2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 4. Ay aşısını yaptıran var sanırım(@selo86 ) kac tane olacak bide bacaktan mi koldan mi ? Yine ateş ve ağlama krizleri olur diye korkuyorum ?

Kızlar 4. Ay aşısını yaptıran var sanırım(@selo86 ) kac tane olacak bide bacaktan mi koldan mi ? Yine ateş ve ağlama krizleri olur diye korkuyorum ?
Ateş yapan 2. Aydaki verem aşısı, 1 kere yapılıyor, 4. Ayda bacaklardan 2 tane yapılacak ateş olmaz artık, kızımdan hatırladığım kadarıyla tabi

Kızlar 2. Ay asımızı daha olmadık biraz gec olcak kc tane aşı yapılıyor bide nerden?

Uyku koçu Pınar Sibirsky ın videolarına denk geldim YouTube dan bugün. Tavsiye ederim izlemenizi. Bu arada uyku düzeni oluşturamadı diye yakınıyoruz ama kadın kendi çocuğuna bile 4 ayından sonra uyku eğitimi vermiş. Yenidoğan sayılıyoruz hala panik yok, zaten söyledikleri bizim için imkansız şu an

kucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su an

Allah yardımcın olsun sabır ve dayanma gücü versin inşallah dediğin gibi bu büyük bir sınav Rabbim mükâfatını evlatlarının sağlığı ile versin Tekirdağ dayken aklımdan geçtin orada olsanız görüşürdük diye düşündüm

Dediğin gbi yaptım okuyamadım hatta yazını dün saat 10. Da sezeryana alındım iyi kide alınmısım kordon 2 kat dolanmıs ondan gelmiomus cocuk
Allah analı babalı büyütsün kucağına almışsın ya nasıl olduğu önemli değil Rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede

kucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su an
Bazı günler bizim kız da öyle kokomuzun bağımlısı oluyorlar güvende olmak istiyorlar ondan zamanla değişirler inş

Bizdede öyle oluyor ama doktor merak etme emen bebeklerde o hırıltı olur dedi bende sık sık temizliyorum çok önemsemiyorum zamanla düzelirmiş

Bana dr aspıratoru onermeyınce ben kullanmadım zaten serum fızyolojıyı bıle zor sıkıyorum kafasını hıc sabıt tutmuyo sureklı hareket ettırıyo kendını gerı atıyo aglıyo aspratoru hıc yaptırmaz. 3. Ay kontrolunde ıstanbulda gostercem tekrardan canım ben de

Biz de oyleyız bu sabah 7 bucuk gıbı gozunu acmadan kıpırdanmaya basladı hemen aldım emzırdım gogsumde uyudu. Yerıne koysam uyanır dıye gogsumde uyurkeb ben de uyudum onunla oyle 2 saat uyudu arada yıne kıpırdandı gerı uyudu arada yıne gozunu acmadan emdı derken 10 gıbı uyandı artık. Beraber uyumak cok guzel ama :)

3tane, 1 kol 2 bacak, isterseniz özel rota aşısını da bu ay yaptırabilirsiniz o ağızdan yapılıyor. Bir de bebeğin koluna su değmemesi gerekiyor 3 gün, banyo yaptırıp gitseniz iyi olur.
Tesekkürler canım insallah cok aglamaz
Gece 1, 4 ve 6,5 sonra 8 kesin kalkış

Ben 9-10 gibi yatırınca yaklasık 4-5 saat uyuyo o zaman da 2-3 bazen 4 gibi kalkıyorum sonra da 6-7 arası kalkıyo daha da doru duzgun uyumuyo

Kızlar bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş ve uyku saatleri bile hemen hemn aynı demekki bu zamanlar böyle olması gerekiyor cok mu kalkıyorum acaba diyordum bende

Canım göğsünde uyumaya alıştırma sonra mahvolursun emzik niyetine kullanır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…