2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizim ki de kilo alıyor ama boyu kısa daha doğrusu zaten ufak doğduğu için yakalaması çok zor oluyor. 44 cm doğmuştu 2 aylıkken 53 cm ölçtü doktor, gerçi her doktor farklı ölçtü de. Şimdi 3 aylık olacak en fazla 56 cm. Kısa mı sizce kızlar???

Evdeki tartıyla denicem bir süre ve mamayı degistircem sanırım..ben yemekleri düzenli olsun diye 3 saatte 1 iciriyorum ama baktım böyle kilo almıyor sürekli vercem yapcak bşsey yok

1.ay 3900 2 ay 17 gün 4800 aynı tartıda rakamlar böyle tırnakları cabuk uzuyor yüzüde doldu ama anlamadım
Bir terslik var olcumlerden biri yanlis olmali.Kilo vermis olamaz.Olsa sen fark ederdin.Dr bezini cikarip mi olctu.Bazen cok cis yapinca agir cikiyor ya.Bezsiz olctuyse bence saglik ocaginki yanlistir.
İki taraftada bezli ölçtüler koyafet farkı varmıydı cok htırlamıyorum ama evdeki tartıyla ölcücem bikac gün
Benim cok bilgim yok ama dogdugu boya göre gayet iyi hızlı uzamıs hatta bence benimkinden baya kısa dogmus ama simdi hemen hemen aynı olmuş gayet iyi bence

Canım gece sürekli verme uyku düzeni bozulur ama gündüz başka türlü kilo almaz sadece emen bebekler bile günde en az 10 defa emiyordur bebek doyduğunda almak istemez ama bir buçuk saat sonra artık yavaş yavaş acıkır sık sık verirsen ancak daha iyi kilo alır yani kilo almasını istiyorsan nacizane tavsiyelerim

Bebiş oldu zaten canım perşembe serum aldı idrar cıkışı olmadı emmedi
Kızım 4bucuk yasında oda oldu eşimde oldu şimdi de ben viral bagırsak enfeksiyonuymuş sagol canım parol la idare etmeye calışıyorum

Benimde kızım küçük doğdu 46 cm 2730 kg 3 aylık olucak 60 cm oldu kilo 5200 ancak hepsi bence kendine özgü büyüyor gelişiyor her bebek bir değil onu anladım şu 3 Ayda burnundan da soksan sütü mamayı olacağını kendi biliyor o yüzden takılmıyorum artık kıyaslanıyorumda her bebek kendine göre gelişim gösteriyor benim kızım her ay 1 kilo alamıyor demekki herşeyi yaptım olmuyor

Çok emdiği için kusması ve geri çıkarması da çok oluyor benimkinde sizde de durum öyle mi?

Bizde kusma nadır oluyo canım. Bazen cok emerse fazlasını cıkarıyo bazen de gegırırken kustugu oluyo bu da haftada bı kac kere her gun olmuyo

O bi ninni galiba canım bizim de bi akraba söylüyordu ben de söylüyorum hu hu hu Allah Emir'e de uyku ver Allah şeklinde. Seviyor benim oğlum ninniyi zaten bazen de kendim uyduruyorum bence ise yarıyor
Annem de kızımı öyle uyutuyor :) gerçi benim kız uykusu gelmişse dönüp kıçını nerde olsa uyuyo çok şükür inşallah değişmez

gunde iki kere 90 ver dedi yetmezse 120 ver dedi . Ben en fazla 90 veririm sanirim. Bakalim 3 hafta sonra kac kilo almis olacak. Sen mama veriyormusun
Bende günde 2 kez veriyorum bazen 1kez ama doktor vermedi kendim veriyorum 90 cc yapıyorum bazen iciyor bazen 60,70 iciyor bizimkide meme almiyor 1haftadir uykuda kalktikca tikiyorum agzina obur turlu cok agliyor almiyor 4saat bisey yemedi acliktan bayildi uyumadida uyusa uyku arasi aliyor dayanamadim artik mama yaptim 70ml icti hemen cok üzülüyorum

mama kolaylarina geliyor cok cok cekiyor biberonu meme zor geliyor. Ben bugun ilk defa verdim uzun sure sonra verince limon yemis gibi suratini bi eksitti sonra yedi :)
Saglikli olsunlarda mamayla beslensinler canim ne olacak

Geçmiş olsun canım annenin hasta olması ayrı bir zor oluyor, takviye al bol bol, ben kendime de oğlana da doğal multivitamin kullanıyorum,
Balım kaymağım iyiler çok şükür, ee tabii arada kardeşe fazla ilgi göstermeler falan oluyor ama normal, beklediğimden kolay atlatıyoruz sanki

Benim kızın kilosu boyu bir değişik, gören kocaman bu kız diyor ama tartıda az az kilo alıyor bence ama dr.a göre çok normal, mama kullanmalı mıyım dediğimde kızdı bana 2.aydan sonra kilo alımının pozitif olması yeterli diye, 3.aydayız 5900gr 59cm

mayhosmelek at arabaya oğlanı çıkın başbaşa, o özgüveni kazan çok rahat edersin bak benden demesi,
Benim kız tam gezmeyi, önceki hafta tatildeydik dışarlarda mutluydu, geçen hafta abiyi okula götürüp getirdik, yarından itibaren 3gün kahvaltıya programımız var arkadaşlarla, çocuk eve hasret kaldı

Iyi olur da disarida da salgin var :)Neden cok yazmadigin belli oldu gezmelerden buraya sira gelmiyor :)Arada yaz endisesiz rahat anne gormek beni de sakinlestiriyor :)

Kızlar aman dikkat. Ankara'da 8 aylık bebek gece uyurken kusmuğundan boğulmuş.allah korusun kuzularımızı.yanınızdan ayırmayın bebişlerinizi

Bugun doktorumuzu degıstırdık hep ızmırde olmadıgım için farklı doktorlardaydık bugun özel muayenesı olan doktora goturdum gaz sorunundan yorulduk artık acaba baska bırsey mı hıc uyumuyor sabah 5 lere kadar uyutamıyorum doktorda gazı oldugunu soyledi ama bıraz tuhaf geldi anne sutu onemlı olan ama mama da ver dedı ve saatlı emzır 3 saatten once emzırme dedı ama benımkı memede rahatlıyor yoksa susturamıyorum saatlık emzırmeZsem gaz cok olurmus ama dunya saglık orgutune gore emzırmenın saatı olmaz bebek emmelı her ıstedıgınde ve mama geeekmedıkce verılmemelı baska doktorlara gore de oyle..ben zaten doymadıgı ıcın mama verıyordum ama her emmeden sonra ver dedi ve gazı için deprıdat kullan dedi 40 yıllık bır doktor smdı anlamıyorum kimisi neolursa olsun anne sütü mama ver dıyen doktorları sıkayet eden bıle var kımısı de mama ver dıyor zaten uyumuyo hıc acaba gercekten acmı dıye uzuluyorum bıberonu da almıyor zorla alırsa

[

nekadarlık dogdu bebegın benımkı 37 haftalık dogdu 3 aylık olcaz bıkacgun sonra ama az erken dogdugu ıcın aslında 2 ay 10 gunluk hesaplıyorlar 45 cm dogdu bugun 57 cm olmus senınkıyle aynı oranda uzamıs ve doktor cok ıyı uzamıs dogdugu boya gore dedi buna gore hesapla ortalamaya gore değil gayet ıyı mesela bas cevresı de 31 cm dogmustu smdı 39 olmus onemlı olan nekadar dogduguyla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…