Canım peki teşhis nasıl koyuldu size? Biz doktora gittik bugün ufak bu çatlak var sanki dedi gaitada da kan görülmedi tahlil sonucunda. Ama kakası hala mukuslu rengi normal sarı. Mukus da alerji belirtisi olabiliyor mu? Bu kan veya gaita tahlilinde alerjiyle ilgili bir bilgi yer almıyor değil mi?Evet kakada kan olduktan sonra yemeyi bıraktım ben. Doktorlar bu konuda çok bilgi sahibi değiller benimki bana makat catlagidir falan dedi sana tavsiyem üni Hastanesi'ne git ve bir çocuk alerji uzmanı bul .
Canım doğumdan sonra 2. Ayda hamile kalınabiliyor mu onu bilmiyorum ama 3. Ay için evet diyebilirim.. bugün abimin hanımının 6 aylık hamile olduğunu öğrendim.. oğlu 9 aylık, şuanda 6 aylık hamile ve yine oğlu olacak.. hakkında hayırlısı olsun..Kızlar size birşey danıscam bebegim suan 73 günlük.ben 52. Günde falan adet oldum ve ozel olcak ama 1 hafta sonra esimle iliskiye girdik.bir senedir nerdeyse arkadas gibiyiz zaten hazır kırk cıktı adet bitti arkadaslıga son verelim dedik ve esimde ben de unuttuk korunmayı...o belki de unutmadı onemsemedi ama ben tamamen unuttum öncesinde korunmadıgımızdan daldım gitti...tam da yumurtlamanın 14.günü oldu bu olayve benim tüm psikolojim altüst oldu arkadaslarıma danıstım ertesi gün hapı ic dediler.iliskiden 21 saat sonra falan ictim ama simdi icim icimi yiyor cünkü o ilaca ragmen hamile kalanlar varmış.sizce bebegim henüz 2 aylıklen hamile kalma olasılıgm var mı? Bu kdr küccükken ben hic duymadım sizin etrsfınızda var mı? Yorumunuz nedir? rabbim isteyenlere nasip etsin bana da kendşmi tekrar hazır hissettigimde nasip etsin diye dua ediyorum sürekli
Canım peki teşhis nasıl koyuldu size? Biz doktora gittik bugün ufak bu çatlak var sanki dedi gaitada da kan görülmedi tahlil sonucunda. Ama kakası hala mukuslu rengi normal sarı. Mukus da alerji belirtisi olabiliyor mu? Bu kan veya gaita tahlilinde alerjiyle ilgili bir bilgi yer almıyor değil mi?
Kaynamış Ilık suyla ıslattığın havlu ile tüm bölgeyi sil, sonra çok iyi şekilde kurula, gerekirse fön kullan. (Katlanan bölge nemli kalırsa oluyor) Ardından bebek cildi için olan herhangi bir masaj yağı ile yağla . Günde 1 kere mutlaka yap. Eğer çok kusarsa veya kötü körünüyorsa daha sık deneBoyun altı pisigine ne önerirsiniz trosdy ve hametan kullaniyorum ilaçları kesince yeniden kızarıklık başlıyor
Siz İzmir liler topiğin yarısını oluşturuyorsunuz kız buluşun bari aklıma düştü Melisa nerelerde haberin var mı 2 bebekle hiç gelemiyor galibaiste o yuzden bilen soylemeyenlere kustim ben :))
Ay bir kacimiz ayni yerde otursaydikta gorusseydik yahu ne iyi olurdu gün yapardik bebelerle :)))
Izmirliler hepimiz bir uctayiz :)) Yoksa tabiki bulusurum mesela dün çeşmedeydim amaSiz İzmir liler topiğin yarısını oluşturuyorsunuz kız buluşun bari aklıma düştü Melisa nerelerde haberin var mı 2 bebekle hiç gelemiyor galiba
Amin canım demekki cok örnek var sırf bu topikte bile birkaç ornek olduguna göre ne yapalım kaldıysam da yapcak bişey yok...Canım doğumdan sonra 2. Ayda hamile kalınabiliyor mu onu bilmiyorum ama 3. Ay için evet diyebilirim.. bugün abimin hanımının 6 aylık hamile olduğunu öğrendim.. oğlu 9 aylık, şuanda 6 aylık hamile ve yine oğlu olacak.. hakkında hayırlısı olsun..
Benimle ablamin arasi 11 ay :))) Tikkatli olun litfen. Gerci çok çok iki evladiniz olur sonra rahat edersiniz beraber büyurler ama siz iki yaz hamile iki kis hamile iki temmuzda anne olursunuz :-/
Izmirliler hepimiz bir uctayiz :)) Yoksa tabiki bulusurum mesela dün çeşmedeydim amayesilbalon kayiplarda gitmisken görürdüm :)
Bir önceki gün aliagadaydim A almora1 tasinma telasinda onuda görürdüm yoksa..
Digerlerinin yerini bile bilmiyorum duymadim desem yeridir. En çokMelissa81 in evinin cevresinde geziniyorum bu aralar oda iki bebekle dunyasi kaymistir Iki yasina kadar kendine gelemez o biz az cok rahata erdik :)
Birsey olmaz giden adam gelecek nasilsaKiz ben tasindim yari yerlestim apar topar annemlerin yanina geldim bile:) yoksa aklimda hep,sadanin ordan gecerken de yolda kulaklarini cinlattim:)) benim adam gidecek zamani buldu
Ben de aynı senin gibi 40+1 de Doğum yaptım canım ve o zmna kadar sezaryen aklımın ucundan geçmedi. Normal doğurcm diye tutturdum suni sancı verdiler 12 saat bekledim 2 cm açılmam oldu bebeğim strese girdi ağrı sancı çeke çeke sezaryene alındım. Sonrası o kadar rahattı ki en ufak bir ağrım olmadı keşke en baştan kabul etseymişim dedim. Onca acıyı çekip ağlaya ağlaya gireceğime güle oynaya kafam rahat girerdim doğuma.
Iyi olmaya çalışıyorum canım, uykusuz ve yoorgunum, ipek de aynı, pek iyi olduğu söylenemez, beslenme sıkıntısı var, ağzındaki hortum çıkıyor sürekli, bugün yine çıktı, apar topar hastaneye gittik taktırdık, sürekli kusuyor ve kilo almıyor, çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hortumu bebek odasında takıyor hemşire, sağlıklı doğan bebekleri görünce keşke benim bebeğim de sağlıklı olsaydı diyorum, uykudan uyansam hepsi rüya olsa ama malesef çok zor bir gerçek yaşıyorum. Bütün duzenimiz alt üst oldu.Ben oğlumla ailemin yanında, eşim evde, tayin bekliyoruz. Oğlum okula başlayacaktı baslayamadi tayin belli olmadığı için. Bebeğim sağlıklı olsaydı da evimizde olsaydık, off çok zor bir sınavdayim..
Birsey olmaz giden adam gelecek nasilsaGelsin bulusuruz bizim kuzularda büyümüş olur biraz daha zaten bende az hava almaya gidiyorum 20 gun yokum :) Benim adamda gidiyor 15 gun ayri kalacagiz bu egitimler neden ailecek degil ki
Iyi olmaya çalışıyorum canım, uykusuz ve yoorgunum, ipek de aynı, pek iyi olduğu söylenemez, beslenme sıkıntısı var, ağzındaki hortum çıkıyor sürekli, bugün yine çıktı, apar topar hastaneye gittik taktırdık, sürekli kusuyor ve kilo almıyor, çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hortumu bebek odasında takıyor hemşire, sağlıklı doğan bebekleri görünce keşke benim bebeğim de sağlıklı olsaydı diyorum, uykudan uyansam hepsi rüya olsa ama malesef çok zor bir gerçek yaşıyorum. Bütün duzenimiz alt üst oldu.Ben oğlumla ailemin yanında, eşim evde, tayin bekliyoruz. Oğlum okula başlayacaktı baslayamadi tayin belli olmadığı için. Bebeğim sağlıklı olsaydı da evimizde olsaydık, off çok zor bir sınavdayim..
Allah yardimciniz olsun canim ipek bebege tez zmanda sifa diliyorumIyi olmaya çalışıyorum canım, uykusuz ve yoorgunum, ipek de aynı, pek iyi olduğu söylenemez, beslenme sıkıntısı var, ağzındaki hortum çıkıyor sürekli, bugün yine çıktı, apar topar hastaneye gittik taktırdık, sürekli kusuyor ve kilo almıyor, çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hortumu bebek odasında takıyor hemşire, sağlıklı doğan bebekleri görünce keşke benim bebeğim de sağlıklı olsaydı diyorum, uykudan uyansam hepsi rüya olsa ama malesef çok zor bir gerçek yaşıyorum. Bütün duzenimiz alt üst oldu.Ben oğlumla ailemin yanında, eşim evde, tayin bekliyoruz. Oğlum okula başlayacaktı baslayamadi tayin belli olmadığı için. Bebeğim sağlıklı olsaydı da evimizde olsaydık, off çok zor bir sınavdayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?