bugün arkadaşım, bebiş sırtüstü yatmaktan kafasınınarkası düzleşmiş dedi, üzüldüm.. bi zararı olur mu ki ??

Valla benimde hep sağ tarafa yatmaktan biraz şekilsiz oldu ama yüz üstü hiç cesaret edemedim en fazla sol tarafına yatırabiliyorum yapacak bişey yok yatırmadım doktor 6 aya kadar düzelir dedi kafası öyle kalan yoktur sanırım endişelenmiyorum o yüzden

Benimki de ne yan ne yüz üstü sevmiyo sırt üstü yatiyo hep ama başını sağa ya da sola çeviriyor düz tutmuyor benimkinin de kafası arkaya sivrildi :)

Selam kızlar. Bugun goz muaynesine gittik iki cesit ışıkla baktı 5 dk surmedi oyle damlaya falan gerek yok dedi. Sizin nasildi muayne sekli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…