2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Bugun goz muaynesine gittik iki cesit ışıkla baktı 5 dk surmedi oyle damlaya falan gerek yok dedi. Sizin nasildi muayne sekli ?

Selam kızlar. Bugun goz muaynesine gittik iki cesit ışıkla baktı 5 dk surmedi oyle damlaya falan gerek yok dedi. Sizin nasildi muayne sekli ?
Cocuk doktoru ışıkla baktı. Bu ön kontrol lüzüm görürsem göz doktoruna yönlendiririm dedi. Neyseki gerek kalmadı. Tek gözü bakarken kayıyordu 6.ayda geçmezse göz doktoruna gidersiniz dedi.

Sagol canım sizede cok gecms olsun

Kızlar günaydın biz dün acil gittil hastaneye emmiyodu ve idrar yapmadıgı için aynı zamanda ishal oldugu için sıvı kaybı olustu tabi serum baglandı kan idrar kaka tahlili
Kan ve kaka temiz geldi ancak idrarda bakteri cıktı kültür sonucunu bekliyoruz oda cumartesi cıkacak onun sonucuna göre tedavi başlanacak karnının agrısından emmek istemiyo pek ishal devam ediyo onun içinde bi ilac verdi suda erittim her ishalde 50cc veriyoruZ yani yanlış teşhis kondu kızlar bize el ayak degilmiş kuzum bi gün önce alsaydı su tahlilleri bugun kültür sonucu cıkmıstı bile hayırlısı olsun hepiniz Allah a emanet olun Rabbim ümmeti Muhammed i darda koymasın Hayırlı cumalar diliyorum

Canim gecmis olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur insallah.
Bebekler zaten sıvı kaka yapıyorlar ya ishal olduğunu nasıl anlıyoruz?

Canim gecmis olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur insallah.
Bebekler zaten sıvı kaka yapıyorlar ya ishal olduğunu nasıl anlıyoruz?
Bu farklı oluyo canım daha acık bi sarı vede cok sulu digeri altın sarısı ve hafif yogun oluyo ya o yogunluk hiç yok
Amiin canım inşallah sagol Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin acılarını göstermesin

Hayırlı cumalar tekrar geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur yavrum ne hastalık olursa olsun çok zor hele bide gözünün önünde yavrun acı çekerken oturup aglayasın geliyor ben bir haftadır çok çektim Rabbim kimseyi sağlığından etmesin hele bebeklerimizi hiç etmesin

Kız dedim ya sana kaç kere devit değil bibac veriyorum içinde d vitamini var doktor onu ver dedi diye ben kusecegim şimdi
Hiiiç hatirlamiyorum :) Bide deseydin verme onu paraben varmis onda o zman anlardim. Kusme gel barisalim aldim yeni d vitaminini

Ya bende pes etmiyorum ama çocuk öğürüyor kusacak diye korkuyorum bırakıyorum sizde de öyle oluyor mu
Çoğu zaman kusacak gibi oluyor.hele tokken verme.sadece uykusu geldiğinde gözler giderken ver.o zaman verince emziğe alışıyor.bir de çok gazlandığında ver.sinirini emzikten çıkarıyor

Arkadaşlar günaydın 1bebegim 1 haftadır ara ara mukuslu kaka yapıyordu sonunda dun kakasında biraz kan gordum bugün doktora gideceğiz ama forumda cok kotu seyler okudum dizanteri filan basına gelen var mı kanlı kaka acaba

Muhtemelen inek sütü protein alerjisidir korkma canım diyetine dikkat etmen yeterli olacak (tabi teşhisi doktorun koyacak görsün mutlaka)

Sonunda gidip doğum yardımına (300 tl olan) başvurdum) memur olduğum için kurumdan üst yazıyla başvuruyormuş. Kurum 3 aydır başvurmadığı için gidip elden teslim ettim yazıyı. Alamayan memurlar varsa duyurulur)

Bizde var inek sütü alerjisi hiç en iyi ihtimal deme çok zor Allah yardımcımız olsun bir iki hafta sonra anlarsın beni

Bizde var inek sütü alerjisi hiç en iyi ihtimal deme çok zor Allah yardımcımız olsun bir iki hafta sonra anlarsın beni
Doğru o da çok zor Can'ım her seyde inek sutu var peynir alti suyu tozu olan seyler bile yenmiyormuş dışarda et bile yenmiyormuş sut ile marine edildiği icin ama dizanteri gibi mikrobik bi şey olması beni kahreder o kadar dikkat etmeme rağmen bu olmussa cok üzülürüm atesi yok huzursuzluğu yok dizanteri değildir diye düşünüyorum. sizin de kakada kan olmuş muydu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…