iste o yuzden bilen soylemeyenlere kustim ben :))Parapen olduğunu bilmiyordum amakız sana küser miyim hiç
Korkma internette elimi kestim yaz öleceksin diyor zaten :))Arkadaşlar günaydın 1bebegim 1 haftadır ara ara mukuslu kaka yapıyordu sonunda dun kakasında biraz kan gordumbugün doktora gideceğiz ama forumda cok kotu seyler okudum dizanteri filan basına gelen var mı kanlı kaka acaba
Ciste olsa evet korkmayacağım da dediğin gibi susuz kalmaktan kakada görünce panik yaptımKorkma internette elimi kestim yaz öleceksin diyor zaten :))
Vardi topikte kan goren sussuz kalmis demislerdi sanki alerjide olabilir git insallah kotu birsey degildir hemen atlatirsiniz canim
Benim kızda başını sağa sola çeviriyor, arkadaşım söylemese farketmezdim bile.. zararı olmasında var kafasının arkası düz olsun.. saçları uzayınca belli olmaz :)Benimki de ne yan ne yüz üstü sevmiyo sırt üstü yatiyo hep ama başını sağa ya da sola çeviriyor düz tutmuyor benimkinin de kafası arkaya sivrildi :)
Bizim ayin 19 da randevumuz var.. son muayenemizde saga-sola cevir, yüz üstü yatir demisti... kiz sevmediği için yapamadık.. düzleşmiş kafamız için ne diyecek bakalımValla benimde hep sağ tarafa yatmaktan biraz şekilsiz oldu ama yüz üstü hiç cesaret edemedim en fazla sol tarafına yatırabiliyorum yapacak bişey yok yatırmadım doktor 6 aya kadar düzelir dedi kafası öyle kalan yoktur sanırım endişelenmiyorum o yüzden
Çocuk dr umu yönlendiriyor göz dr na? Çünkü biz göz muayenesi falan olmadık hiç.. drumuza gidince ışıkla falan bakıyor ama bişey demedi.. yönlendirmede yapmadıCocuk doktoru ışıkla baktı. Bu ön kontrol lüzüm görürsem göz doktoruna yönlendiririm dedi. Neyseki gerek kalmadı. Tek gözü bakarken kayıyordu 6.ayda geçmezse göz doktoruna gidersiniz dedi.
6.ayda goz doktoruna yonlendiriyorlar öncesinde kendi cocuk doktoru bakiyor ama birsey görürse erken gonderiyorlar.Çocuk dr umu yönlendiriyor göz dr na? Çünkü biz göz muayenesi falan olmadık hiç.. drumuza gidince ışıkla falan bakıyor ama bişey demedi.. yönlendirmede yapmadı
Aminn canim benim Rabbim hepimizib yavrularina iyilik sifa versn insallah sizde tez zamanda sagliginiza kavusursunuzHayırlı cumalar tekrar geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur yavrum ne hastalık olursa olsun çok zor hele bide gözünün önünde yavrun acı çekerken oturup aglayasın geliyor ben bir haftadır çok çektim Rabbim kimseyi sağlığından etmesin hele bebeklerimizi hiç etmesin
Hiç açma o konuyu o kadar yalnızım kiiste o yuzden bilen soylemeyenlere kustim ben :))
Ay bir kacimiz ayni yerde otursaydikta gorusseydik yahu ne iyi olurdu gün yapardik bebelerle :)))
Geç kaldım bakabilmek için kusurabakma. Altını açarken poposuna dokundum bir kaç kez, annemde aynı şekilde baktı, poposu hep nemliydi canım. Bi de zaten kokusu berbat ötesi.Be n prima 3 numara kullanıyorum gayet güzel hiç ıslak bırakmıyor ? Nasıl fark ettin ıslak olduğunu
Ciste olsa evet korkmayacağım da dediğin gibi susuz kalmaktan kakada görünce panik yaptım
Yalnizligi en iyi bilenlerdenim 5 yil tek basima evin icindeydim zaten aileler uzak birde arkadas komsu yoktu zor ama geciriyordum bir sekilde vaktimi. Simdi dolu dolu geciyor sabah 6 kalkiyorum bi bakiyorum aksam 6 olmus :)Hiç açma o konuyu o kadar yalnızım kiZaten kolay iletişim kuramam yıllarca sanayide erkeklerin içinde çalıştım kimsenin kapısını çalıp Merhaba demeyi beceremem resmen ev kuşu oldum şimdi bazen gerçekten bunalıyorum şükür en azından burası var
Canım kiloları artınca deri birbirine yaklaşıyor ve kusmuk oraya doluyor ben sık sık siliyorum ve zeytin yağı sürüyorum az kızarık olsa da yara olmuyorBoyun altı pisigine ne önerirsiniz trosdy ve hametan kullaniyorum ilaçları kesince yeniden kızarıklık başlıyor
Çok şükür ben de oğlumla vakit geçirirken güzel ama boğuluyorum bazen yoğun tempodan direkt ev hayatına geçince ister istemez her gün ev işi yemek zor geliyor bazenYalnizligi en iyi bilenlerdenim 5 yil tek basima evin icindeydim zaten aileler uzak birde arkadas komsu yoktu zor ama geciriyordum bir sekilde vaktimi. Simdi dolu dolu geciyor sabah 6 kalkiyorum bi bakiyorum aksam 6 olmus :)
Oğlumun geceden beri ateşi var üşüttü galiba dördüncü aya girmek uzereydik ne güzel hasta olmadık derken kötü oldu bu. Çocuğumun yüzü soldu birden resmen bu bebeler resmen çiçek gibi hemen soluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?