MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben dogdugu ilk gun verdim canim. Biberon emzik meme reddine sebep olur dediler gecen haftalarda bir hafta zorla emdi hep agladi emzik istedi ama aglasada emzirdim cok agladigi zamanlarda oldu ama pes etmedim. Simdi gecti cok sukur yine eski duzende devam ediyor emzigide emiyor benide.Al_pi senin bebek emzikli mi emzikliyse peki alistirirken memeni birakmak istedi mi yani hic emmeme.
Bırakıyor tekrar başlıyor memeyi teklif etmeye devam et.Slm kızlar bebeği emmeyi bırakan var mı benim iki gündür bıraktı emmiyo "(
Gecmis olsun canim. Adacayi haric digerlerinin bir sakincasi olacagini dusunmuyorum.Kizlar oksurukhapsurma bogazda giciklanma icin doktoragittim. Sagolsun 2 gun istirahat istedim verdi. Nane limon, ada cayi gunde 1 bardak, rezene gunde 2 bardakicebilirsin dedi. Bebegi etkilemez mi dedim. Hamilelikteonermiyoruz simdi icebilirsin dedi.
Aaa valla çok iyi yapıyorsun ben panik yaparım.Valla cesaret kısmı doğru çünkü ağlayınca sağa çekip dörtlüleri yakıp beslediğim oluyorama böyle kendimi bağımlı hissetmiyorum çünkü hastaneye çarşıya gideceğim zaman hep birini ayarlamak çok zoruma gidiyor bu yaştan sonra
Bence hiç şımarık değilsin :)Tek başına araba kullanıyorsun ya,bez meselesi apayrı.Benim rahatım için değil canım tam olarak aslında onun şımarık bir çocuk olmaması için kabul ettim bu yöntemi çünkü bilinçli olarak kullanmaya başladı bizi. Eşim çok düşkündür aslında Emir'e hatta benden de fazla. Ama bu daha çok onun gelecekteki iyiliği için. Ben çok şımarık büyütüldum her istediğim saniyesinde yapıldı hep ama gerçek hayat öyle değil maalesef hep çektim acısını
Hastanede verdim.aliyordu ama tasiyamiyordu agir diye. Simdi diliyle itiyor almiyor. Sadec3 gece uykusuna dalarken emiyor, tam dalacakken itip uyuyor. Hic uzulme emzik almayacagi varsa almiyor.Ah denemem mii..oyle de denedigim var cnm , olmuyor..
Belki de ilk dogudu gunden verseydim alırdı ...
Ben yıkatmam halıyı şampuanla sildiriyorum :)Makine halısı olsa öyle derdim ama el halısı olunca ömürlük oluyor.Şimdiki aklım olsa spor mobilya,makine halısı alırdım.Çocuk tepe tepe kullnasın.Büyüyünce değiştirirdim :)Ay ben sıkılırım eskisin yerine yenisi gelsin :) Annem hep der ki senin esyalar yikanmaktan eskidi :)) Örtü filanda kullanmadigim icin sık sık yikatiyorum haliyi artik kenarlari atti biraz kizim uzerinde oynasin kussun leke yapsinda öyle degiseyim
Kızlar soğuk almışım neyapabilirim evde hemen geçirecek..iki minik var evde onlara bulaşmadan atlatayım
Ben 2.ay yaptırdım diğer aşılarla birlikte.Yan etkiler 2.ay aşılarının yan etkisiydi.Rota virüsü aşısı yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım bazı doktorlar yaptırın dıyor bazıları yaptırmayın sızler yaptırdınız mı ne gıbı yan etkileri oldu bu hafta yaptırmayı dusunuyorum 3.ay ve 5. Ay şeklinde yaptırcam ama korkuyorum da yan etkılerinden
Yok kız 3.ayda bebeklere yüzme kursu falan yok burada.Gelecek yaza bir yaşındayken götürürüm diye dedim ben :)Çok iyi ama boyunluk simitlerle yüzdürüyorlar beişleri fiziksel gelişimi için çok iyiymiş.Yürümeden yüzmeyi öğreniyor.Ben havuza indirsem mikrop kapar,havuz suyunda da çok kimyasal vardır,güvenemem.Sizinki üç aylık bebekler için düşünülmüş,hazırlanmıştır.Eylül de 30 bitti, genç sayılmam.Doğumdan sonra spor yaparım diyordum ona bile enerjim kalmıyor.
Bizim bebek suda çok mutlu, suya bayılıyor.12 Haftalık olmasını bekliyoruz, yüzme kursu var bebekler için 3 ay sürecek. Diğer bebeklerle sosyalleşmeye başlar böyle böyle. Hem yorulur rahat uyur (umarım)
Sizinki de suyu seviyorsa ,havuz sıcaklığı uygunsa indir bence.
Geçmiş olsun canm.. ilacı bnde kullanmak istemiyorum oyuzden evde yapabileceğim cabuk etki eden bişey istiyorum.. nane limon kaynattım ama fayda etmediBen de hasta oldum ve malesef bebeğime de bulaştı. Dün gece burnu tıkalı ağlaya ağlaya uyudu çok kötü bir geceydi. Bugün doktora gittik o da grio olmuş bir sürü ilaç verdi kullansan bi dert kullanmasan ayrı..
Ben aklimi önce kullanmisim senin gibi simdiki aklim olsa demiyorum bak :)) Sen lüküs yasiyon yahu benim hersey spor makina halisi el halisi ne etsin esyalar spor :))) Kizim tepine tepine kirsin doksun 4- 5 yasina gelsin degisiriz hepsini diyor babasi :)Ben yıkatmam halıyı şampuanla sildiriyorum :)Makine halısı olsa öyle derdim ama el halısı olunca ömürlük oluyor.Şimdiki aklım olsa spor mobilya,makine halısı alırdım.Çocuk tepe tepe kullnasın.Büyüyünce değiştirirdim :)
Ah ah ne çektiğimi ben bilirim bi de AllahBence hiç şımarık değilsin :)Tek başına araba kullanıyorsun ya,bez meselesi apayrı.
Şımarık denmez ama sorumluluk verimeden büyütülen benim.Ne bir ev işi ne bir yemek yaptım.Ne de market alışverişine gitiim.Ünvye hazırlanıyordum babam boş ver,kazanamazsın dedi,hırs yaptım kazandım.Tabiki aynı şehirde.Çalışacak oldum kpss atama falan göndermem boş yere uğraşma dediler :)Ne yaptım giyindim,süslendim,belirli sınırlar içinde biraz gezebildim :)Bol bol okudum evden öyle çok çıkamıyordum da belli bir yaşa kadar:)Gerçek hayatta acısını çok çektim.Hayat kitaplardaki gibi değil ve pratik lazım.Çok sorumluluk almadığım için ufak bir krizde acayip zorlanıyorum hastanelik oluyorum.
Bebişlere zamanı gelince sorumluluk verirsek şımarık falan olmazlar.Tuvalaet eğitimini hazır olduğunu anladığım an vereceğim,bir şeyler dökülsün kirlensin hiç sevmem herkes gibi :)ama yemeğini eline vereceğim kendi yesin.Erkek falan demeyeceğim benimle mutfakta çalışsın mesela.Kendi tabağını masaya getirsin,çamaşırlarını yıkamayı öğrensin.
Sen bilirsin tabi senin bebişin ama, çok sert geldi bana daha farklı yollar denesen.Daha bu çocuk konuşamıyor derdini anlatamıyor çok erken değil mi bu disiplin?Hiç değilse bir,bir buçuk yaşını bekleseydin.Orta yol iyidir ya.Bak düşün onun senin sevgine ihtiyacı var.Kendinden mahrum etme.Bebek bu ağlayacak.Belki bir ağrısı var ağlıyor,yanında olman gerekmez mi?
Geçmiş olsun canm.. ilacı bnde kullanmak istemiyorum oyuzden evde yapabileceğim cabuk etki eden bişey istiyorum.. nane limon kaynattım ama fayda etmedi
1 su bardağı sıcak suya 2 tatlı k. Bal 2 tatlı k. Limon suyu 1tatli k. Sirke karıştır ic Canim bende ise yaradıKızlar soğuk almışım neyapabilirim evde hemen geçirecek..iki minik var evde onlara bulaşmadan atlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?