Canim 3. Ayda da bebek her istediginde meme vermek gerekir 3 saat cok uzun. Mama doymadigi zaman ver emzir baktin agliyor ac oyle mama ver bence. Gaz icinde yediklerine dikkat et. Rezene iç. Bebisin her emzirmeden sonra gazını çıkart. Umarim duzelir buyudukce gaz azaliyor cunku haraketleri artiyor minnaklarinBugun doktorumuzu degıstırdık hep ızmırde olmadıgım için farklı doktorlardaydık bugun özel muayenesı olan doktora goturdum gaz sorunundan yorulduk artık acaba baska bırsey mı hıc uyumuyor sabah 5 lere kadar uyutamıyorum doktorda gazı oldugunu soyledi ama bıraz tuhaf geldi anne sutu onemlı olan ama mama da ver dedı ve saatlı emzır 3 saatten once emzırme dedı ama benımkı memede rahatlıyor yoksa susturamıyorum saatlık emzırmeZsem gaz cok olurmus ama dunya saglık orgutune gore emzırmenın saatı olmaz bebek emmelı her ıstedıgınde ve mama geeekmedıkce verılmemelı baska doktorlara gore de oyle..ben zaten doymadıgı ıcın mama verıyordum ama her emmeden sonra ver dedi ve gazı için deprıdat kullan dedi 40 yıllık bır doktor smdı anlamıyorum kimisi neolursa olsun anne sütü mama ver dıyen doktorları sıkayet eden bıle var kımısı de mama ver dıyor zaten uyumuyo hıc acaba gercekten acmı dıye uzuluyorum bıberonu da almıyor zorla alırsa
MasallahBenim kızın kilosu boyu bir değişik, gören kocaman bu kız diyor ama tartıda azaz kilo alıyor bence ama dr.a göre çok normal, mama kullanmalı mıyım dediğimde kızdı bana 2.aydan sonra kilo alımının pozitif olması yeterli diye, 3.aydayız 5900gr 59cm
Gecmis olsunKızlar bugun bende cok hastayım gece bir karın agrısıyla kalktm ishal kusma ve agrılarım var kalkacak halim yok gelcek de kimse yok suan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Msj tekrarıKızlar bugun bende cok hastayım gece bir karın agrısıyla kalktm ishal kusma ve agrılarım var kalkacak halim yok gelcek de kimse yok suan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu doktor eşimin bebeklik doktoru ilk duyduğumda yaşlanmıştır o adam başka doktor buluruz falan demiştim ama şimdi bende memnunum diğer oğlumuda ona götürüyorum yaşlıların tecrübelerinden faydalanmak gerekNe güzel doktormuş canım doktorunuz kim istanbulda mısın
Fena alişmis senin bızdık tv ac biraz en azindan wc girip bi camasir atarsin benim kiz biraksam izliycek cok dikkatini cekiyorGunduz uykusuz bebeklere cozum onerisi olan var mi? 7 de uyaniyor aksam 9 a kadar uyanik, arada 5 10 dklik uykular oluyo onda da ayagimda ya da besikte sallarsamwcye bile kostur kostur gidiyorum, ayiptir soylemesi buyuk tuvaletim icin esimin isten gelmesini bekliyorum ciyak ciyak agliyo yoksa, kabiz oldum tuta tuta.
Kendi kendine de durmuyo ya karsisina gecip surekli konusucam, oynicam ya da kucagimda durucak. Oyun halisinda duruyo bazen ama yine ben etrafinda olursam.
Yemek yiyemiyorum, ev desen darmadagin. Is arkadaslarim arasinda adim cikmis kimseyi evine kabul etmiyo diye, nasil edeyim is yapcak zaman mi var :/
Zor durumdayim kizlar ya siz nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi? 73 gunluguz bu arada.
Sanirim alakali bizde oyle olduk gunde 2 ye 3 e cikti tekrar napsak ?Biz başladıktan sonra daha çok kaka yapıyoruz sanki alakali olabilir mi acaba ?
Merhaba uyanik mi bebisBu doktor eşimin bebeklik doktoru ilk duyduğumda yaşlanmıştır o adam başka doktor buluruz falan demiştim ama şimdi bende memnunum diğer oğlumuda ona götürüyorum yaşlıların tecrübelerinden faydalanmak gerek58-60 yaşlarında bu arada. Adanadayız biz
Yok bebiş uyudu da abisi huysuz benide uyutmadı biri uyusa diğeri uyumuyorMerhaba uyanik mi bebis
Allah yardimcin olsun canim abiyede guzel uykular olsunYok bebiş uyudu da abisi huysuz benide uyutmadı biri uyusa diğeri uyumuyor
Sağol canım senin bebiş uyanık mı bizimki az sonra uyanırAllah yardimcin olsun canim abiyede guzel uykular olsun
Uyaninca emer uyur saniyorum. Uyudu benim minik cok sukur ama beni alistirti 2 den once yatmiyoruzSağol canım senin bebiş uyanık mı bizimki az sonra uyanır
Sagol canım benim aynen öyle parol içtm işte agrılarım coktu onun için 2cocukla mecbur ayakta kalmak zorundaydımGecmis olsunilac da icemiyorz cok zorda kalmadikca dikkat et
Mamaya karsı degilim zaten yesinler yeterki gelisimleri iyi olsun ama anne sütünüde alsınlar cok faydalı oğlum hic mama yemedi benim hep emdi.memeye cok düskündü 1saat emerdi ama kızım hep 10dk 5dk emdi bıraktı bu memeyi cabuk bırakıcak dedim hep oyledr oluyor galiba oglumu 18ay emzirdim 1kere bile hasta olmadi doktor zorla memeyi kesti keske 2yasina kadar emzirseydim cocuk emneyi birakti hasta oldu surekli ozaman anne sutunun faydasini anladimmama kolaylarina geliyor cok cok cekiyor biberonu meme zor geliyor. Ben bugun ilk defa verdim uzun sure sonra verince limon yemis gibi suratini bi eksitti sonra yedi :)
Saglikli olsunlarda mamayla beslensinler canim ne olacak
Masallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cmBenim kızın kilosu boyu bir değişik, gören kocaman bu kız diyor ama tartıda azaz kilo alıyor bence ama dr.a göre çok normal, mama kullanmalı mıyım dediğimde kızdı bana 2.aydan sonra kilo alımının pozitif olması yeterli diye, 3.aydayız 5900gr 59cm
Bende karsi degilim cunku ne yaparsan yap yiyecekse yiyor :) dun gece yatmadan önce 60cc mama verdim sabah 4.bucukta uyandim hala uyuyor kaldirdim emdi nasil acikmis birde uzun sure emmedigi icin sutte boldu. Bende birakmasini istemiyorum dedigin gibi hastaliklardan koruyor ama birakacaklarsada ne yapalim baska turlu önlem aliriz.Mamaya karsı degilim zaten yesinler yeterki gelisimleri iyi olsun ama anne sütünüde alsınlar cok faydalı oğlum hic mama yemedi benim hep emdi.memeye cok düskündü 1saat emerdi ama kızım hep 10dk 5dk emdi bıraktı bu memeyi cabuk bırakıcak dedim hep oyledr oluyor galiba oglumu 18ay emzirdim 1kere bile hasta olmadi doktor zorla memeyi kesti keske 2yasina kadar emzirseydim cocuk emneyi birakti hasta oldu surekli ozaman anne sutunun faydasini anladim
Yok yok canım kilosu yok zaten bence az bile ama görüntüsü şişman gibi, senin kız sana çekmiş alpicim fit olacakMasallah kaymagina ama abarti kilosu yok normal sinirlarda. Biz alt sinirdayiz :-/ 3.ay 10 gunluk filaniz 5280gr 61cm
Senin fındık gebelikte önden önden gitti dogdu zamaniyla uyumlu gidiyor. Senin karnini daha çok seviyormuş demekki :) Gerci o zamanda annesi rahat birakmadı dogacak bu kız dogacak erkenden diye :))Yok yok canım kilosu yok zaten bence az bile ama görüntüsü şişman gibi, senin kız sana çekmiş alpicim fit olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?