2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım göğsünde uyumaya alıştırma sonra mahvolursun emzik niyetine kullanır seni

Benım kızım dogdugundan berı gogsumde emerek uyuyo sallayarak uyutmaya calısıyorum sureklı aglıyo aglamasına dayanabıldıgım yere kadar direyorum ama uyumuyosa yıne emzırerek uyutuyorum. Yalancı emzıgı kabul etmıyo ne sakınken ne de aglarken. Emzırdıkce sutum artar dıyorum emzırıyorum ne zaman ısterse. uykusu geldıgınde, gazı oldugunda,kakasını yaparken zorlandıgında, keyıf yapmak ıstedıgınde hep emmek ıstıyo. Halıyle sureklı memede duruyo.

Kızlar ne güzel hepinizin doğumu oldu bebislerle uğraşıyorsunuz darısı şafak sayan tüm annelere inşallah
Abuu daha ocakta dogum yapacaksin :) Şaka yapiyorum ben hiç bitmesin istiyordum hamileligim cok dolu dolu yasadigim halde doyamadim.
Saglikla gelsin insallah bebegin.

Valla canım bende oglanda öyle yaptım ama bira büyüyünce ek gıdayı bile kabul etmedi sürekli meme çok zor geçti sütten kesmeye kadar ilk günden alıştırmamak lazım inşallah bu çok cektirmez

Tesekkürler canım insallah cok aglamaz

Kızlar bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş ve uyku saatleri bile hemen hemn aynı demekki bu zamanlar böyle olması gerekiyor cok mu kalkıyorum acaba diyordum bende

Ben gec yatıyosa gece bı kere 9 gibi yatıyosa 2 kere falan kalkıyorum. Kızımı uyutmak ıskence gıbı ama uyumamak ıcın elınden gelenı yapıyo. Bazen sınırımden cıldırıyorum ona yansıtmamaya calısıyorum ama bazen sesınimı yukseltıyorum sonra uyudugubda uzuntuden ben gerı uyuyamıyorum

Valla canım bende oglanda öyle yaptım ama bira büyüyünce ek gıdayı bile kabul etmedi sürekli meme çok zor geçti sütten kesmeye kadar ilk günden alıştırmamak lazım inşallah bu çok cektirmez

Çektirirse de şaşırmam kızımın işimi kolaylaştırcak hiç bi özelliği yok maalesef her gun daha ıyı olucak dıye beklerken daha kotu oluyo.

Abuu daha ocakta dogum yapacaksin :) Şaka yapiyorum ben hiç bitmesin istiyordum hamileligim cok dolu dolu yasadigim halde doyamadim.
Saglikla gelsin insallah bebegin.
Daha çok var canım günler gecsede kavuşsak benimki bunda o kadar dolu geçmiyor canım sıkıntılarım var ama buna da şükür

2,5 aylık.. sana Rabbım hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasıp etsın
Canım daha küçük şimdiden basla terbiye etmeye alışsın ilk önce memede uyutmamaya çalış emzir koy yatağına ama kolikse ne yaparsanda olmuyor biraz sussun uyusunda ne olursa olsun diyorsun hayırlı evlatlar olsunlar da biz çekeriz bir süre

Aynen oyle canım sanırım kolık cunku aksam saatlerınde cok huysuz ve aglak oluyo. Ozellıkle 6-7 den sonra aglamaya baslıyo huysuzlanıyo 9-10-11 e kadar surdugu oluyo. Uyusunda nası uyursa uyusun dıyorum ama genelde memede uyuyo bazen emerken memeyı agzından cıkarıyo hemen ayagında sallamaya baslıyorum uyudugu da oluyo uyumayıp tekrar emzırdıgımde. Bazen ayagımdan alıp omzuma koyup kulağına şiiş diye ses cıkarıyorum oyle de uydugu oluyo. Ama genelde memede işte denıyorum her turlu uyutmayı.

ANlatmalarından anladıgım senin bebekte kolik ama gitgide azalıyor merak etme gecicek bu günlerimiz insallah özellikle suna dikkat ettim dısarı cıkıp aksam olunca daha huzursuz oluyor kolikler :)

ANlatmalarından anladıgım senin bebekte kolik ama gitgide azalıyor merak etme gecicek bu günlerimiz insallah özellikle suna dikkat ettim dısarı cıkıp aksam olunca daha huzursuz oluyor kolikler :)
Bugun cıktım eve geldıgımızden berı aglıyo bazen susuyo sonra bırden yıne aglamay baslıyo emzırıyorum bırakıyo emmeyı bes dakka sonra yıne çığlığı basıyo zar zor uyudu sımdı uyku arasında bıle agladıgı oldu. Kolık mı baska bı derdı mı var anlayamıyorum bazen. Dun gece 2 den 5 e kadar uyumadı 1 bucuk saatını de aglayarak gecırdı. Agrı kesıcı verdım oyle uyudu. Ins gecer canım zor baya bu sekılde

Evet bizimkide öyle canım dısarı cıkıyoruz geliyoruz 6dan 7den sonra bir baslıyor susmuyor ama evde oldugu günler dikkat ettim genelde daha uysal dısarı cıkınca mutsuz mu oluyor evde anlamadım gtti

Aa aynı benim oğlan canım yaptığın her şeyi bizde yapıyorduk besikte ve ayakta sallanmayi bile kabul etmedi batanniyeye koyup sallıyorduk çok zor kolik bir bebek büyütmek çok yıpratıcı gerçekten inşallah seninki erkenden düzelir bizimki 2 yaşında gecti rahatız artık büyüdü o günleri bile unuttuk çok uslu biri oldu maşallah darısı sana canım

İyi akşamlar kızlar size birşey soracağım ben ev tadilatımızda kızımın ultrason görüntülerini kaybettim acaba hastaneden tekrar almam mümkün müdür..?

Slm kızlar nasılsınız bebislerle aranız nasıl benim sutum yetmiyo kızıma günde iki kez aptamil veriyodum bi öğlen bi gece bu iki gundur çok huzursuz hep aç bu ara beni emmek de ıstemiyo mama da vermeyin diyorum bu kez doymuyo hep agliyo çok çaresiz hissediyorum kendimi mamaya ağırlık versem beni birakcak diye korkuyorum vermesem aç vicdan yapıyorum

Sabah 8.30 da uyanan bebek daha şimdi uyudu! Bu enerjiyi nerden buluyor bir bilsem. Eli ayağı iki dakika durmuyor. Yüz üstü yatırsam sürüne sürüne alıp başını gidiyor. Sırt üstü yatırsam 5 dakika sonra mızırdanıyor .Ana kucağında 10 dakika oturmaz. Dönenceyle 10 dakika anca oyalanıyor. Çocuğa akşama kadar oyun oynatmaktan bitkin düşüyorum, her yerim ağrıyor resmen.

Prima kullanan arkadaşlar beni bir aydınlatırlar mı acaba? Daha önce yazmıştı .Ben başka bez kullanıyordum. İlk kez prima kullanandım. Premium care aldım 3 numara,e-bebekten. Sarı cırtlı olan. Çok pis kokusu vardı. Dün eşimin kuzenine gittik 1 aylık bebeği onunki beyaz cırtlı ve parfüm kokuyo. Ben anlamadım numara farkı mı? Paket farkı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…