2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim pirem :)) antibiyotik kullanmadan atlatmak üzere çok şükür. Kaka günde 2 hatta bazen 3 oluyor.
Kumaş bezde en sagliklisi, bravo sana valla. Senin pire çok şanslı :)

Kızlar 4. Ay aşısını yaptıran var sanırım( Bir-Yolcu ) kac tane olacak bide bacaktan mi koldan mi ? Yine ateş ve ağlama krizleri olur diye korkuyorum ?
4. Ayda tek aşı olarak yapıldı. Bir asimiz daha var. Doktorumuz ya kalçanın üst kısmına yada bacağına vuruyor, bizim tercihiMize göre. Hiçbir aşıda ateş, ağlama krizi yaşamadik çok şükür.

Benimki sallaniyor gece aglayinca salliyorum emzigi verip uyuyor tekrar gunduzde ayni sekilde. Kolikse sallama kesin iyi gelir ama yinede kolik bebegi olan anneler yardim eder sana .

Ben hamak almistim altini doldurduk onda yatiriyordum isimize yaradi cok.park yatak almistim o da sallaniyor ama bunun gibi degil.zaten onu da kullanmadik dogru durust,annemlere gelirken de getirmedim hamak parcalara ayriliyor onu tasiyoriz her yere...3.ayimiz bitti 3,5 olduk sayilir aglama krizlerimiz azaldi ama bitmedi.uyku egitimi coktandir aklimda kolik oldugu icin bugune kadar bisey yapamadim rutin falan hak getire..uygulayan var mi herhangi yontem? Mykundak diye bir site var,gecen biri de yazmisti pinar hanimin videosunu izlemis.bu duzensizlikte nasil yaparim bilmiyorum ama boyle de.olmaz surekli sallanarak,telefondan pis pis sesi,fon makinesi calisarak kafam cok daginik,yazarken de daginik yazdim galiba:)

Cnm emzik veriyorum demişsin , nasıl alıştırdın? Benim bebegim surekli emmek isteyen bir bebek ve emzik kesinlikle almıyor? Aslında alıştırmak istemiyorum ama artık dayanamicam ... emzik alırsa birazcık rahatlarım zannediyorum..
Nasıl alıştırabilirim, sen mesela hangi tür emzik hangi marka kullanıyorsun
Evde 5-6 tane degişik emzik var hiç birini sevmedi ya.. bende emzikte de degil problem sadece benim kız almak istemiyor ..off

Benimki sallaniyor gece aglayinca salliyorum emzigi verip uyuyor tekrar gunduzde ayni sekilde. Kolikse sallama kesin iyi gelir ama yinede kolik bebegi olan anneler yardim eder sana .
Park yatagım var orda sallıyorum ama sevmiyor aglıyor..illa ki kucakta sallanıcak artık kolum belim sırtım cok kotu.......
Cnm ..sana da sorayım ... emzige nasıl alıştırdın ,benim kızım almıyor ...artık dayanamıyorum surekli emmek istiyor zor oluyor biryere cıktıgımızda fln..
Mecburen emzige alıştırmak istiyorum artık ama nasıııll.. bugune kdr 5 degişik emzik aldım sevmedi hiçbirini..memeye yakın birşey olsa sanırım alıcak
Sen hangi marka kullanıyorsun?

Doğmadan önce avent in klasik uçlu emzigini almistim onu kullanıyorum 1 haftalikken ilk denememde aldı benim bebeğin tek kolay yani emzik heralde :) o yüzden nasıl alistirilir hiç bilmiyorum ki cnm ya

Ben cesaret edemem ya :)
Edersin canım birseycik olmaz bende senin gibiydim bir gün kızımın bezinde leke görmemle birlikte cesaret geldi acil durumlar için herzaman eşimin gelmesini bekleyemezdim atladim arabaya:) ben doğum anima kadar nerdeyse araç kullanmıştim. Çok severim zaten artık kızımla bol bol geziyoruz iyi oluyor

merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?

bizde de ütü çok çıkıyor kızıma hergün üst değiştiriyorum dediğin gibi benim yatakta Cis oldu hemde defalarca alt açma bezini bazen useniyorum ve hep o anlarda kızım yaramazlık yapıyor hatta bugün kaka bile oldu biz hem salon hem oturma odası kullanıyoruz bazen ikisi de çok dağılıyor benim eşim de oturma odasında yatıyor ve hergün yatak ser toplama modu ben hiç kılıf kullanamıyorum çünki eşim sevmiyor maalesef o yüzden de sık sık koltuklarimi sildiriyorum

Cok uyariyorsun canim aktivite ustune aktivite :)Sen hareketli annesin napsin beniste uyum saglamaya calisiyor.Ben de tembel bebise uyum saglamaya calisiyorum.Yas da genc sanirim senin enerjin var :)Hepsini yaparsin zamani gelince zihinsel,psikomotor,duygusal gelisimi icin.Kendini de onu da cok zorlama.Bisi sorcam zamani gelince onu nasil sosyallestireceksin,bebekli arkadaslariniz var mi,oyun grubuna falan mi gideceksiniz?Bizim cok yok da artik sitenin havuzu falan iner annelerle tanisir ona arkadas bulurum.Baba da ben de cok disa donuk degiliz cunku.Masallah boya vermissiniz siz.Ates 3 aylik bebek boyunu gecmis :)

Reactions: SGd
Aynen yaa :)Biz odayı sadece elbise almak için açıp kapiyoruz benim odamda Sepet beşiği var sadece 20 gün uyudu içinde uzun zamandır birlikte uyuyoruz oda seviyor bende emzirme yerine koyma gece daha rahat ama en güzeli onun kokusuyla uyumak ikimizde halimizden memnunuz ama bu olayı 4. Aydan sonra bırakmak gerek sonrasına zor olacak yoksa :)

Ben de sevmiyorum kilif ama sil sil koltuk kumasi yipraniyor.Benim de pijama kaka oldu dun:)

Biz de beraber uyuyoruz birbirimize bakarak arada gozlerini acip kontrol ediyor uyuyor muyum,yaninda miyim :)4. aydan sonra aluskanlik yapiyormus ayirin diyorlar ama hic ayirmak istemiyorum ki.Benim bir arkadas vardi.12 yasindaki ogluyla birlikte uyuyordu.Kadini elestirirdik de boyle tatli oldugunu nereden bileyim :)Ayirmaya daha 1,5ay var keyfini cikaralim :)

Yok kiz eskimesin.Ben severek bisi alinca hic eskimesin istiyorum :)Ya bir de anisi olan seyi atamiyorum.

Arkadaşlar önemli... laktoz intoleransım var bebeğimde de olma ihtimali var mı? Olan Bebek var mı aramızda ? Çok ağlıyor bebeğim ve sanki kramp giriyor karnına ve gazlı kaka yapıyor zorla bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Aventin ayicikli olanini verdim ilk dogdugu gun aldi hic sorun yasamadim o yuzden. Almiyorsa valla hic bisi care olmuyor ne kadar denesende almiyor. Memeni emdigi sirada agzindan cekince hemen emzigi vermeyi dene bakalim belki tutar.

Slm kızlar bebeği emmeyi bırakan var mı benim iki gündür bıraktı emmiyo "(

Yok kiz eskimesin.Ben severek bisi alinca hic eskimesin istiyorum :)Ya bir de anisi olan seyi atamiyorum.
Ay ben sıkılırım eskisin yerine yenisi gelsin :) Annem hep der ki senin esyalar yikanmaktan eskidi :)) Örtü filanda kullanmadigim icin sık sık yikatiyorum haliyi artik kenarlari atti biraz kizim uzerinde oynasin kussun leke yapsinda öyle degiseyim

Slm kızlar bebeği emmeyi bırakan var mı benim iki gündür bıraktı emmiyo "(
Ayy benimkide tam tersi surekli emmek istiyor agliyo agliyo emince susuyor . Bebekler buyudukce az emer benimki buyudukce cok emmeye basladi..
Akilli uslu kiz gitti 3.ayina girdigi gunden beri aglamakli uykusuz huzursuz kizim geldi .

Hic yanimda yatirmadim sadece bir sabah cok uykusuzdum emzigi yataga uzatip vermek zor geldio gun yanima aldim o kadar hep sepet besikte dip dibeyiz ama oyle yatiyoruz.
6.ayda Ayirmayi cok istiyorum ama kisin cok zor hem onun oda daha soguk olur buyuk ihtimal hemde cok kucuk daha ben gece goz goze gelmezsem uyuyamam ki uyanip gozumun icine bakiyo..
Atip tutmak cidden kolaymis ama evlat tadi kokusu bir baskaymis. Tabi benim cadi koynumda yatmayi kucagi hic sevmedigi icin uyurken kokluyorum bol bol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…