2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 3. Ayda da bebek her istediginde meme vermek gerekir 3 saat cok uzun. Mama doymadigi zaman ver emzir baktin agliyor ac oyle mama ver bence. Gaz icinde yediklerine dikkat et. Rezene iç. Bebisin her emzirmeden sonra gazını çıkart. Umarim duzelir buyudukce gaz azaliyor cunku haraketleri artiyor minnaklarin

Masallah

Kızlar bugun bende cok hastayım gece bir karın agrısıyla kalktm ishal kusma ve agrılarım var kalkacak halim yok gelcek de kimse yok suan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gecmis olsun ilac da icemiyorz cok zorda kalmadikca dikkat et

Ne güzel doktormuş canım doktorunuz kim istanbulda mısın
Bu doktor eşimin bebeklik doktoru ilk duyduğumda yaşlanmıştır o adam başka doktor buluruz falan demiştim ama şimdi bende memnunum diğer oğlumuda ona götürüyorum yaşlıların tecrübelerinden faydalanmak gerek 58-60 yaşlarında bu arada. Adanadayız biz

Fena alişmis senin bızdık tv ac biraz en azindan wc girip bi camasir atarsin benim kiz biraksam izliycek cok dikkatini cekiyor

Merhaba uyanik mi bebis

mama kolaylarina geliyor cok cok cekiyor biberonu meme zor geliyor. Ben bugun ilk defa verdim uzun sure sonra verince limon yemis gibi suratini bi eksitti sonra yedi :)
Saglikli olsunlarda mamayla beslensinler canim ne olacak
Mamaya karsı degilim zaten yesinler yeterki gelisimleri iyi olsun ama anne sütünüde alsınlar cok faydalı oğlum hic mama yemedi benim hep emdi.memeye cok düskündü 1saat emerdi ama kızım hep 10dk 5dk emdi bıraktı bu memeyi cabuk bırakıcak dedim hep oyledr oluyor galiba oglumu 18ay emzirdim 1kere bile hasta olmadi doktor zorla memeyi kesti keske 2yasina kadar emzirseydim cocuk emneyi birakti hasta oldu surekli ozaman anne sutunun faydasini anladim

Masallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cm

Bende karsi degilim cunku ne yaparsan yap yiyecekse yiyor :) dun gece yatmadan önce 60cc mama verdim sabah 4.bucukta uyandim hala uyuyor kaldirdim emdi nasil acikmis birde uzun sure emmedigi icin sutte boldu. Bende birakmasini istemiyorum dedigin gibi hastaliklardan koruyor ama birakacaklarsada ne yapalim baska turlu önlem aliriz.

Kizlar oglum mudahale olmadan kaka yapamiyo. 10 gunu buluyo kaka yapmasi, surekli huzursuz. Mamasina azicik zeytinyagi koyuyorum, kulak cubuguyla poposunu uyariyorum ancak oyle yapiyor. Ayni durumu yasayan var mi acaba? Ya da cozum onerisi olan?

Masallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cm
Yok yok canım kilosu yok zaten bence az bile ama görüntüsü şişman gibi, senin kız sana çekmiş alpicim fit olacak

Yok yok canım kilosu yok zaten bence az bile ama görüntüsü şişman gibi, senin kız sana çekmiş alpicim fit olacak
Senin fındık gebelikte önden önden gitti dogdu zamaniyla uyumlu gidiyor. Senin karnini daha çok seviyormuş demekki :) Gerci o zamanda annesi rahat birakmadı dogacak bu kız dogacak erkenden diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…