ben sari bantli kullandim cok memnun kaldim basindan beri prima premium care kullaniyorum ama en aon aldigim 120lik bez sari bantli ve cok kötü file gibi sızdırmıyor ama hep yapisiyor poposuna hep ıslak simdi arastirmadayim sanirim degisecegim. Selepy hic kullanmadim ama cok memnunuz diyorlar molfix yenilenmis oda cok guzelmis huggies en guzeli ama gostergesi yok .Prima kullanan arkadaşlar beni bir aydınlatırlar mı acaba? Daha önce yazmıştı .Ben başka bez kullanıyordum. İlk kez prima kullanandım. Premium care aldım 3 numara,e-bebekten. Sarı cırtlı olan. Çok pis kokusu vardı. Dün eşimin kuzenine gittik 1 aylık bebeği onunki beyaz cırtlı ve parfüm kokuyo. Ben anlamadım numara farkı mı? Paket farkı mı?
Bebekle tek başıneyken araba kullanabiliyor usun?İkiniz dışarı çıkabiliyor musunuz?Ahanda benim kız resmen beni anlatmışsin tuvaletim için bile eşimi bekliyorum beni odada görmeyince ağlıyor kahvaltı hazırlıyorum onunla ilgilenmemi istiyor hazır kahvaltım buz gibi oluyor en erken 1 saat sonra yiyebiliyorum aglak değil senin bebis gibi sadece çok ilgi istiyor resmen konuşuyor 2.5 aylıgiz aşırı hareketli sürekli göz teması kuracaksin yoksa mizmizlaniyor sabah 6 en gec 7 de kalkıp 10 dakka uyumadan gece 12 olduğu oluyor aşırı bel ağrısı çekiyorum ama ona da kiyamiyorum çok güzel bakıyor bana :) dışarı gezmesini çok seviyor atıyorum arabaya alışveriş e gidiyoruz araca biner binmez uyuyor pusetinde gezme boyunca uyuduğu oluyor ne varki sitenin otoparkına girince anlıyor geldiğimi acıyor gözünü :) bizimde evde yemek pismoyir dışarda yiyoruz ya da Babamız gelirken getiriyor ama en güzeli onunla uyumak cnki kızım en verimli bizim yatakta uyuyor baş köşe onun artık :))
hehe kolay gelsin çıldırırsın valla :)Evet canim son 1 gun sali gunu yola cikiyoruz 20 gun tek basima kalacagim biraz ondan tedirginim çünkü benim degil eşimin memleketine gidiyorum
Aşırı sevgi iceriyor orası kızımı yer bitirirler bende kıskanclıktan cildiririm
Evet canım üstelik çok da uslu duruyor arabaya biner binmez uyuyorda eşim karşı çıkıyordu ankara trafiği ya ani fren yaparsan bilmem ne ama çok da keyifli benim için hatta babaya süpriz yapıyoruz is cikisi onu almaya gidiyoruz nerdeyse her gün dışarı çıkıyoruz :)Bebekle tek başıneyken araba kullanabiliyor usun?İkiniz dışarı çıkabiliyor musunuz?
Bi ara ben de doymuyo nu diye mama verdım canım ama yaklasık yarım saat fark ettı sakın durdugu anlar sonra yıne huysuzlasıyodu ben de degısen pek bısı olmadıgı ıcın mamayı kestım ıkı haftadır vermıyorum. Gece benım de goguslerım baya sısıyo agrısına uyanıyorum kızım da hareketlenmeye baslamıs oluyo o zamanlarda hemen aglamasını beklemeden emzırıyorum. Gunduz goguslerım sısmıyo ama emzırırken meme ucumu agzından cıkarıgında hep kontrol edıyorum sut var mı dıye cok sukur hep sut akıyo. Artık doymadıgını düşünmüyorum. Genelde uyku ve gazdan dolayı huysuzluk yapıyo. Uykusu var ama uykuya dalamıyo o da onu rahatsız edıyo. Gercı dalsa da max yarım saat uyuyo. Bı de gunde 4-5 kere sadece çişle dolmuş bez degısıyorum doyamasa çişini yapmazdı bu kadar dıye dusunuyorumMama veriyor Musun bilmiyorum ama; bende de durum şöyle dr kilo alımı gayet iyi mama verme dedi çok ağladığı zaman sütüm yetmiyor deyip 1 kere veriyordum. Geceleri iyiyiz dinleniyorum sütüm oluyor şükür ama gündüz çok yoruluyorum uyumadığı için de sürekli bir oyalama çabası kucaktan inmeyen bir Bebek sütüm daha az gibi geliyor 2 ye çıkardım(90 ar cc) mama öğününü çünkü memeden sonra ağlıyor huzursulanıyor mama veriyorum rahat edip mayışıyor.Sonrasında yine meme emiyor. Ama yine de bi birikme oluyor sütümde.Mamaya teşvik etmiş olmayayım ama bi takip et istersen (zaten bu mama olayını neden korkunç birşeymiş gibi algılatırlar anlamam, ben veriyorum diye söylemeye utanır oldum eleştiri almamak için)
kucagimdan bırakmadım şu an 1 saattir uyuyor. birakinca hemen uyanıyor. bunun sebebini aciklayacak bi bilim adami ariyorum su an
Canım sen huggies 3 numara kullandınmı cinsiyet ayrımı olduktan sonraki bezlerini hiç beğenmedim benben sari bantli kullandim cok memnun kaldim basindan beri prima premium care kullaniyorum ama en aon aldigim 120lik bez sari bantli ve cok kötü file gibi sızdırmıyor ama hep yapisiyor poposuna hep ıslak simdi arastirmadayim sanirim degisecegim. Selepy hic kullanmadim ama cok memnunuz diyorlar molfix yenilenmis oda cok guzelmis huggies en guzeli ama gostergesi yok .
Daha dün aklımdan geçtin kız bizimkiler iyileşti çok şükür ama beni hasta ettiler ben daha toparlayamadım pazartesi günü bizde tekrar okula başlıyoruz ama aksilikler üstüste geldi çocuk okuldan soğudu balın kaymağın napıyorlar kıskançlık varmıSelam kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum ama aslında tüm yazılanları takip ediyorum, tam yapacakken mutlaka birşey çıkıyor, o kadar koşuşturmalı geçiyor ki günlerimiz yetişemiyorum, tatile gidip geldik abimizin okulu başladı yaz bitti artık bir rutin oluşturmaya çalışıyoruz 2çocukla kendimize, kızım da büyüdü 3aylık oldu çok şükür keyifli bir bebek ama ilgiyi çok seviyor tüm gün benimle sohbet edebilir
Al_pi memlekete yolculuk var sanırım, Mevlüt'ü orada mı yapacaksınız
N nnnadal geçmiş olsun senin kuzucuklara ikisinin hasta olması çok zor
mayhosmelek siz döndünüz mü İstanbul'a görümcen ve eşinle sorunlar ne alemde okuduğumdan beri aklım kaldı? Alerji nasıl gidiyor diyet yapınca düzeldi mi belirtileriniz, bizde de hafif var ama neye karşı olduğunu tam tespit edemedik
@bulut29 size de geçmiş olsun canım büyükler getiriyor eve hastalık sanki
@selo86 prematüren kocaman oldu dimi MaşAllah size hayallerimin ailesisiniz
Ama bütün paketler Türkiye üretimi, onun dışında bulunmuyor ki? Bi de beyaz cırtlı olanlarda da türkiye yazıyordu ama onlar 1 beden diye mi acaba?Ben yine yazmıştım sarı bantlı olanı kullanıp seven de var yalnız ben ondan hiç memnun kalmadım sarı bantlı planlar Türkiye 2017 üretimi olanlar ancak o içi açık mavi gibi olan beyaz bantlı olan Benim de severek kullandığın yurt dışı üretimi olanlar paketi alırken üzerine bakmanız yeterli eğer Almanya Polonya vs Avrupa birliği ülkelerde üretilmişse alıyorum. Türkiye’de üretilen paket için şikayet yazdık ancak açıklama prizmayı yeniledik o yüzden 2017 üretilenler böyle oldu ancak o sarı bantlıdan memnun kalıp özellikle onu kullanan da var tercih meselesi ben onu kullandığımda altını hep nemli buldum ve bezin içindeki parçalar kalıyorsu bebeğimde bizim deneyimimiz böyle oldu
Sanırım benim sarı bantlı da dediğinden çok kötü gerçekten 3 beden almıştım, bedenlerde mi fark bilemiyorum. Huggies alacağım şimdi kızım için olandan, ona da kalın diyorlar, sleepy de kopuyormuş hep ilk çıktığı kalitesinde değilmiş. Vallahi düzgün bir bez bulamadım. Huggies 1 numara çok güzeldi değişmeseydi keşkeben sari bantli kullandim cok memnun kaldim basindan beri prima premium care kullaniyorum ama en aon aldigim 120lik bez sari bantli ve cok kötü file gibi sızdırmıyor ama hep yapisiyor poposuna hep ıslak simdi arastirmadayim sanirim degisecegim. Selepy hic kullanmadim ama cok memnunuz diyorlar molfix yenilenmis oda cok guzelmis huggies en guzeli ama gostergesi yok .
Anlatamadım yine Türkiye 2017 de değiştirmiş prizma bezlerini 2016 Türkiye olanlar da yine bryaz bantlı olanlardan Migros ebebek vs mağazalarda biz Polonya Almanya üretim yeri olanları akıyoruz Türkiye ve beyaz bantlıysa 2016 da üretilmiştir ama 2017 Türkiye olanlar sarı bantlıAma bütün paketler Türkiye üretimi, onun dışında bulunmuyor ki? Bi de beyaz cırtlı olanlarda da türkiye yazıyordu ama onlar 1 beden diye mi acaba?
Bizimde arada hafif oluyor çok sıvı kaka yapınca bepanthol baby pisik kremi sürüyorum hemen etkisini gösteriyor birde kaka sonrasi sildikten sonra kurula mutlaka ıslak kalmasın sonra kremi sur ben çok faydasını görüyorumBen prwmium care almiyorum artik. Pampers aktif bebek iki ve uc numarasi guzel. 3 numara indirimde diye aldim. Ikiyi kullaniyorum. Bizim kiz bu ara her pirtladiginda kaka cikiyor ishal gb. Bu da poposuni tahris etmis kizarmis. Dun pisik kremi surdum. Istemedi agladi. Sildim zeytinyagi aurdum. Zeytinyagina ses etmiyor. Ama kizariklik uc gundur var. Hafifliyor ama gecmiyor.
Bugun cıktım eve geldıgımızden berı aglıyo bazen susuyo sonra bırden yıne aglamay baslıyo emzırıyorum bırakıyo emmeyı bes dakka sonra yıne çığlığı basıyo zar zor uyudu sımdı uyku arasında bıle agladıgı oldu. Kolık mı baska bı derdı mı var anlayamıyorum bazen. Dun gece 2 den 5 e kadar uyumadı 1 bucuk saatını de aglayarak gecırdı. Agrı kesıcı verdım oyle uyudu. Ins gecer canım zor baya bu sekılde
3 e gecmedik henuz 2yi kullandim. Gosterge yok ya o cok kotu keske olsaydi kalin ama guzel yine huggiesCanım sen huggies 3 numara kullandınmı cinsiyet ayrımı olduktan sonraki bezlerini hiç beğenmedim ben
pampers aldim simdi bakalim bide onu deniycem 3 guzel dediler ama bakmadan aldim gosterge bundada yokmus :-( aynen 1-2 cok guzeldi hugies .Sanırım benim sarı bantlı da dediğinden çok kötü gerçekten 3 beden almıştım, bedenlerde mi fark bilemiyorum. Huggies alacağım şimdi kızım için olandan, ona da kalın diyorlar, sleepy de kopuyormuş hep ilk çıktığı kalitesinde değilmiş. Vallahi düzgün bir bez bulamadım. Huggies 1 numara çok güzeldi değişmeseydi keşke
Aktif bebek yesil bez demi bizde de o kizariklik yapmisti care geri donduk zaten ucuz deneyeyim diye almistim olmadiBen prwmium care almiyorum artik. Pampers aktif bebek iki ve uc numarasi guzel. 3 numara indirimde diye aldim. Ikiyi kullaniyorum. Bizim kiz bu ara her pirtladiginda kaka cikiyor ishal gb. Bu da poposuni tahris etmis kizarmis. Dun pisik kremi surdum. Istemedi agladi. Sildim zeytinyagi aurdum. Zeytinyagina ses etmiyor. Ama kizariklik uc gundur var. Hafifliyor ama gecmiyor.
Şu an yine aynı şeyi biz de yaşadık. Benim de uykum vardı ne güzel yan yana yatacaktık koyduğum gibi mızırdanıp uyandı. Eski pozisyona geldik memede uyuyor hanımefendi, anne uyanık kalsın niye uyusunkiAhh canıımm , bizde oyleyiiz, napıcaz bilmiyorum
Hiç dinlenemiyorum cok zor boyle...zor uyuyor , cok yoruyor beni, benimkide kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor ..oofff
Sudocrem kullan canım bebeğim hiç pişik olmadı günde 1 kere sürüyorumBen prwmium care almiyorum artik. Pampers aktif bebek iki ve uc numarasi guzel. 3 numara indirimde diye aldim. Ikiyi kullaniyorum. Bizim kiz bu ara her pirtladiginda kaka cikiyor ishal gb. Bu da poposuni tahris etmis kizarmis. Dun pisik kremi surdum. Istemedi agladi. Sildim zeytinyagi aurdum. Zeytinyagina ses etmiyor. Ama kizariklik uc gundur var. Hafifliyor ama gecmiyor.
Gosterge olmasa da anlasiliyor canim. Ben bezi hafif sıktiriyorum elimden kayiyorsa cis var demek oluyor:) kaka icin kenarlarindan belli oluyor veya hafif aralayip bakiyorum.3 e gecmedik henuz 2yi kullandim. Gosterge yok ya o cok kotu keske olsaydi kalin ama guzel yine huggies
pampers aldim simdi bakalim bide onu deniycem 3 guzel dediler ama bakmadan aldim gosterge bundada yokmus :-( aynen 1-2 cok guzeldi hugies .
Evet yesil olan. Acaba o mu yapti ki? Ama ppopnun ic tarafi kizarik bizdeAktif bebek yesil bez demi bizde de o kizariklik yapmisti care geri donduk zaten ucuz deneyeyim diye almistim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?