2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora gittik kizim 3 haftada 280 gram almis sadece doktor mamaya baslamami istedi belkide huzursuzlugunun nedeni doymamasidandir. Doktor cok hareketli bir bebek dedi hem hareketli hem boyu uzuyor kilo yerinde sayiyor tabi doymaz bugun mamaya basliyorum
Belki uykusuda duzene girer bu sekilde bakalim deneyeyim tecrubelerimi yazarim.

Canım bende 4 gündür mama veriyorum çocugun doymadıgını farkettim sütüm yetmıyor artık aç kalmasındansa verıyorum artık mamasını bir içiyor bide bende hayatta okadar sut çıkmaz :)))

Canım biz sizden biraz öndeyiz ayın 5 inde 4 ay olacak zaten dört ayı bekledik bunun için. Ayrıca tüm ihtiyaçları tamamlandığında yapınca buna geçiyoruz sadece iki defa yaptık. Eşimin görevi araştırmalar makaleleri bana da atıyor çoğu ingilizce. Vitamin no yani hayır vitamini diye geçiyor bu araştırmalar yani tamamen bilimsel zaten bugün hiç gerek kalmadı çok kolay geçti uykuya.

Canim bebekler hareketlendikce kilo alimlari azaliyor. Mamaya baslamadan once, bu grupta onerildi mi bilmiyorum ama facete emzirme sanati diye bir grup var oraya uye olup sormani oneririm. Bir kere mamaya baslayinca birakmak zor oluyor ve bebek artik emmek istemiyor. Ben cok zorluklar cektim oglumu memeye dondurmek icin :/ mama yemeye baslayinca daha az emdigi icin sut iyice azaliyor. Tercih senin tabi yine de, yazmak istedim sadece :)

canim biz 3 haftadir yemiyoruz mama ve o 3 haftada 280 gram almis sadece sutum cok emerken yutkunuyor hep takip ediyorum ama yetmiyor yada yaramiyor kilo aldirmiyor. Evet haklisin ama sagligindan onemli degil diyorum zaten verdigim sure boyunca gunde 1 yada 2 kere 60cc veriyorm cok az veriyorum ek sadece. Yinede tesekkur ederim uyarin icin.

Ne güzel doktormuş canım doktorunuz kim istanbulda mısın

Canım neler yiyorsun ? Benim de ilk ay az kilo almıştı süt olduğu halde. Bol protein yememi önerdi doktor öyle yaptım kilo alımı iyi şükür

Canım neler yiyorsun ? Benim de ilk ay az kilo almıştı süt olduğu halde. Bol protein yememi önerdi doktor öyle yaptım kilo alımı iyi şükür
Inan benim yedigimi kimse yemiyordur..Kilo sorunumda yok o yuzden herseyi bol bol yiyorum kesintisiz hergun yumurta hic ara vermedim kuru yemis et balik tavuk hamileligimdeki gibi devam ediyorum.
Birde esim evde 10gundur agzimdan burnumdan gelene kadar tikiyor sut olsunmus kizina :) Ona ragmen kilo almiyor sutumde emince fiskiriyor biliyorum var oldugunuda demekki yaramiyor diyorum artik.

Sagim yapiyo musun canim? Sagim yapinca onsut cogaliyor ve bebek onsutle midesini dolduruyormus, dolayisiyla kilo aldiracak yagli olan sonsute ulasamiyomus. Calismaya baslamadan 15 gun once sagmaya baslayin diyorlar o yuzden. Bir de protein agirlikli beslenmek gerekiyormus.
Ben de mamayi azalta azalta gunde 2 kere 90 cc ye dusurebildim ancak, sabah ve aksam veriyorum. Dedigin gibi sagliktan omemli degil ama insallah birakmazlar bizi emmeyi de :)

Bazı bebekler kilo da almaz mesela arkadaşımın oğlu hep alt sınırda gitti gayet de sağlıklı beş yaşında paşa takılma fazla o zaman ver mamayı için rahat etsin

Bizimki de kırmızı normal bence :))
Kızlar bizim bebişin poposunun deligi kıpkırmızı birtek orda dikkatimi cekiyor sürekli mustela krem sürüyorum ama anlamadım...olması gerekn renk mi o bilmiyorum ki :)
Mustelanın Tüm ürünlerini aldım güneş kremi yağı losyonu şampuan evet hepsi çok güzel şampuanından vaz geçmem ama pişik kremini nedense ben beğenmedim benimde bebeğimin poposunun etrafında nokta nokta sivilce gibi sanırım pişik deniyor ondan oldu o kadar temiz kuru bakıp kremlediğim halde şimdi markayı kötülemeyeceğim çok güzel ama şuan sudo kullanıyorum çok memnum o şeyler de geçti totosundan bilmiyorum benim deneyimim böyle

@Al-pi senin bebek emzikli mi emzikliyse peki alistirirken memeni b
Evet benide cok zor emio cok agliyor ama bi sekilde pes ettirtiyorum ve sonunda emdiriyorum bende emdirdikten sonra uyumasina yakin emzik veriyorum

Göğüs ucum cookk ağrıyor

BEBEK arabala tt inizin modelini ve kullanisligini yazar misiniz

Canım bizimkide 580 gram almıştı bir ayda doktor mamaya başlattı. Günde 1 kerecik 60 cc. Bir hafta boyumca öamayı verdim ve sürekli emzirdim. Sonuç 290 gram almış. Ben mamanın etkisi olduğunu sanmıyorum. Günde birkere ne yapacakki ilk doğduğunda sarılık olmuştu ozaman bile günde 3 kez 60 veriyoduk. Sonuç ne mi oldu; kızımın geçen tüm gaz nöbetleri iki misli geri döndü. Bende doktora bile sormadan bıraktım mamayı. Sağlıklıya yeter varsın çok kilo almasın. Mamasız ölçüm yaptıracağım bakalım. Sende çok kafana takma kaybetmemiş en azından. Bolbol emzir herdaim. İnşallah güzelce alır kilosunu. He buarada sütüm yağsız mı yaramıyo mu gibi bişey düşünme öyle birşey yokmuş çünkü.

BEBEK arabala tt inizin modelini ve kullanisligini yazar misiniz
Casusluk Cadillac air çok memnunun minyon bir bayanım heryere götürebilirim çok hafif ve güvenli hem bebeğim güvenliği ve rahatı için tercih ettik hem de bütçe olarak bizim ihtiyaçlarımızı karşılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…