- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Bizimkide yapmıyordu bi kaç domtora gittik normal deyip eve yolluyorlardı enson domtorumuz biogai ya verdi düZeldi bide ben o ilacı kullanmadan öncede su verince yapıyordu bi çay kaşığıyla..Kizlar oglum mudahale olmadan kaka yapamiyo. 10 gunu buluyo kaka yapmasi, surekli huzursuz. Mamasina azicik zeytinyagi koyuyorum, kulak cubuguyla poposunu uyariyorum ancak oyle yapiyor. Ayni durumu yasayan var mi acaba? Ya da cozum onerisi olan?
Biogaia da kullaniyorum canim ama etki etmedi bizeBizimkide yapmıyordu bi kaç domtora gittik normal deyip eve yolluyorlardı enson domtorumuz biogai ya verdi düZeldi bide ben o ilacı kullanmadan öncede su verince yapıyordu bi çay kaşığıyla..
Biogaia da kullaniyorum canim ama etki etmedi bizeBizimkide yapmıyordu bi kaç domtora gittik normal deyip eve yolluyorlardı enson domtorumuz biogai ya verdi düZeldi bide ben o ilacı kullanmadan öncede su verince yapıyordu bi çay kaşığıyla..
Benim annem de huu huu hu Allah, öyküme uyku ver Allah diye uyutuyor bize gelince, kardeşimi de öyle uyuttuğunu hatırlıyorum. Hu da Allah' a seslenmek oluyor ya ondan da olabilirAnneler asli var yok bilmiyorum. Kendim denemedim ama bakicimiz kizimi boyle uyutuyor. Bebegin adini soyleyerek " Bu Allah ...uyku ver Allah" soylenilirse bebegin uyumasi kolaylasiyormus. Kendi kizi cok aglayan bir bebekmis. Bu sekilde uyutuyormus. Benim kizi da boyle uyutuyor. Ben sakinca gormedim o nedenle karismadim.
Çok da takıntı yapma canım.bak keşke söylemeseydim.başka odada yatırma bebeğini beşiğini yanıbaşına al yeter.
Bizde de abla var 3 yaşında, onu uyutsam bebiş uyanıyor, bebişi uyutuyorum abla uyanıyor ikisi arasında tüm gece mekik dokuyorum kafam iyice güzelleştiYok bebiş uyudu da abisi huysuz benide uyutmadı biri uyusa diğeri uyumuyor
Ciddi anlamda yani basimda yatagima bitisik resmen uzuldum huzursuz oldum. Gece bide emdi gazi cikmadan uyudu acaba kusarmi edermi Allah korusunÇok da takıntı yapma canım.bak keşke söylemeseydim.başka odada yatırma bebeğini beşiğini yanıbaşına al yeter.
Gecmis olsun iyiki sut sagmissin ne guzel ise yaradiBizde de abla var 3 yaşında, onu uyutsam bebiş uyanıyor, bebişi uyutuyorum abla uyanıyor ikisi arasında tüm gece mekik dokuyorum kafam iyice güzelleşti
Bu arada mide ağrısı diye bikaç gece acile kaldırıldım en sonunda mide değil safra kesesi olduğu ortaya çıktı, iki hafta önce aldırdım safra kesemi biraz sancılı bir süreç geçirdik ailecek. Çocukları evde bırakıp bırakıp hastanelerde uğraşmak çok zorladı. Daha önceden sütüm çok geldiği anlarda sağıp sağıp buzlukta biriktirmiştim, ameliyattan sonra 1 gün boyunca onları kullandı annem bebiş için. Büyük kızım için de kayınvalidem geldi bakmaya öyle atlattık çok şükür. Aman sırtınız mideniz ağrırsa sakın ihmal etmeyin ultrasonla kontrol ettirin, safra kesem o kadar dolmuş ki karaciğerime yapışmış kan değerlerim fırlamıştı, diyetle baya uğraştım düşürmek için aç yaşıyorum 1 aydır neredeyse
Ayni bizimkinin kalkis saatleri ve ayni dogum tarihi bu modeller boyke demekkiGece 1, 4 ve 6,5 sonra 8 kesin kalkış
Bizde de abla var 3 yaşında, onu uyutsam bebiş uyanıyor, bebişi uyutuyorum abla uyanıyor ikisi arasında tüm gece mekik dokuyorum kafam iyice güzelleşti
Bu arada mide ağrısı diye bikaç gece acile kaldırıldım en sonunda mide değil safra kesesi olduğu ortaya çıktı, iki hafta önce aldırdım safra kesemi biraz sancılı bir süreç geçirdik ailecek. Çocukları evde bırakıp bırakıp hastanelerde uğraşmak çok zorladı. Daha önceden sütüm çok geldiği anlarda sağıp sağıp buzlukta biriktirmiştim, ameliyattan sonra 1 gün boyunca onları kullandı annem bebiş için. Büyük kızım için de kayınvalidem geldi bakmaya öyle atlattık çok şükür. Aman sırtınız mideniz ağrırsa sakın ihmal etmeyin ultrasonla kontrol ettirin, safra kesem o kadar dolmuş ki karaciğerime yapışmış kan değerlerim fırlamıştı, diyetle baya uğraştım düşürmek için aç yaşıyorum 1 aydır neredeyse
kundak yapmayi denedin mi canim? bizimki ellerini yuzune degdirdigi icin cabuk uyaniyordu, gece kundak yapıyorum,daha rahatiz.Gece güzel uyuyor ama gündüz aynı şekilde benim de içim içimi yediği için üstüne mama veriyorum yine aynı hemen uyanıyor ama bugün inat ettim her seferinde uyuttum 15 dakkada uyandı gittim salladım uyuttum yine uyandı yine salladım uyudu yani sinir geldi bana da 3. De yine salladım 1 saat uyudu
[
nekadarlık dogdu bebegın benımkı 37 haftalık dogdu 3 aylık olcaz bıkacgun sonra ama az erken dogdugu ıcın aslında 2 ay 10 gunluk hesaplıyorlar 45 cm dogdu bugun 57 cm olmus senınkıyle aynı oranda uzamıs ve doktor cok ıyı uzamıs dogdugu boya gore dedi buna gore hesapla ortalamaya gore değil gayet ıyı mesela bas cevresı de 31 cm dogmustu smdı 39 olmus onemlı olan nekadar dogduguyla alakalı
benzer durum bizim basimiza gelmisti, saglik ocaginda yanlis olcmisler, hrmen kendi doktorumuza gitmistik, dogru degerleri gordukBizimkide 18 temmuzda 3. Ayını doldurcak 2. Ayda doktora goturdugumde 5110gr çıkmıştı, 2 ay 17 günlük yani bugün ise saglık ocagında 4800cıktı tartıdan desek bile 17 günde hic mi kilo almado bu cocuk bir de üstüne verdi mi? Cok üzüldüm..1 aylıkken saglık ocagında 3900cıkmıs sizce normal mi?
Verem aşısı özel geldiği için sabah erkenden gel ve günü geçirme demişti hemşire bize canımKizlar 2. Ay aşıları için saat verdiler mi size şu saatte gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?