2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma internette elimi kestim yaz öleceksin diyor zaten :))
Vardi topikte kan goren sussuz kalmis demislerdi sanki alerjide olabilir git insallah kotu birsey degildir hemen atlatirsiniz canim

Korkma internette elimi kestim yaz öleceksin diyor zaten :))
Vardi topikte kan goren sussuz kalmis demislerdi sanki alerjide olabilir git insallah kotu birsey degildir hemen atlatirsiniz canim
Ciste olsa evet korkmayacağım da dediğin gibi susuz kalmaktan kakada görünce panik yaptım

Benimki de ne yan ne yüz üstü sevmiyo sırt üstü yatiyo hep ama başını sağa ya da sola çeviriyor düz tutmuyor benimkinin de kafası arkaya sivrildi :)
Benim kızda başını sağa sola çeviriyor, arkadaşım söylemese farketmezdim bile.. zararı olmasında var kafasının arkası düz olsun.. saçları uzayınca belli olmaz :)

Bizim ayin 19 da randevumuz var.. son muayenemizde saga-sola cevir, yüz üstü yatir demisti... kiz sevmediği için yapamadık.. düzleşmiş kafamız için ne diyecek bakalım

Cocuk doktoru ışıkla baktı. Bu ön kontrol lüzüm görürsem göz doktoruna yönlendiririm dedi. Neyseki gerek kalmadı. Tek gözü bakarken kayıyordu 6.ayda geçmezse göz doktoruna gidersiniz dedi.
Çocuk dr umu yönlendiriyor göz dr na? Çünkü biz göz muayenesi falan olmadık hiç.. drumuza gidince ışıkla falan bakıyor ama bişey demedi.. yönlendirmede yapmadı

Çocuk dr umu yönlendiriyor göz dr na? Çünkü biz göz muayenesi falan olmadık hiç.. drumuza gidince ışıkla falan bakıyor ama bişey demedi.. yönlendirmede yapmadı
6.ayda goz doktoruna yonlendiriyorlar öncesinde kendi cocuk doktoru bakiyor ama birsey görürse erken gonderiyorlar.
Bizde 6.ayi bekliyoruz gitmek icin ne olur ne olmaz muayene olmak iyidir.

Aminn canim benim Rabbim hepimizib yavrularina iyilik sifa versn insallah sizde tez zamanda sagliginiza kavusursunuz

iste o yuzden bilen soylemeyenlere kustim ben :))
Ay bir kacimiz ayni yerde otursaydikta gorusseydik yahu ne iyi olurdu gün yapardik bebelerle :)))
Hiç açma o konuyu o kadar yalnızım ki Zaten kolay iletişim kuramam yıllarca sanayide erkeklerin içinde çalıştım kimsenin kapısını çalıp Merhaba demeyi beceremem resmen ev kuşu oldum şimdi bazen gerçekten bunalıyorum şükür en azından burası var

Be n prima 3 numara kullanıyorum gayet güzel hiç ıslak bırakmıyor ? Nasıl fark ettin ıslak olduğunu
Geç kaldım bakabilmek için kusurabakma. Altını açarken poposuna dokundum bir kaç kez, annemde aynı şekilde baktı, poposu hep nemliydi canım. Bi de zaten kokusu berbat ötesi.

Ciste olsa evet korkmayacağım da dediğin gibi susuz kalmaktan kakada görünce panik yaptım

Bizde olmuştu kanlı kaka canım endişe etme süt alerjisidir muhtemelen. Doğru teşhisi alerji doktoru koyar, çocuk doktorları anlayamayabiliyor. Bizde öyle olmuştu. Diyet de aşırı zor değil bence dışardan yemeyip paket gıda tuketmeyince halloluyor zaten normalde de böyle olmalı kendi sağlığımız için. Rabbim şifa versin geçici bir durum en geç 2 yaşına kadar geçiyormuş

Kızlar benim oğlanın başında da yamukluk var. Ama yatırmayla alakalı değil gibi. Alnının sol kısmı daha ileride duruyor. Özellikle Kafasına tepeden başınca baya baya yamuk. 2 ay kontrolunde ailemin yanında rastgene bi doktora gitmiştim, o düzelir d vitmamini ihmal etmeyin demişti ama yine endişe ediyorum arada. Sizlerin simetrik mi baş ve yüzleri. Önden bakınca anlaşılmıyor da tepeden bakınca bariz yamuk çocuğum inşallah düzelir. 2 kere kafa ultrasonu çekilmişti başka birşey için, sorun yoktu. 3 aylık olunca kendi doktorumuza soracağım

Boyun altı pisigine ne önerirsiniz trosdy ve hametan kullaniyorum ilaçları kesince yeniden kızarıklık başlıyor

Yalnizligi en iyi bilenlerdenim 5 yil tek basima evin icindeydim zaten aileler uzak birde arkadas komsu yoktu zor ama geciriyordum bir sekilde vaktimi. Simdi dolu dolu geciyor sabah 6 kalkiyorum bi bakiyorum aksam 6 olmus :)

Yalnizligi en iyi bilenlerdenim 5 yil tek basima evin icindeydim zaten aileler uzak birde arkadas komsu yoktu zor ama geciriyordum bir sekilde vaktimi. Simdi dolu dolu geciyor sabah 6 kalkiyorum bi bakiyorum aksam 6 olmus :)
Çok şükür ben de oğlumla vakit geçirirken güzel ama boğuluyorum bazen yoğun tempodan direkt ev hayatına geçince ister istemez her gün ev işi yemek zor geliyor bazen

Oğlumun geceden beri ateşi var üşüttü galiba dördüncü aya girmek uzereydik ne güzel hasta olmadık derken kötü oldu bu. Çocuğumun yüzü soldu birden resmen bu bebeler resmen çiçek gibi hemen soluyorlar

Zeytinyağını ilk defa kullanicam oncesinde ısıt dediler nasil yapicam belmari usulü falan mı yoksa ocaktami kaynatmak mı gerekiyo

Kafa yapisi sorunu bizde de var ne yaptiksa saga daha cok yatti duzelir insallah. Mevlidimizi yaptik buronsitide atlatmistik cok sukur. Hayat telasiyla devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…