2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu yengec bebwkleri bir alem:)) Bugun trt muzigi actim. Ber telden caliyor. O arada emziriyorum. Benim kiz huzunlu muzik cikinca memede buzuverdi dudagii. Ayy yavrum yok bir sey sen emmene bak dedim devam etti. Turk halk muzigini cok sevdi. Karadenizde yerinden zipladi yavrum. Turk sanat muzigine de ilgisi var. Sizi kilerin muziklearasi nasil? Cocuk sarkisi cocuk sarkisi bir yere kadar. Ber telden calsin anlasin yavrum:)))

Eşin yabancı mı canım ne gğzel farklı dillerle harmanlancak bebisşn bundan güzel birley var mı

Kızlar bizim bebişin poposunun deligi kıpkırmızı birtek orda dikkatimi cekiyor sürekli mustela krem sürüyorum ama anlamadım...olması gerekn renk mi o bilmiyorum ki :)

Eklentiler

• IMG_20171002_133723.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20171002_141912.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 42
Ah denemem mii..oyle de denedigim var cnm , olmuyor..
Belki de ilk dogudu gunden verseydim alırdı ...
Ben ıkı gunlukken hastanede verdim normal sılıkonlu emzgı tuttu hemen.. Suanda emzık hastası krıze gırdımi emzgi agzına verdık mi sakinleşiyor..

kizlar delirmeme az kaldi oglum hic durmuoyor uyutuyorm hemen uyaniyor birakp birsey yapamiyorm bi benmiyim boyle

Ayy benimkide tam tersi surekli emmek istiyor agliyo agliyo emince susuyor . Bebekler buyudukce az emer benimki buyudukce cok emmeye basladi..
Akilli uslu kiz gitti 3.ayina girdigi gunden beri aglamakli uykusuz huzursuz kizim geldi .
Benim kızda 3 aylık olacak aynı şekilde sürekli emmek istiyor emme isteği arttı resmen. uykusu geliyor meme, gaz var meme, kaka geliyor meme, azıcık acıksa susasa meme istiyor. Tek rahatladığı yer sanırım.

Kızlar bizim bebişin poposunun deligi kıpkırmızı birtek orda dikkatimi cekiyor sürekli mustela krem sürüyorum ama anlamadım...olması gerekn renk mi o bilmiyorum ki :)
Aynı şeyi düşünüyordum, popo kısmı bir parmak izi olacak şekilde kızarık, sanırım normal rengi.

Benim kızda 3 aylık olacak aynı şekilde sürekli emmek istiyor emme isteği arttı resmen. uykusu geliyor meme, gaz var meme, kaka geliyor meme, azıcık acıksa susasa meme istiyor. Tek rahatladığı yer sanırım.

Aynıyız canım kızımı anlatmıssın resmen.

Canım ben bu kadar küçükken bebek her ağladığında ilgilenilmeli ve kucağa alınmalı diye biliyorum, yani bir süre sonra sustu diyorsun ya bunun öğrenilmiş çaresizlik olduğunu söylüyor psikologlar. Bence biraz daha araştırmalısınız önemli bir konu çünkü

Reactions: SGd
Kizlar d vitamini icin wellcare e baslamak istiyorum ama 6 cesidi varmis, siz hangisini kullaniyorsunuz? Devitte paraben var diye birakmak istiyorum Al_pi den duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…