- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Bende alayım ondanAventin utra soft emzigini de aldım. Bebekleron %96sı kabul ediyormuş ve bizimki yine %4lük kısımda kaldı
Foto atabılır mısın canımAventin utra soft emzigini de aldım. Bebekleron %96sı kabul ediyormuş ve bizimki yine %4lük kısımda kaldı
Eşin yabancı mı canım ne gğzel farklı dillerle harmanlancak bebisşn bundan güzel birley var mıAh ah ne çektiğimi ben bilirim bi de Allahannem de babam da kendi işimizi kendimiz yapmayı öğretti hep 14 yaşında yatılı okula gittim o zamandır ayrıyım evimden ama dedem vur dedim vurdu kır dedim kırdı bben bi istedim o beş yaptı
Yok kuzum ben eksik anlattım biraz galiba uyanıyor emiyor oynuyoruz ne zaman keyfi yetiyor o zaman başlıyor çığlık atmaya biz de kontrolü ele aldık mesela bugün ayağıma alır almaz uyudu çünkü anladı artık bagirmanin çözüm olmayacağını tüm ihtiyaçları oyun ve sevgi dahil Tamam olduğu zaman bırakıyoruz bağırması için yani. Bence ise yaramaya da başladı. Benim için de çok zor dün gece eşim bekledi uyuması için o bağırdı ben koridorda ağladım ama o da babası sonuçta o da kötülüğünü istemez alışması onun rahatı için benden çok. Insallah ise yarar en kısa zamanda. Zaten zor benim pirenin hayatı şimdiden iki dil duyuyor nasıl öğrenecek konuşmayı ben de merak ediyorum doğrusu hatta üç dil konuşuluyor evde. Insallah sağ salim atlatırız.
Bu hafta kış temizliğine kalktık dün eşimle iki yatak odasını bi koridoru ve banyoyu kirkladik ben bugün salonu bitireceğim inşallah. Camlar koltuklar silindi duvar hali yer ve mobilya kaldı
Emzik bizim kizin agzina kucuk geldi. Sapiyla birlikte aliyor:))Foto atabılır mısın canım
Eşim Arap canım o kitabi Arapça konuşuyor emirle ben Türkçe ikimiz konuşurken de ingilizceEşin yabancı mı canım ne gğzel farklı dillerle harmanlancak bebisşn bundan güzel birley var mı
Ben thylhot toz içtim cnm gctı ıkı gundeBen de hasta oldum ve malesef bebeğime de bulaştı. Dün gece burnu tıkalı ağlaya ağlaya uyudu çok kötü bir geceydi. Bugün doktora gittik o da grio olmuş bir sürü ilaç verdi kullansan bi dert kullanmasan ayrı..
Ben ıkı gunlukken hastanede verdim normal sılıkonlu emzgı tuttu hemen.. Suanda emzık hastası krıze gırdımi emzgi agzına verdık mi sakinleşiyor..Ah denemem mii..oyle de denedigim var cnm , olmuyor..
Belki de ilk dogudu gunden verseydim alırdı ...
Bizimki de kırmızı normal bence :))Kızlar bizim bebişin poposunun deligi kıpkırmızı birtek orda dikkatimi cekiyor sürekli mustela krem sürüyorum ama anlamadım...olması gerekn renk mi o bilmiyorum ki :)
Bizimki de kırmızı normal bence :))
Bende bugün aynı durumdayım büyüme atağında falan mı bunlar acaba aynı hafta doğum yapmışızkizlar delirmeme az kaldi oglum hic durmuoyor uyutuyorm hemen uyaniyor birakp birsey yapamiyorm bi benmiyim boyle
Hemen maske tak benden bebise geçti doktor beni görünce hemen maske verdi mikrop akışı kedilmezse iyilesmez dedi hiç çıkarma bebekle ilgilenirkenKızlar soğuk almışım neyapabilirim evde hemen geçirecek..iki minik var evde onlara bulaşmadan atlatayım
Benim kızda 3 aylık olacak aynı şekilde sürekli emmek istiyor emme isteği arttı resmen. uykusu geliyor meme, gaz var meme, kaka geliyor meme, azıcık acıksa susasa meme istiyor. Tek rahatladığı yer sanırım.Ayy benimkide tam tersi surekli emmek istiyor agliyo agliyo emince susuyor . Bebekler buyudukce az emer benimki buyudukce cok emmeye basladi..
Akilli uslu kiz gitti 3.ayina girdigi gunden beri aglamakli uykusuz huzursuz kizim geldi .
Aynı şeyi düşünüyordum, popo kısmı bir parmak izi olacak şekilde kızarık, sanırım normal rengi.Kızlar bizim bebişin poposunun deligi kıpkırmızı birtek orda dikkatimi cekiyor sürekli mustela krem sürüyorum ama anlamadım...olması gerekn renk mi o bilmiyorum ki :)
Benim kızda 3 aylık olacak aynı şekilde sürekli emmek istiyor emme isteği arttı resmen. uykusu geliyor meme, gaz var meme, kaka geliyor meme, azıcık acıksa susasa meme istiyor. Tek rahatladığı yer sanırım.
Canım ben bu kadar küçükken bebek her ağladığında ilgilenilmeli ve kucağa alınmalı diye biliyorum, yani bir süre sonra sustu diyorsun ya bunun öğrenilmiş çaresizlik olduğunu söylüyor psikologlar. Bence biraz daha araştırmalısınız önemli bir konu çünküBiz bugün eşimle evdeydik ve oğlumun bağırışları için eğitime başladık. Oğlum yedi bezini değiştirdim ve yine çığlık atmaya mizirdanmaya başladı. Eşim dinleme dedi ve beni başka odaya aldı. Tam yarım saat çığlık çığlığa bağırdı kendini yırtarcasına ben de küçük odada ağladım eşim sık sık kontrol etti ama yanına girmedi. Sonra çığlığı kesti bir anda ve birşey olmamış gibi oynamaya başladı kendi kendine on dakika sonra da uykuya daldı normalde gündüz uykusu kuş gibidir ama iki buçuk saat deliksiz uyudu ve uyanınca ağlamak yerine kendi kendine oynamaya başladı. Benim için çok zor o ağlarken dayanmak ama onun için en iyisi böyle galiba. Sıpam beni kullanmayı öğrenmiş dört ayda. Ama bu onun için iyi değil miz miz bir çocuk sahibi olmak istemiyorum ileride galiba o bağırırken az sabretsem kısa sürede öğrenir neyin doğru olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?