kaka ya gostergr lazim degil zaten 100 metreden kokusu geliyorGosterge olmasa da anlasiliyor canim. Ben bezi hafif sıktiriyorum elimden kayiyorsa cis var demek oluyor:) kaka icin kenarlarindan belli oluyor veya hafif aralayip bakiyorum.
Ben atlayayım bu soruya ben çıkıyorum eğer karnı tok keyfi yerindeyse çok seviyor arabada gitmeyi ama yüzüne güneş gelmeyecek onun dışında etrafı izliyor uyumak yerineBebekle tek başıneyken araba kullanabiliyor usun?İkiniz dışarı çıkabiliyor musunuz?
Nasıl agrı kesici? Neresi agrıyor cnm
Ben cesaret edemem ya :)Evet canım üstelik çok da uslu duruyor arabaya biner binmez uyuyorda eşim karşı çıkıyordu ankara trafiği ya ani fren yaparsan bilmem ne ama çok da keyifli benim için hatta babaya süpriz yapıyoruz is cikisi onu almaya gidiyoruz nerdeyse her gün dışarı çıkıyoruz :)
Forumda cesur annelerimiz cokmus :)Ben atlayayım bu soruya ben çıkıyorum eğer karnı tok keyfi yerindeyse çok seviyor arabada gitmeyi ama yüzüne güneş gelmeyecek onun dışında etrafı izliyor uyumak yerine
Yapma kiz yazik aglatma oyle.Sen rahat edersin tamam da ya bebisin nasil hissediyor.Ona yabanci bir dunyada annesini cagirmanin tek yolu agliyor,agliyor.Annesi gelmiyor.Biz bugün eşimle evdeydik ve oğlumun bağırışları için eğitime başladık. Oğlum yedi bezini değiştirdim ve yine çığlık atmaya mizirdanmaya başladı. Eşim dinleme dedi ve beni başka odaya aldı. Tam yarım saat çığlık çığlığa bağırdı kendini yırtarcasına ben de küçük odada ağladım eşim sık sık kontrol etti ama yanına girmedi. Sonra çığlığı kesti bir anda ve birşey olmamış gibi oynamaya başladı kendi kendine on dakika sonra da uykuya daldı normalde gündüz uykusu kuş gibidir ama iki buçuk saat deliksiz uyudu ve uyanınca ağlamak yerine kendi kendine oynamaya başladı. Benim için çok zor o ağlarken dayanmak ama onun için en iyisi böyle galiba. Sıpam beni kullanmayı öğrenmiş dört ayda. Ama bu onun için iyi değil miz miz bir çocuk sahibi olmak istemiyorum ileride galiba o bağırırken az sabretsem kısa sürede öğrenir neyin doğru olduğunu
Bunu biliyorum hıh annem hep sütünü sag diyor gözü çapaklaninca burnu dolunca sağ hapsuruyor hepsi cikiyor zaten :)) Soraydin derdim serum fizyolojikte neymisÇenem dusmusken burun tıkanıklığı ile ilgili de az yazmak istedim. Damla verdi doktor ama yuttugu için kullanmak içimden gelmiyordu. Su vermeye korkuyoruz ama serum fizyolojik damla verip duruyoruz mantıklı gelmiyordu bana. Annem bizim burnumuza kendi sütünü fışkırtir sonra sismesini bekler bi deliği az kapatirmis ve pislik çıkarmış sonra diğerini. Ben de denedim ama benim sütüm ya fiskirmadi ya ben nişan alamadım. Ben de çay kasigina sagip damlalik ile damlatiyorum bolca burnuna. Evet yutuyor ama ne fark eder ha ağızdan ha burundan diyorum. Ve biraz bekleyince gerçekten yumuşayıp şişiyor sumukler ve petece ile alıyorum.
Size de fikir olsun istedim.Al_pi kız bak oku sonra küsme bize
Çok mu uyarıyorum bilmiyorum ki, bir aktiviteden sıkıldığında yenisine geçiyorum belki ilgisi sürekli Yen'i birşeye kayıyor ama genelde böyle 2 veya 3 gün sürekli ayakta sonra 1 gün bol bol uyuyor gece-gündüz enerji topluyor heralde sonraki günler içinAy yavrum ya bu yengeç bebekleri böyle.Eşim de yengeç o da hep dudak büzermiş.Bu arada kilo boy kontrolu yaptırdın mı?70 günlükken 6,5 kilo 61,5 cm oldu.Dr yemesi için zorlama diyor sanki zorlayabilirmişim gibi.Ortalığı ayağa kaldırırır :)
Amann senden kiymetli mi kiz biraz dokulsun kirilsin eskisin yerine yenisi gelsin :) Bizim misafir odamiz yok misafir salonumuzda evlenirken sadece koltuk takimi masa konsol aldim ve 6.senemdeyim hep salonda oturdum ne kirildi ne eskidi hala sapasaglam. Ben ortude sevmiyorum :-/ zaten evine yardimci geliyor duzenli koltugu haliyi siler kirlenmez ki.Evlenirken çok özenerek salon mobilyalarımızı almıştık.Bebek olunca devamlı üzerindeyiz.Oturma odasına geçelim dedik eşim ben bu yaştan sonra küçük odada oturmam diyor.Koltuklara pike sermiştim o da çok dağınık görünüyor.Mecbur kılıf diktireceğim.Tay tüyü bir kumaş beğendim.Fermuarlı yapıyorlarmış.Halı da el halısı,ipek.Sadece bir yöne süpürülüyor ve nadir süpürülmesi gerek.Orada oturunca hep süpürülüyor.Ona da halı kılıfı alacağım,aslında evdeki bütün halılara kılıf gerek.Çıkar yıka tak.
Ya bir de sizde çok ütü çıkıyor mu?Bebeğin minik minik kıyafetleri...Her gün çamaşır makinesi çalışıyor.Her hafta çarşaf değiştiriyordum.Şimdi eşimde oturma odasında uyuyunca her hafta iki çarşaf,kılıf artık iki haftada bir yıkayacağım.Bir de oğlanın altını banyoda alt değiştirmede açıyorum,bazen batırınca odaya yatağa alıyorum.Her seferinde yatağa işiyor.Nedense tam da çarşafı değiştirildiği gün :)Zaten her sabah çarşaf düzeltme derdi var.Yatağa lastikli çarşaf alacağım,yatak örtüsü ser falan zor oluyor.Çarşafın ayak ucuna kürk seriyorlar,güzel görünüyor.Öyle bişi yapayım diyorum.
Benimki sallaniyor gece aglayinca salliyorum emzigi verip uyuyor tekrar gunduzde ayni sekilde. Kolikse sallama kesin iyi gelir ama yinede kolik bebegi olan anneler yardim eder sana .Kızlar, sallanan beşik kullanan var mı?( marka?) Kızım kolik cok aglıyor evde zıplayarak turluyoruz artık kolum sırtım belim çok kotu ... beşik işimi gorur mu sizce?
Hahah bebekler istilacı .Ahanda benim kız resmen beni anlatmışsin tuvaletim için bile eşimi bekliyorum beni odada görmeyince ağlıyor kahvaltı hazırlıyorum onunla ilgilenmemi istiyor hazır kahvaltım buz gibi oluyor en erken 1 saat sonra yiyebiliyorum aglak değil senin bebis gibi sadece çok ilgi istiyor resmen konuşuyor 2.5 aylıgiz aşırı hareketli sürekli göz teması kuracaksin yoksa mizmizlaniyor sabah 6 en gec 7 de kalkıp 10 dakka uyumadan gece 12 olduğu oluyor aşırı bel ağrısı çekiyorum ama ona da kiyamiyorum çok güzel bakıyor bana :) dışarı gezmesini çok seviyor atıyorum arabaya alışveriş e gidiyoruz araca biner binmez uyuyor pusetinde gezme boyunca uyuduğu oluyor ne varki sitenin otoparkına girince anlıyor geldiğimi acıyor gözünü :) bizimde evde yemek pismoyir dışarda yiyoruz ya da Babamız gelirken getiriyor ama en güzeli onunla uyumak cnki kızım en verimli bizim yatakta uyuyor baş köşe onun artık :))
Valla cesaret kısmı doğru çünkü ağlayınca sağa çekip dörtlüleri yakıp beslediğim oluyorForumda cesur annelerimiz cokmus :)
Benim rahatım için değil canım tam olarak aslında onun şımarık bir çocuk olmaması için kabul ettim bu yöntemi çünkü bilinçli olarak kullanmaya başladı bizi. Eşim çok düşkündür aslında Emir'e hatta benden de fazla. Ama bu daha çok onun gelecekteki iyiliği için. Ben çok şımarık büyütüldum her istediğim saniyesinde yapıldı hep ama gerçek hayat öyle değil maalesef hep çektim acısınıYapma kiz yazik aglatma oyle.Sen rahat edersin tamam da ya bebisin nasil hissediyor.Ona yabanci bir dunyada annesini cagirmanin tek yolu agliyor,agliyor.Annesi gelmiyor.
Ben de kullanmadım canım serum falan pek tikanmazdi ama havalar baya soğudu burada artık eskisi kadar sık banyo yapmadığı için yeni yeni kurumaya başladı sümüklerBunu biliyorum hıh annem hep sütünü sag diyor gözü çapaklaninca burnu dolunca sağ hapsuruyor hepsi cikiyor zaten :)) Soraydin derdim serum fizyolojikte neymis
Belki kaka beklemistir bilemedim bizde komple kizardi o bez yaramadi kizima saat basi degistirip bitirdim care da kizariklik olmuyor uzunsure kalsadaEvet yesil olan. Acaba o mu yapti ki? Ama ppopnun ic tarafi kizarik bizde
Kolik mi bilmiyorum ama çok ağlak bi bebeğim var neredeyse her uykuya geçişinde catlarcasina ağlıyor kıpkırmızı oluyor ilk defa görenler çok korkuyor cocuga bişey mi oluyo diye neyse işte ben bu bebişi sallanan beşiği alıştırdım ve rahat ettim ufak baya bi sallanan beşiğimiz var ona koyup emzigi veriyorum 2 ya da en fazla 3 dakika ağlamasına dayanıyorm ve salliyorum sonra emzigi tutup uyku moduna geçiyor bana baya kolaylik sağlıyor bu beşik anneme falan gidecegimiz zaman bile götürüyoruz evde doğmadan aldigimız sepet beşik var sıfır duruyor vallaKızlar, sallanan beşik kullanan var mı?( marka?) Kızım kolik cok aglıyor evde zıplayarak turluyoruz artık kolum sırtım belim çok kotu ... beşik işimi gorur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?