Bizimde ole ışıkla baktı ayak ustuSelam kızlar. Bugun goz muaynesine gittik iki cesit ışıkla baktı 5 dk surmedi oyle damlaya falan gerek yok dedi. Sizin nasildi muayne sekli ?
Kesinlikle ılık su ve pamuk baska bse kullanmana gerek yokBoyun altı pisigine ne önerirsiniz trosdy ve hametan kullaniyorum ilaçları kesince yeniden kızarıklık başlıyor
Biz göze gitmiştikCanım göze mi çocuğa mı götürmek gerekiyor
Evet canım gerçekten öyle ilk defa olunca resmen içim eriyor ona baktıkça. Şimdi anlıyorum annemin çocuklar yerine ben hasta olayım demesiniGecmis olsun en ufak biseyde gercekten soluveriyorlar
Bendeki yağ köy yapımı soğuk sıkım ben direkt kullanıyorum canımZeytinyağını ilk defa kullanicam oncesinde ısıt dediler nasil yapicam belmari usulü falan mı yoksa ocaktami kaynatmak mı gerekiyo
Geçmiş olsun canım, aynı şeyi ben kalbimden geçiriyordum ki , hasta olmadan 5 aylık olacağız diye, oluverdi kuzum. Mevsim geçişi etkiledi. Dün acile gittim sadece ateş düşürücü ve sürekli burun temizliği önerdi. Rahatsızlığı burun boğaz kısmında birde öksürüyor. Ciğerlere inmeden geçer insAllah. Kaka suresi de kısaldı artık daha sık yapıyor.Oğlumun geceden beri ateşi var üşüttü galiba dördüncü aya girmek uzereydik ne güzel hasta olmadık derken kötü oldu bu. Çocuğumun yüzü soldu birden resmen bu bebeler resmen çiçek gibi hemen soluyorlar
Aynı benimde kızımın alnı sol taraf sanki daha tepeden yüksek gibi kemiği daha önde gibi normal Doğum olduğu içim doktor daha kemikler yerleşmedi 6 aya kafa yapısı düzelir demişti ay bu annelik ne kadar zormuş ya herşeyi takar oldum yok kemiği yok başı uyusa nie uyudu uyumasa nie uyumuyoKızlar benim oğlanın başında da yamukluk var. Ama yatırmayla alakalı değil gibi. Alnının sol kısmı daha ileride duruyor. Özellikle Kafasına tepeden başınca baya baya yamuk. 2 ay kontrolunde ailemin yanında rastgene bi doktora gitmiştim, o düzelir d vitmamini ihmal etmeyin demişti ama yine endişe ediyorum arada. Sizlerin simetrik mi baş ve yüzleri. Önden bakınca anlaşılmıyor da tepeden bakınca bariz yamuk çocuğum inşallah düzelir. 2 kere kafa ultrasonu çekilmişti başka birşey için, sorun yoktu. 3 aylık olunca kendi doktorumuza soracağım
Doğru o da çok zor Can'ım her seyde inek sutu var peynir alti suyu tozu olan seyler bile yenmiyormuş dışarda et bile yenmiyormuş sut ile marine edildiği icin ama dizanteri gibi mikrobik bi şey olması beni kahreder o kadar dikkat etmeme rağmen bu olmussa cok üzülürümatesi yok huzursuzluğu yok dizanteri değildir diye düşünüyorum. sizin de kakada kan olmuş muydu peki?
Kızlar size birşey danıscam bebegim suan 73 günlük.ben 52. Günde falan adet oldum ve ozel olcak ama 1 hafta sonra esimle iliskiye girdik.bir senedir nerdeyse arkadas gibiyiz zaten hazır kırk cıktı adet bitti arkadaslıga son verelim dedik ve esimde ben de unuttuk korunmayı...o belki de unutmadı onemsemedi ama ben tamamen unuttum öncesinde korunmadıgımızdan daldım gitti...tam da yumurtlamanın 14.günü oldu bu olayve benim tüm psikolojim altüst oldu arkadaslarıma danıstım ertesi gün hapı ic dediler.iliskiden 21 saat sonra falan ictim ama simdi icim icimi yiyor cünkü o ilaca ragmen hamile kalanlar varmış.sizce bebegim henüz 2 aylıklen hamile kalma olasılıgm var mı? Bu kdr küccükken ben hic duymadım sizin etrsfınızda var mı? Yorumunuz nedir? rabbim isteyenlere nasip etsin bana da kendşmi tekrar hazır hissettigimde nasip etsin diye dua ediyorum sürekli
Bizim prematureler (Ben pire diyorumGeçmiş olsun canım, aynı şeyi ben kalbimden geçiriyordum ki , hasta olmadan 5 aylık olacağız diye, oluverdi kuzum. Mevsim geçişi etkiledi. Dün acile gittim sadece ateş düşürücü ve sürekli burun temizliği önerdi. Rahatsızlığı burun boğaz kısmında birde öksürüyor. Ciğerlere inmeden geçer insAllah. Kaka suresi de kısaldı artık daha sık yapıyor.
Kızlar size birşey danıscam bebegim suan 73 günlük.ben 52. Günde falan adet oldum ve ozel olcak ama 1 hafta sonra esimle iliskiye girdik.bir senedir nerdeyse arkadas gibiyiz zaten hazır kırk cıktı adet bitti arkadaslıga son verelim dedik ve esimde ben de unuttuk korunmayı...o belki de unutmadı onemsemedi ama ben tamamen unuttum öncesinde korunmadıgımızdan daldım gitti...tam da yumurtlamanın 14.günü oldu bu olayve benim tüm psikolojim altüst oldu arkadaslarıma danıstım ertesi gün hapı ic dediler.iliskiden 21 saat sonra falan ictim ama simdi icim icimi yiyor cünkü o ilaca ragmen hamile kalanlar varmış.sizce bebegim henüz 2 aylıklen hamile kalma olasılıgm var mı? Bu kdr küccükken ben hic duymadım sizin etrsfınızda var mı? Yorumunuz nedir? rabbim isteyenlere nasip etsin bana da kendşmi tekrar hazır hissettigimde nasip etsin diye dua ediyorum sürekli
aynen benım kurumda temmuzda evrakları vermıstım gondermemısler bende gıttım kendım basvurdum suan alacagım parayı kasım sonunda alcakmısım:)) keske kendım basvursaymısımSonunda gidip doğum yardımına (300 tl olan) başvurdum) memur olduğum için kurumdan üst yazıyla başvuruyormuş. Kurum 3 aydır başvurmadığı için gidip elden teslim ettim yazıyı. Alamayan memurlar varsa duyurulur )
İnsallah canım o kücük ihtimale suan hic hazır degilim cünküCanım ertesi gün hapının ise yaramamasi çok küçük ihtimal gönlünü ferah tut . İlişkiden 10 gun kadar sonra test yap başka türlü bilemezsin
Canım durumuna değil de soruna cevap vereyim benim rahmetli kardeşlerimin arası 11 aymışAma annem kardeşim öldüğü için emzirmemis. Ama doktorum süt korumaz diye özellikle uyardı bizi.
Bu arada senin kazara yaptığın şeyi ben bilerek yapmak istiyorum da doktorun tehditleri aklıma gelince korkuyorum
Canım amin insallah ama senin olma ihtimalin yok bence cünkü daha adet olmamıssın sen icini ferah tut ben adet olmasam hic korkmazdım..neyse kaderimizde varsa yapcak bisey yok bu arada herşeyi rüyalarımı bs hamilemiyime yoruyorum bşr hafta sonra test alcam olmazsam eğerAh canım o hatayı biz de yaptık. Kırkım cıktıktan 4 gun sonra korunmasız ılıskı oldu. Bız de hamılelık boyunca neredeyse hıc olmadı. Ben trabzona gıttım dogumdan sonra esım de bayram tatılıne geldı ben ıkı ay daha aılemın yanında kalıcam dıye ılıskı oldu esım gıtmeden. Hazırlıksız yakalandık aıle evındeyız sonucta esım de bısı olmaz dedı. Gercı ıkı yıl ıstedık olmadı hıc tup bebekle hamıle kaldım ama sımdı ıstemedıgın anda hamıle kalıcagım tutar dıye odum kopuyo. Gecen hafta carsamba gunu sezeryan yerım ıcın dr a gıttım ultrasonla baktı. ılıskının uzerınden de 20 gun gecmıs oluyo. Bısı olsa ultrasonda gorunurdu dıye avutuyorum kendımı. Hıc adet olmadım bu arada dogumdan sonra. Cok korkuyorum ya ıns olma Allah ısteyenlere versın bana da ıstedıgım zamanda versın ıns.
Canım göze mi çocuğa mı götürmek gerekiyor
Bnm de 11 ay arası gecen sene oglumu kybettim suan kızım var Allah bagıslasın.. Bn emzrmemiştm kaybettgmz için ama ertsi gun hpı almışsın olmaz bnce içini rahat tut bırde 3 ay sonra dkkat edılmesi gerekır dıe duymustum emziriyosan bu aydan sonra dıkkat et canımİnsallah canım o kücük ihtimale suan hic hazır degilim cünkü
O zaman Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım.kardeslerin arası 11 ay olduguna göre olabiliyor demekkiibu kdr erken
Basın sagolsun canım Allah kızına uzun saglıklı ömür versin..40ıma kdar emzirdim sonra kesildi yavas yavas bayadır emzirmiyorum canım bu olay bana ders oldu eger hamile kalmadıysam direkt spiralmidir medir ondam taktırcamBnm de 11 ay arası gecen sene oglumu kybettim suan kızım var Allah bagıslasın.. Bn emzrmemiştm kaybettgmz için ama ertsi gun hpı almışsın olmaz bnce içini rahat tut bırde 3 ay sonra dkkat edılmesi gerekır dıe duymustum emziriyosan bu aydan sonra dıkkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?