2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayız, annem de ben de bittik. BiZimki gün içinde sürekli mızmız ve huysuz. bağırmayı ve yalandan ağlamayı öğrendi sanki. 10 dk sessiz durmuyor. Neden böyle ağlak bir bebek oldu sonradan anlamıyorum

Ben bastan beri care kullanıyorum 1 numara daha guzeldi içi daha farkliydi dokusu falan. 3 lif gibi kokuyu dışa veriyor sık degistigim icin memnunum en azindan hava alan bi bez diger prima yeni bebek denedim kizariklik yapti bizde

Hic mi uyumadı

Alışverişe gittik, maxicosini alışveriş arabasına koyunca sesi çıkmıyor, gözlerini kapıyor uyuduğu yok ama sürekli süreceksin. Bir reyonda biraz oyalanırsan yine mızırdanıyor . Zaten yine uyandı şuan

Şikayet etme kız onlar olsun diye ne çabalar gösterdik hamdolsun sağlıklı olsunlarda anneleri bitsin

aynı duurmdayız nasıl bukAdar enerjık anlamıyorum acaba acmı dıyorum emzırıyorum amma verıyorm olmuyo gazı ıcın kullanmadıgımız kalmadı ama suan gaz deıl de sanki uyumak ıstemıyor inanılmaz yorgunum dun gece 5 te uyuttum suan da hala uyumuyor neyapcagımı sasırdım

Reactions: SGd
Sürekli aynı döngüyü yaşıyorum,gazı da YOk bizimkinin. Acıkmıştır doyarsa uyur. Yok altını temizleyim rahat eder uyur, banyo yaptırayım su yorar uyur. Temiz hava iyi gelir uyur... Yok uyumuyor, ağlamıyor da , ilgi istiyor sadece mızırdanıyor. Sürekli şarkılar söyleyeceksin, seveceksin, konuşacaksın, oynayacaksın, dokunacaksın. Sürekli gülüyor , algıları çok açık. Ama iki dakika gözünü ayır hemen suratı düşüyor.Çok sevimli , çok tatlı ama evde yemek bile pişmiyor resmen. Şaka yapmıyorum eşim her akşam işten gelirken bize yemek getiriyor dışardan. Lavaboya anca gidiyorum evde yalnızken.

Benimki fazla ağlamıyor ama ilgi göstermediğim an içleniyor , dudakları büzüp yüzü düşüyor. Tam yengeç çocuğu çok duygusal.

Sea41 canim benim aklimda ve dualarimdasin Rabbim sinavinin mükafatini hen ahirette hemde dünyada yavruna sifa vererek versin insallah tez zamanda Allah yar ve yardimcin olsun bu zor günler gececek insallah Allah a emanet ol

Ahanda benim kız resmen beni anlatmışsin tuvaletim için bile eşimi bekliyorum beni odada görmeyince ağlıyor kahvaltı hazırlıyorum onunla ilgilenmemi istiyor hazır kahvaltım buz gibi oluyor en erken 1 saat sonra yiyebiliyorum aglak değil senin bebis gibi sadece çok ilgi istiyor resmen konuşuyor 2.5 aylıgiz aşırı hareketli sürekli göz teması kuracaksin yoksa mizmizlaniyor sabah 6 en gec 7 de kalkıp 10 dakka uyumadan gece 12 olduğu oluyor aşırı bel ağrısı çekiyorum ama ona da kiyamiyorum çok güzel bakıyor bana :) dışarı gezmesini çok seviyor atıyorum arabaya alışveriş e gidiyoruz araca biner binmez uyuyor pusetinde gezme boyunca uyuduğu oluyor ne varki sitenin otoparkına girince anlıyor geldiğimi acıyor gözünü :) bizimde evde yemek pismoyir dışarda yiyoruz ya da Babamız gelirken getiriyor ama en güzeli onunla uyumak cnki kızım en verimli bizim yatakta uyuyor baş köşe onun artık :))

Ben yine yazmıştım sarı bantlı olanı kullanıp seven de var yalnız ben ondan hiç memnun kalmadım sarı bantlı planlar Türkiye 2017 üretimi olanlar ancak o içi açık mavi gibi olan beyaz bantlı olan Benim de severek kullandığın yurt dışı üretimi olanlar paketi alırken üzerine bakmanız yeterli eğer Almanya Polonya vs Avrupa birliği ülkelerde üretilmişse alıyorum. Türkiye’de üretilen paket için şikayet yazdık ancak açıklama prizmayı yeniledik o yüzden 2017 üretilenler böyle oldu ancak o sarı bantlıdan memnun kalıp özellikle onu kullanan da var tercih meselesi ben onu kullandığımda altını hep nemli buldum ve bezin içindeki parçalar kalıyorsu bebeğimde bizim deneyimimiz böyle oldu

Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum ama aslında tüm yazılanları takip ediyorum, tam yapacakken mutlaka birşey çıkıyor, o kadar koşuşturmalı geçiyor ki günlerimiz yetişemiyorum, tatile gidip geldik abimizin okulu başladı yaz bitti artık bir rutin oluşturmaya çalışıyoruz 2çocukla kendimize, kızım da büyüdü 3aylık oldu çok şükür keyifli bir bebek ama ilgiyi çok seviyor tüm gün benimle sohbet edebilir
Al_pi memlekete yolculuk var sanırım, Mevlüt'ü orada mı yapacaksınız
N nnnadal geçmiş olsun senin kuzucuklara ikisinin hasta olması çok zor
mayhosmelek siz döndünüz mü İstanbul'a görümcen ve eşinle sorunlar ne alemde okuduğumdan beri aklım kaldı? Alerji nasıl gidiyor diyet yapınca düzeldi mi belirtileriniz, bizde de hafif var ama neye karşı olduğunu tam tespit edemedik
@bulut29 size de geçmiş olsun canım büyükler getiriyor eve hastalık sanki
@selo86 prematüren kocaman oldu dimi MaşAllah size hayallerimin ailesisiniz

Temmuz bebekleri böyle canım,algıları çok açık çok ilgi istiyor.Kv bizim zamanımızda bebekler uyurdu diyor.Sen emin misin onunla oynarken fazla uyarıyor olmayasın.Farklılılar tabiki olacak ama benzer gelişim dönemindeler.Eskilerin bebekleri uyuyordu fazla uyaran almıyorlardı.Bu süreçte enfazla oyun 15-20 dk falan olmalı.Konuşmayı,şarkı söylemeyi beslenme ve alt değiştirme esnasında yapsan.Emzirirken çok konuşuyorum mesela.Emmeye teşvik oluyor hem de.Ben ağlatmaya karşıyım ama o mızırdanmalar oluyor ya mızırdansın yanına gitme.Hayal kırıklığını da öğrenecek.Uyku ritüelin nasıl bilmiyorum.Aynı yerde aynı müzik ya da ninniyle çok uyaran olmayan bir prtamda gerekirse ortamı karartarak uyutmayı denesene.Tv izlettirmiyorsundur zaten çok zor uyur.Bir de rezene tohum kimyon çayı içersen bebekte uyku yapıyor.Ağlamıyor diyorsun ya ağlatmıyorsundur sen onu.Mızırdandığı an ilgilenmeye başlıyorsun.Sıkılması ve rahatsızlık hissetmesi için fırsat vermiyorsun :)Ben şöyle düşünüyordum.Bebek benden daha önemli,bizden daha önemli.Bu dönemd e ihtiyaçları karşılanırsa kendine ve çevreye güvenecek.Olumlu benlik algısı ve insanlara güveni oluşacak.Kendimin ve eşimin ihtiyaçlarını ikinci plana attım senin gibi.Hafta başı dudağım uçukladı,hfta ortası mikrobik ishalden hastanede serum yedim.Eşime de karın fıtığı teşhisi kondu ki ben evde yalnız kalmıyorum.Kv geldi yemeklerimi yapıyor,her gün bende,sağ olsun,bebekle de ilgileniyor yoksa duşa bile giremem ama hasta olursak anne baba ilgisini hiç kimse veremez.Hastalığımda ilgilenmeyince bana yaptığı tripleri görmeliydin.Şok olduk.İlk önce kendimize iyi bakmalıyız canım.Kendini ihmal etme.

Canım görümcem İst e geldiğim ilk gün geldi bizim oğlan mızırdanmaya başlayınca kv görümceme enerji yap dedi.Hayır enerji,akses,reiki yapmıyoruz dedim sakin sakin çünkü çok sinirliyim ses tonumu kontrol etmeye çalışıyorum olay farklı noktalara gitmesin diye.Görümcem yok yapmayacağım dedi ama çocuk kucağındayken peşinde dolaşıp durdum çok tedirgindim.Görümcem de farkında tabi.Oda hep bana bakıyor,takibime :)Eşim görümceme çok korktuğumu ve bu tarz şeyleri yanımda yapmamaları ve konuşmamaları gerektiğini söylemiş.Ogünden sonra da görümcem gelmedi.Şu dönem şirkette yoğun işleri var belki ondan belki de kendi fantezilerini bebeğimde uygulayamıyor ondan gelmiyor ama bir oh çektim.O gelince diken üstünde oluyorum.
Ben mikrobik ishal oldum iki gün sonra bebeğin kakası siyah yeşildi.Hastaneye götürdük.Buradaki dr besin alerjisi teşhisini 3 aydan önce koyamayız dedi.Kakayı laboratuvar gönderdik.Dr büyük ihtimal enfeksiyon çıkacak dedi.Çıkmazsa alaerji dr una götüreceğim canım.

Benimki fazla ağlamıyor ama ilgi göstermediğim an içleniyor , dudakları büzüp yüzü düşüyor. Tam yengeç çocuğu çok duygusal.
Ay yavrum ya bu yengeç bebekleri böyle.Eşim de yengeç o da hep dudak büzermiş.Bu arada kilo boy kontrolu yaptırdın mı?70 günlükken 6,5 kilo 61,5 cm oldu.Dr yemesi için zorlama diyor sanki zorlayabilirmişim gibi.Ortalığı ayağa kaldırırır :)

Denedım canım bazen susuyo bazen aglamasından duymuyo bile
Mama veriyor Musun bilmiyorum ama; bende de durum şöyle dr kilo alımı gayet iyi mama verme dedi çok ağladığı zaman sütüm yetmiyor deyip 1 kere veriyordum. Geceleri iyiyiz dinleniyorum sütüm oluyor şükür ama gündüz çok yoruluyorum uyumadığı için de sürekli bir oyalama çabası kucaktan inmeyen bir Bebek sütüm daha az gibi geliyor 2 ye çıkardım(90 ar cc) mama öğününü çünkü memeden sonra ağlıyor huzursulanıyor mama veriyorum rahat edip mayışıyor.Sonrasında yine meme emiyor. Ama yine de bi birikme oluyor sütümde.Mamaya teşvik etmiş olmayayım ama bi takip et istersen (zaten bu mama olayını neden korkunç birşeymiş gibi algılatırlar anlamam, ben veriyorum diye söylemeye utanır oldum eleştiri almamak için)

Evet canim son 1 gun sali gunu yola cikiyoruz 20 gun tek basima kalacagim biraz ondan tedirginim çünkü benim degil eşimin memleketine gidiyorum
Aşırı sevgi iceriyor orası kızımı yer bitirirler bende kıskanclıktan cildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…