2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mamayi ne kadar ver dedi canım bence bizimkide az alicak 500 gra almisti gecen hafta gittigimizde iyi dedi doktor artik cok almaz dedi ama memeyi almiyor 1haftadir uykudan kalktikca aliyor süzüldü sanki iyice

Bizimkide cok seviyor.. oğlumda cok severdi.. oğlumda hiç tv izletmedik kızım doğunca mecbur acıyorum oğlum sadece müzik istiyor..

Walla bilmiyorum. Karni tok alti temiz ama agzi hic susmuyor anlamiykrum wcye bile zor gidiorm aglamasindan artk depresyona giricem.
SiZin bir kücük cocugunuz daha vardı galiba Allah yardımcınız olsun Rabbim evlatlarımıza hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin

Kızlar bugun bende cok hastayım gece bir karın agrısıyla kalktm ishal kusma ve agrılarım var kalkacak halim yok gelcek de kimse yok suan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizimkide 18 temmuzda 3. Ayını doldurcak 2. Ayda doktora goturdugumde 5110gr çıkmıştı, 2 ay 17 günlük yani bugün ise saglık ocagında 4800cıktı tartıdan desek bile 17 günde hic mi kilo almado bu cocuk bir de üstüne verdi mi? Cok üzüldüm..1 aylıkken saglık ocagında 3900cıkmıs sizce normal mi?

Bence tattılar farklı olduğundan öyledir aynı tartıdan devam edin ben eve hassas tartı aldım o bile farklı hergün tartıyom

Ayda 600 gr alması ırmak Canim seninki de sağlık ocağının tartısının farkını baz alırsan 1 buçuk ayda 900 gr almis yanı 1 ayda 600 gr oluyor gayet normal sıkma canini. Bebisimin keyfi de yerindeyse tamam iste neyi takıyorsun kafana :)

Ben bu ara Turk sanat muzigini aciyorum kucagimda sallayarak uyutuyorum. Simdi ilahiyle uyudu. Her gun farkli tur dinliyoruz. Benimki pusette duruyor. Icerde yalniz kalmak istemiyor. Bende pusete koyup mutfaga aliyorum. Ben mutfagi toplarken o da beni izliyor. Tabak bardak kasik sesleri cok hosuna gidiyor guluyor kendini sallıyor:)) ama pusette hic yalniz birakmadim hareketlendi duser diye. Oyun halisina koydugumuz ilk gun basinda durmadik oyle alisti sanirim. Tuvalet vs ihtiyaclarda keyfi yerindeyken ona koyuyorum gidiyorum. Ama bebekten bebege degisiyor tabi. Muzik sakinlestiriyor benimlini. Sesi bulmaya calisiyor dinliyor. Dene istersen

Canım bence doktora bi götür ya da kendin evde tart önce kendin çık tartiya sonra bebekle çık aradaki farka bak. Eğer ki kilo almadığını hissediyorsan sık sık besle mesela şimdi 90 CC içti diyelim bir buçuk saat sonra 40cc vermeye çalış oyun oynuyor diyelim oyundan sonra 30cc vermeye çalış

Tartilara takilma ayina gore kilo alimi iyiyse sorun yoktir. Tabloya bakiyorum normal sinirlarda ise sorun yok. 2.ayda 4500 gr dik. Normal dendi tabloya baktim normal. Sorun yok. Milletle karsilastirma bebegine bak
Her gecen gun yanaklari doluyor. Parmaklari el ayaklari buyudu. Tirnaklari duzenli uzuyor. Buyume belirtileri daha nolsun:))

Cok da farkli degiliz biz 3,5 ayligiz neredeyse..yarim saat uyursa uyuyor hop kalkiyor.Allahtan annem var babam gelince onun kucagina atiyorum aglamazsa.oyun halisinda oyalaniyor ama o da bi yere kadar.buyuyenesi icin uyumasi da lazim,hala gazi var galiba kivranip uyaniyor..bazen doymiyor mu diye icin icimi yiyor varsa caresini bulan anlatsin yoksa kafayi yiyecegim :)

Gece güzel uyuyor ama gündüz aynı şekilde benim de içim içimi yediği için üstüne mama veriyorum yine aynı hemen uyanıyor ama bugün inat ettim her seferinde uyuttum 15 dakkada uyandı gittim salladım uyuttum yine uyandı yine salladım uyudu yani sinir geldi bana da 3. De yine salladım 1 saat uyudu

Mamayi ne kadar ver dedi canım bence bizimkide az alicak 500 gra almisti gecen hafta gittigimizde iyi dedi doktor artik cok almaz dedi ama memeyi almiyor 1haftadir uykudan kalktikca aliyor süzüldü sanki iyice
gunde iki kere 90 ver dedi yetmezse 120 ver dedi . Ben en fazla 90 veririm sanirim. Bakalim 3 hafta sonra kac kilo almis olacak. Sen mama veriyormusun

Anneler asli var yok bilmiyorum. Kendim denemedim ama bakicimiz kizimi boyle uyutuyor. Bebegin adini soyleyerek " Bu Allah ...uyku ver Allah" soylenilirse bebegin uyumasi kolaylasiyormus. Kendi kizi cok aglayan bir bebekmis. Bu sekilde uyutuyormus. Benim kizi da boyle uyutuyor. Ben sakinca gormedim o nedenle karismadim.

Kızlar bugun bende cok hastayım gece bir karın agrısıyla kalktm ishal kusma ve agrılarım var kalkacak halim yok gelcek de kimse yok suan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende de aynisi olduHastaneler bu sikayetten hastalarla dolmus.Mikrobik rahatsizlik.Serum yedim iyi geldi.Hastaneye kayinbabam goturmustu ona da gecmis.Bebisine dikkat et.Bol bol emzir hastalik gecerse bile sutundeki antikorlar koruyormus.Insallah bugun uslu durur.Hasta hasta bakmak cok zor oluyor.Atesinde cikar.Alnina ilik suyla bez koy.Hastaneye git serum al cabuk toparlarsin.Allah yardimcin olsun.

Bir terslik var olcumlerden biri yanlis olmali.Kilo vermis olamaz.Olsa sen fark ederdin.Dr bezini cikarip mi olctu.Bazen cok cis yapinca agir cikiyor ya.Bezsiz olctuyse bence saglik ocaginki yanlistir.

O bi ninni galiba canım bizim de bi akraba söylüyordu ben de söylüyorum hu hu hu Allah Emir'e de uyku ver Allah şeklinde. Seviyor benim oğlum ninniyi zaten bazen de kendim uyduruyorum bence ise yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…