2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oglum mudahale olmadan kaka yapamiyo. 10 gunu buluyo kaka yapmasi, surekli huzursuz. Mamasina azicik zeytinyagi koyuyorum, kulak cubuguyla poposunu uyariyorum ancak oyle yapiyor. Ayni durumu yasayan var mi acaba? Ya da cozum onerisi olan?
Bizimkide yapmıyordu bi kaç domtora gittik normal deyip eve yolluyorlardı enson domtorumuz biogai ya verdi düZeldi bide ben o ilacı kullanmadan öncede su verince yapıyordu bi çay kaşığıyla..

Benim annem de huu huu hu Allah, öyküme uyku ver Allah diye uyutuyor bize gelince, kardeşimi de öyle uyuttuğunu hatırlıyorum. Hu da Allah' a seslenmek oluyor ya ondan da olabilir

Benim kızım da artık gaz sancısından memeyi istemiyor fazla memeyi verdıgım zaman kafasını geri geri atıyor işkence çekmiş gibi aglıyor bende artık mama da verıyorum yoksa aç aç kalıyo kızım sancısı yüzünden ve bu sefer hem açlık hem gazdan yana daha çok aglıyor bebelac gold verıyorum kullanan var mı memnun musunuz

Yok bebiş uyudu da abisi huysuz benide uyutmadı biri uyusa diğeri uyumuyor
Bizde de abla var 3 yaşında, onu uyutsam bebiş uyanıyor, bebişi uyutuyorum abla uyanıyor ikisi arasında tüm gece mekik dokuyorum kafam iyice güzelleşti
Bu arada mide ağrısı diye bikaç gece acile kaldırıldım en sonunda mide değil safra kesesi olduğu ortaya çıktı, iki hafta önce aldırdım safra kesemi biraz sancılı bir süreç geçirdik ailecek. Çocukları evde bırakıp bırakıp hastanelerde uğraşmak çok zorladı. Daha önceden sütüm çok geldiği anlarda sağıp sağıp buzlukta biriktirmiştim, ameliyattan sonra 1 gün boyunca onları kullandı annem bebiş için. Büyük kızım için de kayınvalidem geldi bakmaya öyle atlattık çok şükür. Aman sırtınız mideniz ağrırsa sakın ihmal etmeyin ultrasonla kontrol ettirin, safra kesem o kadar dolmuş ki karaciğerime yapışmış kan değerlerim fırlamıştı, diyetle baya uğraştım düşürmek için aç yaşıyorum 1 aydır neredeyse

Çok da takıntı yapma canım.bak keşke söylemeseydim.başka odada yatırma bebeğini beşiğini yanıbaşına al yeter.
Ciddi anlamda yani basimda yatagima bitisik resmen uzuldum huzursuz oldum. Gece bide emdi gazi cikmadan uyudu acaba kusarmi edermi Allah korusun

Gecmis olsun iyiki sut sagmissin ne guzel ise yaradi

Kizlar gece uyku tulumu kullanan var mi? Geceleri bizim kiz surekli tepik atma modunda battaniyeye hele gaz sıkistiriyorsa ard arda ayak hareketiyle aciyor ustunu helak oluyorum sabaha kadar.ev sicak oluyor genelde ama usuyecek diye korkuyorum.bugun mothercareda vardi tulumlar disi pamuk ici elyafmis dolgulu..uzerindeki etikette oda sicakligi 21 23 arasi ise kullanilmasi onerilmez diyor uyku icin.terler mi emin olamadim.var mi baska marka da olsa kullanan?

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu ara çok sık duyuyorum hamilelik sonrası safra kesesi ameliyatı olanı acep bi bağlantısı var mı ki hamilelik ile

kundak yapmayi denedin mi canim? bizimki ellerini yuzune degdirdigi icin cabuk uyaniyordu, gece kundak yapıyorum,daha rahatiz.

Doğum doktorumun hesaplamasına göre 39 haftalıkken doğdu erken değil demişti. Ama çocuk doktorumuz 39 dan önce doğmuş bu dedi, son adet tarihimi de biliyordum ama sanırım geç döllenme filandı. 2570g 44 cm 33 cm baş çevresiydi. 3 aylık olucaz şuan 5800 civarı ama boyu en fazla 57 cm olmuştur. Biz öyle ölçtük ama doktorların ölçümleri hep farklı. Doktora gidince bakacağız. Yani ben erken doğup doğmadığını bilmediğim için direkt doğduğundan İtibaren hesaplıyorum canım.

Biz bugün dördüncü ay aşılarimizi olduk iki buçukta hemsiremiz pek ateş olmaz ama kontrol et dedi. Öksürüğü için aile hekimine muayene olduk ciğerlerimnde birşey yok burnu tıkalı olunca boğazı kurumuş dedi. Bir de sağlık ocağı demir ilacı verdi ve sonunda akıllarına gelip d vitamini verdiler monovit isminde. Demir ilacının kullanımını arastiracagim bakalım

benzer durum bizim basimiza gelmisti, saglik ocaginda yanlis olcmisler, hrmen kendi doktorumuza gitmistik, dogru degerleri gorduk

Bu arada 35+5 de doğmuştu oğlum bugün kıyafetli 6100gr geldi 61 de boyu. Erken dogani değil normal grafiği baz aldığımız zaman ortalamanın üstünde dedi hemşire yani pire değilmiş artık oğlum dedem dalga geçiyor zaten obez oldu bu çocuk diye. 2000gr doğmuş hatta 1900 e düşmüştü. O günler aklıma geldikçe kendime hayret ediyorum nasıl baktım becerdim acaba diye Rabbim büyük yardım ediyor hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…