2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kakada kan olduktan sonra yemeyi bıraktım ben. Doktorlar bu konuda çok bilgi sahibi değiller benimki bana makat catlagidir falan dedi sana tavsiyem üni Hastanesi'ne git ve bir çocuk alerji uzmanı bul .
Canım peki teşhis nasıl koyuldu size? Biz doktora gittik bugün ufak bu çatlak var sanki dedi gaitada da kan görülmedi tahlil sonucunda. Ama kakası hala mukuslu rengi normal sarı. Mukus da alerji belirtisi olabiliyor mu? Bu kan veya gaita tahlilinde alerjiyle ilgili bir bilgi yer almıyor değil mi?

Canım doğumdan sonra 2. Ayda hamile kalınabiliyor mu onu bilmiyorum ama 3. Ay için evet diyebilirim.. bugün abimin hanımının 6 aylık hamile olduğunu öğrendim.. oğlu 9 aylık, şuanda 6 aylık hamile ve yine oğlu olacak.. hakkında hayırlısı olsun..

Kızlar evde cocugunuzun oldugu odada termometre kullanıyor musunuz ? Ben bugune kdr kullanmıyordum havalar sıcak diye ama artık kış geliyor odanın sıcaklıgını ayarlamak için termom.almak istyrm.
Hangi markayı tavsiye edersiniz?

Benimle ablamin arasi 11 ay :))) Tikkatli olun litfen. Gerci çok çok iki evladiniz olur sonra rahat edersiniz beraber büyurler ama siz iki yaz hamile iki kis hamile iki temmuzda anne olursunuz :-/

Canım bebeklerde alerji testlerle çıkmıyor benimde başlarda bir sarı bir yeşil oluyordu sonra yeşil oldu sürekli sonra kan . Kan eğer kılcal damar gibi dağılan bir kan değilse bağırsaktan çıkmıştır makat kanı ise kakanin içinde dağılması lazım. Üç gün boyunca süt ürünlerini kesince kaka duzeliyorsa alerjidir yani tanı sadece böyle koyuluyor bebeklerde iki yaşına kadar başka türlü tanı yok testler var ama genelde negatif çıkıyor onlar dikkate alınmıyor

Boyun altı pisigine ne önerirsiniz trosdy ve hametan kullaniyorum ilaçları kesince yeniden kızarıklık başlıyor
Kaynamış Ilık suyla ıslattığın havlu ile tüm bölgeyi sil, sonra çok iyi şekilde kurula, gerekirse fön kullan. (Katlanan bölge nemli kalırsa oluyor) Ardından bebek cildi için olan herhangi bir masaj yağı ile yağla . Günde 1 kere mutlaka yap. Eğer çok kusarsa veya kötü körünüyorsa daha sık dene

iste o yuzden bilen soylemeyenlere kustim ben :))
Ay bir kacimiz ayni yerde otursaydikta gorusseydik yahu ne iyi olurdu gün yapardik bebelerle :)))
Siz İzmir liler topiğin yarısını oluşturuyorsunuz kız buluşun bari aklıma düştü Melisa nerelerde haberin var mı 2 bebekle hiç gelemiyor galiba

Siz İzmir liler topiğin yarısını oluşturuyorsunuz kız buluşun bari aklıma düştü Melisa nerelerde haberin var mı 2 bebekle hiç gelemiyor galiba
Izmirliler hepimiz bir uctayiz :)) Yoksa tabiki bulusurum mesela dün çeşmedeydim ama yesilbalon kayiplarda gitmisken görürdüm :)
Bir önceki gün aliagadaydim A almora1 tasinma telasinda onuda görürdüm yoksa..
Digerlerinin yerini bile bilmiyorum duymadim desem yeridir. En çok Melissa81 in evinin cevresinde geziniyorum bu aralar oda iki bebekle dunyasi kaymistir Iki yasina kadar kendine gelemez o biz az cok rahata erdik :)

Amin canım demekki cok örnek var sırf bu topikte bile birkaç ornek olduguna göre ne yapalım kaldıysam da yapcak bişey yok...
Benimle ablamin arasi 11 ay :))) Tikkatli olun litfen. Gerci çok çok iki evladiniz olur sonra rahat edersiniz beraber büyurler ama siz iki yaz hamile iki kis hamile iki temmuzda anne olursunuz :-/

Evet o düsüncede beni geriyor suan neyse hayırlısı...

Kiz ben tasindim yari yerlestim apar topar annemlerin yanina geldim bile:) yoksa aklimda hep,sadanin ordan gecerken de yolda kulaklarini cinlattim:)) benim adam gidecek zamani buldu

Kiz ben tasindim yari yerlestim apar topar annemlerin yanina geldim bile:) yoksa aklimda hep,sadanin ordan gecerken de yolda kulaklarini cinlattim:)) benim adam gidecek zamani buldu
Birsey olmaz giden adam gelecek nasilsa Gelsin bulusuruz bizim kuzularda büyümüş olur biraz daha zaten bende az hava almaya gidiyorum 20 gun yokum :) Benim adamda gidiyor 15 gun ayri kalacagiz bu egitimler neden ailecek degil ki

Dediğin gbi yaptım okuyamadım hatta yazını dün saat 10. Da sezeryana alındım iyi kide alınmısım kordon 2 kat dolanmıs ondan gelmiomus cocuk

Sea41 canim nasilsin ipek kuş nasil oldu. Merak ediyorum ama sormayi unutuyorum hep
Iyi olmaya çalışıyorum canım, uykusuz ve yoorgunum, ipek de aynı, pek iyi olduğu söylenemez, beslenme sıkıntısı var, ağzındaki hortum çıkıyor sürekli, bugün yine çıktı, apar topar hastaneye gittik taktırdık, sürekli kusuyor ve kilo almıyor, çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hortumu bebek odasında takıyor hemşire, sağlıklı doğan bebekleri görünce keşke benim bebeğim de sağlıklı olsaydı diyorum, uykudan uyansam hepsi rüya olsa ama malesef çok zor bir gerçek yaşıyorum. Bütün duzenimiz alt üst oldu.Ben oğlumla ailemin yanında, eşim evde, tayin bekliyoruz. Oğlum okula başlayacaktı baslayamadi tayin belli olmadığı için. Bebeğim sağlıklı olsaydı da evimizde olsaydık, off çok zor bir sınavdayim..

Birsey olmaz giden adam gelecek nasilsa Gelsin bulusuruz bizim kuzularda büyümüş olur biraz daha zaten bende az hava almaya gidiyorum 20 gun yokum :) Benim adamda gidiyor 15 gun ayri kalacagiz bu egitimler neden ailecek degil ki

Oyle oyle bakalim ne kadar dayanacak..Hava degisikligi iyidir:) 15 gun goz acip kapayincaya kadar gecer ama.ailecek olsa daha iyi olurdu:) bizimde 8 haftaya 2 hafta izin,8 haftanin gitti 1 haftasi bakalim

Allah yardimciniz olsun insallah bir an once tayininiz hallolur,ipek kiz biraz daha iyiye gider

Allah yardimciniz olsun canim ipek bebege tez zmanda sifa diliyorum

Kızlar iyi geceler. Bebeğinin burnundan hırıltı gelen var mı? Sanki burnunda et varmış gibi. Serum fizyolojıyle acmaya calısıyorum o hırıltı gıtmıyo bı de sankı genız akıntısı varmıs gıbı yutkunuyo emerken bazen nefessız kalıyo. Dr a sordugumda serum fızyolojı kullanmaya devam et dedı ama her zaman olmasa da bu sıkıntıları yasıyoruz

Canım cok uzgunum. Kızımın adaşı ipek kızın da inş saglıgına kavusur Allah yardımcınız olsun ıkınızınde. Inan her aklıma geldıgınde dua edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…