- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Hmm tamam bi deneyim bakayımÇoğu zaman kusacak gibi oluyor.hele tokken verme.sadece uykusu geldiğinde gözler giderken ver.o zaman verince emziğe alışıyor.bir de çok gazlandığında ver.sinirini emzikten çıkarıyor
bizim uyku duzeniniz olusmadi, bu hafta gece 12 sabah 7 arasi bir iki kez kalktim.Bu arada geceleri kac kere kalkıyorsunuz kızlar bizimki aksam 9 10 dan sabah 6 ya kadar 3 kere kesin kldırıyor beni
Ateş yapan 2. Aydaki verem aşısı, 1 kere yapılıyor, 4. Ayda bacaklardan 2 tane yapılacak ateş olmaz artık, kızımdan hatırladığım kadarıyla tabiKızlar 4. Ay aşısını yaptıran var sanırım(@selo86 ) kac tane olacak bide bacaktan mi koldan mi ? Yine ateş ve ağlama krizleri olur diye korkuyorum ?
3tane, 1 kol 2 bacak, isterseniz özel rota aşısını da bu ay yaptırabilirsiniz o ağızdan yapılıyor. Bir de bebeğin koluna su değmemesi gerekiyor 3 gün, banyo yaptırıp gitseniz iyi olur.Kızlar 2. Ay asımızı daha olmadık biraz gec olcak kc tane aşı yapılıyor bide nerden?
Gece 1, 4 ve 6,5 sonra 8 kesin kalkışBu arada geceleri kac kere kalkıyorsunuz kızlar bizimki aksam 9 10 dan sabah 6 ya kadar 3 kere kesin kldırıyor beni
kucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su anUyku koçu Pınar Sibirsky ın videolarına denk geldim YouTube dan bugün. Tavsiye ederim izlemenizi. Bu arada uyku düzeni oluşturamadı diye yakınıyoruz ama kadın kendi çocuğuna bile 4 ayından sonra uyku eğitimi vermiş. Yenidoğan sayılıyoruz hala panik yok, zaten söyledikleri bizim için imkansız şu an
Iyi olmaya çalışıyorum canım, uykusuz ve yoorgunum, ipek de aynı, pek iyi olduğu söylenemez, beslenme sıkıntısı var, ağzındaki hortum çıkıyor sürekli, bugün yine çıktı, apar topar hastaneye gittik taktırdık, sürekli kusuyor ve kilo almıyor, çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hortumu bebek odasında takıyor hemşire, sağlıklı doğan bebekleri görünce keşke benim bebeğim de sağlıklı olsaydı diyorum, uykudan uyansam hepsi rüya olsa ama malesef çok zor bir gerçek yaşıyorum. Bütün duzenimiz alt üst oldu.Ben oğlumla ailemin yanında, eşim evde, tayin bekliyoruz. Oğlum okula başlayacaktı baslayamadi tayin belli olmadığı için. Bebeğim sağlıklı olsaydı da evimizde olsaydık, off çok zor bir sınavdayim..
Allah analı babalı büyütsün kucağına almışsın ya nasıl olduğu önemli değil Rabbim sağlık sıhhat versin ikinizedeDediğin gbi yaptım okuyamadım hatta yazını dün saat 10. Da sezeryana alındım iyi kide alınmısım kordon 2 kat dolanmıs ondan gelmiomus cocuk
Bazı günler bizim kız da öyle kokomuzun bağımlısı oluyorlar güvende olmak istiyorlar ondan zamanla değişirler inşkucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su an
haklisin, sabir isi , zaman işiBazı günler bizim kız da öyle kokomuzun bağımlısı oluyorlar güvende olmak istiyorlar ondan zamanla değişirler inş
Bizdede öyle oluyor ama doktor merak etme emen bebeklerde o hırıltı olur dedi bende sık sık temizliyorum çok önemsemiyorum zamanla düzelirmişKızlar iyi geceler. Bebeğinin burnundan hırıltı gelen var mı? Sanki burnunda et varmış gibi. Serum fizyolojıyle acmaya calısıyorum o hırıltı gıtmıyo bı de sankı genız akıntısı varmıs gıbı yutkunuyo emerken bazen nefessız kalıyo. Dr a sordugumda serum fızyolojı kullanmaya devam et dedı ama her zaman olmasa da bu sıkıntıları yasıyoruz
Bizim de aynı bazen ememiyor tikanikliktan daha çok sinirlenip ağlıyor sebebine bişey demedi.. ama ben çoğunlukla burnuna bakınca sumuk görüyorum aspiratörle çekince baya çıkıyor sizin öyle değil mi cnm? İstersen bi doktora göster çünkü Boğazlarına cigerlerine bakıp ondan sonra önemli değil dedi tıkanıklık icin
Bu arada geceleri kac kere kalkıyorsunuz kızlar bizimki aksam 9 10 dan sabah 6 ya kadar 3 kere kesin kldırıyor beni
Umarım oyledır canımBizdede öyle oluyor ama doktor merak etme emen bebeklerde o hırıltı olur dedi bende sık sık temizliyorum çok önemsemiyorum zamanla düzelirmiş
kucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su an
Tesekkürler canım insallah cok aglamaz3tane, 1 kol 2 bacak, isterseniz özel rota aşısını da bu ay yaptırabilirsiniz o ağızdan yapılıyor. Bir de bebeğin koluna su değmemesi gerekiyor 3 gün, banyo yaptırıp gitseniz iyi olur.
Gece 1, 4 ve 6,5 sonra 8 kesin kalkış
Ben 9-10 gibi yatırınca yaklasık 4-5 saat uyuyo o zaman da 2-3 bazen 4 gibi kalkıyorum sonra da 6-7 arası kalkıyo daha da doru duzgun uyumuyo
Canım göğsünde uyumaya alıştırma sonra mahvolursun emzik niyetine kullanır seniBiz de oyleyız bu sabah 7 bucuk gıbı gozunu acmadan kıpırdanmaya basladı hemen aldım emzırdım gogsumde uyudu. Yerıne koysam uyanır dıye gogsumde uyurkeb ben de uyudum onunla oyle 2 saat uyudu arada yıne kıpırdandı gerı uyudu arada yıne gozunu acmadan emdı derken 10 gıbı uyandı artık. Beraber uyumak cok guzel ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?