2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amiinn çok saol cnm cumlemizin yavrusuna inşallahh hap almıssın olmaz canım merak etme dedigin gibi ondan taktır için rahat eder canım

Bizimki de aynı sizin dediginiz gibi.. hatta az Once ortalığı yıktı aglamaktan serum fizyolojik bi işe yaramıyor bugün kontrolumuz var doktora soracağım

Kızlar bebis gece ustunu açıyor tulum giydiren vatmi aranizda yada nasıl onlem alıyorsunuz

Kızlar bebis gece ustunu açıyor tulum giydiren vatmi aranizda yada nasıl onlem alıyorsunuz
Benim kizda aciyor son bir haftadir. Fetmuarlı pattaniyesini kullaniyorum cok rahat tulum gibi kapaniyor. Ona kustu gecen simdide baska bir battaniyesini besigin kenarlarina sıkıştırdım yarımda kundak yapiyorum cunku eller acikken yuzunu mincikliyor.

Aventin utra soft emzigini de aldım. Bebekleron %96sı kabul ediyormuş ve bizimki yine %4lük kısımda kaldı
Benim ki de emzik almıyor öğütüyor her seferinde ama gazı bişeyi olduğunda o emme isteği oluyo bi ağrıdan mı ne o zaman 3 dak alıyo bırakıyor tutturamadık emzik oldu heryer sanırım almayacak benimki de

Dediğin gbi yaptım okuyamadım hatta yazını dün saat 10. Da sezeryana alındım iyi kide alınmısım kordon 2 kat dolanmıs ondan gelmiomus cocuk
Benimkinde de kordon dolanmıştı
Gözün aydın canım Allah bağışlasın bebeğini:)

Sub simplexi emziğe damlatarak verdim şekerli diye cop cop emdi ve uyudu ağzından da çıkardı uyurken
Bir de dün o wellcare kullandım diye mi bilmiyorum (zeytinyağlı çünkü) eskisi gibi 2 kere kaka yaptı kızım (4 gündür yapmıyordu)

Ben battanıyeyı kundak yapıyorum canım cok hareketlenırsr o zaman acabılıyo ustunu ama derın uykusunda ortulu kalıyo. Kundagı tavsıye ederım hem anı sıcrama hareketlerınde de uyandırmanıs oluyo kendını

ah canim ya sinavin agir ama sonu guzel olur insallah. Biran önce tayin isiniz hallolsunda esin yaninda olsun duzeniniz kurulsun..
Zor ne desek zor birsey denmiyor bazen sikayet ettigimize sukrediyoruz Rabbim sana oglunu verdigi zmanda kimbilir kac kisi senin dedigini soyluyordu keske benim evladimda iyi olsaydi evimize gitsekdik diye.. Inanki hep aklimda hep duamdasin Rabbim.guc versin sana ..

Ilk aylarda kaka yapmayinca zorlaniyordu hemen damlalarini sabah uyaninca veriyordum aninda yapiyordu :)
O yuzden olabilir bende wellcare'ye gectim ama unutuyorum vermeyi unutmamak lazim onemli d vitamini cunku.

Oy kıyamam ya. Muayeneni sonucunu bana da yazarmısın canım
Doktora gösterdik günde en fazla 2 kere serum fizyolojikle temizlemeye devam dedi ve gece yatarken eğimli yatacakmış yani kafası biraz yukarda olcakmis biz düz yatiriyoduk şimdi bunu denicez. Malesef başka bir çözüm soylemedi

Anladım canım gecmıs olsun nedeni neymıs acaba. Emerken mesela sanki içerde sümük varmış gibi ses cıkıyo bazen tıkıyo o burnunu nefessız kalıyo ama dısarı akan bı akıntı yok. Sızın de oyle mı ?Ben de hergun temızlemeye calısıyorum. Genız etı falan olmasın da

Bizim de aynı bazen ememiyor tikanikliktan daha çok sinirlenip ağlıyor sebebine bişey demedi.. ama ben çoğunlukla burnuna bakınca sumuk görüyorum aspiratörle çekince baya çıkıyor sizin öyle değil mi cnm? İstersen bi doktora göster çünkü Boğazlarına cigerlerine bakıp ondan sonra önemli değil dedi tıkanıklık icin

iki gün önce, kizim gunduz cok güzel uyudu. butun islerimi yaptim, dinlendim. gece uykusu da guzeldi. sonraki gun her şey degisti, yine gunduz kucagimdan biraktigim gibi uyandi. Anlamadim ne degisiyir da boyke oluyor? Uyudugu gun cok sevinmiwtim, 3. ay geldi de huyu degisti diye

Geç kaldım bakabilmek için kusurabakma. Altını açarken poposuna dokundum bir kaç kez, annemde aynı şekilde baktı, poposu hep nemliydi canım. Bi de zaten kokusu berbat ötesi.
Hmm ben hiç bakmadim nemli mi değil mi bi bakayım o zaman evet kötü kokuyor peki hangi vez kullanıyorsunuz şimdi ?

Bazen cok uyudukları icin enerjılerını atmak istiyorlar bence bizde de gündüz cok uyursa gece yatmadan birkac saat uyanık kalıyor

Bu arada geceleri kac kere kalkıyorsunuz kızlar bizimki aksam 9 10 dan sabah 6 ya kadar 3 kere kesin kldırıyor beni

Ben basından beri prima premium care kullanıyorum ama paketten pakete sanki degisiyor gibi son aldıgım paket bacaklarında iz yapıyor..annemler bimden almıs onlara bıraktıgımda ondan baglamıstı birkac kez degistirdigm zaman bakıyorum onda hic iz kalmıyor acaba bimdeki dahamı kaliteli o acıdan anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…